|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też idę zaraz spać, bo jutro z rana jadę z moczem do labo. Mam nadzieję, że nie będzie już bakterii w posiewie ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez głupie bulki codziennie na śniadanie.
Teraz przerzucam sie na grahamki i zmniejszam ilosc na rzecz omletów owsianych. W III trymestrze nie mize mi żaden tluszcz na dupie osiąść
|
#4144 |
|
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę wam polskich bułek u mas tylko dmuchane go.wno
( pierwsza rzecz jaka wkładam do ust jadąc do polski prawdziwa polska bułka z masłem :d
|
#4145 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Pięknie tam Adka
Ja właśnie też ostatnio prawie codziennie jem kajzerki, i to najczęściej z nutellą A liczyłam na to, że więcej niż 70 kg nie będę miała, no cóż... A owsiankę to robimy bez mleka na podsmażonym bananie no i odrobinie wody, żeby się nie przypaliła, jest pyszna ![]() Dzisiaj też oglądałam same gondole, ale jakoś nic nie wpadło mi w oko... |
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
To nie tłuszcz! To woda, WO-DA!
![]() Cytat:
|
|
|
#4147 |
|
Rozeznanie
|
Mujer, widzę że się w końcu do nas odezwałaś! Nawet jak masz sobie tylko ponarzekać to pisz, lepiej ci się zrobi :-D a co do twoich obaw to ja myślę że po porodzie jakoś się wszystko samo ułoży... Przynajmniej mam taką nadzieję!
![]() Czubasek historia o zahaczaniu paznokciami Trochę mnie pocieszyłyście z tym owłosieniem na brzuchu... Już myślałam że tylko ja tak mam bo nic wcześniej nie pisałyście. Tylko o nogach... Trzymam za słowo że to znika! Halwaya takie pytanie, jak już odpowiadałaś to doczytam sobie ;-) czemu dziecko powinno leżeć nóżkami przy końcu łóżeczka??? |
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jem fińskie albo wieloziarniste,a moim grzechem są bułki z serem najlepsze jak wyjmuja gorące z pieca
|
|
|
|
#4149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale może przepis byłby szybszy?
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko skąd weźmiesz nasze za☠☠☠i*** świeże drożdże?
![]() Ja lubię te: http://www.mojewypieki.com/post/bard...zyste-buleczki http://www.mojewypieki.com/przepis/b...h-crunch-rolls Nigdy nie robiłam nic na zakwasie. Muszę w końcu spróbować.
|
|
#4151 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52591051]Benita pamiętaj, że drugie dziecko lubi wyskoczyć szybciej
[/QUOTE] hehe tak mówisz... no nie obraziłabym się bo pierwszego trzeba było siłą wykurzyć i pamiętam jak mi się dłużyło to czekanieCytat:
![]() Cytat:
ale wiadomo że zwykły ręcznik też się sprawdzi---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
pokazuj nowe zdobycze lubię oglądać Wasze zakupy ![]() adka śliczne buciki a widoki tam macie przepiękne!!!
|
|||
|
|
|
#4152 |
|
Rozeznanie
|
Czubasek jak jeszcze nie miałaś chętnych a serio chcesz sprzedawać to ja bym była chętna na te ciuszki po małej
|
|
|
|
#4153 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już leżę, mam nadzieję, że sen przyjdzie, dobranoc ;* Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Ja leze i cos mnie brzuch boli
Sama nie siem czy to normalne ze hak np sie nachodze to mnie ciagnie, moze nie ze boli ale czuje Wkurza mnie to ze nie wiem jak to klasyfikowac |
|
|
|
#4155 | |||
|
Rozeznanie
|
Katarzyna,gratuluję córeczki :-D Dagmara - śliczne imię :-D
Andriuszka jadłam to samo dzisiaj na obiad :-D surówka z marchewki i jabłka - pychota!!! Lobo, ja za taki tekst to bym chyba lała normalnie! No nie da się inaczej, tylko lać!!! Limonka widzę że możemy sobie przybić piątkę za zachowanie facetów. Mój ma dokładnie tak samo i głównie o to miałam do kitu weekend... Ale już mi przeszło, po prostu mam go w d... I będę sobie robić wszystko sama. Która wstawiła to zdjęcie z frytkami??? Przyznać się! Teraz kurcze leżę i tak mi się chce frytek ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
no to teraz na pewno nie zasnę! Jutro rano muszę kupić! Koniecznie! W ogóle to już wiem czemu bym tak wszystko zjadła chętnie... Zapomniałam o kolacji... A że nie śpię to mnie ssie w żołądku :-( ale przecież nie będę wstawać jeść o tej godz! I w ogóle to wszystkie zakupy weekendowe śliczne ;-) Fionka jak możesz to wpisz mi wizytę na 14.09. Dobra, skończyłam czytanie. I tak mało miałam. Dwa dni mnie nie było ale tak jakoś tęskno mi było :-( teraz już mogę iść spać :-D o ile głód pozwoli :-D |
|||
|
|
|
#4156 |
|
Raczkowanie
|
niestety kolejna bezsenna noc a tż śpi
więc nadrabiam Katarzyna, gratuluję córeczki Dagmary ~ piękne imię ![]() mataja - fajny blog, zaraz biorę się za czytanie, hafije znam, a od sroki jestem uzależniona ![]() przy kp dobry stanik jest podstawą, jeśli ten co nosicie, jest ok, zawsze można przerobić go na karmnik, przymierzam się do przeróbki ciazowego i w poprzedniej też tak robiłam ... do spania od niedawna mam lateksowy i to prawdziwe cudo.... na obiadek była zupa cebulowa i gulasz drobiowy z mizerią i salatą w sobotę przestawialismy meble w sypialni, stanęło na tym, że nie mamy miejsca na drugą komodę, musimy opóźnić pierwszą ew. dokupię pojemniki, pudełeczka, a moje rzeczy nie wiem gdzie wyladują :-( łóżeczko będzie stało na środku sypialni blisko łóżka wczoraj przywiozłam ciuszki od rodziców i siostry, te do 62 rozm. zostają, resztę zawożę do przyjaciółki, jej córa Pola przechodzi już na 68, bez sensu żeby kurzyły się u mnie ![]() uff rozpisałam się ![]() 25/40 |
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziękuję
![]() Benita dziś zrobię zdjęcia i pokażę ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#4158 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
) ! Kolejna ciężka Noc za mną najpierw kulałam się z boku na bok u nie umiałam zasnąć a później .. siku .. picie itp..wrr..Nie lubię budzić się sama w lozku :/
|
#4159 | |
|
Zadomowienie
|
No i u mnie kolejny kilogram na wadze. Ale co się dziwić jak się zjada pół opakowania płatków na raz
Czyli mam już 8kg na plus. Ale w sumie do końca bliżej niż dalej, może się zmieszczę w 12-13 ![]() Dobra, idę nadrabiać, bo widzę dwie nowe strony ![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
Dobrze jest czasami się tak odłączyć od wszystkiego.
|
|
#4160 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4161 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
Aż trzy kanapki zjadłam
|
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiejsza noc koszmarna prawie w ogóle nie spałam no szopka a zmęczona poszłam spać a od 6stej pod domem goście trawę zaczęli kosic no prostu zwariować można! !
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Limonka u mojego sąsiada tego co ma psy bez przerwy głośne od godziny jest hałas i szczekanie, jeszcze moment i pójdę tam albo wystrzele coś
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4165 |
|
Zadomowienie
|
SweetViolet to noce na wizażu
Jestem Załamana !!! poszłam do warzywniaka gdzie zawsze sa maliny żeby sobie ta owsianke zrobić i coo ? Nie mieli jeszcze towaru !! a 2 zamknięty..Co ja mam teraz zrobić ? jak się tak na te maliny napalilam
|
#4166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale miałam sen- śniło mi się, że mały urządzal akrobacje w brzuchu, a po pewnym czasie patrzę, a on odcisnął w brzuchu swoją twarz:p wszystko było super widoczne. Szybko obudziłam TZ-a i chwilę podziwialismy. Nagle mały znowu zaczął się wiercic i z brzucha (oczywiście wszystko działo się pod skórą, bez żadnych drastycznych akcji:p) wyłoniła się jego rączka i jak chciałam ja wcisnąć z powrotem, to chwycił mnie mocno za palec:p |
|
|
|
|
#4167 |
|
Zadomowienie
|
Drugi dzień z rzędu jakoś kiepsko się czuje no masakra a będzie tylko gorzej jeszcze 91 dni;-) zmierzylam sobie ciśnienie a ja generalnie zdechlak jestem i przeważnie 90 na 60 mam a dzisiaj 140 na 60 i dziwić się ze się tak kiepsko czuje:/
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale sen
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ale sie dzis wyspalam. Nie pamietam kiedy wczoraj odlecialam. sweet ja w tamtym roku nie mialam.swojego w domu przez.miesiac czasu. To bylo nasze pierwsze rozstanie. Jak wrocil i go zobaczylam.to sie zryczalam jak nie wiem i z domu przez kilka dni nie wypuszczalam. A teraz to w sumie czasem spi u malej w pokoju bo jak corka nam.sie wladuje do lozka to jemu jest za ciasno. |
|
|
|
#4170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miesiąca bym chyba nie wytrzymała nijak :P Musiałby przyjechać, albo sama bym jechała.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

( pierwsza rzecz jaka wkładam do ust jadąc do polski prawdziwa polska bułka z masłem :d
A liczyłam na to, że więcej niż 70 kg nie będę miała, no cóż... 

[/QUOTE] hehe tak mówisz... no nie obraziłabym się bo pierwszego trzeba było siłą wykurzyć i pamiętam jak mi się dłużyło to czekanie
hafija.pl Mnóstwo informacji o kp, dziewczyna obala wiele mitów, m.in dotyczących żywienia i uprawiania sportu w czasie kp
dalej niz widze... tragedia.. przed ciaza konczylo sie wysypka.. w ciazy 

Czyli mam już 8kg na plus. Ale w sumie do końca bliżej niż dalej, może się zmieszczę w 12-13