|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Podejrzewasz trolling? Cóż, może... nie wiem, nie oglądam jej, bo nabawiłabym się nerwicy. Po tym, co tu czytam i tak jest mi ciężko na sercu i duszy.
|
|
|
|
#2672 |
|
Dossisława I
|
Olfaktoria jest niemiła również dla swoich czytelników. Jedna z dziewczyn zapytała się co myśli o jakiś perfumach, a Olfa jej odpisała "A dlaczego mnie o to pytasz?" <- jakby na to nie patrzeć w końcu to specjalistka od perfum więc powinna się wypowiedzieć na ten temat, albo ładnie odpisać, że niestety, ale nie zna tych perfum.
Olfa miała ciężkie dzieciństwo i się to bardzo na niej odbiło w dorosłym życiu. Aż za bardzo. Sama kreuje się na osobę bogatą, inteligentną, ambitną, zaradną życiowo, niezależną finansowo. Mam wrażenie, że jest zupełnie inaczej, w jej prywatnym życiu. Może to myślenie stereotypowe, ale bogaci ludzie mają marzenia o swoich firmach, wielkich korporacjach, a nie o pisaniu bloga i nagrywaniu na YT.
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nicki miała wyzwać Miley na scenie, jednak cień uśmiechu po tej 'kontrowersyjnej' wypowiedzi odebrał calą wiarygodność i obnażył z leksza reżysera gadka Kanye o kandydowaniu, jakaś lzawa przemowa... no błaaaagam przytulaski jednych, bify innych - słabizna. Acz występy fajnie zrealizowane, rozmach, światła, aż miło oglądać aaale poprzednie VMA bardziej mi się podobało ze względu na totalnie rozkładający na łopaty, długi i genialny jak zawsze, ciarogenny występ Beyonce.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-09-01 o 10:54 |
|
|
|
|
#2674 | |
|
Kociara
|
Cytat:
serio myślisz, że wypowiedź Nicky była reżyserowana? Mi się wydaje, że po pierwsze Nicky nie z tych, która daje sobie dyktować co ma mówić, a po drugie ona ma serio niewyparzony język, wiec takie zdanie spokojnie do niej pasuje. No i ciążowe humorki też mogą wchodzić w grę
|
|
|
|
|
#2675 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
znacie może jakąś aplikację do czytania blogów? Żeby dodać wszystkie ulubione i wyświetlały się nowe posty |
||
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się nowy film Szusz. Dobrała jego formę do swojego wieku i wyszło naprawdę fajnie. Miło powspominać jakie "bogactwo" kosmetyków było kiedyś i dobrze mówi jeśli chodzi o makijaż młodych dziewczyn. Też mi szkoda pięknej, młodej cery zawalonej podkładem. Sama wyrzuciłabym podkłady itp. ale aktualny stan skóry mi nie pozwala (a w pracy muszę wyglądać schludnie). Wersja Karoliny to jakiś żart...
|
|
|
|
#2679 | ||||
|
Kociara
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie mam pojęcia - moja wiedza nt. kwasów ogranicza się do 10 stron wątku, który zaczęłam czytać Zapytaj swojej dermatolog, jak raz Ci pomogła, to powinna i drugi dać radę Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2681 | |
|
Kociara
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2682 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam Olfaktorie lubie, glupoty gada niesamowite czasami, ze az glowa boli, ale ja tez kocham perfumy
![]() Kiedys do niej napisalam pw z pytaniem o zapach i bardzo milo mi odpowiedziala
|
|
|
|
#2683 | |
|
Kociara
|
Cytat:
maybe... Mnie ogólnie cała Nicky nie przekonuje, ani na scenie ani poza nią, więc dalej dyskutować nie będę
|
|
|
|
|
#2684 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja mama nazywa ją starą wariatką i trochę racji ma. Naprawdę, tylko przepisanie mi izo było jej najtrafniejszą decyzją. Wcześniej latami męczyła mnie maściami z d.py. Podsumowując, akurat jej bym o kurację kwasami nie pytała.
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja cenię najnowszą twórczość, bardzo nawet, pod kątem zabiegów jęzkowych głównie, a to lubię w rapsach ale już pisałam o tym
|
|
|
|
|
#2687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Cytat:
Ostry język ostrym językiem, ale Niki nagrywa z największymi (popowymi) twórcami w branży, siedzi po uszy w biznesie - łatwo zostać wyklętym przez środowisko za spapranie czegoś, co środowisko idealnie sobie obmyśliło. Dlatego nie wierzę, że akcja z nią (czy Kanye przed laty) była spontaniczna. Na pewno odzwierciedla pewne nastroje między osobami - ale zaplanowana. Co, według mnie, wcale nie odbiera wiarygodności Niki jako osobie. Ona się godzi na szołn i ja też.
Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2015-09-01 o 12:05 |
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umiesz ubierać myśli (także moje ) w słowa.
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Kociara
|
Cytat:
Husky, a Ty nie jesteś z Trójmiasta? Jak tak to mogę Ci dać namiary na moją dermatolog w pw. lol, tak do forum, sorki, przyćmienie
|
|
|
|
|
#2690 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widział ktoś staruszkę z trądzikiem?
|
|
|
|
|
#2691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() Jak dla mnie to ona jest przeciętna z wyglądu, zadbana ale żadna z niej piękność - dodatkowo nie mogłam skupić się na tym co mówi, bo rozpraszał mnie jej zamaszyście nałożony bronzer ![]() Poza tym wiecie, jak to mówią - jeżeli musisz na każdym kroku podkreślać, że jesteś księżniczką, to nią nie jesteś
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2015-09-01 o 13:06 |
|||
|
|
|
#2692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co Olfa wie o byciu księżniczką. Ona musi to sobie wmawiać chyba. Wczoraj mnie nosiło jak ją oglądałam. Dziś już mi przeszło i bardziej z humorem do tego podchodzę. Mam takiego sąsiada, który grubo ponad 10 lat inaczej do mnie nie powie jak "dzień dobry! Witam księżniczkę!" Każdy, kto akurat przechodzi obok mnie, chichra się pod nosem
|
|
#2693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie rozwala że ona się zachowuje jakby miała skończony niewiadomo jaki i ile kierunek. Są i ładniejsze i mądrzejsze, biedactwo chyba nie zdaje sobie z tego sprawy, bo napotykała na swojej drodze same "odgryzaczki" testerów
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie znałam tej całej "Księżniczki", o której piszecie, ale weszłam na kanał, obejrzałam kilka filmów (tak dałam radę całość
) i zbieram szczękę z podłogi. W życiu prywatnym nie wytrzymałabym z taką osobą Jak by to moja babcia powiedziała "wyżej sr**ą niż d**ę mają "
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie to ona jest strasznie zakochana i skupiona na samej sobie, nie wydaje mi się, żeby znalazł się prędko facet, który to udźwignie. Ona uwielbia przeglądać się w męskich oczach, ale wydaje mi się, że na dłuższą metę jest nudna
|
|
#2696 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2697 |
|
Konto usunięte
|
A ja nie rozumiem jej podejścia:
- poznam metody facetów - lubię z nimi przebywać - gdy już prawią mi komplementy, mam zamiar ich spławić bo znam ich broń To w końcu słodzić jej czy nie? A no tak, ona woli >>negi<<. Czyli szansę ma facet który ją zgnoi? Nie rozumiem. Nic nie rozumiem ;C I jakim cudem ktoś taki ma podobno tylu kolegów? Z jej wypowiedzi wynika, że ona szanuje tylko kolegów co ją obrażają. Naprawdę chce takimi się otaczać? Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-09-01 o 14:15 |
|
|
|
#2698 |
|
Użyszkodniczka
|
Przecież po księżniczce od razu widać, wzrok tęskiący za rozumem, dramat.
|
|
#2699 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2700 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

Nicki miała wyzwać Miley na scenie, jednak cień uśmiechu po tej 'kontrowersyjnej' wypowiedzi odebrał calą wiarygodność i obnażył z leksza reżysera
gadka Kanye o kandydowaniu, jakaś lzawa przemowa... no błaaaagam 

Mnie ogólnie cała Nicky nie przekonuje, ani na scenie ani poza nią, więc dalej dyskutować nie będę
)