|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
CZARNULA, U nas też skwar. A w środę 32 czy tam 31, natomiast w czwartek 22... nie będziemy się dobrze czuć, bóle głowy murowane
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizaz.Mi na tel.chodzi normalnie zwiesil się rano ale zalogowałam się jeszcze raz i śmiga. Powodzenia na wizytach, gratulację tygodni,.kciuki za badania chyba wszystko ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- A.co do temperatury.. Wrzesień ludzie już jest. Niech dadzą spokój z tym 30
|
|
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam szafę zwolnić z ciuchów letnich i co, kicha
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sweterki już ubierałam, bo u mnie rano ostatnio było 7 stopni
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko czekam na to chłodne.. Pal sześć ból głowy, mam na rano to wieczorem mogę zdychac
bylebym mogła.otworzyć okna w domu a nie ze gorac i tu i tu
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że istnieje kawa na tym świecie, można się ratować. Dziewczyny, w jakie kolory wózka uderzacie? Bo mi podobają się głównie jasne- łączenie bieli z czymś, beże, żółcie, mięty, ew. Jasne szarości itp. Niby używane jasne wyglądają czysto, ale czy da się je utrzymać we względnej czystości na dłuższą metę, jeśli gondola ma spód z plastiku?
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się bardzo podobają jasne, czarny + beż |
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Ja jak już coś to myślę czarny plus ciemny niebieski alvo zielony ;-) podobają mi się takie neonowe no ale Gondole mam ciemno czerwona.. |
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż kupę to i z czarnego trzeba by zmywać, nie ma wyproś, masakra, jeszcze kilka takich historii i będę taśma izolacyjną dziecku dziurkę oklejać...
|
|
|
#1632 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
My idziemy w ciemne kolory, bo w sumie wszystkie Husky są ciemne. Najbardziej mi się podoba czarny z szarym
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
No trzeba ale na jasnym Zostanie zawsze plama jednak.. Jeszcze ten kolor kupy dziecięcej zostawia czasem wiele do życzenia hahaha :-D
|
|
|
|
#1635 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() rano udało mi się wywietrzyć póki było chłodno a teraz ukrop niesamowity u nas ma być dzisiaj 37 stopni!!! Cytat:
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Paznokcie też mi rosną piękne i twarde. Maluje je teraz na okrągło bo tak mi się podobają
włosy mi lecą bardziej ale i kręcą sie bardziej co może być spowodowane temperatura bo jak jest upał to one są osłabione co czuje pod palcami, a jak było teraz parę dni chłodniej to moment odzyly Włoski na brzuchu mam czarniejsze i grubsze niż normalnie miałam co mnie wkurza. Gole się standardowo jak zawsze co 2-3 dni jedyna zmiana to z tymi na brzuchu hahah :-D
|
|
|
|
#1637 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ma może któraś z was tą taką listę lekarzy ginekologów, którzy mają certyfikat/uprawnienia do wykonywania badań prenatalnych?
Wiem, że coś takiego było, można było wpisać nazwisko i się sprawdzało czy dany lekarz to ma ale nie umiem tego znaleźć
|
|
|
|
#1638 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie tez dzis jest ponad 30st. Ja bardzo lubie lato ale w tym roku juz chyba troche za duzo sloneczka. Tez powyciagalam sweterki, ramoneske i nawet botki zimowe i czekam na jesien
Bo do wozka to sklaniamy sie w strone szarosci, gtafitu, czerni ew braz z bezem.
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Chce mieć takie dziecko jak Ola! Wiem.że.narzekam czasem no ale też nie jest świeta.. Mimo to przed ukończeniem 1roku już chodziła.i gadala. Teraz jeszcze nie ma 2 lat, buduje pełne zdania, sama sika na nocnik i sama zasypia w łóżeczku
|
|
|
|
#1640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1644 | ||||
|
Zadomowienie
|
O matko, to mój brzuch jest wielgachny.
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
czyli nie ma dobrego rozwiązania... ale jednak na jasnym widać wszystko bardziej i w ogóle moim zdaniem
Ja byłam w sobotę na spotkaniu klasowym i pytały się mnie dziewczyny czy boję się porodu. I w sumie to nie wiem czego się bać.. no boli. No matko jak ma nie boleć przecież to poród a dziecko swoje centymetry ma. Jakbym wiedziała jakiej formy jest ten ból to może bym się bała, a tak to w sumie nawet nie wiem czego się bać |
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa wspolczuje,chyba jeden z najwiekszych moich koszmarow,wyrywanie zeba :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle. Kolejny boski kalafior ciążowy
Zamawiam tą piżamkę. Wszystko pięknie, adres podałam tutaj do pracy, tym razem wyszło z płatnością, już się cieszę Zamiast najpierw wpisać numer bloku a później mieszkania ja oczywiście zrobiłam na odwrót A zastanawiałam się jeszcze jak pisałam, że teraz mamy 2/22 i że to pierwsze to numer bloku, no i nie wiem jak to zrobiłam że wpisałam odwrotnie Kocham ciążę za te przygody jak przyjdzie mi logicznie myśleć to już po mnie ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Ja muszę w końcu pójśc do dentysty
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
W Biedrze będą cotton balls
![]() http://www.biedronka.pl/pl/press,id,...we-metamorfozy |
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
O matko jakie fajne te rzeczy mają !
![]() Zapisać: kupić cotton balls i tą lampę jeszcze chyba i prawdopodobnie dwa dywany ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Koc mi się jeszcze podoba, komoda, prześcieradło (co akurat chyba trzeba kupić bo to już zostawia wiele do życzenia) firana woal (akurat do salonu bo mamy drzwi balkonowe) i poduszka, bo zabrałam środek poduszkom z salonu bo były twarde i idealne między nogi i teraz leżą same pokrowce |
|
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może już coś kupię dla Młodego
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. Edytowane przez malwi89 Czas edycji: 2015-08-31 o 11:38 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

chyba wszystko 

chociaż kupę to i z czarnego trzeba by zmywać, nie ma wyproś, masakra, jeszcze kilka takich historii i będę taśma izolacyjną dziecku dziurkę oklejać...

no i teraz minęło 40 min od prysznica i nagle poczułam coś mokrego na ręce i macam cycka i kurde mokry

włosy mi lecą bardziej ale i kręcą sie bardziej co może być spowodowane temperatura bo jak jest upał to one są osłabione co czuje pod palcami, a jak było teraz parę dni chłodniej to moment odzyly

Zamawiam tą piżamkę. Wszystko pięknie, adres podałam tutaj do pracy, tym razem wyszło z płatnością, już się cieszę
jak przyjdzie mi logicznie myśleć to już po mnie