![]() |
#4621 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
to super że wsio ok i możesz spokojnie śmigać na urlop
![]() ![]() ![]() ![]() to już jest tak skonstruowane że nie ciągnie z taką siłą jak sam odkurzacz, spokojnie można tego używać nawet u maluszków... ale mam nadzieję ze nie będzie nam to zbyt szybko potrzebne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Zakorzenienie
|
To u mnie odpada, bo my mamy w domu centralny odkurzacz, bez regulacji mocy
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4623 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
U nas pierwszy raz jakoś jak córka miała 3-4 miesiące niestety. Ale nie było wyjścia. Katar siedział głęboko i zamiast noskiem to spływał do gardła. Były problemy z kp i katarek nas uratował.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() myslalam ze jest wiecej zwelaszcza ze pokazna pileczke juz mam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- ![]() ![]() ![]() A teraz pytanie szybkie - kto chce takie pliki gotowe zeby zaniesc do drukarni i zamowic ? ![]() bede tworzyc dajcie pomysly ! ![]()
![]() |
#4626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4628 |
Zadomowienie
|
Adka zazdraszczam wyjazdu
Co dowagi u mnie od początku 4 kg na plusie. Ale pofolgowałam sobie ze słodyczami, trzeba ograniczyć ![]() Właśnie sprawdzałam pogodę na jutro - 29'C. Przywiozłam do teściów wiatrak. |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
To ja do tego "katarku" musiałabym dokupić nowy odkurzacz chyba, bo mój stary się totalnie nie nadaje
![]() ![]() Połaziłam po szmateksach, u nas nic ciekawego, więc nic nie kupiłam. Policja mnie zatrzymała, pipa chciała mandat dać za niezapięte pasy, a ja jej przed oczami kartą ciąży świgłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że obyło się bez mandatu ![]() Pomyliłam... u nas Katarek odpada. Muszę poczytać o Fridzie ![]()
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam na początek zwykłą gruszkę do noska, a czy będzie potrzebne coś więcej - zobaczymy.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja mam taką odkręcaną co mogę wypłukać, to nie taka jak kiedyś były ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zas uzeram sie z szefsotwem.. chwile spokoju bylo..
![]() |
#4637 |
Zadomowienie
|
Adka co oni znowu wymyślają ?
Ja mam dzień leniwca dzisiaj, zdycham pod wiatrakiem a młoda mnie tak kopie, jakby chciała pępkiem wyleźć |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w photoshopie się bawię zawsze, a corel to tak rzadko używam, że muszę chwilę pokombinować zanim ogarnę jakiś skomplikowany projekt do przerzucenia. Chcę zrobić kilka bodziaków w wydaniu śmiesznym też i naprasować nadruk. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() Zamiast pogratulować ciąży i normalnie podejść to widzisz, zdarzają się tacy co chcą tylko utrudnić i uprzykrzyć życie. Na głupotę nie ma lekarstwa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szefowa nie wie bidulka co ma w banku zalatwione i zadzwonilabym ale sie nie dogadam wec zadzwon Ty i dokladnie mi powidez co jest zalatwione bo ja juz wariuje. ![]() franca wredna. Cytat:
![]() ![]() Wole adobe
![]() |
#4641 |
Zadomowienie
|
Ogólnie no to piękna miałaś historię! ! Dobrze ze nie sprawdziła Ci jeszcze homologacji gaśnicy bo z tym mógłby być problem! !
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Konto usunięte
|
Ogolnie może sama nie może zajść w ciążę i chciała się wyżyć...
![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zadomowienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52610497]Ogolnie może sama nie może zajść w ciążę i chciała się wyżyć...
![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() no niestety to głównie kobiety są wredne. Chociaż wczoraj w biedronce jak otworzyli nową kasę, to facet mało mnie łokciem nie zabił tak się pchał, żeby pierwszy być...
#4644 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam też trochę badziewia, jakieś podkłady itp. bo ponoć pod koniec ciąży lepiej sobie łóżko zabezpieczyć, w razie jakby wody odeszły czy cuś ;> No nie wiem, ale po porodzie też się mogą przydać. Akurat mi wpadły w ręce. Oprócz tego kupiłam jakieś bawełniane chusteczki Tami w Rossie. No ciekawe, przetestuję na sobie, przerobię może na nawilżająco-myjące własnej produkcji. A jakby ktoś chciał ratować stopy, to moje spa wczorajsze jednak im pomogło. Wymoczyłam w sodzie, potem zrobiłam maskę kremową (ja akurat z mego kremu z arniką i mocznikiem, ale krem mooim zdaniem kiszkowaty), zawinęłam w folie, posiedziałam z godzinę, potem zdjęłąm i nawaliłam masła shea. Rano krem + na to shea i jest duuużo poprawa. Dziś moczę w occie jabłkowym, a potem nałożę mój drugi krem z wysokim mocznikiem. Cytat:
I szczepienia mnie nadal przerażają... A czas w końcu się zapoznać bliżej z tematem aghrrr :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wogle... Na wszystkich bogów, przecież normalnie tak mi się chce żreć... Śniadanie zrobiłam wielkie, pojechałam na pilatesa (ale nie dojechałam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ha, mam 3 fajne kombinezony, ale nie obfocę, bom leniwa ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobraaa, ale mam dużo roboty, a dopiero przypełzłam i jedyna moja myśl: co zrobić na obiad ![]() Poza tym, z głupich pytań, bo nie wiem, czy się martwić, że kiepsko ze mną, czy mogę zwalać na ciążę... Bo tak: jak mi cholera ciężko nogi podnosić, chodzić mi się nawet nie chce, kondycję mam jak babcia i wogle jestem megaociężała. Myślicie, że to minie po porodzie? ![]() Pisałyście o koszmarach - też dziś miałam. Rano go jeszcze pamiętałam, teraz mi wywietrzał, ale coś typu, że wszyscy zginęli ;/ Wogle nie rozumiem, bo źle sypiam, mimo, że się staram dbać o higienę snu. Dziś raz wstawałam na siku, potem nie wiem co mnie obudziło... Niby jakoś bardzo mi na ten pęcherz nie ciśnie, tez mi jeszcze jakoś brzuch nie przeszkadza, upał też nie jest szalony, ale śpię jakoś niewydajnie. Why? :/ Dobra, koniec ględzenia... Czas jakiś obiad wykoncypować ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Wogle robię sobie krótkie wakacje nad polskim morzem... Przygotujcie się na ulewne deszcze w przyszłym tygodniu ![]() Śpimy w Sopocie. Byłam tam miliard razy wiele lat temu, ale tym razem jakoś myślałam może inaczej podejść do tematu. Coś polecacie? Plażować nie będziemy, chyba, że koleżanka się uprze, ale wątpię. Raczej zwiedzanie, czy spacerosy jakieś. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle ostatnio nie mam w ogóle energii...do niczego. Wstaję rano i za chwilę czuję się tak dziwnie, że już mnie to wkurza. Nie wiem czy to ciśnienie czy co ![]() Kupiłam w końcu dziś aparat do mierzenia ciśnienia, więc czekam aż dotrze. Będę mogła zbadać sprawę, bo jeśli to nie ciśnienie to nie wiem ![]() Cytat:
Bo zakładam, że skoro dla nich pracujesz, to trochę tam są...
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, ona była bardzo miła i pogratulowała ciąży, jednak koniecznie chciała cokolwiek znaleźć
![]() ![]() Zjadłam obiad i ![]() ![]() Aniqa a jaki kupiłaś? Naramienny czy na nadgarstek? Ja mam to samo z lenistwem...Może to pogoda, a może to po prostu ciąża ![]() Chociaż nic nie przebije mojego samopoczucia, kiedy niedoczynność tarczycy mialam nieleczoną, bo nie wiedziałam wtedy że ją mam. Miałam ochotę się zastrzelić momentami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ktoras wie o co chodzi z meirzeniem brzuszka/ ile tygodni tyle cm +- 2 cm ?
![]() |
#4649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() jeśli brać pod uwagę obwód brzucha to powinnam być gdzieś w 17 miesiącu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
biznes pryprowadzili z polski jeszcze... ale wiecie co ? zalosne.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.