PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-31, 21:47   #2641
agafisia
Zakorzenienie

Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

rucia-ja mam to samo...co chwila łażę do lodówki wieczorami...a ssie mnie niemiłosiernie i zaczynam mixować-słodkie słone kwaśne-co mi w łapy wpadnie...
neska-będzie dobrze ciekawie tak zaczynać szkołę od drugiej strony

miałam dziś poćwiczyć ale byłam na działce z mamą i psem...a jak wróciłam wzięłam się za górę prasowania...teraz już mi się nic nie chce...poprawię się

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 21:52   #2642
neska002
Zakorzenienie

Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

Cytat:
Napisane przez ruciaaa Pokaż wiadomość
Przygarniemy, tylko napisz coś o sobie
A co stało się z Waszym wątkiem? Umarł?

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Neska, ale ambitne a to podstawowka? Z Twoja kreatywnością nie powinno być problemu; ) stawiam na małych odkrywców
Dziękuję ale jeszcze nad tym pomyślę. Kilka pomysłów już mam - badanie właściwości wody, powietrza, dlaczego balony unoszą się do góry i takie tam inne ciekawostki tylko serio boję się że te pomysły skończą mi się po 2 miesiącach i będzie problem. A po drugie nie mam co liczyć na materiały ze szkoły, a jednak są potrzebne do takich rzeczy jakieś naczynia, probówki i inne rzeczy - musiałabym to kupować z własnych pieniędzy lub liczyć na wsparcie rodziców, a wiadomo jak jest, każdy teraz liczy grosz zanim wyda,a tymbardziej dla nowej pani ze świetlicy

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
rucia-ja mam to samo...co chwila łażę do lodówki wieczorami...a ssie mnie niemiłosiernie i zaczynam mixować-słodkie słone kwaśne-co mi w łapy wpadnie...
neska-będzie dobrze ciekawie tak zaczynać szkołę od drugiej strony

miałam dziś poćwiczyć ale byłam na działce z mamą i psem...a jak wróciłam wzięłam się za górę prasowania...teraz już mi się nic nie chce...poprawię się
Najlepiej założyć wieczorem łańcuch na lodówkę, ale wsadzić do niej zdjęcie jakiejś obrzydliwie grubej baby

Dziękuję za miłe słowa i wiarę, rzeczywiście to pomaga bo zaczynam w siebie wierzyć

Kiedyś ŚP Ania Przybylska wstawiła filmik jak ćwiczy podczas prasowania, może warto podpatrzyć

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Też zmykać spać, pobudka o 6. Muszę wejść w nowy tryb funkcjonowania i przestawić się na wcześniejsze chodzenie spać. Dobrej nocki dla Was i do jutera

Cel--> 60 kg - 15.12.2015

neska002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 21:55   #2643
ruciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska002 Pokaż wiadomość
Dziękuję ale jeszcze nad tym pomyślę. Kilka pomysłów już mam - badanie właściwości wody, powietrza, dlaczego balony unoszą się do góry i takie tam inne ciekawostki tylko serio boję się że te pomysły skończą mi się po 2 miesiącach i będzie problem. A po drugie nie mam co liczyć na materiały ze szkoły, a jednak są potrzebne do takich rzeczy jakieś naczynia, probówki i inne rzeczy - musiałabym to kupować z własnych pieniędzy lub liczyć na wsparcie rodziców, a wiadomo jak jest, każdy teraz liczy grosz zanim wyda,a tymbardziej dla nowej pani ze świetlicy
W sumie masz rację, ale pomysł sobie, że takie kółko mogłoby otworzyć przed Tobą nowe możliwości. Dzieciaki pewnie bylyby w siodmym niebie, a Ty mogłabyś liczyć na sporo frekwencję i zainteresowanie ze strony rodziców. Dzieciaki lubią takie triki, tym bardziej uwielbiają chwalić się nowymi sztuczkami. Zastanów się dobrze, bo by może być klucz do Twojego przyszłego awansu

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Ps. Pierwszy dzień pracy dopiero za Tobą, a ja juz kombinuje jak Cię awansować

Grudzień 630/1000
Listopad 300/1000
Październik 300/1000
Wrzesień 402/1000
Sierpień 185/1000
Lipiec 700/1000

Czerwiec: 845/1000

Maj: 1006/1000
Kwiecień: 1273/1000
Marzec : 1090/1000
Luty: 1005/1000
ruciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 22:04   #2644
agafisia
Zakorzenienie

neska-kiedyś myślałam żeby na lodówkę przykleić zdjęcie swojej koleżanki która się strasznie roztyła a była taka jak ja tylko głowę na moją zmienić ale wolę nie ryzykować że ktoś zobaczy ja jak wiem ze będzie ssało mam jakieś przygotowane niskokaloryczne przekąski-często sok pomidorowy...a dziś się nie przygotowałam...
haha ćwiczenia przy prasowaniu ciekawie by wyglądało-w moim mici mieszkanku to bym przez okno balkonowe wypadła
grunt to dobre nastawienie
rucia-haha nie ma to jak dobra koleżanka

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

uciekam spać papa

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 22:40   #2645
mmelisjaa
Rozeznanie

Złożyliśmy z tztem Łóżko, było ciężko :-D wpadło mi jeszcze pół nektarynki i idę spac :róża: milej nocy

"Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu"
mmelisjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 22:53   #2646
aza3994
Zakorzenienie

mam na imię Dagmara, mam 20lat, właściwie za 3 dni stuknie mi 21 jestem studentką i próbuję zrzucić kilka kilogramów z marnym skutkiem mam 165cm wzrostu i 66kg zaplanowalam sobie, że na Nowy Rok bede miala 5 z przodu... dużo czasu zostało, więc jak się ogarnę to może się uda ;D ogólnie lubię zdrowe jedzonko, jem raczej ok, ale mam napady słodyczowe i bardzo lubię gotować i nie zawsze wychodzi to dietetycznie aaa i trzeba dać mi kopa w żebym poruszała się troche

Wy widzę tu działacie aktywnie, spadki super popodglądałam, motywujecie się, więc mam nadzieję, ze z Wami się uda

my miałyśmy wątki dość dlugo, chyba jakieś 2 lata działamy już razem, a potem zrobił się maly problem, bum i po wątku

też idę spać, sen ważny dla urody i figury :p dobranoc

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 05:07   #2647
Promyk03
Zakorzenienie

Hejka rucia łącze się w bólu ja też zjadłem wczoraj na noc i zbliza się@ i mam ochote na wszystko

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 05:07   #2648
rombek
Wtajemniczenie

Cześć, aza

Dzień dobry!
Ja już po porannej jodze i śniadaniu, jadę do pracy
Trochę ostatnio się zapuściłam jedzeniowo (winię @ ala: ), ale od dziś wracam na dobre tory
Stary 2015-09-01, 05:19   #2649
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie masz rację, ale pomysł sobie, że takie kółko mogłoby otworzyć przed Tobą nowe możliwości. Dzieciaki pewnie bylyby w siodmym niebie, a Ty mogłabyś liczyć na sporo frekwencję i zainteresowanie ze strony rodziców. Dzieciaki lubią takie triki, tym bardziej uwielbiają chwalić się nowymi sztuczkami. Zastanów się dobrze, bo by może być klucz do Twojego przyszłego awansu

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Ps. Pierwszy dzień pracy dopiero za Tobą, a ja juz kombinuje jak Cię awansować
Dajesz mi wielki kredyt zaufania

Szkoda że nie jesteś dyrektorką

---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------

Cytat:
neska-kiedyś myślałam żeby na lodówkę przykleić zdjęcie swojej koleżanki która się strasznie roztyła a była taka jak ja tylko głowę na moją zmienić ale wolę nie ryzykować że ktoś zobaczy ja jak wiem ze będzie ssało mam jakieś przygotowane niskokaloryczne przekąski-często sok pomidorowy...a dziś się nie przygotowałam...
haha ćwiczenia przy prasowaniu ciekawie by wyglądało-w moim mici mieszkanku to bym przez okno balkonowe wypadła
ha ha i nagle ta koleżanka niespodziewanie wpada na kawę i ciastko

---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ----------

Cytat:
Napisane przez mmelisjaa Pokaż wiadomość
Złożyliśmy z tztem Łóżko, było ciężko :-D
Zdolni

---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ----------

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość

mam na imię Dagmara, mam 20lat, właściwie za 3 dni stuknie mi 21 jestem studentką i próbuję zrzucić kilka kilogramów z marnym skutkiem mam 165cm wzrostu i 66kg zaplanowalam sobie, że na Nowy Rok bede miala 5 z przodu... dużo czasu zostało, więc jak się ogarnę to może się uda ;D ogólnie lubię zdrowe jedzonko, jem raczej ok, ale mam napady słodyczowe i bardzo lubię gotować i nie zawsze wychodzi to dietetycznie aaa i trzeba dać mi kopa w żebym poruszała się troche

Wy widzę tu działacie aktywnie, spadki super popodglądałam, motywujecie się, więc mam nadzieję, ze z Wami się uda

my miałyśmy wątki dość dlugo, chyba jakieś 2 lata działamy już razem, a potem zrobił się maly problem, bum i po wątku

Hej, miło że do nas zawitałaś, im więcej nas tym lepiej.

Masz bardzo fajne cele i realne do osiągnięcia, jak będziesz konsekwentna to nie może się nie udać.

Co studiujesz? Nie lubisz się ruszać?

U nas motywacji nie brakuje i bacików za grzeszki też nie także zapraszamy

---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ----------

Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Cześć, aza

Dzień dobry!
Ja już po porannej jodze i śniadaniu, jadę do pracy
Trochę ostatnio się zapuściłam jedzeniowo (winię @ ala: ), ale od dziś wracam na dobre tory

Hej,

o której Ty musiałaś wstać żeby zrobić jogę? :O

U mnie też @ idzie, w sumie dzisiaj już powinna być ale zobaczymy, przez stres może się przesunie, na to liczę bo nie jestem na nią gotowa

Udanego dnia, dużo uśmiechu

Stary 2015-09-01, 05:49   #2650
stokrotenka18
Zakorzenienie

Dzień dobry
Tyle z mojego ćwiczenia: zawalo mi szyję i nie mogę ruszać. Ooo... ale Was pilnuje ala:

Spalilam wczoraj swój dzisiejszy obiad wiec będą kanapki albo coś.

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 05:55   #2651
rombek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neska002 Pokaż wiadomość
Dajesz mi wielki kredyt zaufania

Szkoda że nie jesteś dyrektorką

---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------

ha ha i nagle ta koleżanka niespodziewanie wpada na kawę i ciastko

---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ----------

Zdolni

---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ----------

Hej, miło że do nas zawitałaś, im więcej nas tym lepiej.

Masz bardzo fajne cele i realne do osiągnięcia, jak będziesz konsekwentna to nie może się nie udać.

Co studiujesz? Nie lubisz się ruszać?

U nas motywacji nie brakuje i bacików za grzeszki też nie także zapraszamy

---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ----------

Hej,

o której Ty musiałaś wstać żeby zrobić jogę? :O

U mnie też @ idzie, w sumie dzisiaj już powinna być ale zobaczymy, przez stres może się przesunie, na to liczę bo nie jestem na nią gotowa

Udanego dnia, dużo uśmiechu
Chciałam być dzisiaj wcześniej w pracy, więc i tak wstałam o 5
Ta joga to nic długiego, kilka póz, max. 10 minut to mi zajmuje, a budzi lepiej niż kawa.
Oby w takim razie się przesunęła! One lubią przychodzić w najmniej korzystnym momencie

Cel na dzisiaj - zrobić planowany trening. Może być ciężko, bo dużo załatwiania mnie dzisiaj czeka, ale jestem zmotywowana wczorajszym sukcesem

Miłego dnia wszystkim!
Stary 2015-09-01, 06:16   #2652
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Tyle z mojego ćwiczenia: zawalo mi szyję i nie mogę ruszać. Ooo... ale Was pilnuje ala:

Trzym się szyja przejdzie

Właśnie się dowiedziałam, że przyjaciółka urodziła w nocy Juliana. Się chłopak pospieszył, termin miał na październik

Stary 2015-09-01, 06:17   #2653
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

O kurczę Neska to sporo szybciej... Jak się czują?

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 06:22   #2654
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Chciałam być dzisiaj wcześniej w pracy, więc i tak wstałam o 5
Ta joga to nic długiego, kilka póz, max. 10 minut to mi zajmuje, a budzi lepiej niż kawa.
Oby w takim razie się przesunęła! One lubią przychodzić w najmniej korzystnym momencie

Cel na dzisiaj - zrobić planowany trening. Może być ciężko, bo dużo załatwiania mnie dzisiaj czeka, ale jestem zmotywowana wczorajszym sukcesem

Miłego dnia wszystkim!
Musze spróbować tej jogi, przyda się jak w czwartki będę wstawać o 4:30 choć wydaje mi się że dla mnie to zbyt spokojne jest i nie wytrzymam nawet tych 10 minut. Ale może mnie to jakoś wyciszy, przydało mi się bo ostatnio ciągle w stresie jestem, biegam jak szalona, ludzie się patrzą głupio

Trzymam kciuki za realizację dzisiejszego celu ;] Chcieć to znaczy móc

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52606885]O kurczę Neska to sporo szybciej... Jak się czują?

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

Lekarze mówią, że z małym będzie okej tylko musi rosnąć jeszcze w inkubatorze bo wiadomo jak to jest - płucka jeszcze nie do kształcone i kilka innych rzeczy. Moja chrześnica też się urodziła o 1,5 miesiąca wcześniej, a dzisiaj jest z niej kawał silnej baby Myślę, że mały da radę. A koleżanka jest w szoku, nie spodziewała się że tak będzie, mały nie dawał żadnych znaków aż w nocy zacząć pchać się na świat. No i zmęczona strasznie bo to jej pierwszy poród, w ogóle to ona miała rodzić za granicą w wodzie i wzbraniała się rękami żeby nie rodzić w Polsce, a tu taki psikus

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Lecę do pracy, miłego dnia dziewczyny

Stary 2015-09-01, 06:23   #2655
tubisiowy_klem
Zadomowienie

Witam nowe

rombek super, że wróciłaś podziwiam za (bardzo) poranną jogę

---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

W śr mam egzam i dlatego mało piszę
tubisiowy_klem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 06:59   #2656
Butterfly_27
Zakorzenienie

Ooo rany ile wy z rana piszecie, pół godziny nadrabiania ale fajnie, podoba mi się to, jest co poczytać

Ja melduję zaliczone dzisiaj 62min biegania z rana (10,2km), co prawda przebiegłam jakieś pół kilometra więcej, ale komórka mi się coś zawiesiła Jestem dzisiaj w pełno zmotywowana do dalszych ćwiczeń, może Melkę zaliczę

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
Ale mam kiepski wieczór :/ Moja mama doszczętnie mi go zepsuła. Obecnie nie pracuje, studiując i niestety jestem na utrzymaniu rodziców. A jako, że schudłam ostatnio koło 4-5kg to lecą mi już i spódnice i ulubiona marynarka zrobiła się za dużo o rozmiar. Więc mówię, że muszę je zanieść do krawcowej, bo nasza maszyna jest zepsuta. To nie, awantura musi być. Że jak mi się chudnąc zachciało to teraz mam chodzić w za dużych, bo ona nie będzie kasy wywalać na takie idiotyzmy
Ale twoja mama ma poglądy, ja bym chodziła trochę w tych ciuchach, ciekawe jak długo da radę na to patrzeć Hehe ja pokupowałam sobie ciuchy teraz w obniżkach posezonowych trochę za ciasne, mam nadzieję że na przyszły rok będą ok

Cytat:
A ja znow jem na noc
A masz za objadanie się po nocach

Cytat:
rucia-mam tak samo...w dzień się trzymam na noc bym żarła...dobrze że dziś nic nie było w lodówce...miałam robić omleta ale za późno już było zeby się objadać...
Ja też tak mam, w dzień jem ładnie a w nocy potrafię nadrobić za cały dzień, aleee ciii teraz jem grzecznie, ciekawe jak długo
Co do lodówki to mam odwrotnie, jak jest pełna i jest co wybierać to jem grzecznie, a jak jest prawie pusta to jem co popadnie, a że nic mnie nie umie zadowolić to żrę dalej aż będzie pusta

Cytat:
Cześć Dziewczyny!

Nie przyjęłybyscie jeszcze jednej sierotki? Przywędrowałam za Agafisia i Butterfly, jesteśmy z tego samego wątku i mam nadzieję, że też wezmiecie mnie pod swoje skrzydła
Daguś ja cię chętnie przygarnę, ale to nie mój wątek

Cytat:
hahaha zdjęcie koleżanki ale ty jesteś Koleżanka zajrzy do twojej lodówki i już napewno nie była y twoją koleżanką

Cytat:

jakie 2 lata, 3 lata kotku

Cytat:
Dzień dobry

Biedna, kuruj się Ja byłam chora pare dni temu razem z córą, a teraz jeszcze synek się zaraził i muszę siedzieć w domu
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 07:04   #2657
Konto usunięte

Witam wszystkie nowe Dziewczyny, bo ciągle zapominam o tym
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 07:10   #2658
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
A masz za objadanie się po nocach
widzę dobrą energię Trzeba je jakoś zdyscyplinować bo chodzą jak chcą

Zemdlałam w pociągu, zjadłam pączka i drożdżówkę - lepiej mi

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
Stary 2015-09-01, 07:11   #2659
Konto usunięte

Stokrotka uważaj na siebie!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-01, 07:14   #2660
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrą energię, mogę się podzielić, bierz dopóki mam bo nie wiem jak długo pociągnę
Zemdlałaś? może mało jesz, co się stało, uważaj na siebie.
Stary 2015-09-01, 07:23   #2661
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrą energię, mogę się podzielić, bierz dopóki mam bo nie wiem jak długo pociągnę
Zemdlałaś? może mało jesz, co się stało, uważaj na siebie.
duszno

Paulo Coelho
Stary 2015-09-01, 07:44   #2662
rombek
Wtajemniczenie

Cytat:
duszno
U mnie też, coś okropnego.
Dbaj o siebie
Stary 2015-09-01, 07:53   #2663
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
duszno
U mnie wczoraj było duszno, od dzisiaj już jest zimniej, maks 20 stopni
Stary 2015-09-01, 07:55   #2664
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmelisjaa Pokaż wiadomość
Złożyliśmy z tztem Łóżko, było ciężko :-D wpadło mi jeszcze pół nektarynki i idę spac :róża: milej nocy
Wygodne?

Cytat:

Dbaj o siebie!
U mnie dzis ma byc podobno 35 stopni

Witam wszystkie nowe

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 08:22   #2665
Butterfly_27
Zakorzenienie

haha ja z moim maluchem (synkiem) dzisiaj ze śmiechu nie wyrobię. Mój smyk ubzdurał sobie z rana, że skoro on już nie potrzebuje pampersów to ubierze swoim trzem misiom pampersy A żeby tego było mało, to teraz im je pościągał i powiedział, że misie będą robić kupkę, 2 misie siedzą na 2 nocnikach (jeden stary nocnik mi z komórki wyciągnął) a trzeci największy misiu siedzi na toalecie. Wszystkie już zrobiły kupkę, podtarł je papierem totaletowym i znowu założył pampersy
Stary 2015-09-01, 08:31   #2666
aza3994
Zakorzenienie

PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

witam z mojego rana ; widze, ze Wy wczesnie wstajecie

rombek jestem pod wrażeniem, że chce Ci się tej porannej jogi ja kiedyś probowalam i zupelnie mi nie podpasowalo, a zwlaszcza cwiczenia tak wczesnie rano ;D

ale wcześnie dziecinka się urodziła... i pokryżowała wszystkie plany mamuśce dobrze, że wszystko z nimi ok

Madzia no spróbowałabyś się mnie wyprzeć

stokrotwnka uważaj na siebie, pamiętaj zawsze o butelce wody w te upały!

u mnie też gorąc... i to nie jest tak, że nie lubię ćwiczyc, jak wpadnę w "ciąg" to lubię i ćwiczę duzo, ale ciężko mi się teraz zmotywować jakos... kupiłam nawet karnet na siłownię i fitness, ale jeszcze go nie aktywowałam

Madzia no i SUPER potwierdzenie, ze maly skonczyl z pampersami- takie rzeczy zostawil dla miskow a sam juz mądrala

3/2017

Edytowane przez aza3994
Czas edycji: 2015-09-01 o 08:33
Stary 2015-09-01, 08:50   #2667
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
haha ja z moim maluchem (synkiem) dzisiaj ze śmiechu nie wyrobię. Mój smyk ubzdurał sobie z rana, że skoro on już nie potrzebuje pampersów to ubierze swoim trzem misiom pampersy A żeby tego było mało, to teraz im je pościągał i powiedział, że misie będą robić kupkę, 2 misie siedzą na 2 nocnikach (jeden stary nocnik mi z komórki wyciągnął) a trzeci największy misiu siedzi na toalecie. Wszystkie już zrobiły kupkę, podtarł je papierem totaletowym i znowu założył pampersy
Hehehe bedzie dobry z niego tata jak o misie tak dba ;D

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 08:59   #2668
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
witam z mojego rana ; widze, ze Wy wczesnie wstajecie

rombek jestem pod wrażeniem, że chce Ci się tej porannej jogi ja kiedyś probowalam i zupelnie mi nie podpasowalo, a zwlaszcza cwiczenia tak wczesnie rano ;D

ale wcześnie dziecinka się urodziła... i pokryżowała wszystkie plany mamuśce dobrze, że wszystko z nimi ok

Madzia no spróbowałabyś się mnie wyprzeć

stokrotwnka uważaj na siebie, pamiętaj zawsze o butelce wody w te upały!

u mnie też gorąc... i to nie jest tak, że nie lubię ćwiczyc, jak wpadnę w "ciąg" to lubię i ćwiczę duzo, ale ciężko mi się teraz zmotywować jakos... kupiłam nawet karnet na siłownię i fitness, ale jeszcze go nie aktywowałam

Madzia no i SUPER potwierdzenie, ze maly skonczyl z pampersami- takie rzeczy zostawil dla miskow a sam juz mądrala
Mam z kim pisać z rana, ja wstaję o 5.00

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
Hehehe bedzie dobry z niego tata jak o misie tak dba ;D
no, no ja bedę wymagająca co do mojej przyszłej synowej, ale będzie selekcja

Melduję zaliczone ćwiczenia z Melką i Tiffany, sumie 36min, to tyle na dzisiaj. Czy do ćwiczeń mogę doczyć jeszcze czekające mnie sprzątanie, chyba z pół dnia mi to zajmie
Stary 2015-09-01, 09:33   #2669
aza3994
Zakorzenienie

madzia będziesz straszną teściową

3/2017
Stary 2015-09-01, 10:00   #2670
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
madzia będziesz straszną teściową
tiaaaa byle jakiej nie oddam mojego synka, córy tak samo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości