|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Przyznaj się co.
![]() Ja wspomnianego już dzisiaj Cejrowskiego nie trawię - no działa mi na nerwy facet jak mało kto!
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Rudaska ma chyba męża na stanie i pewnie
Wiecie co pierwszy raz dziś poczułam pod dłonią mocnego kopa aż się pobeczałam!
|
|
|
|
#4534 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zresztą, ja nie jestem taka hiper jak mój TŻ, więc miewam czarne wizje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale to dość dawno było. Ostatnio mnie rozbroiła reklama maszynki do golenia z Ewą Ch. ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Właśnie myślałam o przekąsce... ![]() No dobra, mini przekąseczka, spać i od jutra żadnego obijania się
|
||||
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Mi Korwin bardziej na nerwy dziala.
Adka. Mam alergię na tą kobietę konia. Wkyrza mnie jej slodko pierdzacy styl bycia. A co do zbudzenia motywacji.. no cóż byla pierwsza w tej niszy.. nie znaczy że jest najlepsza.. znajomi po AWFie potrafią wytknąć błędy - można się kontuzji nabawic przy jej ćwiczeniach.
|
#4536 |
|
Zadomowienie
|
Ok, na jutro mam cel: zapoznać się z tematem laktatorów oraz aspiratorów
Następnie zakupić takowe oraz zgłębić tematykę pieluch, jednak tylko wstępnie, co by mnie to nie zabiło
|
|
|
|
#4537 |
|
Raczkowanie
|
kurcze dziewczyny u nas 25 tydz a ruchy małej no niesamowite nawet mąż widział jak cały brzuszek chodzi i aż sie zastanawiam czy to normalne bo w 1 ciąży to tak było pod koniec
|
|
|
|
#4538 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale Chodakowska, na pewno bledy ronbi jak kazdy czlowiek, ona chyba nie ma wyksztalcenia w sumiew kierunku cwiczen fitnessu etc ? Ale mowie szum dobry naprawde udalo jej sie zrobic w tak krotkim czasie, fenomen chodakowskiej podejrzewam sie jeszcze dlugo utrzyma, alee.. ja podziwim ja.. nie wiem jakie miala zaplecze - ile prawdy w jej historii jest, ale jesli jest prawdziwa szacunek ode mnie A ze ma konski ryj to swoja droga. Aczkolwiek inspiruje na pewno, tego jej nie mozna zarzucic. Od niej tez zaczelam interesowac sie cwiczeniami, wyszkiwalam innych i znam wiele babek ktore od niej zaczynaly na szczescie nie mam tv a na fb nie jest tak irytujaca ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
I kot dostal tez kopa kilka dni temu tak ze az zdziwiony uciekl. a zawsze wchodzi pomruczec Krzysiowi Bardzo sie tuli do brzuszka )
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Mi o Korwin-Mikke chodziło
|
#4540 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa, ja tez zmagla towarzyskeigo ie trawie.
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój to zawsze powtarza, ze jeszcze takiego rubinu nie znaleźli co by się nadawał do pierścionka haha
|
|
#4543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz mnie nagral bo stwierdzil ze w zyciu mnie jeszcze takiej nie widzial. Siedze w lozku oblozona talerzami. Cytat:
Moj ma wlasnie czkawke i probuje mi wladowac sie gdzie w okolicach pipki to boli :/ |
||
|
|
|
#4544 |
|
Konto usunięte
|
A facet Korwin znany z durnowatych poglądów na temat kobiet...
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra ;/ ale napis fajny ![]() Cytat:
Cytat:
:Love:Ja to nie kupie chyba żadnego wozka, no każdy w necie taki sam, nie wiem jak ja go wybiore na żywo ;/ o każdym,zła opinia się znajdzie, poza tym wcale dużo tych opinii nie ma w,necie ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-08-31 o 22:03 |
|||
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz jakieś dziwne relacje z cebulą? ![]() Jeść mi się za chciało teraz!
|
|
|
#4547 |
|
Zadomowienie
|
nie moge Was czytac na noc bo głodnieje ;/
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem cebulomaniaczka. Terqz sie troche panuje zeby tz nie zasmrodzic w nocy. Ale kiedys mialam nocny zestaw : ksiazka, kilka kromek chleba, cala cebula i butelka zimnego mleka
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooooo w mordę!
|
|
|
#4550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szalona ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#4551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też uwielbiam cebulę, ale w ciąży po świeżej cebuli mam okropny niesmak w ustach przez kilka godzin
|
|
#4552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czubasek pokaż
ahahaha jak scena z filmu? Persil non bio I jakiś płyn do płukania dla maluszków.. nei chce mi się dupy ruszyć bo bym zobaczyłam chyba comfort... takim dzieckiem i czystością pachnie Rozmawialiśmy z tztem wgl o wychowaniu dzieci i przypomniało mi sie coś mądrego wychowaj chłopca na takiego mężczyznę jakiego męża chciałabyś dostac to moje motto )) Ja ledwo co dziś dzisiaj zjadłam i zastanawia się czy się źle czuje bo jestem głodna czy dlatego że się źle czuje.. jeszcze mnie pgoonilo nie wiem po czym a tz pochłania ptasie mleczko a ja myślę czy jeść czy nie jeść. .. ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam dzisiaj ten problem, żaden mnie nie zachwycił
|
|
#4554 |
|
Zadomowienie
|
uciekam spac dobranoc
|
#4555 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolorowych snów
* Idę coś zjeść bo ovudze się w nocy głodna jak wilk... Jutro położna! ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- A teraz po ci jadłam? ?? ( chce mi się. .. (---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Tak do końca ciąży będzie ? To jak tz zrobił to niech teraz coś zrobi z tym... sielanka kuwa sielanka stab błogosławiony sratatatat
|
#4556 |
|
Zadomowienie
|
Ja też za Cejrowskim nie przepadam, ale pamiętam jego jeden program. Mówił o wychowaniu dzieci i powiedział coś takiego " jak synek (juz taki 6-7 lat)pyskuje i obraża matkę, to nie krzycz na niego i nie mów, że tak nie wolno, tylko weź go na bok i poważnym tonem powiedz do niego "słuchaj chłopaku, jeszcze raz obrazisz moją żonę, to będziemy inaczej rozmawiali". No spodobało mi się to
|
|
|
|
#4557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już mam wózek ale jak szukałam to patrzyłam właśnie -żeby gondola była większa (bo niektóre są naprawdę mikro), -duże pompowane koła (bo to ułatwia np jak pojawi się śnieg, a też podjazd na wyższy krawężnik, albo pokonanie kilku schodków), -skrętne przednie koła -żeby w miarę łatwo się składał i mieścił do bagażnika -przyzwoita waga wózka -fajnie jak ma spacerówkę wpinaną przodem i tyłem, może być też przekładana rączka ale to raczej rzadko spotykane -i duża budka w spacerówce, bo wtedy nie trzeba parasolki od słońca i przy lekkim deszczu obejdzie się bez foli (której moje dziecko nie tolerowało) -no i dla mnie cena była ważna bo fundusze ograniczone ![]() a część rzeczy i tak się przeoczy bo wydają sie tak oczywiste że się ich nie sprawdza :/ Edytowane przez benita84 Czas edycji: 2015-09-01 o 00:07 |
|
|
|
|
#4559 |
|
Zadomowienie
|
Uf, ogarnęłam
Nie piszcie tu nic o jedzeniu błagam Tym razem jestem najedzona, ale nieraz to za te pomysły wasze się denerwuję, bo ja wtedy muszę też !Karmazynowa, gratulacje ![]() Mujer, mądra jesteś tak mi się wydaje Mogłabyś raz w tygodniu robić nam wykład na jakiś temat Nie prowadzisz żadnego bloga? ;>Też nie lubię i Korwina i Korwinowej i Chodakowskiej i Cejrowskiego i jeszcze parę osób by się znalazło ![]() Dziś znowu byłam w lumpeksach i znalazłam kombinezon jak dla mnie śliczny za 22 pln! (I nie tylko oczywiście) Jutro w jeszcze jednym fajnym jest dostawa to może coś się znajdzie i wtedy koniec z ciuchami, czas się za inne rzeczy wziąć Chociaż wybieranie wanienki i szczotki do włosów nie będzie tak ekscytujące ani dla mnie ani dla TŻta A on tak się cieszy jak coś znajdzie, dziś trzymał ten kombinezon na rękach i do niego gadał jak do dziecka
|
|
|
|
#4560 |
|
Zadomowienie
|
acapella fajny kombinezon
![]() frytki... mniam... może zrobię sobie takie domowe tzn. nie teraz tylko jutro... akurat kupię ziemniaki jak będę szła po grejpfruta o którym tu dziś rozprawiałyście nie mogę na noc forum czytać bo teraz mam takie ssanie w żołądku że nie wiem jak zasnęco do Cejrowskiego to mi jakoś szczególnie nie przeszkadza, jak leci w tv jakiś jego podróżniczy program to mogę oglądnąć. Jest specyficzny i czasami gada całkiem od rzeczy ale jest w tv sporo osób które mnie bardziej irytują min. Korwin
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

pierwszy raz dziś poczułam pod dłonią mocnego kopa 

Zresztą, ja nie jestem taka hiper jak mój TŻ, więc miewam czarne wizje 
Szymon jak zawsze wieczorem po pęcherzu skacze. Zresztą,w jednej chwili potrafi być wszędzie więc ja tego nie ogarniam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

masakra ;/ ale napis fajny
*
:
wiem że to beznadziejne kryterium