|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Cytat:
Chyba gdzieś pod filmikiem Bogusi
|
|
#2732 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam nooka i mega polecam. Wszystkie książki w jednym miejscy, wiec nie ma problemu jeśli nagle w autobusie najdzie cię ochota na jakąś konkretną, nie trzeba dźwigać ze sobą dodatkowych kilogramów, można wrzucić notatki itp bo czyta pdf, no i nie masz zawalone pół pokoju książkami. Przyjaciółka ma kindla i też nigdy nie narzekała, że coś jest nie tak.
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
A propos Fifi i jej komentarzy - widziałyście ten pod filmem Olflakonii?
|
#2734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widać nie może jej to dać spokoju
|
|
#2735 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do Kindle, ja się z nim nie polubiłam. Jestem chyba maniaczką papieru. Wolę pisać na kartkach niż na kompie oraz czytać papierowe książki. Oczywiście pojawia się problem braku miejsca i dodatkowego obciążenia bagażu. Ale jakoś wolę tak. Poza tym wkurzało mnie, że większość książek jakie przeczytałam na Kindle, miały mniejsze czy większe błędy, typu nawet dublowanie akapitów, niepjawiające się znaki, ucięte teksty. Ale to pewnie wina tego, że nie były one zakupione a ściągnięte. Karma mnie dopadła Poza tym, może wina modelu ale do czytania w ciemności wciąż potrzebna była lampka. Myślałam, że ekran będzie dawał jakieś światło czy coś, co ułatwi czytanie po zmroku np. poza domem :< I pdf po przekonwertowaniu na pliki kompatybilne z Kindle też wcale się sensownie nie wgrywał. Czasami nie dawało się tego czytać. Uprzedzam pytania, miałam oryginał. Albo byłam nań za głupia albo on za głupi dla mnie. Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-09-01 o 18:10 |
|
|
|
|
#2736 |
|
Konto usunięte
|
Vlog AdBustera:
|
|
|
|
#2737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Phiphigenia Fifi 3 godziny temu (edytowany) Trudno mi jest się tak oficjalnie do tego przyznać bo wiele osób może uznać urazę albo odrazę słysząc niektóre Twoich słów ale zgadzam się z Tobą w większości punktów. Jestem o wiele starsza od Ciebie i mam tyle doświadczenia za sobą że wiem że pewna wiedza przychodzi u kobiety z wiekiem, jestem dlatego pełna podziwu że w swoim młodym wieku masz już jej tyle. Co do facetów którzy nie są w stanie kobiety poderwać i których musi kobieta sama poderwać muszę powiedzieć że z perspektywy lat wiem że są oni niczego warci. Jeśli facet nie ma na tyle siły przebicia że walczy o kobietę i umie ją zanalizować i dobrze poderwać to jest mięczakiem i zerem i nic nam z niego nie będzie. Wiem z własnego doświadczenia (oczywiście są wyjątki i znam takiego który jest super chłopem a został poderwany przez moją znajomą z pracy i jest teraz jej mężem, ale wiem że to wyjątki). Prawdziwy mężczyzna musi walczyć, musi "róże pod nasze nogi słać" abyśmy mu dali rękę. Tak i nie inaczej. Bardzo wkurza mnie w dzisiejszym świecie że kobiety stają się półchłopami a mężczyźni półbabami. Tworzy się jedna mieszana płeć i to uniemożliwia współżycie kobiety z mężczyzną. Kiedyś, wiele lat temu, myślałam też inaczej, byłam feministką do kwadratu, podrywałam bo byłam tak nowoczesna, nienawidziłam kobiety takie jak Ty bo uważałam że to zarozumiałe, zacofane księżniczki. A teraz wiem że tak musi być. Tak stworzyła nas natura. Chłop podrywa i jest łowcą a my gryziemy i uciekamy (to znaczy dajemy subtelnie sygnały) aby pokazał jak dobrze walczyć umie i jak porządnie powalczy to jego wybieramy. I z takiego prawdziwego chłopa potem coś faktycznie mamy. Jak więcej kobiet by myślało tak jak Ty to by tyle rozwodów i singli nie było. Jestem podobna do Ciebie. Też w tym że też lubię mówić co myślę i się nie boję ale nie robię tego na YT bo to moje hobby które ma być wesołe i luźne a nie kontrowersyjne i problematyczne. I mam prawie tylko kolegów. Jestem prawie zawsze w towarzystwie mężczyzn a prawie nigdy kobiet. Nie jest tak że nie chciałabym mieć przyjaciółek ale dotychczas nie znalazłam, oprócz mojej przyjaciółki która wywędrowała do Korei, kobiety która by mnie tak zainteresowała że chciałabym się z nią bardzo zaprzyjaźnić. Myślę ale że z Tobą bym się dobrze rozumiała. Zapraszam Cię serdecznie na mojego vloga. Po tym widać że jestem nowoczesną, wesołą kobietą która ma "chłopców" (tak nazywam resztę mojego zespołu) w garści ale też oczekuje aby byli chłopami a nie babami. I nie martw się kciukami w dół. Dostałaś je od młodych dziewczyn z małym doświadczeniem i może też z powodu młodego wieku mniejszą pewnością siebie (to znaczy od takich jak ja byłam kiedyś). Te starsze jak ja teraz, powyżej czterdziestki, dadzą Ci na pewno kciuka do góry. Jest ich ale niestety za mało na YT. Przeciętny wiek widzów tutaj to niestety koło 25. A mało jest takich które w tym wieku są tak doświadczone. HAJ FAJF. Też jestem atrakcyjną księżniczką. Nawet chłopcy mówią do mnie PRINZESSIN. Ale robią i rozumią to tylko dla tego że są PRAWDZIWYMI CHŁOPAMI. Ja odebrałam twój filmik bardzo pozytywnie ale tylko dlatego że jestem starsza, piętnaście lat temu bym też dała kciuka w dół a teraz Cię podziwiam. Aha. Też słyszę standardowe komplementy tak często że podoba mi się facet który powie że mam ładny głos jak mówię, że podoba mu się moja dziurka w brodzie albo że mam fajne brwi... albo że podziwia mój talent do języków. SUPER FILMIK. Aha. Jeszcze chciałam dodać że ja jestem co prawda zawsze bardzo zła ale na dłuższą metę i bardzo mocno zakochuję się w facetach którzy stosują do mnie od czasu do czasu negi. Bo takie szpileczki to nie obraza, to po prostu metoda którą faktycznie inteligentny facet stosuje do atrakcyjnej kobiety aby być innym od innych i ją zafascynować. Edytowane przez RosaPuff Czas edycji: 2015-09-01 o 18:06 |
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wierzę!!!!!!!! Jaki esej Fifi, Olflakonia i nić porozumienia...Dzięki Otako, zrobiłaś mi dzień Przy tym fragmencie szczam: "Prawdziwy mężczyzna musi walczyć, musi "róże pod nasze nogi słać" abyśmy mu dali rękę. Tak i nie inaczej. Bardzo wkurza mnie w dzisiejszym świecie że kobiety stają się półchłopami a mężczyźni półbabami. Tworzy się jedna mieszana płeć i to uniemożliwia współżycie kobiety z mężczyzną. "
But my dear, this is not Wonderland and you are not Alice... Edytowane przez diorentynka Czas edycji: 2015-09-01 o 18:07 |
|
|
|
|
#2739 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
||
|
|
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak mi chłop wróci do domu, to nie omieszkam zapytać, gdzie ten mój dywan z róż
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2743 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie się najbardziej podobają te fragmenty: Jeśli facet nie ma na tyle siły przebicia że walczy o kobietę i umie ją zanalizować i dobrze poderwać to jest mięczakiem i zerem - nigdy bym nie nazwała kogoś, komu się spodobałam ZEREM tylko dlatego, że brak mu pewności siebie i nie zna "sztuczek" ![]() Jak więcej kobiet by myślało tak jak Ty to by tyle rozwodów i singli nie było. - a przecież Oflakonia to singielka jest, więc WTF |
|
|
|
|
#2744 |
|
Konto usunięte
|
Przykro mi to pisać, ale Fifi ma naprawdę ograniczony obraz człowieczeństwa. Bardzo stereotypowo i schematycznie ustawia ludzi w swoim rozumku. To przykre, bo niby taka fajna, wesoła babeczka i to po doświadczeniach bardzo nieprzyjemnych a jednak ma pstro w głowie.
Czasami nawet mi się wydaje, że ona czyta co piszemy, kogo komentujemy a potem dla kontrowersji ona pod tymi samymi filmikami pisze przeciwieństwa tego czemu byśmy przyklasnęły. Taka luźna myśl z mojej strony. |
|
|
|
#2745 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra.
Odpaliłam ten film. Paradoksalnie go odpaliłam. Paradoksalnie czytam komentarze i odpowiedź księżniczki pod komentarzem Angeliki. Angelika! Jak mogłaś w ogóle nie czytać tekstu który Olfa zamieściła??!!!!
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
#2746 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2749 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziwię się, że ona nagrywa filmy. Wystarczyłby sam dźwięk, bo na filmie i tak się nic nie dzieje
|
|
|
|
|
#2750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że nawet zdeterminowany i porządny mężczyzna jak spotka się z takim brakiem szacunku i pogardą to większości odpuści i zainteresuje się kimś również w jego typie, ale może sympatyczniejszym, albo chociaż z odrobiną ogłady... |
|
|
|
|
#2751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Offtopowo.. zastanaawiam się czy nie blokować na insta z marszu wszystkich profili, które followują tylko mnie, szusz i bijąse... podejrzane.
ilonalulu... https://www.youtube.com/channel/UCBR...lql0K_syDQO04g Edytowane przez ilciadzaga Czas edycji: 2015-09-01 o 18:26 |
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2753 |
|
Konto usunięte
|
Oczywiście, że czyta. I przez to doskonale wie pod jakimi filmikami robić sobie tę żenującą reklamę.
Zgaduję też, że choć mieszka w Niemczech to lubi lub polubiłaby Korwina :| |
|
|
|
#2754 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesuuus maria ona będzie "tworzyć" film o księżniczkach <tnie żyły> To będzie ciężki ciężki haardkor.... ![]() A tak lubiłam jej kanał, zawsze coś mi w oko u niej wpadło, jednak kiedy brnęłam w to dalej, przeglądałam komentarze to ręce zaczęły mi opadać. Oglądając ten film opadły mi też cycki
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." Edytowane przez amelj Czas edycji: 2015-09-01 o 18:31 |
|
|
|
#2755 |
|
Zadomowienie
|
Oj tak. Mimo tego co mówi, to widać, że na siłę próbuje zabłysnąć, liznąć większej popularności, potrzebuje poklasku, rozpoznawalności, że kręci ją ten szumek wokół jej osoby. Puste to jak diabli. Po to te wszystkie komentarze i nachalna reklama.
|
#2756 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze osobny filmik o księżniczkach? Przecież większość jej treści to wynurzenia księżniczki. Po co kolejny? ;(
|
|
|
|
#2757 | |
|
-ist
|
Cytat:
![]() Olflakonia podkreśla w filmiku, że ona nie jest singielką z kotami, jak może się widzom wydawać, tylko bywała w związkach z różnymi mężczyznami w różnym wieku! A Fifi jest super, po prostu rozkoszna kobieta
|
|
|
|
|
#2758 |
|
Raczkowanie
|
https://instagram.com/p/7F8-kqKlCt/ Bogusia i jej nowa mini torebka z Goshico
|
|
|
|
#2759 |
|
Konto usunięte
|
Nie do końca zrozumiałam o o jej chodziło. O to może, że jesteś wyjątkiem: piękna, która podrywa facetów czy co? Ja nie ogarniam tego systemu: >>opowiem tylko o pięknych kobietach bo reszta nie warta jest mojego czasu i w ogóle jest jakby poza regułami tego świata <<
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała zobaczyć przykłady brzydkich i przeciętnych kobiet wg Olflakonii.
I serio nie jestem w stanie uwierzyć jak takiej mądrej, pięknej, atrakcyjnej, wykształconej kobiecie mogą imponować komplementy wyuczone na pamięć podczas szkoleń z uwodzenia.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Po prostu pisała takie rzeczy pod filmikami innych (niezależnie od tematu filmiku), jakby próbowała rozpętać jakąś gównoburzę
Chyba gdzieś pod filmikiem Bogusi 

"z Tobą bym się rozumiała"