|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII
Cytat:
![]() ![]() klask i: super. wynik godny podziwu ![]() ![]() Cytat:
i na patelni teflonowej pod przykryciem na malym ogniu
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII
Babeczko, gratulację dla siostry
![]() Odliczam do swojego urlopu
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic nie wpływa na mnie tak jak po prostu owoce na śniadanie. Dodając dużo ruchu od czerwca schudłam 11 kg chyba za prędko, bo ostatnio mi zdarzały się przypadki osłabnięć, krew z nosa itp itd, wiec przystopowałam. Póki co nie mam czasu na ćwiczenia, także napewno wrócę do tej aktywności, ale musi mi się prywata uspokoić inaczej nie starczy mi sił i doby na moje plany ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- ale Ci dobrze
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy dokladnie lecicie?
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczko
siostra naprawdę super laska jest, dobrze jest mówić o takich przypadkach, wtedy mamy największą motywację do działania ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Podsumuję swój sierpień już. Dziś aktywności nie będzie ![]() Minutek mam: 522 min - nie jestem zadowolona z siebie Biegałam: 6,95km - lepiej, ale mogło być jeszcze lepiej ![]() Stepper: 11200 kroków (tu chyba przelicznik jest na jedną nogę, widzę wynik jak się podnosi po pełnym "obunożnym" przejściu )Jestem dumna z siebie, bo sierpień był miesiącem przełomowym dla mojej wagi. Znikła 6 z przodu a pojawiła się 5. Jestem z siebie zadowolona pod względem utraty wagi, diety ale nie pod względem ćwiczeń i balsamowania. Tu dałam "ciała" Teraz mam nową motywację do schudnięcia i bioorę się już od września za siebie na nowo
|
|
#2586 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zapisałam się na siłownię :-D szok :-D
Babeczki to super wynik ma siostra ![]() Łóżko przyszło wiec lecę do pracy 😊
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
kocie-dzięki
spisałam będę robić kiedyś robiłam jakieś takie wielkie omlety-ubijało się białka i dodawało paprykę, kiełbaskę...ale to było daawno i nie pamiętam mama mi czasem robiła taki omlet z dżemem albo cukrem![]() stokrotka-ja mam podobnie z jelitkami...mi pomaga owsianka albo płatki na mleku albo jogurt pitny rano...ladnie ćwiczysz chyba wyciągnę stepper i też będę chodzić kurcze 11 kilo w 3 miechy to super wynik...ja żeby choć kilo schudnąć to się muszę okropnie namęczyć...
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczko, w środę
![]() A słyszałaś o Alfa Star? ![]() ![]() Stokrotko, nie wiedziałam, że schudłaś aż tyle ![]()
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe przyjęcie
![]() Coś o sobie, hmm... A więc: Dawno dawno temu ważyłam zawsze 48kg, zanim zaszłam w I ciążę, w ciąży sporo przytyłam, udało mi się schudnąć do 61kh, potem przyszły święta i przytyłam do 65kg, od tego czas zabrałam się za siebie z różnym skutkiem, czyli jakieś 2-3 lata temu Obecnie dzisiaj na wadze miałam 57,6kg. Chciałabym schudnąć do 50-52kg. Udało mi się już ważyć niecałe 54kg ale tylko przez chwilę Jestem niska, mam 161wzrostu. Z ćwiczeń uwielbiam biegać, jeździć na rowerze i ćwiczyć z Mel B lub Tiffany, to tyle, nie umiem strawić Chodakowkiej, mimo że jej ćwiczenia są skuteczne ![]() Mam dwójkę dzieciaczków, synek chodzi do przedszkola, córa do szkoły, mieszkamy w De od 3 lat i teraz niestety muszę chodzić na sprachkurs. ![]() Dzisiaj melduję zaliczone poranne bieganie, tj 73min (11,6km) to tyle ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Babeczko gratulacje dla siostry, świeci przykładem dla nas. To jest doskonały przykład na to, że jak człowiek chce to wszystko potrafi ![]() mmelisjaa zabierz mnie ze sobą na siłownie Ja kiedyś zapisałam się na taki karnet, co w każdym dniu było coś innego, była zumba, tańce latynoskie ale solo, fitness, sexi dancing itp świetnie się wybawiłąm i wtedy schudłam Teraz mieszkam w De to nie mam ani czasu ani możliwości.
|
|
|
|
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze zdrowiem już lepiej? Mam nadzieję, że tak. Dobrze że myślisz pozytywnie, tak trzymać ![]() Idę do sprawdzonej dziewczyny, koleżanki ją wcześniej testowały W sumie też się zawsze zapierałam, że nigdy nie pójdę na paznokcie. Ale wygląd moich dłoni jest taki, że to przymus. Wczoraj je wypilniczkowałam, pomalowałam lakierem bezbarwnym a i tak dzisiaj na radzie wstydziłam się wyciągnąć ręce na stół---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- To smak nie jest jeszcze najgorszy, 90% to dopiero są ble :P Ale powiem Ci, że przyzwyczaisz się, ja też kiedyś nie mogłam jeść gorzkiej bo mi strasznie nie smakowała, a dzisiaj wolę gorzką od mlecznej. ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
50 kg? Ło matko, pogratuluj siostrze. Wielką robotę zrobiła! ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Stokroteńka: gratuluję osiągnięć. Bardzo ładnie się trzymałaś
|
|
#2591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak Cytat:
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- dziękuję, ale nie chcę zapeszyć. Może się trafić jeszcze efekt jojo także nie ma co podziwiać trzeba z..a.p.i.e..p.rzać
|
|
|
#2592 |
|
Konto usunięte
|
Ja chce do 55 schudnac
Wrocilam wczoraj do shreda, cwicze centralnie przed wielkim wiatrakiem zeby przezyc
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
usiluje sie czegos nauczyc w photoshopie
srednio mi idzie a minelo juz pol dnia. Umiecie obslugiwac ten program ?agafisia - ja kiedys robilam z papryka i innymi dodatkami, tak ze po porstu mieszalam te skladniki z jajkami. Nie lubie ubijania bialek osobno. Za duzo roboty ![]() gotuje dzis 3 obiady dla meza jak mnie nie bedzie
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka-hehe
oj trzeba trzeba ja jak się nie wezmę w końcu za siebie to zimą przegonie na wadze mojego chudego męża-Flip i Flap![]() ja unikam tłuszczy zwierzęcych-zadnego masełka, jajka ograniczone, margaryny roślinne, mięsko chude lub z odkrojonym tłuszczykiem, sery żółte i topione w ograniczonych ilościach..różnie to bywa-powinnam zrezygnować ze słodyczy ale ciężko idzie...owsianka też mi zbrzydła-teraz jestem na etapie jogurtów pitnych na śniadanie... ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- kocie-to się nagotujesz ja po wakacjach ciągnę już 4 dzień na zupkach ale chodzą za mną jakieś pulpeciki albo makaron...jutro pomyślę![]() co dobrego gotujesz? teraz sezon na leczo
|
#2595 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
?Wlasnie myslalam ze umre Musialam wyjsc z domu, patrze na termometr - 38st w cieniu Ledwo doszlam na przystanek, jestem cala mokra i czerwona jak burak.
Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2015-08-31 o 14:51 |
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Kocie jedziesz do PL skoro tyle mu gotujesz?
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotenka to masz trochę więcej wzrostu, a ile obecnie ważysz? Ja mam 57,6kg i też dążę do 52, ale 50 bym nie pogardziła
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- A zapomnialam dodać, ćwiczenia z Mel B i Tiffany zaliczone, w sumie 39min, więcej w tym upale dzisiaj nie dam rady. Trzeba też w domu chatę ogarnąć
|
|
|
|
#2598 |
|
Rozeznanie
|
Butterfly_27 oni niestety mało mają zajęć :-( ze względu na tzta się tam zapisałam bo on wcześniej się zapisał tam, szkoda trochę. Podobny masz cel do mojego z tym ze ja mam 166cm i chce ważyć 50 kg
Ooo dużo dziewczyn z niemieckim związanych mamy Neska wiesz już zauważylam ze tak mi jakoś lepiej smakuje jak sobie skubne dwie kostki dziennie taka moja mała przyjemność :-D Dzisiaj szaleje :-D zapisałam się na tatuaż tylko napis na nadgarstku Stokrotenka trzeba za.pieprz.ac podoba mi się Twoje podejście Kocie ja kocham Photoshop w takim sensie ze wszystkie materiały reklamowe do salonu w nim robie, a co potrzebujesz może Ci pomogę jak będę potrafiła? Gdybym miała więcej czasu to bym poszalala z nauką bo marzy mi się grafika komputerowa :tak:
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo tu jest osób z DE? fajnie nie będę sama
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
mmejlisja-a ty nie masz na imię kasia? bo mi sie coś wydaje że ty dość pogościłaś na naszym forum jakiś czas temu:P:P
|
#2601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będziesz się tak dalej trzymać to żadnego efektu jojo nie będzie, wyjdziesz dobrze z diety i będzie okej ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Witaj Butterfly ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- U nas zawsze jest sezon na leczo Moje właśnie dochodzi... ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Na stałe ten tatuaż?
|
|
#2602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
neska-a to ty miałaś dziś iść do szkoły? czy inna koleżanka?
ja mam na działce swoją cukinię co roku mam z 8 krzaczków i pełno cukinii w tym roku tylko żółtą posadziłam...po przyjeździe z urlopu 10 sztuk zerwałam na razie leżą i czekają aż coś z nimi zrobię a jadłaś surową jako dodatek do sałatki? smaczna młoda ze skórką fajnie pasuje do sałatki z pomidorów, bazylii i mozarelli ja dodaje do wszystkich sałatek tak jak ogórka czy pomidora![]() ![]() właśnie wciągnęłam pół talerza barszczyku...jeszcze pół zostało-nie może się zmarnować a u mnie na dworze 40 stopni właśnie stuknęło....
|
#2604 |
|
Konto usunięte
|
Co wy takie chudzinki chcecie byc
? Ja to bym jednak chciala i miesnie i biust miec
|
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, cos ala chili con carne i danie z dyni ![]() wszystkiego po 2 porcje.. zeby tylko dogotowac makaron lub ryz i obiad gotowy ![]() plus obiad na dzis czyli kurczaka w sosie pieczarkowym i ryz Cytat:
![]() tzn, chce sie nauczyc podstawowej obrobki zdjec, przeklejania tla i elementow, usuwanie etc. ogolnie. fotografia produktowa i portretowa. Narazie zrobilam zdjecie kostkom lodu i kwiatkowi donniczkowemu (szal) ![]() tak, na ponad tydzien. Musze wesele organizowac ![]()
|
|
#2607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2608 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale 34 cm pizzę z TŻ na pół zjadłam Wciągnąć potrafię ale to obrzarstwo bo najadłam się 2 kawałkami a zjadłam pół pizzy oooo Dobra żonka ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
na szpinak powoli też nie nie tknę go przez tydzień na pewno ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musimy sie nawzajem wiecej chwalic bo nam motywacja slabnie ![]() ha, najlepsza ! ![]()
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od września Was wszystkie przypilnuję "nie" dziękuję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

dzis na konsultacjach jej spadek byl rowno = 50.0 kilo 
klask i: super. wynik godny podziwu 

niestety nic nie wpływa na mnie tak jak po prostu owoce na śniadanie. Dodając dużo ruchu od czerwca schudłam 11 kg 
)

Ja kiedyś zapisałam się na taki karnet, co w każdym dniu było coś innego, była zumba, tańce latynoskie ale solo, fitness, sexi dancing itp świetnie się wybawiłąm i wtedy schudłam 
Od września Was wszystkie przypilnuję