Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-01, 10:38   #2671
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
A nie myślicie, ze Olfa kreci te filmy z premedytacja? Zeby podsycić dyskusje. Wrzuca w neta cos "kontrowersyjnego" i interes sie kreci - wyświetlenia i komentarze są. Ciężko mi uwierzyc, ze ona to wszystko mowi calkowicie serio
Podejrzewasz trolling? Cóż, może... nie wiem, nie oglądam jej, bo nabawiłabym się nerwicy. Po tym, co tu czytam i tak jest mi ciężko na sercu i duszy.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 10:47   #2672
TheDocha
Dossisława I

Olfaktoria jest niemiła również dla swoich czytelników. Jedna z dziewczyn zapytała się co myśli o jakiś perfumach, a Olfa jej odpisała "A dlaczego mnie o to pytasz?" <- jakby na to nie patrzeć w końcu to specjalistka od perfum więc powinna się wypowiedzieć na ten temat, albo ładnie odpisać, że niestety, ale nie zna tych perfum.

Olfa miała ciężkie dzieciństwo i się to bardzo na niej odbiło w dorosłym życiu. Aż za bardzo. Sama kreuje się na osobę bogatą, inteligentną, ambitną, zaradną życiowo, niezależną finansowo. Mam wrażenie, że jest zupełnie inaczej, w jej prywatnym życiu. Może to myślenie stereotypowe, ale bogaci ludzie mają marzenia o swoich firmach, wielkich korporacjach, a nie o pisaniu bloga i nagrywaniu na YT.
Stary 2015-09-01, 10:51   #2673
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Łooo, odpalę sobie z rana na głośnikach, bo żal mi teraz na telefonie, z płaskim dźwiękiem.
A przybliżysz sytuację o co chodzi z tymi skandalami? Od paru dni choruję i mam tylko wenę na książkę i wizaż, nie śledzę co się teraz dzieje w "szołbizie"
Najlepiej sama przeczytaj lub zobacz materiały na stronie mtv. Chcieli podkręcić atmosferę, szkoda że tak bardzo nie wyszło Nicki miała wyzwać Miley na scenie, jednak cień uśmiechu po tej 'kontrowersyjnej' wypowiedzi odebrał calą wiarygodność i obnażył z leksza reżysera gadka Kanye o kandydowaniu, jakaś lzawa przemowa... no błaaaagam przytulaski jednych, bify innych - słabizna. Acz występy fajnie zrealizowane, rozmach, światła, aż miło oglądać aaale poprzednie VMA bardziej mi się podobało ze względu na totalnie rozkładający na łopaty, długi i genialny jak zawsze, ciarogenny występ Beyonce.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-09-01 o 10:54
Stary 2015-09-01, 11:23   #2674
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Najlepiej sama przeczytaj lub zobacz materiały na stronie mtv. Chcieli podkręcić atmosferę, szkoda że tak bardzo nie wyszło Nicki miała wyzwać Miley na scenie, jednak cień uśmiechu po tej 'kontrowersyjnej' wypowiedzi odebrał calą wiarygodność i obnażył z leksza reżysera gadka Kanye o kandydowaniu, jakaś lzawa przemowa... no błaaaagam przytulaski jednych, bify innych - słabizna. Acz występy fajnie zrealizowane, rozmach, światła, aż miło oglądać aaale poprzednie VMA bardziej mi się podobało ze względu na totalnie rozkładający na łopaty, długi i genialny jak zawsze, ciarogenny występ Beyonce.

serio myślisz, że wypowiedź Nicky była reżyserowana? Mi się wydaje, że po pierwsze Nicky nie z tych, która daje sobie dyktować co ma mówić, a po drugie ona ma serio niewyparzony język, wiec takie zdanie spokojnie do niej pasuje. No i ciążowe humorki też mogą wchodzić w grę
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 11:28   #2675
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Wiecie co mnie najbardziej rozwala? Że tonem guru o relacjach damsko-męskich opowiada prawie 30 letnia kobieta, której strategia nadal nie doprowadziła do sukcesu I też specjalnie się nie dziwię, że ona nie podrywa - flirtu potrzeba jednak odrobiny uroku i dystansu do siebie. Obejrzałam 5 minut i już mam dosyć

"ja sama jestem kobietą atrakcyjną i dlatego z tej perspektywy będę się wypowiadać. Mnie kobiety przeciętne i brzydkie jakby nie interesują i nie byłabym w tym wiarygodna, gdybym przedstawiała ich punkt widzenia".

Leżę Jaka ta laska jest odpychająca, masaaaaakra! I ten opis siebie jako księżniczki, ona się szczyci tym, że traktuje innych z góry. Zero pokory.
:KLASKI: hahaha, trafiłaś w punkt!
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
A nie myślicie, ze Olfa kreci te filmy z premedytacja? Zeby podsycić dyskusje. Wrzuca w neta cos "kontrowersyjnego" i interes sie kreci - wyświetlenia i komentarze są. Ciężko mi uwierzyc, ze ona to wszystko mowi calkowicie serio
Też mi to przeszło przez myśl... Sama nie wiem.

znacie może jakąś aplikację do czytania blogów? Żeby dodać wszystkie ulubione i wyświetlały się nowe posty
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 11:32   #2676
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość

znacie może jakąś aplikację do czytania blogów? Żeby dodać wszystkie ulubione i wyświetlały się nowe posty
Bloglovin?

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 11:32   #2677
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki interes? Właśnie słabo się kręci, skoro szuka kółka adoracji na instagramie, niczym gimby: like4like?
Faktycznie subow ma niewiele. To moze tak chce rozkrecic kanał
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 11:33   #2678
201701230959
Konto usunięte

Podoba mi się nowy film Szusz. Dobrała jego formę do swojego wieku i wyszło naprawdę fajnie. Miło powspominać jakie "bogactwo" kosmetyków było kiedyś i dobrze mówi jeśli chodzi o makijaż młodych dziewczyn. Też mi szkoda pięknej, młodej cery zawalonej podkładem. Sama wyrzuciłabym podkłady itp. ale aktualny stan skóry mi nie pozwala (a w pracy muszę wyglądać schludnie). Wersja Karoliny to jakiś żart...
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 11:34   #2679
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Olfaktoria świetnie nadawałaby się na (pseudo)ekspertkę od relacji damsko - męskich w rozmowach w toku czy śniadaniówkach
oł noł, niech jej grono odbiorców pozostanie jak najmniejsze
Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Tak, chodzę do tej samej. Zastanawiam się też nad kwasami, ale ich chyba nie można jak są regularne wypryski i podrażnienia i związane z nimi podrażnienia?

nie mam pojęcia - moja wiedza nt. kwasów ogranicza się do 10 stron wątku, który zaczęłam czytać Zapytaj swojej dermatolog, jak raz Ci pomogła, to powinna i drugi dać radę

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
no nie pociągnie.zapisze sobie adres tego bloga i sprawdze za jakis czas

Szuszka też wraca do szkoły
kocham serię Back to school u 30-latek
Cytat:
:KLASKI: hahaha, trafiłaś w punkt!

Też mi to przeszło przez myśl... Sama nie wiem.

tapatalk
Stary 2015-09-01, 11:36   #2680
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

serio myślisz, że wypowiedź Nicky była reżyserowana? Mi się wydaje, że po pierwsze Nicky nie z tych, która daje sobie dyktować co ma mówić, a po drugie ona ma serio niewyparzony język, wiec takie zdanie spokojnie do niej pasuje. No i ciążowe humorki też mogą wchodzić w grę
Jestem pewna, że była. Nie chce, żeby to zabrzmiało naiwnie i infantylnie, ale tyle jej się naoglądałam w wywiadach, making offach, reality show, materiałach zza sceny, że widzę mniej więcej, kiedy gra i kiedy te jej wszystkie wulgarne wypowiedzi są nakręcane przez hajsy. A gra nieźle, bo cała jej kreacja sceniczna to gra, jest po aktorskiej w sumie i każde.kolejne wcielenie przekonuje miliony ludzi. To, że przekleństw w tekstach masa, nie znaczy, że tak, jak na scenie, zachowuje się na co dzień. To też inna rzecz, że bycie raperką wychowaną w określonym środowisku obliguje do pewnych zachowań - stąd pewnie pomysł reżysera na ostry fragment na gali. Któż miał to powiedzieć, jak nie dziołszka z getta, która obecnie przeżywa odrodzenie na scenie
Stary 2015-09-01, 11:37   #2681
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Alessandra89 Pokaż wiadomość
Podoba mi się nowy film Szusz. Dobrała jego formę do swojego wieku i wyszło naprawdę fajnie. Miło powspominać jakie "bogactwo" kosmetyków było kiedyś i dobrze mówi jeśli chodzi o makijaż młodych dziewczyn. Też mi szkoda pięknej, młodej cery zawalonej podkładem. Sama wyrzuciłabym podkłady itp. ale aktualny stan skóry mi nie pozwala (a w pracy muszę wyglądać schludnie). Wersja Karoliny to jakiś żart...
a to fakt, przynajmniej zrobiła z tego pogadankę-wspominki. Ale i tak ten tytuł mnie bawi u dziewczyn, które już sa po studiach (lub w wieku po studenckim)
Stary 2015-09-01, 11:38   #2682
201610310857
Konto usunięte

Ja tam Olfaktorie lubie, glupoty gada niesamowite czasami, ze az glowa boli, ale ja tez kocham perfumy
Kiedys do niej napisalam pw z pytaniem o zapach i bardzo milo mi odpowiedziala
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 11:39   #2683
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Jestem pewna, że była. Nie chce, żeby to zabrzmiało naiwnie i infantylnie, ale tyle jej się naoglądałam w wywiadach, making offach, reality show, materiałach zza sceny, że widzę mniej więcej, kiedy gra i kiedy te jej wszystkie wulgarne wypowiedzi są nakręcane przez hajsy. A gra nieźle, bo cała jej kreacja sceniczna to gra, jest po aktorskiej w sumie i każde.kolejne wcielenie przekonuje miliony ludzi. To, że przekleństw w tekstach masa, nie znaczy, że tak, jak na scenie, zachowuje się na co dzień. To też inna rzecz, że bycie raperką wychowaną w określonym środowisku obliguje do pewnych zachowań - stąd pewnie pomysł reżysera na ostry fragment na gali. Któż miał to powiedzieć, jak nie dziołszka z getta, która obecnie przeżywa odrodzenie na scenie

maybe... Mnie ogólnie cała Nicky nie przekonuje, ani na scenie ani poza nią, więc dalej dyskutować nie będę
Stary 2015-09-01, 11:46   #2684
201607111004
Konto usunięte

Cytat:

nie mam pojęcia - moja wiedza nt. kwasów ogranicza się do 10 stron wątku, który zaczęłam czytać Zapytaj swojej dermatolog, jak raz Ci pomogła, to powinna i drugi dać radę

Moja dermatolog jest specyficzna. Oprócz kuracji izo nic jej nie wyszło. Wiesz to taka z serii "może jak urodzisz dziecko to ci przejdzie" Moja mama nazywa ją starą wariatką i trochę racji ma. Naprawdę, tylko przepisanie mi izo było jej najtrafniejszą decyzją. Wcześniej latami męczyła mnie maściami z d.py. Podsumowując, akurat jej bym o kurację kwasami nie pytała.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 11:54   #2685
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Bloglovin?
No tak, dzięki

Cytat:

tapatalk
Ale to chyba do forum, a nie do blogów?
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 12:02   #2686
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

maybe... Mnie ogólnie cała Nicky nie przekonuje, ani na scenie ani poza nią, więc dalej dyskutować nie będę
No wiem, wiem, że nie przepadasz ja cenię najnowszą twórczość, bardzo nawet, pod kątem zabiegów jęzkowych głównie, a to lubię w rapsach ale już pisałam o tym
Stary 2015-09-01, 12:03   #2687
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Fajnie napisane, Muniu.
Ostry język ostrym językiem, ale Niki nagrywa z największymi (popowymi) twórcami w branży, siedzi po uszy w biznesie - łatwo zostać wyklętym przez środowisko za spapranie czegoś, co środowisko idealnie sobie obmyśliło. Dlatego nie wierzę, że akcja z nią (czy Kanye przed laty) była spontaniczna. Na pewno odzwierciedla pewne nastroje między osobami - ale zaplanowana. Co, według mnie, wcale nie odbiera wiarygodności Niki jako osobie. Ona się godzi na szołn i ja też.

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-09-01 o 12:05
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 12:05   #2688
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Fajnie napisane, Muniu.
Getto gettem, ale Niki nagrywa z największymi (popowymi) twórcami w branży, siedzi po uszy w biznesie - łatwo zostać wyklętym przez środowisko za spapranie czegoś, co środowisko idealnie sobie obmyśliło. Dlatego nie wierzę, że akcja z nią (czy Kanye przed laty) była spontaniczna. Na pewno odzwierciedla pewne nastroje między osobami - ale zaplanowana. Co, według mnie, wcale nie odbiera wiarygodności Niki jako osobie. Ona się godzi na szołn i ja też.
Do kła dnie Umiesz ubierać myśli (także moje ) w słowa.
Stary 2015-09-01, 12:05   #2689
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Moja dermatolog jest specyficzna. Oprócz kuracji izo nic jej nie wyszło. Wiesz to taka z serii "może jak urodzisz dziecko to ci przejdzie" Moja mama nazywa ją starą wariatką i trochę racji ma. Naprawdę, tylko przepisanie mi izo było jej najtrafniejszą decyzją. Wcześniej latami męczyła mnie maściami z d.py. Podsumowując, akurat jej bym o kurację kwasami nie pytała.

Husky, a Ty nie jesteś z Trójmiasta? Jak tak to mogę Ci dać namiary na moją dermatolog w pw.

Cytat:
No tak, dzięki

Ale to chyba do forum, a nie do blogów?

lol, tak do forum, sorki, przyćmienie
Stary 2015-09-01, 12:21   #2690
201607111004
Konto usunięte

Cytat:

Husky, a Ty nie jesteś z Trójmiasta? Jak tak to mogę Ci dać namiary na moją dermatolog w pw.
Da, da. Czekam więc na pw i jakieś rady jeśli też się znajdą. Jeżeli twoja derma jest bardziej ogarnięta niż moja, jest szansa, że coś z mojej twarzy jeszcze będzie przed 30 i już tak do końca życia.
Widział ktoś staruszkę z trądzikiem?
Stary 2015-09-01, 13:01   #2691
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Jedna jest bardzo mocno scięta, prawie na plasko. Druga ma ten dziubek dluższy. Z zamówieniem to raczej loteriada, bo nigdzie oficjalnie nie widziałam informacji, że są dwie wersje. Ta mocno scięta podobno jest ciut gorsza. Dziewczyny tu kiedyś pisały i niektóre mówiły, że szybko popękała i się skruszyła a inne, że super i extra.
Moja popękała niestety, ale to pewnie przez mycie mydłem i mocne wyciskanie. Teraz testuję KillyS, jest twardsza, ale też się sprawdza. A możesz mi podesłać te fotki porównawcze gąbki RT, o których mówisz w filmie?

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ktos tu jakis czas temu chyba o tym pisał, ale w kontekscie zagranicznych juciuberek

ale widze, ze takie kwiatki i na naszym podwórku :"D
pażałsta, Karo, teraz nam pokaż jak pójdziesz na swój komers w tym roku

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Olfaktoria świetnie nadawałaby się na (pseudo)ekspertkę od relacji damsko - męskich w rozmowach w toku czy śniadaniówkach
Dokładnie!

Jak dla mnie to ona jest przeciętna z wyglądu, zadbana ale żadna z niej piękność - dodatkowo nie mogłam skupić się na tym co mówi, bo rozpraszał mnie jej zamaszyście nałożony bronzer

Poza tym wiecie, jak to mówią - jeżeli musisz na każdym kroku podkreślać, że jesteś księżniczką, to nią nie jesteś

Piszę.

Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2015-09-01 o 13:06
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 13:42   #2692
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Moja popękała niestety, ale to pewnie przez mycie mydłem i mocne wyciskanie. Teraz testuję KillyS, jest twardsza, ale też się sprawdza. A możesz mi podesłać te fotki porównawcze gąbki RT, o których mówisz w filmie?

Dokładnie!

Jak dla mnie to ona jest przeciętna z wyglądu, zadbana ale żadna z niej piękność - dodatkowo nie mogłam skupić się na tym co mówi, bo rozpraszał mnie jej zamaszyście nałożony bronzer

Poza tym wiecie, jak to mówią - jeżeli musisz na każdym kroku podkreślać, że jesteś księżniczką, to nią nie jesteś
Napisałam do Ciebie
Co Olfa wie o byciu księżniczką. Ona musi to sobie wmawiać chyba. Wczoraj mnie nosiło jak ją oglądałam. Dziś już mi przeszło i bardziej z humorem do tego podchodzę. Mam takiego sąsiada, który grubo ponad 10 lat inaczej do mnie nie powie jak "dzień dobry! Witam księżniczkę!" Każdy, kto akurat przechodzi obok mnie, chichra się pod nosem
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 13:52   #2693
amelj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisałam do Ciebie
Co Olfa wie o byciu księżniczką. Ona musi to sobie wmawiać chyba. Wczoraj mnie nosiło jak ją oglądałam. Dziś już mi przeszło i bardziej z humorem do tego podchodzę. Mam takiego sąsiada, który grubo ponad 10 lat inaczej do mnie nie powie jak "dzień dobry! Witam księżniczkę!" Każdy, kto akurat przechodzi obok mnie, chichra się pod nosem

Mnie rozwala że ona się zachowuje jakby miała skończony niewiadomo jaki i ile kierunek.
Są i ładniejsze i mądrzejsze, biedactwo chyba nie zdaje sobie z tego sprawy, bo napotykała na swojej drodze same "odgryzaczki" testerów
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 13:53   #2694
la beaute
Zakorzenienie

Nigdy nie znałam tej całej "Księżniczki", o której piszecie, ale weszłam na kanał, obejrzałam kilka filmów (tak dałam radę całość ) i zbieram szczękę z podłogi.
W życiu prywatnym nie wytrzymałabym z taką osobą
Jak by to moja babcia powiedziała "wyżej sr**ą niż d**ę mają "
Stary 2015-09-01, 14:03   #2695
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałam do Ciebie
I jeszcze mówi o tej psychologii jakby studiowała co najmniej fizykę kwantową - nie chodzi mi o to, że to zły kierunek czy coś, ale na każdym kroku podkreśla, że wie o czym mówi, bo studiowała psychologię Jak dla mnie to ona jest strasznie zakochana i skupiona na samej sobie, nie wydaje mi się, żeby znalazł się prędko facet, który to udźwignie. Ona uwielbia przeglądać się w męskich oczach, ale wydaje mi się, że na dłuższą metę jest nudna

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 14:08   #2696
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

Edit: dzizas, jaka ona jest nakręcona, co za euforia! Ja ja ja, jestem najlepsza, wiem najlepiej, studiowałam psychologię, boskie to jest. Ciekawy przypadek, jak samą gadką kreować się w oczach ludzi na pewną siebie i najlepszą. Serio ktoś to kupuje? Robi z siebie niedostepną i ekskluzywną, a z samego filmu można wywnioskować, że jest inaczej.
Ta babka swietnie odmóżdża

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Wiecie co mnie najbardziej rozwala? Że tonem guru o relacjach damsko-męskich opowiada prawie 30 letnia kobieta, której strategia nadal nie doprowadziła do sukcesu I też specjalnie się nie dziwię, że ona nie podrywa - flirtu potrzeba jednak odrobiny uroku i dystansu do siebie. Obejrzałam 5 minut i już mam dosyć

"ja sama jestem kobietą atrakcyjną i dlatego z tej perspektywy będę się wypowiadać. Mnie kobiety przeciętne i brzydkie jakby nie interesują i nie byłabym w tym wiarygodna, gdybym przedstawiała ich punkt widzenia".

Leżę Jaka ta laska jest odpychająca, masaaaaakra! I ten opis siebie jako księżniczki, ona się szczyci tym, że traktuje innych z góry. Zero pokory.
Czepiasz sie
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 14:14   #2697
201607111004
Konto usunięte

A ja nie rozumiem jej podejścia:
- poznam metody facetów
- lubię z nimi przebywać
- gdy już prawią mi komplementy, mam zamiar ich spławić bo znam ich broń

To w końcu słodzić jej czy nie? A no tak, ona woli >>negi<<. Czyli szansę ma facet który ją zgnoi? Nie rozumiem. Nic nie rozumiem ;C

I jakim cudem ktoś taki ma podobno tylu kolegów? Z jej wypowiedzi wynika, że ona szanuje tylko kolegów co ją obrażają. Naprawdę chce takimi się otaczać?

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-09-01 o 14:15
Stary 2015-09-01, 14:14   #2698
RudeOne
Użyszkodniczka

Przecież po księżniczce od razu widać, wzrok tęskiący za rozumem, dramat.
Stary 2015-09-01, 14:27   #2699
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Tak, chodzę do tej samej. Zastanawiam się też nad kwasami, ale ich chyba nie można jak są regularne wypryski i podrażnienia i związane z nimi podrażnienia?

Olflakonia w formie. Ciekawe, co sądzi o kobietach, których nikt nie podrywa a przy tym same tego nie robią? Dno dna?

Jeszcze całego filmiku nie widziałam, ale założę się, że jeszcze zdąży wspomnieć jaka to jest atrakcyjna i ile to facetów próbowało ją poderwać a ona ich spławiła bom niegodni jej żydowskiego nazwiska.
Niemieckiego!!!!!
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 14:30   #2700
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Niemieckiego!!!!!
Po niemieckich żydach, jak nic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości