|
|
#2281 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar LVII
no niezbyt
'szamponetka' to zabarwiacz jednoskładnikowy, ale też się go trzyma na zawiniętym łbie po 45 minut
|
|
|
|
#2282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chociaż całe życie chciałam być ruda, nawet włosy w occie i czerwonym winie myłam, podrostkiem będąc
|
|
|
#2283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Aileenn, Red- dzięksy
1. Czy my mówimy o trabancie????? Oł maaaaaaaaaaaaaan jaki ja mam zapłon Jak tak, to snam, snam i owszem. BdB, ale jednak postoję, obecnie wolę coś bardziej gourmand, na mnie źle wyłaził ten sandał, z flaszki pachł cudnie, ale na mnie nie chciał. 2. ![]() Cytat:
Kapuję i znam ten stan. Ściskam ![]() Cytat:
2. Yep 3. ![]() Cytat:
Chcę już mieć naturaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaalsy!!!!! Nienawidzę mężczyzn
|
|||
|
|
|
#2284 |
|
Wtajemniczenie
|
A może hennę wypróbuję, jak Stazja radzi...
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- A ile tej henny (w dekach, gramach, mieszanki) na włosy do połowy karku, średniej grubości i gęstości? Ma ktoś rozeznanie? ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Rejcz
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie inaczej!2. Genialne!!!!!! ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Eeeech nawet nie mam słów |
|
|
|
|
#2286 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Mcham znad schetania i zdechłości ale fotel tapicer zrobił cudnir,deske jeszcze ładniej,a przed chwilą z przyjaciołką zaniosłyśmy stoł. A swoją siwizne też musze zafarbować,jest koszmarnie,połowa włosow siwa
|
|
#2287 |
|
Wtajemniczenie
|
Hennę nakłada się jak farbę, pasmo po paśmie?
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Margot, u mnie raczej regularne pasemka, ale od czasu do czasu mam chęć wyglądać trochę młodziej ![]() Włosy mam krótkie, klasyczny bob tudzież garnek albo pieczarka, więc od razu byłby pas startowy widoczny po jakiejkolwiek farbie różniącej się w sposób widoczny od naturalnego koloru. Fryzjer mówił, że u mnie to najrzadziej co 3 tygodnie farbowanie, bo inaczej gniazdo widoczne. I jak sobie o tym pomyślę, to chęć do wszelkich włosowych malunków odchodzi.
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczynałam się martwić ![]() 2. że też na to nigdy nie wpadłam ![]() Cytat:
w broadchurch też mi się podobała w ogóle w serialach teraz dużo fajnej muzyki co odkryję jakiś fajny kawałek na yt, to w komentach jest, że był w jakimś serialu wykorzystany a tego detektywa nie trzeba od pierwszego sezonu oglądać, można od razu drugi? ![]() 2. u mnie właśnie minęło 2 lata walki odkąd zaczęłam rozjaśniaczem i farbami wypierać hennę końce doprowadziłam do naturalnego odcienia i obyło się bez drastycznych cięć - mają 65-70cm zostało kondycjonowanie i zagęszczanie paczka w drodze, tylko młoda zapomniała słowa 'priorytet', bo pierwszy raz nadawała ![]() o nieeeeee..... a mamy na jesieni jechać do walii i byłoby po drodze
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-08-29 o 22:01 |
||
|
|
|
#2290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie trzeba, gdyż są kompletnie ze sobą nie powiązane - jak dwa odrębne seriale. To całkiem nowa seria. Inni ludzie, inny serial. 2. I pono je nawet trend Przestałam walczyć. Jak odrosną nie-puchy to będę naszać proste No ale na zdrowych łatwiej coś wymóc ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
Nie no faktycznie lipa, że zamykają takie COSIE
|
||
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Z aktualizacji pogodowych to wczorajsza sobota była dniem IDEALNYM! praktycznie cały spędziłam out, a temperatura była bosssssssssssska coś między 27-24 w zależności od godziny
Chciałabym żyć w miejscu gdzie jest tak większość roku. Zero kropli potu, mega energia i przyjemny ciepły wiatr |
|
|
|
#2293 |
|
Mother of Cats
|
Bar ożył!
![]() Macham znad bananowego omleta z cynamonem
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdziwiłam się właśnie ze mogłabyś nie znać, wszak każdy zna Cytat:
Cytat:
pół dnia spędziłam na mieście Dziś już niestety zaduszki, na sama myśl o wyjściu z domu mi gorąco ![]() Znad soczku |
|||
|
|
|
#2296 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja usnełam na balkonie,bolą mnie wszystkie mieśnie i nie mam na nic siły,a powinnam dziś jeszcze ze dwie rundy z torbami zrobić.
|
#2297 | |||||
|
Panaroja
|
snad pomidorów
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Cytat:
2.jak byłam młodsza , potrafiłam i 12 przespać bez problemu ![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
ideu do garów ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2298 |
|
Wtajemniczenie
|
Otóż dziękuję drogi Baru postokroć!
Wieczorem wrzucę fotki. Siwe pokryło, nie w 100%, ale zamiast błyszczącego srebra jest lekkie złoto, które ładnie stapia się z brązem Wyglądam poważniej, ale już nie siwo ![]() Kolejka dla wszystkich! Chłop mówi, że różnica niebo a ziemia :BigGreen: ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Chyba zacznę zgłaszać się o dobre myśli do Baru także w innych sytuacjach, skoro to naprawdę tak działa Dziękujęęęęęęę!
|
|
#2299 |
|
Nindżopesz
|
Z innej beczki - imię Eryk jest obciachowe i krzywdzące czy spoko?
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam tylko duńczyka po 50-tce o tym imieniu ale i tak mówimy na niego 'ryba'
|
|
#2301 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2302 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A trzeba się tam logować czy cuś? Może wieczorem zerknę na tę stronkę.
Cytat:
![]() Cytat:
Życia zabraknie na noszenie ![]() ![]() No dobra wg mnie wystarczy Ci milionpincsetcztery pary ![]() Cytat:
Malinowych? :pomidoroholik:Cytat:
Cytat:
![]() Red, przechrzcij N. na Ariel i będzie jak znalazł A i tak w ogóle to na pewno większość dzieci wyjdzie z tego kraju, więc tam ich imiona nie będą obciachowe ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2303 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A Emil? Znajomi tak nazwali swego synka, żeby miał imię międzynarodowe
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie Eryk też nie wywołuje żadnych emocji
![]() Ale krótkie i trudno zdrabnialne jest ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Chociaż pewnie niektórzy będą mówić Eryczku...
|
|
#2305 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Znad dalszego cieszenia się swoimi platynowymi kudełkami
![]() Za każdym razem jak się psikam Ambre Sultan, nie moge sie na nastepny dzien nadziwić, jaki to z niego killer chyba wieszy od Angel i Słonia Ale cóz poradzę, kofam tego "smierdziucha"
|
#2306 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Przepraszam fanki ale Emil i Kamil kojarzą mi się z rozmemłanym, podpasionym chłopaczkiem, który ma wąsy a mama nadal obcina mu grzywkę pod garnek
|
|
|
|
|
#2307 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2309 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
I dla tego nienawidzę odlewek. Prędzej taka wyparuje lub się zepsuje niż zużyję, bo mi szkoda, bo malo itd ![]() Cytat:
I jeszcze Igor ![]() Cytat:
Jak już będę stara , to otworzę sklep z mało używanym obuwiem ![]() Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

'szamponetka' to zabarwiacz jednoskładnikowy, ale też się go trzyma na zawiniętym łbie po 45 minut 

Oł maaaaaaaaaaaaaan jaki ja mam zapłon
Jak tak, to snam, snam i owszem. BdB, ale jednak postoję, obecnie wolę coś bardziej gourmand, na mnie źle wyłaził ten sandał, z flaszki pachł cudnie, ale na mnie nie chciał.
U mnie zmiany pracowe typu organizacyjnego (administracja przechodzi w inne miejsce, zmienia się dyrekcja), a do tego mam lekkiego doła, bo 10 osób od nas odchodzi 
Kapuję i znam ten stan.
Ściskam 

Zero kropli potu, mega energia i przyjemny ciepły wiatr
klask i: