|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Cytat:
Do Country Clubu z Rancza
|
|
|
|
|
#2582 |
|
Zadomowienie
|
"Ważne, że dieta jest skuteczna, a dostarcza wszystkich składników odżywczych. Nie popadłam w anemię, nie jestem na nic chora, czasem tylko brakuje mi magnezu i potasu, ale to uzupełniam tabletkami Aspargin. Mam siłę pracować, uczyć się, ćwiczyć."
Przy 940kcal, serio?? "jedz jednorazowo nie więcej niż to się mieści w☠2 otwartych dłoniach☠(rada, którą kiedyś wyczytałam w wywiadzie z Christiną Aguilerą ☠" ![]() Nie wiem czy chce czytać dalej... Pisała, że od ponad roku się odchudza, ale chyba nie tak, bo tyle czasu na 1000kcal to już by znikła w ogóle ? |
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.mtv.com/news/2255847/the-...a-performance/ Abel na żywca <3 + Kanye, który przez chwilę nie jest bucem i densi (reszty skandali z tego wtdarzenia ustawionych w sposób nieskrywany nie chce mi się komentować
)
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-08-31 o 21:38 |
|
|
|
#2584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie tylko Ty Odkąd pamiętam, byłam taką wojującą o uczciwe traktowanie kandydatką - trzeba się ratować samozatrudnieniem, bo powyższa strategia jest odbierana najczęściej "mocno średnio" :/
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Konto usunięte
|
Lol, maseczka z kociego żwirku? Co te blogerki czy youtuberki nie wymyślą... w życiu bym takich za żaden autorytet nie brał.
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się, sama pracuję w branży kreatywnej i taki look jest totalnie nie na miejscu i jestem w szoku, że to zostało na poważnie zaprezentowane. Na imprezę tak, na jakąkolwiek rozmowę kwalifikacyjną nie. Edytowane przez Yoooko Czas edycji: 2015-08-31 o 22:10 |
|
|
|
|
#2590 |
|
Konto usunięte
|
tych filmów juz nie ma, ale niejaka MałaCzarna z kolezanką i kolegą zrobili sobie live (?), na którym pili i walili mało wyszukane teksty o waleniu konia.
MałaCzarna była taką aspirującą vlogerką, próbowała sie wbic w grono "fajnych ludzi z internetu" i z nimi nagrywac, ale suby jej raczej słabo rosły to ona taka smieszka :"D Taka dobra aktorka (początek) boze tęsknię za nią :C ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Powiem wam, że filmiki MaiTheBee, te z wywalaniem rzeczy są inspirujące nawet własnie ogarnęłam jedną półkę z książkami, z Mają w tle, mam do sprzedania/oddania jakies 50 póki co + dwie serie mangi. W ogóle wtf na cholere mi były mangi, nie lubie komiksów ani nic w tym stylu, skąd ja to w ogóle mam :"D Odgruzowuje mój pokój w domu rodzinnym, to jest niesamowite co ja tutaj mam welon slubny mojej dalekiej kuzynki, wtf, skąd ;-; (pewnie z tego miejsca, z którego mam te mangi i zestaw śrubokrętów) Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-08-31 o 22:08 |
|
|
|
#2591 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Łezka się w oku kręci tak bardzo... |
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Demon jutro pieeerwszy raz idzie do szkoły!
Wizażanki są Tobą Demon, pamiętaj! <3 |
|
|
|
#2593 |
|
Konto usunięte
|
MAM
Munia, szykuj sie na ciary żenady mocno ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- omg i gdy szukałam wspomnien o małejczarnej wyskoczył mi stary film aggie jakimś cudem czy wy widzicie to intro? Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-08-31 o 22:13 |
|
|
|
#2594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa przed sekundą pomyślałam o tym i chciałam wkleić!!!
Ciary żenady milion podwójnie, bo jeszcze najgorsza opcja vlogerska - NAJGORSZA - czyli VLOGMATEUSZ... |
|
|
|
#2596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2598 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zamówiłam właśnie tę gąbkę i mam nadzieję, że to będzie ta lepsza wersja |
|
|
|
|
#2599 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Konto usunięte
|
Ouran i Dengeki Daisy
jedno to kojarze, ze rzeczywiscie mocno dawno temu to przywlokłam do domu, ale drugie nie wiem skąd dostane załamania przez te porządki, kiedy ja uzbierałam tyle rzeczy ;-; mam wrażenie, ze ktos tu mi przynosił niektóre rzeczy ze niby do składzika, bo to jest niemożliwe, żeby tyle tego było znalazłam swój pamietnik z okresu podstawówki matkoicórko, zabiłabym sama siebie takim byłam irytującym dzieckiem i gimbem ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- chyba nie mozna na wizazach takich rzeczy robic :C zostały mi jeszcze trzy półki, części w stylu mocniej popularne ksiazki czy autorzy (Gra o Tron, King i tego typu rzeczy) nie bede miała problemu sprzedac, tak mysle czesc oddam do biblioteki miejskiej, juz sie orientowałam, ze chcą ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- dałam u góry
|
|
|
|
#2601 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2603 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedna jest bardzo mocno scięta, prawie na plasko. Druga ma ten dziubek dluższy. Z zamówieniem to raczej loteriada, bo nigdzie oficjalnie nie widziałam informacji, że są dwie wersje. Ta mocno scięta podobno jest ciut gorsza. Dziewczyny tu kiedyś pisały i niektóre mówiły, że szybko popękała i się skruszyła a inne, że super i extra.
|
#2604 |
|
Konto usunięte
|
KARO:
"Zabieram też ze sobą dezodorant oraz puder. Wszystko chowam do plecaka. Jeszcze balsam do ust i jestem gotowa. Tak wygląda moj make up no make up do szkoły." Nie chciałabym nikomu wypominać wieku, ale... BUAHAHAHAHAHAHAHAHHA Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-08-31 o 23:17 |
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Raczkowanie
|
sukienkę, torebkę i buty brałabym
bolerko... ale generalnie tragedii nie ma.
|
#2607 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale widze, ze takie kwiatki i na naszym podwórku :"D pażałsta, Karo, teraz nam pokaż jak pójdziesz na swój komers w tym roku |
|
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przybliżysz sytuację o co chodzi z tymi skandalami? Od paru dni choruję i mam tylko wenę na książkę i wizaż, nie śledzę co się teraz dzieje w "szołbizie"
|
|
#2609 |
|
Raczkowanie
|
Olfaktoria
![]() Kobiety, które podrywają mężczyzn są niekobiece, a do tego są desperatkami, których nikt nie chce
|
#2610 | |||
|
Kociara
|
Cytat:
A chodzisz do tej samej cały czas? Jeśli ma Twoją historię choroby i wie, że cera jest trądzikowa, to może chociaż w małej dawce coś przepisze i pomoże. A może pomogłyby właśnie kwasy? No ja nic bolesnego (odpukać) nie mam. Od czasu do czasu jest pryszcz w okolicach miesiączki, ale to takie zwykłe małe coś, jak posmaruję jakimś wysuszającym żelem, to w dzień-dwa znika. Mam jednak drobne przebarwienia, kilka dziureczek-blizn (ale też raczej płytkie) i właśnie sporo drobnych zanieczyszczeń, stąd chcę zacząć romans z kwasami + myślę o rolce. Aż szok, że po tym co robiłam z twarzą w jej najgorszym okresie ślady są takie malutkie... Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

Wygląda w tym co najmniej śmiesznie. 

☠"
)

matkoicórko, zabiłabym sama siebie takim byłam irytującym dzieckiem i gimbem
Uwielbiam Karolinę za jej pro-makijaże, ale skojarzyła mi się tutaj z dziewoją wyjętą z szalonych lat 90tych, która wybiera się na randkę. Bardzo niekorzystnie wygląda, nie mówiąc już o samej idei, by pójść tak na rozmowę kwalifikacyjną...