Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-01, 17:58   #2731
Arrianna
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Do tego muszę dodać, że te jej komentarze, nie dotyczyły zazwyczaj kontekstu filmików, nie były odpowiedzią na inny komentarz Po prostu pisała takie rzeczy pod filmikami innych (niezależnie od tematu filmiku), jakby próbowała rozpętać jakąś gównoburzę Naprawdę nie ogarniam kobiety.
Chyba czytałyśmy te same! O hejcie w sieci, o hejcie w Polsce i o prawie niemieckim Chyba gdzieś pod filmikiem Bogusi
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:00   #2732
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paniaw Pokaż wiadomość
No i mały offtop. Znalazłam tę dziewczynę szukając opinii o Kindlach, może któraś z Was ma czytnik i poleca go/odradza? Wciąż się waham, czy brać kindla, czy dać sobie spokój.
Ja mam nooka i mega polecam. Wszystkie książki w jednym miejscy, wiec nie ma problemu jeśli nagle w autobusie najdzie cię ochota na jakąś konkretną, nie trzeba dźwigać ze sobą dodatkowych kilogramów, można wrzucić notatki itp bo czyta pdf, no i nie masz zawalone pół pokoju książkami. Przyjaciółka ma kindla i też nigdy nie narzekała, że coś jest nie tak.
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:01   #2733
otako
Zakorzenienie

A propos Fifi i jej komentarzy - widziałyście ten pod filmem Olflakonii?

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:01   #2734
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Chyba czytałyśmy te same! O hejcie w sieci, o hejcie w Polsce i o prawie niemieckim Chyba gdzieś pod filmikiem Bogusi
U Bogu były na pewno. Ale widziałam tego więcej i to mnie najbardziej przeraża. Bo o ile zrozumiałabym jeden taki, to trochę dziwnie się czyta takie żale po raz któryś Widać nie może jej to dać spokoju
Stary 2015-09-01, 18:04   #2735
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Proszę, cytujcie i linkujcie takie rzeczy.

Co do Kindle, ja się z nim nie polubiłam. Jestem chyba maniaczką papieru. Wolę pisać na kartkach niż na kompie oraz czytać papierowe książki. Oczywiście pojawia się problem braku miejsca i dodatkowego obciążenia bagażu. Ale jakoś wolę tak. Poza tym wkurzało mnie, że większość książek jakie przeczytałam na Kindle, miały mniejsze czy większe błędy, typu nawet dublowanie akapitów, niepjawiające się znaki, ucięte teksty. Ale to pewnie wina tego, że nie były one zakupione a ściągnięte. Karma mnie dopadła Poza tym, może wina modelu ale do czytania w ciemności wciąż potrzebna była lampka. Myślałam, że ekran będzie dawał jakieś światło czy coś, co ułatwi czytanie po zmroku np. poza domem :<
I pdf po przekonwertowaniu na pliki kompatybilne z Kindle też wcale się sensownie nie wgrywał. Czasami nie dawało się tego czytać.
Uprzedzam pytania, miałam oryginał. Albo byłam nań za głupia albo on za głupi dla mnie.

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-09-01 o 18:10
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:04   #2736
201607131110
Konto usunięte

Vlog AdBustera:

201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:04   #2737
RosaPuff
Raczkowanie

Cytat:
Jedno słowo FACEPALM

Phiphigenia Fifi 3 godziny temu (edytowany)
Trudno mi jest się tak oficjalnie do tego przyznać bo wiele osób może uznać urazę albo odrazę słysząc niektóre Twoich słów ale zgadzam się z Tobą w większości punktów. Jestem o wiele starsza od Ciebie i mam tyle doświadczenia za sobą że wiem że pewna wiedza przychodzi u kobiety z wiekiem, jestem dlatego pełna podziwu że w swoim młodym wieku masz już jej tyle. Co do facetów którzy nie są w stanie kobiety poderwać i których musi kobieta sama poderwać muszę powiedzieć że z perspektywy lat wiem że są oni niczego warci. Jeśli facet nie ma na tyle siły przebicia że walczy o kobietę i umie ją zanalizować i dobrze poderwać to jest mięczakiem i zerem i nic nam z niego nie będzie. Wiem z własnego doświadczenia (oczywiście są wyjątki i znam takiego który jest super chłopem a został poderwany przez moją znajomą z pracy i jest teraz jej mężem, ale wiem że to wyjątki). Prawdziwy mężczyzna musi walczyć, musi "róże pod nasze nogi słać" abyśmy mu dali rękę. Tak i nie inaczej. Bardzo wkurza mnie w dzisiejszym świecie że kobiety stają się półchłopami a mężczyźni półbabami. Tworzy się jedna mieszana płeć i to uniemożliwia współżycie kobiety z mężczyzną. Kiedyś, wiele lat temu, myślałam też inaczej, byłam feministką do kwadratu, podrywałam bo byłam tak nowoczesna, nienawidziłam kobiety takie jak Ty bo uważałam że to zarozumiałe, zacofane księżniczki. A teraz wiem że tak musi być. Tak stworzyła nas natura. Chłop podrywa i jest łowcą a my gryziemy i uciekamy (to znaczy dajemy subtelnie sygnały) aby pokazał jak dobrze walczyć umie i jak porządnie powalczy to jego wybieramy. I z takiego prawdziwego chłopa potem coś faktycznie mamy. Jak więcej kobiet by myślało tak jak Ty to by tyle rozwodów i singli nie było. Jestem podobna do Ciebie. Też w tym że też lubię mówić co myślę i się nie boję ale nie robię tego na YT bo to moje hobby które ma być wesołe i luźne a nie kontrowersyjne i problematyczne. I mam prawie tylko kolegów. Jestem prawie zawsze w towarzystwie mężczyzn a prawie nigdy kobiet. Nie jest tak że nie chciałabym mieć przyjaciółek ale dotychczas nie znalazłam, oprócz mojej przyjaciółki która wywędrowała do Korei, kobiety która by mnie tak zainteresowała że chciałabym się z nią bardzo zaprzyjaźnić. Myślę ale że z Tobą bym się dobrze rozumiała. Zapraszam Cię serdecznie na mojego vloga. Po tym widać że jestem nowoczesną, wesołą kobietą która ma "chłopców" (tak nazywam resztę mojego zespołu) w garści ale też oczekuje aby byli chłopami a nie babami.
I nie martw się kciukami w dół. Dostałaś je od młodych dziewczyn z małym doświadczeniem i może też z powodu młodego wieku mniejszą pewnością siebie (to znaczy od takich jak ja byłam kiedyś). Te starsze jak ja teraz, powyżej czterdziestki, dadzą Ci na pewno kciuka do góry. Jest ich ale niestety za mało na YT. Przeciętny wiek widzów tutaj to niestety koło 25. A mało jest takich które w tym wieku są tak doświadczone.
HAJ FAJF. Też jestem atrakcyjną księżniczką. Nawet chłopcy mówią do mnie PRINZESSIN. Ale robią i rozumią to tylko dla tego że są PRAWDZIWYMI CHŁOPAMI.
Ja odebrałam twój filmik bardzo pozytywnie ale tylko dlatego że jestem starsza, piętnaście lat temu bym też dała kciuka w dół a teraz Cię podziwiam.
Aha. Też słyszę standardowe komplementy tak często że podoba mi się facet który powie że mam ładny głos jak mówię, że podoba mu się moja dziurka w brodzie albo że mam fajne brwi... albo że podziwia mój talent do języków.
SUPER FILMIK.
Aha. Jeszcze chciałam dodać że ja jestem co prawda zawsze bardzo zła ale na dłuższą metę i bardzo mocno zakochuję się w facetach którzy stosują do mnie od czasu do czasu negi. Bo takie szpileczki to nie obraza, to po prostu metoda którą faktycznie inteligentny facet stosuje do atrakcyjnej kobiety aby być innym od innych i ją zafascynować.

Edytowane przez RosaPuff
Czas edycji: 2015-09-01 o 18:06
RosaPuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:04   #2738
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:

Nie wierzę!!!!!!!! Jaki esej Fifi, Olflakonia i nić porozumienia...
Dzięki Otako, zrobiłaś mi dzień

Przy tym fragmencie szczam:

"Prawdziwy mężczyzna musi walczyć, musi "róże pod nasze nogi słać" abyśmy mu dali rękę. Tak i nie inaczej. Bardzo wkurza mnie w dzisiejszym świecie że kobiety stają się półchłopami a mężczyźni półbabami. Tworzy się jedna mieszana płeć i to uniemożliwia współżycie kobiety z mężczyzną. "

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-09-01 o 18:07
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:06   #2739
amelj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Powiedz, że żartujesz

Czort z Olflakonią, jaki Ty masz przepiękny avatar!
Taak!! Tak mi się skojarzyło z nią bo chyba szybciej ona niż nasza Olfa .

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Zanurzyłam się w fejsa, aby móc zostać porażona ponadprzeciętnym pięknem

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...95&oe=567C8E27

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...d3&oe=5665FCFE

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...f3&oe=56633B84

No i moje ulubione:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...f3&oe=567F9FD5

Podpis: Pracuję właśnie nad nowym artykułem z kategorii Pytania od Czytelników, który wieczorem ukaże się na blogu. Tymczasem, w ramach ciekawostki, pokażę Wam zdjęcie sprzed 10-ciu lat z moim ulubionym politykiem, z którym zamierzam przeprowadzić wywiad Emotikon grin

PS Widzicie ten napis "Princess"? hahaha

Hahahahahahahahahahahha :|
O matko
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:08   #2740
RosaPuff
Raczkowanie

Cytat:

Nie wierzę!!!!!!!! Jaki esej Fifi, Olflakonia i nić porozumienia...
Dzięki Otako, zrobiłaś mi dzień
Dla mnie to trochę wchodzenie w "łaski" księżnej bez mydła... "z Tobą bym się rozumiała"
Nie rozumiem po co
Stary 2015-09-01, 18:10   #2741
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RosaPuff Pokaż wiadomość
Dla mnie to trochę wchodzenie w "łaski" księżnej bez mydła... "z Tobą bym się rozumiała"
Nie rozumiem po co
Jak dla mnie to ona na siłę szuka właśnie zrozumienia i "koleżanek".
Ale jak mi chłop wróci do domu, to nie omieszkam zapytać, gdzie ten mój dywan z róż
Stary 2015-09-01, 18:11   #2742
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem po co
Żeby zaprosić na swojego vloga.

Stary 2015-09-01, 18:14   #2743
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
"Prawdziwy mężczyzna musi walczyć, musi "róże pod nasze nogi słać" abyśmy mu dali rękę. Tak i nie inaczej. Bardzo wkurza mnie w dzisiejszym świecie że kobiety stają się półchłopami a mężczyźni półbabami. Tworzy się jedna mieszana płeć i to uniemożliwia współżycie kobiety z mężczyzną. "
Jestem półchłopem

Mnie się najbardziej podobają te fragmenty:

Jeśli facet nie ma na tyle siły przebicia że walczy o kobietę i umie ją zanalizować i dobrze poderwać to jest mięczakiem i zerem
- nigdy bym nie nazwała kogoś, komu się spodobałam ZEREM tylko dlatego, że brak mu pewności siebie i nie zna "sztuczek"

Jak więcej kobiet by myślało tak jak Ty to by tyle rozwodów i singli nie było. - a przecież Oflakonia to singielka jest, więc WTF
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:15   #2744
201607111004
Konto usunięte

Przykro mi to pisać, ale Fifi ma naprawdę ograniczony obraz człowieczeństwa. Bardzo stereotypowo i schematycznie ustawia ludzi w swoim rozumku. To przykre, bo niby taka fajna, wesoła babeczka i to po doświadczeniach bardzo nieprzyjemnych a jednak ma pstro w głowie.

Czasami nawet mi się wydaje, że ona czyta co piszemy, kogo komentujemy a potem dla kontrowersji ona pod tymi samymi filmikami pisze przeciwieństwa tego czemu byśmy przyklasnęły. Taka luźna myśl z mojej strony.
Stary 2015-09-01, 18:17   #2745
amelj
Wtajemniczenie

Dobra.
Odpaliłam ten film. Paradoksalnie go odpaliłam. Paradoksalnie czytam komentarze i odpowiedź księżniczki pod komentarzem Angeliki.
Angelika! Jak mogłaś w ogóle nie czytać tekstu który Olfa zamieściła??!!!!
Stary 2015-09-01, 18:17   #2746
sznurperel
Raczkowanie

Cytat:
Nie rozumiem po co

"Myślę ale że z Tobą bym się dobrze rozumiała. Zapraszam Cię serdecznie na mojego vloga."

Cóż... może będzie z tego księżniczkowa przyjaźń
sznurperel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:18   #2747
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Jestem półchłopem

Jeśli facet nie ma na tyle siły przebicia że walczy o kobietę i umie ją zanalizować i dobrze poderwać to jest mięczakiem i zerem
- nigdy bym nie nazwała kogoś, komu się spodobałam ZEREM tylko dlatego, że brak mu pewności siebie i nie zna "sztuczek"

Jak więcej kobiet by myślało tak jak Ty to by tyle rozwodów i singli nie było. - a przecież Oflakonia to singielka jest, więc WTF
Sama prawda milion. A nie byloby rozwodów, prawda... slubow też nie.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:18   #2748
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Jestem półchłopem

O to, to... Jak czytam jej komentarze, to wydaje mi się jeszcze bardziej dziwna niż na początku. To + ten nerwowy śmiech nie daje o sobie zapomnieć. I te vlogi przez to też nie wydają się być wcale takie naturalne. Jakby były dwie Fifi.
Stary 2015-09-01, 18:18   #2749
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
"ja sama jestem kobietą atrakcyjną i dlatego z tej perspektywy będę się wypowiadać. Mnie kobiety przeciętne i brzydkie jakby nie interesują i nie byłabym w tym wiarygodna, gdybym przedstawiała ich punkt widzenia".

Leżę Jaka ta laska jest odpychająca, masaaaaakra! I ten opis siebie jako księżniczki, ona się szczyci tym, że traktuje innych z góry. Zero pokory.
Tylko ... brzydka nie jest. I wolę takie podejście, niż gdyby lamentowała nad swoją wyimaginowaną brzydotą albo zachęcała osoby brzydkie do uważania że też są piękne, bo to byłoby komiczne i rzeczywiście: mało wiarygodne. To że za bardzo łączy pewność siebie z urodą to inna rzecz, zresztą więcej rzeczy mi tam nie pasowało, ale akurat nie to.

Dziwię się, że ona nagrywa filmy. Wystarczyłby sam dźwięk, bo na filmie i tak się nic nie dzieje
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:20   #2750
RosaPuff
Raczkowanie

Cytat:
Jestem półchłopem

Szczerze to ja nie wiem o co tym kobietom chodzi, czy one są tylko dwie na całym świecie i tabuny napalonych samców, którzy mają sobie urządzać igrzyska śmierci, żeby zasłużyć na spojrzenie jaśnie pani? Ja rozumiem wysokie poczucie własnej wartości i atrakcyjności jest niezwykle ważne, ale kurde kim one są żeby tak się wyrażać o innych ludziach, per"pipa", "zero" itd.
Wydaje mi się, że nawet zdeterminowany i porządny mężczyzna jak spotka się z takim brakiem szacunku i pogardą to większości odpuści i zainteresuje się kimś również w jego typie, ale może sympatyczniejszym, albo chociaż z odrobiną ogłady...
Stary 2015-09-01, 18:21   #2751
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amelj Pokaż wiadomość
Dobra.
Odpaliłam ten film. Paradoksalnie go odpaliłam. Paradoksalnie czytam komentarze i odpowiedź księżniczki pod komentarzem Angeliki.
Angelika! Jak mogłaś w ogóle nie czytać tekstu który Olfa zamieściła??!!!!
No właśnie! Olfa tak niemiło odpisała, że aż mnie ścisneło.
Offtopowo.. zastanaawiam się czy nie blokować na insta z marszu wszystkich profili, które followują tylko mnie, szusz i bijąse... podejrzane.

Edytowane przez ilciadzaga
Czas edycji: 2015-09-01 o 18:26
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:24   #2752
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Przykro mi to pisać, ale Fifi ma naprawdę ograniczony obraz człowieczeństwa. Bardzo stereotypowo i schematycznie ustawia ludzi w swoim rozumku. To przykre, bo niby taka fajna, wesoła babeczka i to po doświadczeniach bardzo nieprzyjemnych a jednak ma pstro w głowie.

Czasami nawet mi się wydaje, że ona czyta co piszemy, kogo komentujemy a potem dla kontrowersji ona pod tymi samymi filmikami pisze przeciwieństwa tego czemu byśmy przyklasnęły. Taka luźna myśl z mojej strony.
Czyta, czyta... I to nawet teraz
Stary 2015-09-01, 18:27   #2753
201607111004
Konto usunięte

Oczywiście, że czyta. I przez to doskonale wie pod jakimi filmikami robić sobie tę żenującą reklamę.

Zgaduję też, że choć mieszka w Niemczech to lubi lub polubiłaby Korwina :|
Stary 2015-09-01, 18:27   #2754
amelj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
No właśnie! Olfa tak niemiło odpisała, że aż mnie ścisneło.

Bo jest głu pia i tyle.
Jesuuus maria ona będzie "tworzyć" film o księżniczkach <tnie żyły> To będzie ciężki ciężki haardkor....
A tak lubiłam jej kanał, zawsze coś mi w oko u niej wpadło, jednak kiedy brnęłam w to dalej, przeglądałam komentarze to ręce zaczęły mi opadać. Oglądając ten film opadły mi też cycki

Edytowane przez amelj
Czas edycji: 2015-09-01 o 18:31
Stary 2015-09-01, 18:30   #2755
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Oczywiście, że czyta. I przez to doskonale wie pod jakimi filmikami robić sobie tę żenującą reklamę.

Zgaduję też, że choć mieszka w Niemczech to lubi lub polubiłaby Korwina :|
Oj tak. Mimo tego co mówi, to widać, że na siłę próbuje zabłysnąć, liznąć większej popularności, potrzebuje poklasku, rozpoznawalności, że kręci ją ten szumek wokół jej osoby. Puste to jak diabli. Po to te wszystkie komentarze i nachalna reklama.
Stary 2015-09-01, 18:32   #2756
201607111004
Konto usunięte

Jeszcze osobny filmik o księżniczkach? Przecież większość jej treści to wynurzenia księżniczki. Po co kolejny? ;(
Stary 2015-09-01, 18:32   #2757
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez amelj Pokaż wiadomość
Taak!! Tak mi się skojarzyło z nią bo chyba szybciej ona niż nasza Olfa .
Ani jedna, ani druga

Cytat:
Jestem półchłopem
a przecież Oflakonia to singielka jest, więc WTF
Olflakonia podkreśla w filmiku, że ona nie jest singielką z kotami, jak może się widzom wydawać, tylko bywała w związkach z różnymi mężczyznami w różnym wieku!

A Fifi jest super, po prostu rozkoszna kobieta
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:33   #2758
sznurperel
Raczkowanie

https://instagram.com/p/7F8-kqKlCt/ Bogusia i jej nowa mini torebka z Goshico
sznurperel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 18:34   #2759
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Nie do końca zrozumiałam o o jej chodziło. O to może, że jesteś wyjątkiem: piękna, która podrywa facetów czy co? Ja nie ogarniam tego systemu: >>opowiem tylko o pięknych kobietach bo reszta nie warta jest mojego czasu i w ogóle jest jakby poza regułami tego świata <<
Stary 2015-09-01, 18:34   #2760
otako
Zakorzenienie

Ja bym chciała zobaczyć przykłady brzydkich i przeciętnych kobiet wg Olflakonii.
I serio nie jestem w stanie uwierzyć jak takiej mądrej, pięknej, atrakcyjnej, wykształconej kobiecie mogą imponować komplementy wyuczone na pamięć podczas szkoleń z uwodzenia.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości