|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Cytat:
Hihi hue hue
|
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Nawiązując do tego filmu:
używa któraś z Was oleju tamanu na CAŁĄ skórę twarzy? Kilka razy używałam go punktowo i naprawdę jest mocny, a nie mam jakiejś specjalnie wrażliwej i delikatnej cery. Chyba bałabym się zastosować go na całą twarz. No i w ogóle moje pytanie - czy jest jakiś olej, który stosujecie właśnie nie punktowo, a całościowo? |
|
|
|
#3063 |
|
Life is a drink ...
|
Mnie to śmieszy, że Olfa próbuje jeszcze stworzyć jakieś aluzje, że ona umawia się z inteligetnymi i mądrymi facetami :P a w sumie wszystkie możemy się domyślać jakie jest główne kryterium ...
|
#3064 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Konto usunięte
|
Lubię taki humor i te żarciki z Kimów. Dobre to, muszę obadać inne filmiki z tego kanału. W każdym razie, oglądałam ostatnio "Wywiad ze słońcem narodu". Specyficzny film, nawet dość głupi. Ale kupili mnie Kimem śpiewającym "Firework" Katy Perry 3> No i oczywiście sceną z Eminemem.
|
|
|
|
#3066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak i tak! Tamanu całościowo zawsze po ostrzejszym pilingu/zabiegu na twarz - pięknie koi i pięknie śmierdzi . Codziennie awokado na twarz i dekolt, raz w tygodniu czarnuszka.
|
|
|
|
|
#3067 |
|
Konto usunięte
|
Odbyłam dzisiaj z Mężem krótką rozmowę na jej temat wiedząc, że ma kolegę, który kiedyś nie radząc sobie z kobietami przyswoił cały arsenał książek o podrywie i dalej mu nie szło. Pytam, czy wie co to są "negi" - wiedział, więc mu mówię, że Oflakonii to bardzo imponuje. Zrobił facepalma i spuentował, że jednak są na tym świecie na tyle głupie kobiety, które lecą na takie podręcznikowe sztuczki. Dodam jeszcze, że kilkoro innych moich kolegów, w odruchu desperacji, również przestudiowało tego typu książki i żadnego trwałego związku nie udało im się stworzyć. Po czasie zrozumieli, że to może być dobre na krótką przygodę, te ciągłe gierki, komplementy w odpowiednim czasie, pilnowanie się. Na dłuższą metę liczy się szczerość i to co w nas naprawdę siedzi. Ja tam podręcznikowych podrywaczy zawsze omijałam szerokim łukiem.
|
|
|
|
#3068 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja używam oleju z róży rdzawej, arganowego, z kocanki ( genialny na zaczerwienienia), z pestek malin i to wszystko na całą twarz ,tamanu też mi się zdarzyło użyć na całą twarz, wykorzystuję je głównie w trakcie masażu twarzy, ale czasami jak nie mam czasu to nakładam olej i żel hialuronowy żeby się ładnie wchłonęło. Moja skóra uwielbia oleje, jednakże nie są one dla każdego, chociaż pewnie metodą prób i błędów da się znaleźć dobry olej nawet dla bardzo podatnej na zapychanie cery. Bardzo poprawił mi się stan cery od czasu zmiany metod pielęgnacji na bardziej naturalne, tak więc polecam
|
|
|
|
|
#3069 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Polecam zduppingi z Putinem, kocham <3 co do Maniora to troche surprise bo to dziewczynka ;-; Je juz z miski, ale nie chce z niej pic :/ Ostatnie dni byly dla niego ważne bo wyszedł na stale ze skrzynki. Zrobiliśmy mu takie legowisko jakby, duże, ale na podłodze. Od kilku dni tez spedza dni na dworze i ciwczy akrobacje i polowanie. Wygląda troche jak maly szczur ;-; Właśnie jadę w góry wiec zobaczę go dopiero za tydzień :c |
|
|
|
|
#3070 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szusz jest eko Czekamy na weganizm, minimalizm i siłownię w końcu tez
|
|
|
|
|
#3072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3073 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3074 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3075 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale ten Twój Mąż to ma z Tobą życie.... Najpierw babciowa tapeta, teraz tematy godne Najjaśniejszej Księżniczki ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Manior to dziewczynka?! No bes jaj! (nomen omen) I dalej będzie Maniorem? Z tym małym szczurem to się nie zdziw - mój też wyglądał jak mały szczur, a teraz borsuk z niego prima sort! |
|||
|
|
|
#3076 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może za 20 lat* się opamiętamy i pójdziemy po rozwód, kiedy dopadnie nas wstyd.Edit: a nie, to już za 10...
Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2015-09-02 o 11:37 |
|
|
|
|
#3077 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3078 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
będzie Maniorem moja kreatywność w nadawaniu imion zwierzakom wygląda tak, ze moje psy nazywają się Pies i Pies Wiec niczego nie wymyślę :"D
|
|
|
|
|
#3079 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też się podepnę. Chcę sobie kupić klasyczny słownik. Kusi mnie ten pwn, ale ona ma jakoś ponad 100 tys. haseł, a innego wydawnictwa ponad 300. Nie wiem czy kupić tam gdzie jest ich więcej czy może jakość pwn mówi sama za siebie i nie szukać innego? Chyba, że znasz genialny słownik internetowy lepszy niż google translator. Chodzi mi głównie o to, by oprócz tłumaczenia pojawił się też kontekst, przykład jak je użyć. |
|
|
|
|
#3080 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no niech każdy robi w domowym zaciszu, co mu się podoba - byle się później pochwalił tym na forum |
|
|
|
|
#3081 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam! Co do tej dziewczyny. Zabawne i tragiczne jednocześnie. Stereotypowo o feministkach mówi się przecież, jako o tych uważających facetów za słabych, słabszych i niegodnych. A teraz - ona poddobno tak mówi o mężczyznach właśnie, czuje nad nimi przewagę, jak stereotypowa feministka. Plus - mówi, że nie lubi feministek. Plus - feminizm zna wyłącznie od strony stereotypowej. Co nam to daje? Ocean niewiedzy i paplania trzy po trzy. |
|
|
|
|
#3083 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-09-02 o 11:46 |
|
|
|
|
#3084 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak dobrze, że znowu udzielasz się intensywnie, każdy Twój post mam ochotę oznaczyć spiczastym penisem! 3> Edytowane przez 201607131110 Czas edycji: 2015-09-02 o 11:47 |
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam myślę, że dopadnie Was JEDNA PŁEĆ i niemożliwym okaże się współżycie.
|
|
|
|
#3086 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3087 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3088 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
nikt nie neguje Waszego podejścia. Oczywistością jest, że każdy żyje jak chce, podrywa (lub nie) kogo chce, ma swoją wizję związku i swoje kredki. Heheheszki i podśmiechlujki wynikają z tego, że wydajecie się nie rozumieć, że to o czym mówicie jest tylko urywkiem rzeczywistości i nie dość, że istnieją na tym świecie kobiety, które totalnie nie przystają do Waszej wizji, to w dodatku faceci, którzy chcą z nimi być też sa bardzo różni (także tacy, którzy dla Was stanowią mroczny przedmiot pożądania ). są mężczyźni spełniający Wasze kryteria (z inicjatywą, śmiali, zaradni, atrakcyjnyjni, stereotypowo męscy) dla kotórych olfa jest nie dość, że mało atrakcyjna fizycznie, nierozgarnięta to jeszcze odpychająca. Ale widocznie cztery dekady chodzenia po tym swiecie czasem nie wystarczają i można wciąż nie zauważać tej różnorodności oraz tego, że wszelkie próby ubrania relacji damsko-męskich w schematy są po prostu tak nieprawdziwe, że aż żałosne.
Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-09-02 o 11:53 |
|
|
|
|
#3089 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3090 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

[COLOR="Silver"]
)
Ale do Olfy to nie dotrze, bo gdzie ona tam z taką niedoskonałą istotą jak mężczyzna chciałaby być w poważnym związku. I o czym by rozmawiali? O modnych klubach w Wawie i relacjach damsko-męskich?

3>

Może za 20 lat* się opamiętamy i pójdziemy po rozwód, kiedy dopadnie nas wstyd.

Księżniczki nie używają słowa "penis"