Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-02, 10:30   #3061
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
nie napiszę, o kim od razu pomyślałam...

oddalam się w podskokach i pozdrawiam [COLOR="Silver"]

Hihi hue hue
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:40   #3062
withi_as
Zakorzenienie

Nawiązując do tego filmu:

używa któraś z Was oleju tamanu na CAŁĄ skórę twarzy? Kilka razy używałam go punktowo i naprawdę jest mocny, a nie mam jakiejś specjalnie wrażliwej i delikatnej cery. Chyba bałabym się zastosować go na całą twarz. No i w ogóle moje pytanie - czy jest jakiś olej, który stosujecie właśnie nie punktowo, a całościowo?
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:43   #3063
Selfish Girl
Life is a drink ...

Mnie to śmieszy, że Olfa próbuje jeszcze stworzyć jakieś aluzje, że ona umawia się z inteligetnymi i mądrymi facetami :P a w sumie wszystkie możemy się domyślać jakie jest główne kryterium ...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:56   #3064
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
W 100% się z nią zgadzam, bardzo mądre słowa Ale do Olfy to nie dotrze, bo gdzie ona tam z taką niedoskonałą istotą jak mężczyzna chciałaby być w poważnym związku. I o czym by rozmawiali? O modnych klubach w Wawie i relacjach damsko-męskich?
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 10:57   #3065
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Nowy ZDUPPING
Lubię taki humor i te żarciki z Kimów. Dobre to, muszę obadać inne filmiki z tego kanału. W każdym razie, oglądałam ostatnio "Wywiad ze słońcem narodu". Specyficzny film, nawet dość głupi. Ale kupili mnie Kimem śpiewającym "Firework" Katy Perry 3> No i oczywiście sceną z Eminemem.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:00   #3066
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość

używa któraś z Was oleju tamanu na CAŁĄ skórę twarzy? Kilka razy używałam go punktowo i naprawdę jest mocny, a nie mam jakiejś specjalnie wrażliwej i delikatnej cery. Chyba bałabym się zastosować go na całą twarz. No i w ogóle moje pytanie - czy jest jakiś olej, który stosujecie właśnie nie punktowo, a całościowo?

Tak i tak! Tamanu całościowo zawsze po ostrzejszym pilingu/zabiegu na twarz - pięknie koi i pięknie śmierdzi . Codziennie awokado na twarz i dekolt, raz w tygodniu czarnuszka.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:01   #3067
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Mnie to śmieszy, że Olfa próbuje jeszcze stworzyć jakieś aluzje, że ona umawia się z inteligetnymi i mądrymi facetami :P a w sumie wszystkie możemy się domyślać jakie jest główne kryterium ...
Odbyłam dzisiaj z Mężem krótką rozmowę na jej temat wiedząc, że ma kolegę, który kiedyś nie radząc sobie z kobietami przyswoił cały arsenał książek o podrywie i dalej mu nie szło. Pytam, czy wie co to są "negi" - wiedział, więc mu mówię, że Oflakonii to bardzo imponuje. Zrobił facepalma i spuentował, że jednak są na tym świecie na tyle głupie kobiety, które lecą na takie podręcznikowe sztuczki. Dodam jeszcze, że kilkoro innych moich kolegów, w odruchu desperacji, również przestudiowało tego typu książki i żadnego trwałego związku nie udało im się stworzyć. Po czasie zrozumieli, że to może być dobre na krótką przygodę, te ciągłe gierki, komplementy w odpowiednim czasie, pilnowanie się. Na dłuższą metę liczy się szczerość i to co w nas naprawdę siedzi. Ja tam podręcznikowych podrywaczy zawsze omijałam szerokim łukiem.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:04   #3068
chariaaa
Raczkowanie

Cytat:

Ja używam oleju z róży rdzawej, arganowego, z kocanki ( genialny na zaczerwienienia), z pestek malin i to wszystko na całą twarz ,tamanu też mi się zdarzyło użyć na całą twarz, wykorzystuję je głównie w trakcie masażu twarzy, ale czasami jak nie mam czasu to nakładam olej i żel hialuronowy żeby się ładnie wchłonęło. Moja skóra uwielbia oleje, jednakże nie są one dla każdego, chociaż pewnie metodą prób i błędów da się znaleźć dobry olej nawet dla bardzo podatnej na zapychanie cery. Bardzo poprawił mi się stan cery od czasu zmiany metod pielęgnacji na bardziej naturalne, tak więc polecam
chariaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:15   #3069
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Lubię taki humor i te żarciki z Kimów. Dobre to, muszę obadać inne filmiki z tego kanału. W każdym razie, oglądałam ostatnio "Wywiad ze słońcem narodu". Specyficzny film, nawet dość głupi. Ale kupili mnie Kimem śpiewającym "Firework" Katy Perry 3> No i oczywiście sceną z Eminemem.

Polecam zduppingi z Putinem, kocham <3

co do Maniora to troche surprise bo to dziewczynka ;-;

Je juz z miski, ale nie chce z niej pic :/

Ostatnie dni byly dla niego ważne bo wyszedł na stale ze skrzynki. Zrobiliśmy mu takie legowisko jakby, duże, ale na podłodze. Od kilku dni tez spedza dni na dworze i ciwczy akrobacje i polowanie. Wygląda troche jak maly szczur ;-;

Właśnie jadę w góry wiec zobaczę go dopiero za tydzień :c
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:16   #3070
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Phiphigenia Pokaż wiadomość
Nieee... wiem że ma koło 30. I nie są to aż takie zachwyty. Stwierdzam tylko że myśli "starzej" niż jej wiek.
Ja jak miałam 30 to jeszcze tak po prostu nie myślałam.
Myślałam, że jesteś dziecinna, a tu psikus, robisz z siebie na siłę staruszkę. 3>
Stary 2015-09-02, 11:18   #3071
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:

ja uzywam kokosowy na całe ciało, twarz,włosy tez

Szusz jest eko

Czekamy na weganizm, minimalizm i siłownię w końcu tez

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:20   #3072
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Tak i tak! Tamanu całościowo zawsze po ostrzejszym pilingu/zabiegu na twarz - pięknie koi i pięknie śmierdzi . Codziennie awokado na twarz i dekolt, raz w tygodniu czarnuszka.
Cytat:
Napisane przez chariaaa Pokaż wiadomość
Ja używam oleju z róży rdzawej, arganowego, z kocanki ( genialny na zaczerwienienia), z pestek malin i to wszystko na całą twarz ,tamanu też mi się zdarzyło użyć na całą twarz, wykorzystuję je głównie w trakcie masażu twarzy, ale czasami jak nie mam czasu to nakładam olej i żel hialuronowy żeby się ładnie wchłonęło. Moja skóra uwielbia oleje, jednakże nie są one dla każdego, chociaż pewnie metodą prób i błędów da się znaleźć dobry olej nawet dla bardzo podatnej na zapychanie cery. Bardzo poprawił mi się stan cery od czasu zmiany metod pielęgnacji na bardziej naturalne, tak więc polecam
Ok dzięki. Może się odważę i coś pokombinuję z tymi olejami
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:20   #3073
201607211122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
tak sobie wyobrażam faceta idealnego dla Olfy https://www.youtube.com/watch?v=AxZfLqT8Ii4 przystojny, bogaty, wygadany, z zasadami
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:28   #3074
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Mnie nie odpycha.
I myślę że nie obejrzałyście filmika dokładnie.
Ona nawet w drugiej części mówi że będzie sporo ironii i śmieje się. Ja oglądam filmiki bardzo dokładnie a od was wiem że żadna z was nie ogląda do końca. Może to jest to.
I naprawdę przesadzacie w TYM że ona twierdzi że brzydkie, to myślące inaczej. Chciała tym tylko wyrazić że chodzi jej o kobiety ładne, to znaczy dbające o wygląd i o to aby się mężczyznom podobać i które chcą być "na rynku". Kobieta w szmacie a la worek kartoflany, aldiletach i tłustych włosach oczywiście nie musi się wypowiadać bo to ta której na byciu poderwaną i komplementami obsypywaną nie tak bardzo zależy.
Ironią nazywasz wyzywanie i obrażanie ludzi? To twoim zdaniem jest oznaka bycia sympatyczną? Pogrążasz się jeszcze bardziej. Zaczynam coraz bardziej wątpić w twoją jakąkolwiek wiedzę zdobytą wraz z wiekiem.
Stary 2015-09-02, 11:33   #3075
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Odbyłam dzisiaj z Mężem krótką rozmowę na jej temat wiedząc, że ma kolegę, który kiedyś nie radząc sobie z kobietami przyswoił cały arsenał książek o podrywie i dalej mu nie szło. Pytam, czy wie co to są "negi" - wiedział, więc mu mówię, że Oflakonii to bardzo imponuje. Zrobił facepalma i spuentował, że jednak są na tym świecie na tyle głupie kobiety, które lecą na takie podręcznikowe sztuczki. Dodam jeszcze, że kilkoro innych moich kolegów, w odruchu desperacji, również przestudiowało tego typu książki i żadnego trwałego związku nie udało im się stworzyć. Po czasie zrozumieli, że to może być dobre na krótką przygodę, te ciągłe gierki, komplementy w odpowiednim czasie, pilnowanie się. Na dłuższą metę liczy się szczerość i to co w nas naprawdę siedzi. Ja tam podręcznikowych podrywaczy zawsze omijałam szerokim łukiem.

ale ten Twój Mąż to ma z Tobą życie....
Najpierw babciowa tapeta, teraz tematy godne Najjaśniejszej Księżniczki

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

Ostatnie dni byly dla niego ważne bo wyszedł na stale ze skrzynki. Zrobiliśmy mu takie legowisko jakby, duże, ale na podłodze. Od kilku dni tez spedza dni na dworze i ciwczy akrobacje i polowanie. Wygląda troche jak maly szczur ;-;

Normalnie znam wszystkie odcinki na pamięć

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:

Manior to dziewczynka?! No bes jaj! (nomen omen)
I dalej będzie Maniorem?
Z tym małym szczurem to się nie zdziw - mój też wyglądał jak mały szczur, a teraz borsuk z niego prima sort!
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:35   #3076
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Nie będę Cię oszukiwać - tworzymy parę półbaby i półchłopa Może za 20 lat* się opamiętamy i pójdziemy po rozwód, kiedy dopadnie nas wstyd.

Edit: a nie, to już za 10...

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2015-09-02 o 11:37
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:36   #3077
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Boże!!!! Należysz! Już cię nie oglądam!!!!!!1!1!!11111on eoneoneoenepvfnbasuhadst

Gienię to ja bym radziła ignorować. Osóbka ma swój świat.
Stary 2015-09-02, 11:36   #3078
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Normalnie znam wszystkie odcinki na pamięć

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Manior to dziewczynka?! No bes jaj! (nomen omen)

I dalej będzie Maniorem?

Z tym małym szczurem to się nie zdziw - mój też wyglądał jak mały szczur, a teraz borsuk z niego prima sort!

będzie Maniorem moja kreatywność w nadawaniu imion zwierzakom wygląda tak, ze moje psy nazywają się Pies i Pies Wiec niczego nie wymyślę :"D
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:41   #3079
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
PWN Gramatyka rosyjska z ćwiczeniami
Niebiesko-różowa ksiązka
polecam tez Słownictwo Rosyjskie w Cwiczeniach z tej samej serii, nawet lepsze niz grama
Nie jestem pewna czy już to mam. Ma klucz?

Też się podepnę. Chcę sobie kupić klasyczny słownik. Kusi mnie ten pwn, ale ona ma jakoś ponad 100 tys. haseł, a innego wydawnictwa ponad 300. Nie wiem czy kupić tam gdzie jest ich więcej czy może jakość pwn mówi sama za siebie i nie szukać innego? Chyba, że znasz genialny słownik internetowy lepszy niż google translator. Chodzi mi głównie o to, by oprócz tłumaczenia pojawił się też kontekst, przykład jak je użyć.
Stary 2015-09-02, 11:42   #3080
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Nie będę Cię oszukiwać - tworzymy parę półbaby i półchłopa Może za 20 lat* się opamiętamy i pójdziemy po rozwód, kiedy dopadnie nas wstyd.

no niech każdy robi w domowym zaciszu, co mu się podoba - byle się później pochwalił tym na forum
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg salix.jpg (54,3 KB, 56 załadowań)
Stary 2015-09-02, 11:42   #3081
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Przesadzasz... nikt nie mówi o rządzeniu. I nie oskarżam. Lepiej zakończyć ten temat. Też nie wiem jak jest w Polsce. Może inaczej. Mam nadzieję że inaczej.
To już Dojczlandy nie takie wspaniałe?
Stary 2015-09-02, 11:43   #3082
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatnik Pokaż wiadomość
tak sobie wyobrażam faceta idealnego dla Olfy https://www.youtube.com/watch?v=AxZfLqT8Ii4 przystojny, bogaty, wygadany, z zasadami
Aaaaahahaha
Uwielbiam!

Co do tej dziewczyny. Zabawne i tragiczne jednocześnie.
Stereotypowo o feministkach mówi się przecież, jako o tych uważających facetów za słabych, słabszych i niegodnych. A teraz - ona poddobno tak mówi o mężczyznach właśnie, czuje nad nimi przewagę, jak stereotypowa feministka. Plus - mówi, że nie lubi feministek. Plus - feminizm zna wyłącznie od strony stereotypowej. Co nam to daje? Ocean niewiedzy i paplania trzy po trzy.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:44   #3083
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
będzie Maniorem moja kreatywność w nadawaniu imion zwierzakom wygląda tak, ze moje psy nazywają się Pies i Pies Wiec niczego nie wymyślę :"D
"Ciebie nazwę Kurczak! Ooo, a Ciebie Rybka!"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czochero.jpg (12,0 KB, 38 załadowań)

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2015-09-02 o 11:46
Stary 2015-09-02, 11:46   #3084
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Też mam w rodzinie kota, który okazał się kotką. Imię zostało - Bobek

Cytat:
"Ciebie nazwę Kurczak! Ooo, a Ciebie Rybka!"
Jak dobrze, że znowu udzielasz się intensywnie, każdy Twój post mam ochotę oznaczyć spiczastym penisem! 3>

Edytowane przez 201607131110
Czas edycji: 2015-09-02 o 11:47
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:47   #3085
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tam myślę, że dopadnie Was JEDNA PŁEĆ i niemożliwym okaże się współżycie.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:48   #3086
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Widzialam to i mnie przytkalo aż. Na wielu osobach widzialam takie gorsety. Zawsze zastanawiam się, gdzie podzialy się narządy wewnętrzne.
Chyba poszły w pupę
Stary 2015-09-02, 11:49   #3087
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Też mam w rodzinie kota, który okazał się kotką. Imię zostało - Bobek

Jak dobrze, że znowu udzielasz się intensywnie, każdy Twój post mam ochotę oznaczyć spiczastym penisem! 3>
Księżniczki nie używają słowa "penis"
Stary 2015-09-02, 11:51   #3088
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Mnie nie odpycha.
I myślę że nie obejrzałyście filmika dokładnie.
Ona nawet w drugiej części mówi że będzie sporo ironii i śmieje się. Ja oglądam filmiki bardzo dokładnie a od was wiem że żadna z was nie ogląda do końca. Może to jest to.
I naprawdę przesadzacie w TYM że ona twierdzi że brzydkie, to myślące inaczej. Chciała tym tylko wyrazić że chodzi jej o kobiety ładne, to znaczy dbające o wygląd i o to aby się mężczyznom podobać i które chcą być "na rynku". Kobieta w szmacie a la worek kartoflany, aldiletach i tłustych włosach oczywiście nie musi się wypowiadać bo to ta której na byciu poderwaną i komplementami obsypywaną nie tak bardzo zależy.
Chyba nie wybrzmiało dostatecznie, powtórzmy, więc raz jeszcze:
nikt nie neguje Waszego podejścia. Oczywistością jest, że każdy żyje jak chce, podrywa (lub nie) kogo chce, ma swoją wizję związku i swoje kredki. Heheheszki i podśmiechlujki wynikają z tego, że wydajecie się nie rozumieć, że to o czym mówicie jest tylko urywkiem rzeczywistości i nie dość, że istnieją na tym świecie kobiety, które totalnie nie przystają do Waszej wizji, to w dodatku faceci, którzy chcą z nimi być też sa bardzo różni (także tacy, którzy dla Was stanowią mroczny przedmiot pożądania ).

są mężczyźni spełniający Wasze kryteria (z inicjatywą, śmiali, zaradni, atrakcyjnyjni, stereotypowo męscy) dla kotórych olfa jest nie dość, że mało atrakcyjna fizycznie, nierozgarnięta to jeszcze odpychająca. Ale widocznie cztery dekady chodzenia po tym swiecie czasem nie wystarczają i można wciąż nie zauważać tej różnorodności oraz tego, że wszelkie próby ubrania relacji damsko-męskich w schematy są po prostu tak nieprawdziwe, że aż żałosne.

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-09-02 o 11:53
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 11:52   #3089
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
ilcia, dzięki Tobie dowiedziałam się o istnieniu tych cudownych metalowych pudełeczek z Facelle - wczoraj kupiłam jedno w zioła, a drugie w kolorowe pączki
Pw? Nie wiem o co cho, ale brzmi pięknie
Stary 2015-09-02, 11:55   #3090
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Księżniczki nie używają słowa "penis"
To jakiego używają?
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości