|
|
#2311 | ||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() niiii , takie zwykłe jajowate do przerobu na przeciera , malinowych takich prawdziwych ze sto lat nie widziałam , znaczy nie żeby wyglądały bo wyglądają , tylko żeby smak i zapach miały ![]() Cytat:
Emil ? niiii , mnie się kojarzy z aksamitnym ubrankiem i kołnierzykiem białym typu bebe i didem rozpuszczonym do niemożliwości Cytat:
2.no że tłusty to oszyfiste ![]() Cytat:
![]() chce mi się czymś pachnieć , ale nic mi nie pasuje ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2312 | |
|
Nindżopesz
|
Przy Igorze na dwoje babka wróżyła: albo wysoki, kościsty naukowiec/studencina, który całą kasę wydaje na książki, albo pokręcony lokaj https://pbs.twimg.com/media/B31qHM7CIAAHWjS.jpg
Cytat:
2. |
|
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Eryk spoko, mam jednego takiego nastolatka w bliskiej rodzinie Nie wiem jak gdzie, ale u nas na razie mało popularne.Co do Kamila (Emila niekoniecznie) Zrobiliśmy sobie dziś dawno zaplanowaną wycieczkę rowerową do Koszęcina. 52 km, nie wierzę Obym jutro mogła ruszyć tym i owym i usiąść na zadku I na razie staram się nie myśleć o pracy
|
#2314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ja ostatnio mam wenę . Ciągle wałkuję Cedre i pomarańczę Lutensową ( musiałam dokupić flaszki, bo już dno widać, a jak mało to wiadomo, szkoda używać ) i SMSa . I Joop Femme ![]() Cytat:
No mi się Igor zdecydowanie lepiej kojarzy.Rezolutny, wygadany i odważny 5 latek, do tego tak śliczny ![]() chyba geny przodkow najlepsze zgarnął ![]() Powinni zmajstrować dziewczynkę do kompletu ![]() 2. Mam kuzyna Kamila. Takie duże rozppieszczone dziecko po 30tce. Do tego nieodpowiedzialne i ma lekko nierowno pod sufitem. |
||
|
|
|
#2315 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie dla mnie słońce. Bo tak jakoś wyjszło, że dziś zbyt długo po nim chodziliśmy. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kojarzy mi się skandynawsko, czyli pozytywnie, ale to mi tak się kojarzy, a jak cała polska, a tym bardziej rówieśnicy go odbiorą, nie mam pojęcia Cytat:
2. ![]() Sama dumałam wczoraj przed snem (na sucho ) czy gdybym miała nazwać córkę (obecnie nie biorę pod uwagę żadnego przedstawiciela płci męskiej ) to czy Ola czy Ania czy Lena? Wszystkie -sia odpadają Spo- właśnie, zapomłam cytnąć, chuopin jak to chuopin, znów czegoś nie zrozumiał, za późno zrozumiał. Bez rondla się obeszło, ale spędziłam kolejny dzień na obserwacjach ludzi, i jednak koszmar Ci faceci. Nie wiem, ale te chromosomy nie są bez znaczenia, coś im ryje beret, coś czyni ich ogniwem pośrednim, brrrrrrrrrr. Tak wiem, jest masa intelignetnych etc, ale nawet oni w tyłach głowy mają zakodowane małpie zachowania ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Moja babcia skwitowała (jak z nią dyskutuję o imionach) Igor - ruski. ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cała Ty! Biercie tego Eryka, dobry jest. |
|||||
|
|
|
#2316 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- fuuu ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Eryk se poradzi, niezależnie czy będzie uciekał na północ, czy na niemiecko-, czy angielskojęzyczny zachód
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No ale niech jest popularne, cóż z tego? Niby lepsze Nina, ale jakoś tak nie mogę, bo czuję się jakbym skradła przyjaciołom, byli pierwsi Jednak słyszę ludzi wołających Leny i brzmi to całkiem wporzo. O to mi chodzi. ładne imię. Jednak coś mnie do Ani ciągnie. Mało jest imion damskich 2 sylabowych. Iga? Kinga? Olga ? (Wiem, Polly wiem ) ale jakoś te z "g" są takie ostre i twarde. Mam znajome Igi, i mówią, że całe życie odtsraszały imieniem ![]() Pola całkiem w deskę. Laura? 3. Nie inaczej. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-30 o 23:52 |
|
|
|
|
#2318 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Więdnę z dala od lasu ![]() Cytat:
Cytat:
Co do pomarańczy, to właśnie... nie wiem... Moja sąsiadka miała psa Kamila - też miał nierówno pod sufitem. Owczarek niemiecki, na wszystko szczekał. Wciąż. Jak ochrypł, też szczekał. Rejcz - GRATULUJĘ! Super! ![]() A ja mam problem z pielęgnacją - mianowicie kupiłam podkład, pierwszy, dobierałam ze 2 tyg i wiecie co? Wchodzi mi w pory - mimo bazy Wiecie, u mnie jest trudno, bo i zmarszki są - nie jakieś straszne, ale jednak. Ten podkład podkresla mi wszystkie nierówności, jestem podłamana, bo się wykosztowałam i myślałam, że sobie zapewnię super komfort, a tymczasem wprost przeciwnie ![]() Odcień dobrany idealnie - Inglot ASM (?) chyba WR (?) 300. Nie chcę go wywalać - co robić, drogi barze? HELP!!! Gucio powiedział "Mamo, wyglądasz jak stary kosmita" a jak Go zgromiłam wzrokiem (choć śmiać mi się chciało) to się poprawił "Żartowałem, jak młody kosmita"
|
|
#2319 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Czy mi siewydaje czy wybieramy imie dla małego redzika?
pamietam ze juz była taka akcja ![]() to ja zaproponuje ekscentrycznie nieco Aleksy ![]() tak cosmnie ostatnio wzielo ![]() albo Aleksander pasuje do nazwiska,brzmi "bogato" albo Ignacy albo Augustyn... nie...nie przebywam ostatnio zbyt wiele w kościele
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Ju,a nakladalas go flat topem albo innym kabuki?
![]() Bo niektóre spisują sie genialnie użyte pędzlem, a palcami czy gąbka tragicznie. Wróciłam z lao che i grzecznej randki po.... ![]() Jutro bookujemy Melue ![]() I kaczke w mandragorze ![]() Aleksander to moj taksówkarz. Bylo ich czterech braci, Aleksander, Jan, Szczepan i Ignacy... Wszyscy na taxi, tylko jeden nie zyje juz.. Mnie sie biblijne imiona podobaja. Krzysztof, Dawid, Tomasz, tylko wszystkie u mnie już spalone...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-08-31 o 01:58 |
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, nakładałam palcami, tragedia.
Próbowałam pędzlem, ale miałam strasznie tandetny, aż włosy z niego wychodziły - no i do różu on był
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoim uwielbiam sie miziac i niweluje mi rozszerzone pory. A jaki to podkład?
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Jak pisałam, Inglot ASM 300 W coś tam.
Ale gdzie twoim porom do moich PORÓW!
|
#2324 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. jest brane poważnie pod uwagę jeśli uznamy, że Eryk to przegięcie. 2. Co racja, to racja Cytat:
![]() 2. ja przeżyłam ostatnio szok kulturowy jak na Wiochę przyjechały kolonie a tam: Ernest, Karl, Masumi Masumi był mulatem więc normalka. Widać awangarda w modzie.3. z jednosylabowych podoba mi się Ewa, Ida. Ola zbyt oklepane, imion damskich z G też nie lubię. |
||
|
|
|
#2325 | ||||
|
Zakorzenienie
|
pms + początek monodiety jaglanej Musze wreszcie coś zrobic z sobą, bo w ostatnicm miesiącu napady obzarstwa mnie samą przerażają, ju się w portkach nie dopinam prawie ![]() Cytat:
dlatego zawsze kupuję na zapas, jak juz mam pół kremu/szamponu/perfum, to kupuje nastepne opakowanie Cytat:
Kamilów żadnych nie znam, za to w pracy jest Emil i naprawde spoko kolega Cytat:
![]() Cytat:
http://www.supermamy.pl/maluszek/590...owoczesne.html "Z badań wynika, że osoby z wyższym wykształceniem często stawiają na prostotę. Z kolei im rodzina mniej zamożna, tym bardziej nietypowe imiona wybiera. Nie zawsze w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Wśród ludzi słabo wykształconych panuje przekonanie, że obco brzmiące imię dla dziecka będzie wyrazem luksusu. "
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-31 o 09:32 |
||||
|
|
|
#2326 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Znad obolałości mięśniowej kurna, noszenie mebli to lepsze od siłowni jest ale mam stół w pokoju a tapicer mi zrobił fotel tak, ze teraz nie chcę siedzieć na niczym innym A, i znad nowej lodówki.
|
|
#2327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru ! Snad duchoty
Cytat:
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
|
|
#2328 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2330 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Się nie czaj tylko leć do Hebe póki je mają w promocji
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za info
|
#2332 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie znam nikogo o takim mieniu, ale podejrzewam że teraz w przedszkolach jest trochę Eryków więc krzywdzące na pewno nie Cytat:
chyba nie trzeba się logować (nie wiem bo to TŻ włączał ) Cytat:
my też nadal nie mamy wymyślonego imienia. Tzn chyba będzie Dawid albo Konrad, chociaż żadne z nich mnie do końca nie przekonuje ![]() Cytat:
Cytat:
ja wczoraj sporo czasu na zewnątrz spędziłam, ale siedząc w cieniu wiec nie było źle, a wieczór wręcz fajowy był Znad soczku |
|||||
|
|
|
#2333 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. chciałabym D ale TŻ kwęka. Konrada nie bierz, wszystkie dzieci mówią potem Kondrad albo Kądrad - nie wiem czemu. |
|
|
|
|
#2334 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2335 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie trzeba
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe, czy młode pokolenia będa miały inne skojarzenia
![]() http://vignette3.wikia.nocookie.net/...20100810012143 dla mnie Eryk z bajki lub "Eryk Wiking" ![]() Cytat:
|
|
#2338 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2339 | ||||||
|
Panaroja
|
snad goronca
![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
2.mnie nic nie pasuje - na letnie już za późno bo koniec lata , na jesienne za wcześnie bo jeszcze gorąco i sierpień , taka głupia pora że nic mi nie leży 3.a może koledzy pomagali ![]() 4.i jakieś to takie zniewieściałe imię jest ![]() Cytat:
2.jak wychodzi , znaczy że dobrze robisz 3.powtarzam - rozsądek był w tym kawałku chromosomu X co odpadł podczas tworzenia chromosomu Y Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.gorzej na wschodzie ![]() Cytat:
2.zgadza się 3.po trzykroć tak Mnie się normalne tradycyjne imiona podobają , aczkolwiek teraz ich jak mrówków , i Jasiów czy Kubusiów trzeba numerować w grupie w przeczkolu czy klasie, żeby się nie mylili ![]() Dziewczyny , a jak macie z włosami , wypadają ? Mnie lecą równo garściami i kłębami , chyba niedługo będę całkiem łysa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-08-31 o 13:03 |
||||||
|
|
|
#2340 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Przypomniał mi się mój lektor niemieckiego, wieki temu, jak jeszcze uczęszczałam na kurs urodziła mu sie córa i ciekawości spytałam go jak nadał jej na imię, powiedział ze Marika i kurcze, spodobało mi sie jakoś - tak inaczej niż wszyscy
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

:pomidoroholik:

Obym jutro mogła ruszyć tym i owym i usiąść na zadku
Cała Ty!

Nienawidzę mężczyzn 
kurna, noszenie mebli to lepsze od siłowni jest