Panny Młode 2017 cz. 5 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-02, 12:55   #4351
renia92
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
No ja właśnie też sama robiłam

Oglądacie Salon sukien ślubnych? Ile bylo już odcinków?

Hej dziewczyny

Były 2 odcinki, ja oglądałam, ale bez szału ten program

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Lisaveta Pokaż wiadomość
Tak wiem do wesela się zagoi. Później spróbuje Was dziewczyny nadrobić.

Jak Wam się podoba taka atrakcja ? Znalazłam parę obrazków inspirujących.
Nie widzę w tym atrakcji

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
vin polać ci wiadro wódeczki dobrze powiedzialas, nie rozumiem czemu niby panstwo ma im pomagac w splacie mysleli ze boga za nogi zlapali z tym kredytem pare lat temu. przeciez wiadomo ze waluta jest nieprzewidywalna... Chytry dwa razy traci.
Stary 2015-09-02, 12:56   #4352
winterlly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ziuta89 Pokaż wiadomość
Uwielbiam zimne ognie. Chciałabym je u siebie na weselu, bo dają ładny efekt na zdjęciach, ale te w formie "puśćmy promyk miłości" to nieeee. Tylko właśnie nie wiem kiedy je odpalić

Mam dylemat. Potrzebuje aparatu na zęby (stałego) leczenie trwa ok 2 lat ale w różnych przypadkach się wydłuża. Do ślubu mam mniej niż dwa lata no i dodatkowo zanim mi założą to jeszcze z miesiąc minie... Nie byłam jeszcze u ortodonty, ale mam upatrzonego (czekam na koniec sesji poprawkowej). U góry mam przesuniętą linię środkową (zęby proste <3 tylko przesunięte w jedną stronę) na dole więcej do poprawki, ale mniej widać :P Od kiedy pamiętam to od zawsze mi to przeszkadza w szczerym uśmiechu, szczególnie do zdjęć tylko, że zawsze to odkładałam. No i moje pytanie do was, jeśli nie wyrobiłabym się czasowo ze zdjęciem aparatu to czy taka aparaktowa PM bardzo razi? No bo zastanawiam się nad opcją "po ślubie"
Ja mam założony niedawno, mam nadzieję, że zdążę do ślubu, a jak nie to trudno. Nie prostuje zębów dla efektu na ślubie, tylko dla siebie, bo to od dawna mój kompleks.

Cały mój świat w Twojej osobie się streszcza

winterlly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:01   #4353
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winterlly Pokaż wiadomość
Ja mam założony niedawno, mam nadzieję, że zdążę do ślubu, a jak nie to trudno. Nie prostuje zębów dla efektu na ślubie, tylko dla siebie, bo to od dawna mój kompleks.
Nie ma co ściągać na siłę przed ślubem, bo całe leczenie się posypie. Jak Tak długo się nosi to człowiek się przyzwyczaja do tego aparatu.
Ja nosiłam w gimnazjum. Założono mi we wrześniu po I klasie gimnazjum, a miałam zdejmowany 2 czerwcu po zakończeniu III klasy zależy też jak poważnie masz krzywy zgryz i zęby.
Stary 2015-09-02, 13:19   #4354
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez winterlly Pokaż wiadomość
Dziewczyny o co warto spytać fotografa zanim podpisze się umowę?
Mojego o nic nie musiałam pytać bo sam wszystko wyjaśnił. Ale ogólnie tak jak napisała kimi
Stary 2015-09-02, 13:37   #4355
muszkaaa8
Zakorzenienie

Kurdeee
właśnie TŻ mi pokazał tego linka
https://www.facebook.com/pages/Bia%C...=photos_stream

otwarli w zeszłą sobotę niedaleko w sumie nową restaurację/salę i jest taka śliczna i teraz jestem zła, że o tym nie wiedziałam bo bym poczekała z rezerwacją sali i dowiedziała się jak to w tej nowej wygląda a tak to zaliczka wpłacona i to nie mała więc dupa

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:41   #4356
butcher_girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Kurdeee

otwarli w zeszłą sobotę niedaleko w sumie nową restaurację/salę i jest taka śliczna i teraz jestem zła, że o tym nie wiedziałam bo bym poczekała z rezerwacją sali i dowiedziała się jak to w tej nowej wygląda a tak to zaliczka wpłacona i to nie mała więc dupa
ooo,bardzo ładna sala! no, ale mówi się trudno, Twoja na pewno też jest śliczna
a masz linka jakiegoś sali, którą zarezerwowaliście? bo chyba nie widziałam

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!

Edytowane przez butcher_girl
Czas edycji: 2015-09-02 o 13:43
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:52   #4357
201604261006
Konto usunięte

Hej

Nie mam czasu Was nadrobić
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:54   #4358
ziuta89
Raczkowanie

łaaaał jaka ładna ta restauracja. Mi się moja sala podoba, ale za dużo teraz oglądam tego w necie i te wszystkie inne tak ślicznie wyglądają na tych zdjęciach

Co do aparatu to w sumie ciesze się, że tak uważacie. Wolałabym nie mieć go już na ślubie, ale tragedii nie będzie :P ciekawe jak TŻ zareaguje, bo do tej pory to mu tylko raz powiedziałam coś w stylu: "a będziesz mnie kochać jak będę mieć aparat?"
Stary 2015-09-02, 13:56   #4359
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Kurdeee

Pokaz swoją.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 13:56   #4360
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Posprzeczalismy się o kredyty we frankach. Ich córka wzięła taki i od paru miesięcy gadają, że państwo powinno to spłacić za nich. Narzeka na Afrykanczykow i wszytkie inne narodowości, które przyjeżdżają do Polski bo on nie będzie na nich płacił. A jakby Państwo splacilo kreyty frankowiczom to niby nie z naszych podatków?
Ciotka Tza powiedziała, ze nie wie czy jest sens ze mną rozmawiać bo ja się na tym nie znam, a jej córeczkę oszukali bo doradca powiedział, że franki lepsze. Wujcio nawet nie dał dojść do głosu i krzyczał do mnie że głupoty gadam jak powiedziałam, że w umowie na pewno nie mieli gwarancji stalosci franka.e3e

10 minut później opowiadali, że byli razem w banku żeby mieli wspólne konto i w razie śmierci mogli zarządzać pieniędzmi. Okazało się ze "nie przeczytałam, podpisalam od razu. Nie chciało mi się druczkow przy okienku czytac". Konto nie jest wspólne do tej pory. Ona dostała po prostu drugą kartę bankomatowa

Powiedziałam cichutko Tzowi ze córeczka może też tak.warunki kredytu przeczytała. A ona zapytała czy jestem zła na nich. Powiedziałam, ze mi ten temat wisi i wszyscy na mnie obrażeni.
Grr nie lubię tego tematu co mnie obchodzi to, że debile nie potrafią czytać? nie chcę za nich płacić Mój tata wiele lat pracował w banku i mówił, że zawsze w umowach jest, że to osoby biorące kredyt biorą odpowiedzialność za kurs franka. Jeszcze by nam się bardziej śmiali w twarz gdyby staniał frank, a nie zdrożał... nikt by wtedy nie gadał, że jest poszkodowany, bo frank ma inny kurs niż wtedy gdy go brał :/ ale jak zdrożał, to wielce poszkodowani
Cytat:
Nie każdy tak uważa
Dla niektórych musi byc za okresloną cenę i z określoną liczbą konkretnych kamieni :p
To na pewno, ale wydaje mi się, że to nikt normalny, tylko osoby stawiające na lans
Cytat:
Napisane przez Lisaveta Pokaż wiadomość
Tak wiem do wesela się zagoi. Później spróbuje Was dziewczyny nadrobić.

Jak Wam się podoba taka atrakcja ? Znalazłam parę obrazków inspirujących.

Wyjdziesz z tego
A tabletki bierz, lekarz wie lepiej niż internet. Jeśli chodzi o skutki uboczne, to nie zawsze się pokazują. A każdy ma inny organizm i inaczej reaguje.

A co do pomysłu. O sztucznych ogniach myślałam, ale nie w takiej formie, tylko zamiast rzucania grosików, płatków kwiatów czy ryżu po wyjściu z kościoła.

Muszkaaa8 no... ładna sala, taka że nawet zbytnio dekoracji do niej nie trzeba Ale może mają ceny z kosmosu, ale słabe jedzenie Jaka jest twoja zaklepana sala?

Zimno się zrobiło, a ja do pracy ubrałam się na pogodę, które była wczoraj, bo u mnie wczoraj klimy nie włączyli. Dziś za to jest brzydko, wieje i na dodatek działa klima. Więc co Ania zrobiła? Poszła do tesco po narzutę xD i teraz siedzę zadowolona w nowym ubranku

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-09-02 o 14:02
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 14:06   #4361
malgosiaw123
Zakorzenienie

Oglądam ten "salon" na TLC. Ta przyjaciółka Kurdej-Szatan popłakała się jak zobaczyła się w tej krótkiej. Kurde serio? Tak naprawdę to była zwykła,rozkloszowana kiecka.
W ogóle te ceny mnie powalają. Ta ruda nauczycielka angielskiego, 7 tys za tą suknię???
W ogóle jakieś niespecjalne te sukienki,szału nie robią. I tak najlepszy bedzie następny odcinek. Ciekawe jaką ta dziewczyna wybierze suknię jak jej przyszły mąż nic nie pozwala jej odkrywać

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
łaaaał jaka ładna ta restauracja. Mi się moja sala podoba, ale za dużo teraz oglądam tego w necie i te wszystkie inne tak ślicznie wyglądają na tych zdjęciach

Co do aparatu to w sumie ciesze się, że tak uważacie. Wolałabym nie mieć go już na ślubie, ale tragedii nie będzie :P ciekawe jak TŻ zareaguje, bo do tej pory to mu tylko raz powiedziałam coś w stylu: "a będziesz mnie kochać jak będę mieć aparat?"
Mam takie samo podejście-moja sala mi się podoba. Wiem,ze jest na pewno mnóstwo ładniejszych, nowocześniejszych-nowo otwartych. Ale nie można mieć wszystkiego. Mnie się moja podoba i nie skupiam się na innych
No jak ma zareagować TŻ? Normalnie Ja pamiętam ze jak przyjechałam do domu i zobaczyłam się w aparacie to się popłakałam. Wydawało mi się,że strasznie odstaje i źle się w nim czułam. TŻ wracał wtedy do domu tylko na weekendy i poprosił żebym mu wysłała zdjęcia jak wyglądam. To nawet nic nie zauważył i myślał,że mu najpierw wysłałam zdjęcie bez aparatu,żeby porownać

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Muszkaaa8 no... ładna sala, taka że nawet zbytnio dekoracji do niej nie trzeba Ale może mają ceny z kosmosu, ale słabe jedzenie Jaka jest twoja zaklepana sala?
Ej na bank tak jest! Pewnie 300 zł od talerzyka, a porcje jak dla ptaszka. I pewnie jeszcze niedobre.
Stary 2015-09-02, 14:16   #4362
muszkaaa8
Zakorzenienie

Tu macie zdjęcia, które sama zrobiłam telefonem bo na stronie mają totalnie niezaktualizowaną galerię jeszcze z prostokątnymi stołami
wklejałam już kiedyś jedno zdjęcie więc może kojarzycie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150524_181305.jpg (131,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150902_135143.jpg (112,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150902_135343.jpg (96,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150902_140756.jpg (133,8 KB, 8 załadowań)

20.05.2017
Stary 2015-09-02, 14:19   #4363
butcher_girl
Zadomowienie

aaa, tak kojarzę. bardzo ładna sala! ma taki swój klimat. osobiście ta podoba mi się bardziej niż ta nowa

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 14:20   #4364
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:

Muszkaaa8 no... ładna sala, taka że nawet zbytnio dekoracji do niej nie trzeba Ale może mają ceny z kosmosu, ale słabe jedzenie
Cytat:

Ej na bank tak jest! Pewnie 300 zł od talerzyka, a porcje jak dla ptaszka. I pewnie jeszcze niedobre.

dzięki dziewczyny i w ogóle to nie widzę tam na zdjęciach miejsca dla orkiestry do grania więc w ogóle pewnie tam wesel nie organizują tak naprawdę

20.05.2017
Stary 2015-09-02, 14:21   #4365
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
Ale Ci fajnie W ogóle to zazdroszczę tej Norwegii jak nie wiem co.
Norwegia bardzo fajna ale język już nie
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 14:29   #4366
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:

Ja miałam aparat w gimnazjum. Najlpesze jest to, że po tym jak go założyłam, to 2 chłopaków się we mnie zakochało mój były i mój obecny xD aparat jest łądny jeśli się o niego dba i jest się z niego dumnym Ja miałam dużą wadę (wciskanie i przesuwanie zębów), a nosiłam 1,5 roku.
Cytat:
Oglądam ten "salon" na TLC. Ta przyjaciółka Kurdej-Szatan popłakała się jak zobaczyła się w tej krótkiej. Kurde serio? Tak naprawdę to była zwykła,rozkloszowana kiecka.
W ogóle te ceny mnie powalają. Ta ruda nauczycielka angielskiego, 7 tys za tą suknię???
W ogóle jakieś niespecjalne te sukienki,szału nie robią. I tak najlepszy bedzie następny odcinek. Ciekawe jaką ta dziewczyna wybierze suknię jak jej przyszły mąż nic nie pozwala jej odkrywać

Mam takie samo podejście-moja sala mi się podoba. Wiem,ze jest na pewno mnóstwo ładniejszych, nowocześniejszych-nowo otwartych. Ale nie można mieć wszystkiego. Mnie się moja podoba i nie skupiam się na innych
No jak ma zareagować TŻ? Normalnie Ja pamiętam ze jak przyjechałam do domu i zobaczyłam się w aparacie to się popłakałam. Wydawało mi się,że strasznie odstaje i źle się w nim czułam. TŻ wracał wtedy do domu tylko na weekendy i poprosił żebym mu wysłała zdjęcia jak wyglądam. To nawet nic nie zauważył i myślał,że mu najpierw wysłałam zdjęcie bez aparatu,żeby porownać

Ja się nie patrzę na inne sale, bo pewnie bardziej by mi się spodobały, ale ja chcę zrobić u przyjaciółki Zresztą, nie mam porównania, bo będą robić remont teraz w ziemie Do tego nie wiem jakie w innych miejscach jedzenie dają, ile jedzenia (byłam na weselu gdzie na wielkim talerzu było 5sztuk dania/10osób, a reszta miejsca na talerzu to były dekoracje) itd. Tutaj wiem i wiem, że się dogadam jakby co. Moje wesele ma być dla mnie przyjemnością, i takie będzie nawet jeśli nie będzie w super białej, nowoczesnej sali atmosferę tworzą ludzie
(Trochę sobie wmawiam, ale tak trzeba by się nastawić pozytywnie )

Gdzie oglądasz ten salon sukien? gdzieś na necie? Bo ja wiedziałam tylko w niedzielę odcinek 2, ale końcówkę, bowróciłam z pracy o 18.30 i zanim sobie przypomniałam, to już 18.45 była :/
Cytat:
Tu macie zdjęcia, które sama zrobiłam telefonem bo na stronie mają totalnie niezaktualizowaną galerię jeszcze z prostokątnymi stołami
PIĘKNA! Te ciepłe kolory! Te krzesła! Cudo! Bardziej mi się podoba niż ta "nowa"

Czas edycji: 2015-09-02 o 14:34
Stary 2015-09-02, 14:34   #4367
malgosiaw123
Zakorzenienie

http://olx.pl/oferta/pronovias-barca...7-IDaN9lN.html
Cena Ale nie mój rozmiar..

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Bardzo ładna, jak dla mnie przytulniejsza i lepiej bym się w niej czuła, niż w tej nowej. I nie mówię tak dlatego,bo to Twoja sala A jaki kolor przewodni planujesZ?
Stary 2015-09-02, 14:36   #4368
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
http://olx.pl/oferta/pronovias-barca...7-IDaN9lN.html
Cena Ale nie mój rozmiar..

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Bardzo ładna, jak dla mnie przytulniejsza i lepiej bym się w niej czuła, niż w tej nowej. I nie mówię tak dlatego,bo to Twoja sala A jaki kolor przewodni planujesZ?
Sukienka w ładnej cenie, w moim rozmiarze, ale nie w moim stylu

Zgadzam się, sala znacznie przytulniejsza przez co atmosfera będzie bardziej rodzinna, a nie zbyt oficjalna
Stary 2015-09-02, 14:40   #4369
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nie patrzę na inne sale, bo pewnie bardziej by mi się spodobały, ale ja chcę zrobić u przyjaciółki Zresztą, nie mam porównania, bo będą robić remont teraz w ziemie Do tego nie wiem jakie w innych miejscach jedzenie dają, ile jedzenia (byłam na weselu gdzie na wielkim talerzu było 5sztuk dania/10osób, a reszta miejsca na talerzu to były dekoracje) itd. Tutaj wiem i wiem, że się dogadam jakby co. Moje wesele ma być dla mnie przyjemnością, i takie będzie nawet jeśli nie będzie w super białej, nowoczesnej sali atmosferę tworzą ludzie
(Trochę sobie wmawiam, ale tak trzeba by się nastawić pozytywnie)

Gdzie oglądasz ten salon sukien? gdzieś na necie? Bo ja wiedziałam tylko w niedzielę odcinek 2, ale końcówkę, bowróciłam z pracy o 18.30 i zanim sobie przypomniałam, to już 18.45 była :/
Jasne,że atmosferę tworzą ludzie
Oglądałam go na internecie,ale online. Czyli jesli leci na TLC powtorka to wtedy ogladam. W kazdej chwili nie mozesz tego obejrzec.
Stary 2015-09-02, 14:40   #4370
anlaya
Zakorzenienie

Dziewczyny jest jakiś sposób, żeby widzieć zdjęcia w aplikacji mobilnej Wizaż?
Co do aparatu to mój A. nosi się z zamiarem założenia, tylko właśnie nie chce mieć na ślubie. A ma trójkę jedną taką schowana i na zdjęciach widać. Uśmiecha się z zębami tylko przy mnie, bo tak to się wstydzi. Namawiać go?
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 14:44   #4371
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Sukienka w ładnej cenie, w moim rozmiarze, ale nie w moim stylu

Zgadzam się, sala znacznie przytulniejsza przez co atmosfera będzie bardziej rodzinna, a nie zbyt oficjalna
Dla mnie musiałaby być w rozmiarze 36/38,a nie 34/36.
Mnie spodobała się jak zobaczyłam w niej Rozalię Mancewicz No i ostatnio w Łodzi na wystawie. Ale jak mówię ona nie w stylu boho, w jakim bym chciała. Tutaj musiałabym zdecydować się na welon i elegancję.
Stary 2015-09-02, 14:48   #4372
aankaa092
Zakorzenienie

Ostatnio zauważyłam, że na tematy typowo kobiece najwięcej do powiedzenia mają faceci.
Kolega udostępnił zdjęcie, że ktoś rozwalił wystawę o aborcji, która stała na środku głównego placu mojego miasta (SICK! TAMTĘDY CHODZĄ DZIECI!)
Spoko. Nie jestem za wandalizmem itd. Ale opisali to jako "lewactwo". Przepraszam, ale główny plac to nie miejsce na takie wystawy, szczególnie, że były tam WIELKIE zdjęcia poćwiartowanych, wyciągniętych płodów.
Nie skomentowałam nic, bo nie ma sensu tego komentować, bo mój znajomy i jego kolega są całkowicie za zabronieniem aborcji. Wkurzają mnie ich teksty na zarzut dzieczyny, że co mają począć kobiety zgwałcone, które nie radzą sobie z tym i gardzą sobą, a co dopiero dzieckiem, odpowiadają "dobrze, że ciebie rodzice chcieli". Tak cholernie niedojrzałe.
Nie chcę zaczynać dyskusji czy aborcja jest zła czy nie, i kto za tym jest, a kto nie. Po prostu wydaje mi się, że faceci nie powinni się wypowiadać jeśli nie wiedzą jak to jest być kobietą, osobą stworzoną do rodzenia dzieci, nie wiedzą co myślą/ czują osoby, które aborcji się poddają. Ok, my tu możemy niby o tym podyskutować (tylko, że ten temat rozpoczyna często kłótnie, więc nie ma sensu tego robić), bo jesteśmy kobietami. Jedne kobiety radzą sobie z chorobą płodu i rodzą takie dziecko, inne wolą by "dziecko się nie męczyło", jedne wolą same żyć, usunąć ciążę i najwyżej znowu spróbować, inne będą chciały zostać inkubatorem byleby dziecko przeżyło. Jedne urodzą dziecko z gwałtu i będą je kochać zapominając o sprawie, inne urodzą i będą się wyżywać na dziecku, a inne usuną takie dziecko, by nie pamiętać. To decyzja kobiety, a nie facetów.
To mnie wkurza :/

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Dla mnie musiałaby być w rozmiarze 36/38,a nie 34/36.
Mnie spodobała się jak zobaczyłam w niej Rozalię Mancewicz No i ostatnio w Łodzi na wystawie. Ale jak mówię ona nie w stylu boho, w jakim bym chciała. Tutaj musiałabym zdecydować się na welon i elegancję.
Wolę wersję boho sama chcę hippie/boho/elf xD

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Jasne,że atmosferę tworzą ludzie
Oglądałam go na internecie,ale online. Czyli jesli leci na TLC powtorka to wtedy ogladam. W kazdej chwili nie mozesz tego obejrzec.
Ooo, słabo. Musze poszukać normalnie online.

Czas edycji: 2015-09-02 o 15:33
Stary 2015-09-02, 14:50   #4373
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Co do aparatu to mój A. nosi się z zamiarem założenia, tylko właśnie nie chce mieć na ślubie. A ma trójkę jedną taką schowana i na zdjęciach widać. Uśmiecha się z zębami tylko przy mnie, bo tak to się wstydzi. Namawiać go?
Ja nie używam mobilnej, wiec nie pomogę.
Ile osób,tyle zdań. moim zdaniem powinnaś namawiać Do ślubu to te żeby mu się naprostują i nawet jak będzie w aparacie to bedzie miał prosty, piękny uśmiech
Stary 2015-09-02, 14:50   #4374
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli będzie się pilnować na weselu to zdjęcia wyjdą sztucznie, jeśli nie, to mu się podobać nie będą.
Może nie będzie tak długo nosił by do ślubu miał
Zresztą, mi się podoba jak ktoś dba o zęby.
Problem tylko natury finansowej, czy dacie radę wydać 1tys na aparat apotem po co najmniej 100zł za wizytę 1/miesiąc
Jestem za namawianiem Przynajmniej będzie mógł się uśmiechać bez skrępowania, bo aparaty brzydkie nie są tak się tylko przyjęło po serialach z "brzydulami"

Czas edycji: 2015-09-02 o 14:52
Stary 2015-09-02, 14:52   #4375
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
mi sie czasem wyswietlaja, ale rzadko.
jak chcesz zobaczyc zdjecie to kliknij w takie 3kropki w prawym gornym rogu > otworz w przegladarce.
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 14:57   #4376
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

Ooo, słabo. Musze poszukać normalnie online.
Od 18 do 19 będzie powtórka tych dwóch odcinków więc wtedy włącz transmisję online
Stary 2015-09-02, 15:00   #4377
muszkaaa8
Zakorzenienie

Dziękuję kochane
chyba właśnie takich słów mi trzeba było już uprzedziłam Tżta żeby nic takiego nie wysyłał

malgosiaw123 co do motywu to chce całkowicie rustykalny styl, sama gipsówka, rafia, tkanina jutowa, drewno - do tej sali wydaje mi się, że będzie to pasowało idealnie

właśnie znalazłam kolejną rzecz do dekoracji i muszę zlecić TŻtowi zrobienie tego
takie coś planuje postawić na zewnątrz a w zasadzie to tylko kilka desek zbitych, napis i kwiaty (nawet mam taką samą podlewaczke )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 39f2a98b772133560539dc79ac430490.jpg (92,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 89ae48c98b2bc615c6fb9c5ab2e5a404.jpg (23,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ccccbe99bc27ee44c8ec7feba44a141a.jpg (77,5 KB, 7 załadowań)

20.05.2017
Stary 2015-09-02, 15:02   #4378
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli będzie się pilnować na weselu to zdjęcia wyjdą sztucznie, jeśli nie, to mu się podobać nie będą.
Może nie będzie tak długo nosił by do ślubu miał
Zresztą, mi się podoba jak ktoś dba o zęby.
Problem tylko natury finansowej, czy dacie radę wydać 1tys na aparat apotem po co najmniej 100zł za wizytę 1/miesiąc
Jestem za namawianiem Przynajmniej będzie mógł się uśmiechać bez skrępowania, bo aparaty brzydkie nie są tak się tylko przyjęło po serialach z "brzydulami"
Kwestie finansowe to oczywiście kolejny problem... Ja osobiście uważam, że ma piękny uśmiech, nie widać wcale tak bardzo tego zęba schowanego. Ale wiem jak to jest, pewnie wydaje mu się, że każdy się gapi na tego zęba. Takie właśnie są kompleksy. Na pewno będziemy chcieli zrobić sobie jakieś wybielanie. O ile ja mam zęby białe i proste (często mnie pytają, czy wybielałam albo czy są po aparacie) i uśmiecham się często z zębami, to przy bieli sukni ślubnej mogą się chyba wydawać zoltawe. Tż ma taką kość zęba lekko szarawą, poza tym pije kawę i kiedyś palił. I do tego jeszcze wstydzi się tego zęba. Tak to już jest z Tżami
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 15:04   #4379
malgosiaw123
Zakorzenienie

Tak jak papaya od wczoraj się zakochałam w tej..
Rozpuszczone loki i wianek we włosach
Tylko nie wiem czy jak na ślub-ten jedyny dzień w życiu nie jest za skromna (?) i nie żałowałabym.
Stary 2015-09-02, 15:08   #4380
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Kwestie finansowe to oczywiście kolejny problem... Ja osobiście uważam, że ma piękny uśmiech, nie widać wcale tak bardzo tego zęba schowanego. Ale wiem jak to jest, pewnie wydaje mu się, że każdy się gapi na tego zęba. Takie właśnie są kompleksy. Na pewno będziemy chcieli zrobić sobie jakieś wybielanie. O ile ja mam zęby białe i proste (często mnie pytają, czy wybielałam albo czy są po aparacie) i uśmiecham się często z zębami, to przy bieli sukni ślubnej mogą się chyba wydawać zoltawe. Tż ma taką kość zęba lekko szarawą, poza tym pije kawę i kiedyś palił. I do tego jeszcze wstydzi się tego zęba. Tak to już jest z Tżami
to tym bardziej namawiaj, może zdąży ściągnąć do ślubu a nawet jeśli nie to po takim czasie tak jak mówią dziewczyny będzie miał już piękny uśmiech
poza tym aparat to nic strasznego chyba teraz bardzo dużo ludzi nosi aparaty

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:

Tak jak papaya od wczoraj się zakochałam w tej..
Rozpuszczone loki i wianek we włosach
Tylko nie wiem czy jak na ślub-ten jedyny dzień w życiu nie jest za skromna (?) i nie żałowałabym.
kolejna cudna sukienka nie podoba mi się tyko z tyłu to skrzyżowanie materiału na plecach a tak to jest cudna naprawde
nikt nie powiedział, że na weselu PM MUSI mieć princesske i diadem na głowie, żeby było 'na bogato'
mi się takie skromne sukienki dużo bardziej podobają

20.05.2017
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości