|
|
#4291 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Ja swój sobie sama wybierałam
Ja na obiad dzisiaj mam resztę obiadu z wczoraj - jadłam z koleżanką w restauracji Makaron z boczkiem, pieczarkami, szpinakiem i grillowaną piersią z kurczaka (ale pierś jest w takich większych kawałkach, nie w kostce). Wszystko w sosie chyba śmietanowym i zapieczone pod żółtym serem. Będę próbowała odtworzyć kiedyś tam
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Karmazynowa super!
ale fajnie,gratuluje! Mój TŻ niestety jeszcze nie wpadł na pomysł pierścionka i chyba go nie zdąży kupić do ślubu
|
|
|
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
jeśli chodzi o stanik do karmienia to ja miałam z tej firmy dwa i byłam zadowolona http://sklepkostar.com.pl/default/ko...mamma-mia.html
i moje zdanie jest takie że nie tylko w trakcie karmienia ale całą ciąże i w ogóle zawsze trzeba mieć dobrze dopasowany biustonosz jeśli nie chcemy żeby na się biust deformował. No ale ciąża i karmienie to taki szczególny czas bo wtedy często rozmiar sporo się zmienia i trzeba dbać bardziej
|
|
|
|
#4294 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, witam w ten upalny dzień.
Ja dziś wieczorem śmigam na wizytę do mojej ginekolog, młoda siedzi cicho, też upały ją chyba męczą. Piękne ciuszki przewijają się na forum Ależ będziecie stroić te swoje maluszki Ja dziś nadzwyczaj dobrze się czuję, tak lekko, ale to może przez narzuconą dietę lekkostrawną i bezsłodyczową, bo on piątku już ostro się ograniczam od syfiastego jedzenia i moich niezdrowych zachcianek. Polecam. Ostatni dzień wakacji, niech Wam mija bardzo relaksująco choć my to wakacje w tym roku skończmy w grudniu na porodówkach hehe
|
|
|
|
#4295 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój mąż oświadczył mi się na Giewoncie ach, też mało wtedy nie spadłam z wrażenia hihih, ależ mi się miłe wspomnienia przypomniały z tej wycieczki wtedy mmrrrrr lepszej scenerii nie mógł wybrać jak dla mnie, moje ukochane góry, mój ukochany achhh to mnie teraz ogarnęła fala wspomnień heheBądź szczęśliwa!
Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-08-31 o 13:03 |
|
|
|
|
#4297 |
|
Raczkowanie
|
Karmazynowa - wielkie gratulacje! Az sie wzruszylam 😊 pieknie to zaplanowal. I fajnie ze mialas niespodzianke ☺
Andriuszka kciuki za wizyte 😊 |
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, czemu musi być tak gorąco
Przestawiłam do cienia i otworzyłam wszystkie drzwi, ale nie wiem, chyba migiem śmignę i do chaty, bo nie utargam...! Ale pocieszam się, że jeszcze tylko jutro, a potem ma być już lepiej... W dodatku jestem dziś jakaś nie do życia, też tak macie? Mimo, że dziś wyjątkowo się wyspałam. Zjadłabym coś dobrego dziś, ale totalnie nie wiem co Niby coś słodkiego, niby nie...Sama nie wiem. Chyba jakieś owoce kupię i zrobię sałatkę Zamówiliśmy dziś drzwi do szafy, więc liczę że na końcu września będą gotowe i będę mogła trochę przenieść naszych rzeczy z sypialni do drugiego pokoju, a w sypialni zrobimy dla malucha. Czemu to wszystko jest takie skomplikowane. :/ |
|
|
|
#4299 |
|
Raczkowanie
|
Andriuszka wow Giewont! Wysoko ☺ moj w przeciwnym kierunku bo nad morzem, ale tez bylo pieknie
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Karnazynova, gratulacje
|
|
#4301 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4302 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
już ostatnio nawet stwierdził że dałoby się to podciągnąć pod wskazanie do cc... chyba chciał żebym dała mu spokój
|
||
|
|
|
#4303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
często śpię w bawełnianym topie, jest mi wygodniej ![]() 25/40 |
|
|
|
|
#4304 |
|
Wtajemniczenie
|
http://sklepkostar.com.pl/default/ko...mamma-mia.html#Fajne te staniki i nie drogie !!!
jak przelicze to u nas za primarkowy tyle zaplace. ojj chyba bede iwnestowac. a jak z ich rozmairowka ?
|
#4305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec czekam na te 20 stopni
|
|
#4306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mi się najwygodniej śpi w koszulkach mojego męża hehe i jego bokserkach hahaha tak tak, on też się ze mnie śmieje, ale takie nowe luźne bokserki mi oddał i tak mi podpasowały, że do spania ideolo heheGeneralnie cieniutka bawełniana koszulka + bokserki albo majteczki i tak mi najwygodniej, chyba że jest zima to co innego wtedy do tego seksownego kompletu dochodzą skarpety, bo mi zimno !! hhehe
|
|
|
|
|
#4307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ekhem, ja planuje karmic krotko- 3 mce, w kwietniu wesele mamy pod warszawa i chce zostawic malego ktorejs babci i iisc sie pobawic :p To mam plana haha Cytat:
Niestety ja nie umiem zjesc cieplego na sniadanie Wiec z xhleba nie zrezygnuje, z owsianki tez bo ja jem na zimnoRobie mleko mogdalowe i zaleeam platki na kilka minut dodaje owoce i heja Cytat:
Ahh slodkie moje zareczyny byly smieszne ;p no aleeeGratulacje !! |
|||
|
|
|
#4308 | ||
|
Zadomowienie
|
śliczne
![]() Cytat:
![]() ![]() ale zgadzam sie z Tobą w 100% ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4309 |
|
Zadomowienie
|
Ogólnie, a to nie było tak, że wyczailas u TZ-a na kompie w zakladkach pierścionki zaręczynowe i go opierdzielilas, że teraz nie ma kasy na takie wydatki?:p
|
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh moja sklonnosc do rozstepow zwyciezyla
Mam brzuch jak tygrys, a wiele sie nie rozciagnal. Mialam brzucha, feraz sie wypelnil Biedna ja |
|
|
|
#4311 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też czekam na kuriera pocztowego ![]() Cytat:
za wizytę!Cytat:
![]() Dziś wyjątkowo. Na dodatek krzyż dokucza i plecy ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Dziękuję
|
|
#4312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4313 | |
|
Zadomowienie
|
super
a jakie fajne napisy na tych bodziakach ![]() Cytat:
gratulacje ![]() ![]() klask i: wyjazd widzębardzo udany
|
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
adka a co dopiero za 3 mce
boze czemu ja mam takie genyyy
|
|
|
|
#4315 |
|
Zadomowienie
|
Haha! adka rozwaliłaś mnie tym memem
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widzę ze maja tam na stronie tabelę rozmiarów i trzeba by się wymierzyć i wybrać odpowiedni rozmiar... ale wiadomo że przez net to zawsze jest ryzyko kupować takie rzeczy Edytowane przez benita84 Czas edycji: 2015-08-31 o 14:06 |
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz kasa jest, więc moze kupic nie no szczerze to kiedys nawet pudełko znalazlam, ale to samo pudełko było, potem sie wysypałam ze znalazłam, a on mowil że kupił bo ładne i czeka na zawartosc
Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2015-08-31 o 14:07 |
|
|
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
*Nie pytam nawet co bedzie za 3 miesiace, bo ja juz zaczynam miec slabiej ze tak powiem.
|
#4320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ponadto, z TŻ planujemy ślub na wiosnę, więc młody będzie miał kilka miesięcy. Wesela nie będzie, ale impreza jakaś pewnie tak. Jakoś uznałam, że nie widzę w tym problemu <optymizm> Ba, mój TŻ snuje na lato wyjazd trekingowy na Islandię Na razie nie wiem, co o tym sądzę, bo utknęłam na etapie "kto poniesie pieluchy?" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

Makaron z boczkiem, pieczarkami, szpinakiem i grillowaną piersią z kurczaka (ale pierś jest w takich większych kawałkach, nie w kostce). Wszystko w sosie chyba śmietanowym

Przestawiłam do cienia i otworzyłam wszystkie drzwi, ale nie wiem, chyba migiem śmignę i do chaty, bo nie utargam...!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za wizytę!
klask i: wyjazd widzębardzo udany