Panny Młode 2017 cz. 5 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-02, 15:08   #4381
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość

właśnie znalazłam kolejną rzecz do dekoracji i muszę zlecić TŻtowi zrobienie tego
takie coś planuje postawić na zewnątrz a w zasadzie to tylko kilka desek zbitych, napis i kwiaty (nawet mam taką samą podlewaczke )
Też mi się to podoba Widziałam ostatnio na jakiejś sesji ślubnej. O ile to wszystko spamiętam to też to będę mieć
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 15:10   #4382
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Też mi się to podoba Widziałam ostatnio na jakiejś sesji ślubnej. O ile to wszystko spamiętam to też to będę mieć
Ja nie czaję co to za dekoracja, pokażcie
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 15:11   #4383
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Od 18 do 19 będzie powtórka tych dwóch odcinków więc wtedy włącz transmisję online
Nie dam rady, jestem w pracy. Mam tylko neta z modemu play i przerywa mi co chwila od ok 17.00
Cytat:
Dziękuję kochane
chyba właśnie takich słów mi trzeba było już uprzedziłam Tżta żeby nic takiego nie wysyłał

malgosiaw123 co do motywu to chce całkowicie rustykalny styl, sama gipsówka, rafia, tkanina jutowa, drewno - do tej sali wydaje mi się, że będzie to pasowało idealnie

właśnie znalazłam kolejną rzecz do dekoracji i muszę zlecić TŻtowi zrobienie tego
takie coś planuje postawić na zewnątrz a w zasadzie to tylko kilka desek zbitych, napis i kwiaty (nawet mam taką samą podlewaczke )
No, to salę wybraliście idealną do takiego stylu
Fajne są te znaki Ale do mojego wesela pasować nie będą.
Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Kwestie finansowe to oczywiście kolejny problem... Ja osobiście uważam, że ma piękny uśmiech, nie widać wcale tak bardzo tego zęba schowanego. Ale wiem jak to jest, pewnie wydaje mu się, że każdy się gapi na tego zęba. Takie właśnie są kompleksy. Na pewno będziemy chcieli zrobić sobie jakieś wybielanie. O ile ja mam zęby białe i proste (często mnie pytają, czy wybielałam albo czy są po aparacie) i uśmiecham się często z zębami, to przy bieli sukni ślubnej mogą się chyba wydawać zoltawe. Tż ma taką kość zęba lekko szarawą, poza tym pije kawę i kiedyś palił. I do tego jeszcze wstydzi się tego zęba. Tak to już jest z Tżami
Ja mam parę razy wybieralne żelem z apteki. Ale wybielałam je w gimnazjum. Teraz już białe nie są i nie chcę wybielać na ślub. Suknię wybiorę po prostu w kolorze złamanej bieli Mam zbyt rozwaloną płytkę by móc zrobić profesjonalne wybielanie.
Cytat:

Tak jak papaya od wczoraj się zakochałam w tej..
Rozpuszczone loki i wianek we włosach
Tylko nie wiem czy jak na ślub-ten jedyny dzień w życiu nie jest za skromna (?) i nie żałowałabym.
...
więcej tych minek wizaż nie pozwolił mi dodać

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-09-02 o 15:14
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 15:15   #4384
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Posprzeczalismy się o kredyty we frankach. Ich córka wzięła taki i od paru miesięcy gadają, że państwo powinno to spłacić za nich. Narzeka na Afrykanczykow i wszytkie inne narodowości, które przyjeżdżają do Polski bo on nie będzie na nich płacił. A jakby Państwo splacilo kreyty frankowiczom to niby nie z naszych podatków?
Ciotka Tza powiedziała, ze nie wie czy jest sens ze mną rozmawiać bo ja się na tym nie znam, a jej córeczkę oszukali bo doradca powiedział, że franki lepsze. Wujcio nawet nie dał dojść do głosu i krzyczał do mnie że głupoty gadam jak powiedziałam, że w umowie na pewno nie mieli gwarancji stalosci franka.e3e

10 minut później opowiadali, że byli razem w banku żeby mieli wspólne konto i w razie śmierci mogli zarządzać pieniędzmi. Okazało się ze "nie przeczytałam, podpisalam od razu. Nie chciało mi się druczkow przy okienku czytac". Konto nie jest wspólne do tej pory. Ona dostała po prostu drugą kartę bankomatowa

Powiedziałam cichutko Tzowi ze córeczka może też tak.warunki kredytu przeczytała. A ona zapytała czy jestem zła na nich. Powiedziałam, ze mi ten temat wisi i wszyscy na mnie obrażeni.
gadka typowych polaczków-cebulaczków
skoro wcześniej nie przemyśleli ryzyka, to tylko i wyłącznie ich wina, ja z moich podatkó nikogo spłacać nie będę
bardzo dobrze powiedziałaś
Cytat:
Napisane przez Lisaveta Pokaż wiadomość
Tak wiem do wesela się zagoi. Później spróbuje Was dziewczyny nadrobić.

Jak Wam się podoba taka atrakcja ? Znalazłam parę obrazków inspirujących.

nieeee... jakoś tak nie poruszyła mnie ta "akcja"
Cytat:
Napisane przez ziuta89 Pokaż wiadomość
Mam dylemat. Potrzebuje aparatu na zęby (stałego) leczenie trwa ok 2 lat ale w różnych przypadkach się wydłuża. Do ślubu mam mniej niż dwa lata no i dodatkowo zanim mi założą to jeszcze z miesiąc minie... Nie byłam jeszcze u ortodonty, ale mam upatrzonego (czekam na koniec sesji poprawkowej). U góry mam przesuniętą linię środkową (zęby proste <3 tylko przesunięte w jedną stronę) na dole więcej do poprawki, ale mniej widać :P Od kiedy pamiętam to od zawsze mi to przeszkadza w szczerym uśmiechu, szczególnie do zdjęć tylko, że zawsze to odkładałam. No i moje pytanie do was, jeśli nie wyrobiłabym się czasowo ze zdjęciem aparatu to czy taka aparaktowa PM bardzo razi? No bo zastanawiam się nad opcją "po ślubie"
ja bym zakładała bez względu na to czy będe miała na ślubie czy nie.
Aparat nie wygląda brzydko, nawet powiem, że niektórym dodaje urody (koleżanka zdjęłą i tak jakoś dziwnie teraz wygląda... )
A jak założysz to na 100% nie zdejmuj "bo ślub" bo całe leczenie pójdzie na marne
Cytat:
Kurdeee
właśnie TŻ mi pokazał tego linka
https://www.facebook.com/pages/Bia%C...=photos_stream

otwarli w zeszłą sobotę niedaleko w sumie nową restaurację/salę i jest taka śliczna i teraz jestem zła, że o tym nie wiedziałam bo bym poczekała z rezerwacją sali i dowiedziała się jak to w tej nowej wygląda a tak to zaliczka wpłacona i to nie mała więc dupa
też mi się wydaje, że talerzyki mają drogie i niedobre jedzenie
twoja sala jest taka "cieplejsza"
Cytat:
jak jesteś za chuda to przytyj, a jak za "gruba" to schudnij

czego się nie robi dla kiecek
Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Ostatnio zauważyłam, że na tematy typowo kobiece najwięcej do powiedzenia mają faceci.
Kolega udostępnił zdjęcie, że ktoś rozwalił wystawę o aborcji, która stała na środku głównego placu mojego miasta (SICK! TAMTĘDY CHODZĄ DZIECI!)
Spoko. Nie jestem za wandalizmem itd. Ale opisali to jako "lewactwo". Przepraszam, ale główny plac to nie miejsce na takie wystawy, szczególnie, że były tam WIELKIE zdjęcia poćwiartowanych, wyciągniętych płodów.
Nie skomentowałam nic, bo nie ma sensu tego komentować, bo mój znajomy i jego kolega są całkowicie za zabronieniem aborcji. Wkurzają mnie ich teksty na zarzut dzieczyny, że co mają począć kobiety zgwałcone, które nie radzą sobie z tym i gardzą sobą, a co dopiero dzieckiem, odpowiadają "dobrze, że ciebie rodzice chcieli". Tak cholernie niedojrzałe.
Nie chcę zaczynać dyskusji czy aborcja jest zła czy nie, i kto za tym jest, a kto nie. Po prostu wydaje mi się, że faceci nie powinni się wypowiadać jeśli nie wiedzą jak to jest być kobietą, osobą stworzoną do rodzenia dzieci, nie wiedzą co myślą/ czują osoby, które aborcji się poddają. Ok, my tu możemy niby o tym podyskutować (tylko, że ten temat rozpoczyna często kłótnie, więc nie ma sensu tego robić), bo jesteśmy kobietami. Jedne kobiety radzą sobie z chorobą płodu i rodzą takie dziecko, inne wolą by "dziecko się nie męczyło", jedne wolą same umrzeć, by dziecko przeżyło, inne będą chciały zostać inkubatorem byleby dziecko przeżyło. Jedne urodzą dziecko z gwałtu i będą je kochać zapominając o sprawie, inne urodzą i będą się wyżywać na dziecku, a inne usuną takie dziecko, by nie pamiętać. To decyzja kobiety, a nie facetów.
To mnie wkurza :/

mnie też to wkurza, że na ten temat wypowiadają się osoby niekompetentne. A zwłaszcza mężczyźni, którzy nigdy się nie dowiedzą, jak to jest.
Cytat:
jakie piękne!
Cytat:

Tak jak papaya od wczoraj się zakochałam w tej..
Rozpuszczone loki i wianek we włosach
Tylko nie wiem czy jak na ślub-ten jedyny dzień w życiu nie jest za skromna (?) i nie żałowałabym.
sama nie mogę przestać myśleć o mojej.
Ja osobiście żałuję, że natrafiłam na te sukienki, bo nie wiem teraz co robić

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 15:19   #4385
papaPapaya
Zakorzenienie

mam taką samą poszewkę na kołdrę jak dół tej sukienki ślubnej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dd.JPG (38,7 KB, 9 załadowań)

13.12.2016 Julian
Stary 2015-09-02, 15:22   #4386
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
jak jesteś za chuda to przytyj, a jak za "gruba" to schudnij

czego się nie robi dla kiecek

sama nie mogę przestać myśleć o mojej.
Ja osobiście żałuję, że natrafiłam na te sukienki, bo nie wiem teraz co robić
Gdybym schudła do rozmiaru 34/36 to z moją figurą wyglądałabym jak anorektyczka, a tego nie chce
Pokazałam tę sukienkę sis. Powiedziała,że jeśli chce to może mi dać na nią kasę i mogę zamówić
Ale z drugiej strony dwa lata przed to przesada, po drugie nie wiadomo jakby na mnie leżała.
Stary 2015-09-02, 15:26   #4387
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym schudła do rozmiaru 34/36 to z moją figurą wyglądałabym jak anorektyczka, a tego nie chce
Pokazałam tę sukienkę sis. Powiedziała,że jeśli chce to może mi dać na nią kasę i mogę zamówić
Ale z drugiej strony dwa lata przed to przesada, po drugie nie wiadomo jakby na mnie leżała.
szczęściara

ja nie zamówię, bo boję się, że przyjdzie zbyt mocno niedopasowana
za droga jest na zamawianie przez internet

znalazłam jeszcze taką krawcową, jest trochę bliżej mnie niż Wrocław
http://www.ostaszewska.com/
w galerii widać, że ta pani umie szyć takie boho sukienki
Muszę się z nią umówić i się zapytać czy zagwarantuje mi uszycie identycznej jak ze zdjęcia
A tak w ogóle to słyszał ktoś coś o tej krawcowej?
w załączniku wstawiam zdjęcie sukienki uszytej przez tą panią
pewnie bierze za kieckę miliony
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10926230_10152679119791491_1621603129570664439_n.jpg (55,4 KB, 20 załadowań)

13.12.2016 Julian

Edytowane przez papaPapaya
Czas edycji: 2015-09-02 o 15:32
Stary 2015-09-02, 15:38   #4388
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Zapisz sobie gdzieś
Cytat:
no, masakra xD hahah xD
Cytat:
To jest najważniejsze zdanie.... lepiej przymierzyć podobną przed zamówieniem. Ciężko jest sprzedać suknię ślubną więc może się nie sprzeda szybko xD
Cytat:
szczęściara

Muszę się z nią umówić i się zapytać czy zagwarantuje mi uszycie identycznej jak ze zdjęcia
Ładna ta suknia w załączniku pójdź i się dowiedz, często krawcowe mają "swoje wizje" sukienek i nie idą na ustępstwa, niektóre rzucają "to idź pani, kup materiał, ja uszyję" bez informacji jaki to ma być materiał, skąd masz wiedzieć że ten materiał będzie dobry, dobrej jakości, ile tego materiału. Trzeba pojeździć. Siostra nie widziała strony tych pań, wczoraj pierwszy raz ją oglądała, ale ich podejście ją bardzo zachęciło.
Stary 2015-09-02, 15:45   #4389
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Ładna ta suknia w załączniku pójdź i się dowiedz, często krawcowe mają "swoje wizje" sukienek i nie idą na ustępstwa, niektóre rzucają "to idź pani, kup materiał, ja uszyję" bez informacji jaki to ma być materiał, skąd masz wiedzieć że ten materiał będzie dobry, dobrej jakości, ile tego materiału. Trzeba pojeździć. Siostra nie widziała strony tych pań, wczoraj pierwszy raz ją oglądała, ale ich podejście ją bardzo zachęciło.
no właśnie zapisuje sobie kontakty i w bliższym terminie będę dzwonić i się pytać
Np. na stronie Atelier Ostaszewka jest napisane, że nie kopiują projektów innych sukni
albo jak będę miała sobie sama mateirał kupić to chyba umrę ze śmiechu na miejscu

13.12.2016 Julian
Stary 2015-09-02, 15:52   #4390
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
zapisuj, ja już mam kilka takich rzeczy, które będę robiła sama - drabinę przed wejściem taką na której będą świeczki i kwiaty itd, pudełko na obrączki drewniane które już mam ten 'drogowskaz' właśnie i skrzynkę na kartki/koperty wszystko w takim stylu i bardzo proste do zrobienia

Cytat:
Ja nie czaję co to za dekoracja, pokażcie
zdjęcie jest na poprzedniej stronie

Cytat:

Cytat:
szczęściara

naprawdę ładne suknie szyje i widać, że uszyłaby suknie właśnie w takim delikatnym stylu

kochane ma któraś z was rozświetlacz theBalm Mary-Lou Manizer ? rzeczywiście jest taki fajny ?

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 15:52   #4391
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Zapisz sobie gdzieś
No wlasnie, dopiero stworzyłam sobie folder na kompie Na razie mam piosenki na pierwszy taniec i zapisane te kiecki, które tu przesłałam.
Stary 2015-09-02, 15:53   #4392
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie zapisuje sobie kontakty i w bliższym terminie będę dzwonić i się pytać
Np. na stronie Atelier Ostaszewka jest napisane, że nie kopiują projektów innych sukni
albo jak będę miała sobie sama mateirał kupić to chyba umrę ze śmiechu na miejscu
O widzisz... dobrze że moja suknia jest połączeniem 2 sukni, więc kopią nie jest xD
Zapisuj. W Lublinie jest ok 2-3 krawcowych od sukien ślubnych. Ale będę jeździć koło zimy za sukniami a jak już będę pewna kroju, którymi pasuje to albo kupię tą w której się zakocham, albo uszyję moją wymarzoną (jeśli ten krój będzie mi pasować )
Stary 2015-09-02, 16:01   #4393
Lisaveta
♥♥♥♥♥♥♥♥

Dziewczyny mam chyba kamerzystę. Bierze 2000 zł.
Film realizowany jest w formie reportażowej w jakości HD. Kamera dostępna jest w dniu ślubu od godz. około 12:00 do około 1:30 w nocy. Wszystko co
ważne w tym czasie dla Pary Młodej jest przez nas rejestrowane. Średnia ilość nagranego materiału wynosi 4-5 godzin. Finalnie reportaż
ślubny ma około 60-90 minut i zawiera wszystkie najważniejsze i najciekawsze momenty.
Film składa się z:
* intro w formie teledysku (przygotowania w domu rodzinnym Pani Młodej i Pana Młodego oraz rodziny i przyjaciół)
* ceremonia ślubu (elementy kazania, pieśni, przysięga małżeńska)
* życzenia gości i przyjazd na sale (skróty pod podkład muzyczny)
* przywitanie, toast, pierwszy taniec
* zabawy, wywiady z gośćmi, toasty, krojenie tortu, skrót oczepin itp.
* około 3-4 minutowy teledysk z najważniejszych wydarzeń ślubu i wesela (nowocześnie i dynamicznie zmontowany)
* filmowanie w jakości HD z użyciem trzech specjalnie dopasowanych rodzajów obiektywów (podkreślających klimat i atmosferę tego
niezwykłego wydarzenia)
* wykorzystanie systemu stabilizacji obrazu fly-cam (niezwykły efekt ujęć w ruchu)
* dodatkowe wykorzystanie trzech godzin w inny dzień na ujęcia plenerowe
* przekazanie 3 płyt dvd z osobiście dobranym nadrukiem lub 2 płyt dvd i 1 płyty blu-ray w eleganckim etui
* możliwość przegrania całego surowego materiału

Więc od 14 września jeździmy i rezerwujemy

❤ 25.12.2013 Zaręczyny - Powiedziałam TAK ❤
❤ 29.04.2017 Będziemy sobie ślubować ❤
Lisaveta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 16:02   #4394
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
zapisuj, ja już mam kilka takich rzeczy, które będę robiła sama - drabinę przed wejściem taką na której będą świeczki i kwiaty itd, pudełko na obrączki drewniane które już mam ten 'drogowskaz' właśnie i skrzynkę na kartki/koperty wszystko w takim stylu i bardzo proste do zrobienia

kochane ma któraś z was rozświetlacz theBalm Mary-Lou Manizer ? rzeczywiście jest taki fajny ?
Chyba bedziesz dla mnie pomoca i inspirację na przełomie 16/17 roku
No bo wtedy już będę pewna na jaką kieckę sie zdecyduje. Ale raczej na 99% bedzie to boho. A Ty masz już jakis typ sukienki?

Nie pomogę,bo nie mam.
Stary 2015-09-02, 16:03   #4395
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
mało jak za taki zakres usług

13.12.2016 Julian
Stary 2015-09-02, 16:04   #4396
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Tego nie, ale polecam podpytać o próbki, bo ostatnio bez próbki kupiłam rozświetlacz Rouge Bunny Rouge (219zł) i nie jestem jakoś bardzo nim zachwycona. Nie rozświetla tak, jak widziałam na zdjęciach. :/
Stary 2015-09-02, 16:05   #4397
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Film realizowany jest w formie reportażowej w jakości HD. Kamera dostępna jest w dniu ślubu od godz. około 12:00 do około 1:30 w nocy. Wszystko co
ważne w tym czasie dla Pary Młodej jest przez nas rejestrowane. Średnia ilość nagranego materiału wynosi 4-5 godzin. Finalnie reportaż
ślubny ma około 60-90 minut i zawiera wszystkie najważniejsze i najciekawsze momenty.
Film składa się z:
* intro w formie teledysku (przygotowania w domu rodzinnym Pani Młodej i Pana Młodego oraz rodziny i przyjaciół)
* około 3-4 minutowy teledysk z najważniejszych wydarzeń ślubu i wesela (nowocześnie i dynamicznie zmontowany)
* filmowanie w jakości HD z użyciem trzech specjalnie dopasowanych rodzajów obiektywów (podkreślających klimat i atmosferę tego
niezwykłego wydarzenia)
* wykorzystanie systemu stabilizacji obrazu fly-cam (niezwykły efekt ujęć w ruchu)
* przekazanie 3 płyt dvd z osobiście dobranym nadrukiem lub 2 płyt dvd i 1 płyty blu-ray w eleganckim etui

Jest gdzieś w internecie? 60-90 minut nagrania to jak dla mnie mało biorąc pod uwage,że jakies pol godziny to fragmenty mszy, przygotowania,zyczenia i teledysk.
Stary 2015-09-02, 16:08   #4398
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie, dopiero stworzyłam sobie folder na kompie Na razie mam piosenki na pierwszy taniec i zapisane te kiecki, które tu przesłałam.
ja już mam ponad 100 zdjęć inspiracji zapisanych w moim ślubnym folderze
Cytat:
O widzisz... dobrze że moja suknia jest połączeniem 2 sukni, więc kopią nie jest xD
Zapisuj. W Lublinie jest ok 2-3 krawcowych od sukien ślubnych. Ale będę jeździć koło zimy za sukniami a jak już będę pewna kroju, którymi pasuje to albo kupię tą w której się zakocham, albo uszyję moją wymarzoną (jeśli ten krój będzie mi pasować )
planuje zrobić taki myk, żeby pokazać ten pani wersję ze spódnicą z szyfonu (bo taka też jest, identyczna na górze, a dół z szyfonu) i powiedzieć jej ze chce tiul zamiast szyfonu, to już nie będzie kopia
mam nadzieję, że wyrzuty sumienia za takie 'kłamstewko' mnie nie będą męczyć

13.12.2016 Julian
Stary 2015-09-02, 16:20   #4399
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
ja już mam ponad 100 zdjęć inspiracji zapisanych w moim ślubnym folderze

planuje zrobić taki myk, żeby pokazać ten pani wersję ze spódnicą z szyfonu (bo taka też jest, identyczna na górze, a dół z szyfonu) i powiedzieć jej ze chce tiul zamiast szyfonu, to już nie będzie kopia
mam nadzieję, że wyrzuty sumienia za takie 'kłamstewko' mnie nie będą męczyć
Wyrzuty sumienia na pewno nie, tylko pytanie czy kobieta da się nabrać xD
Stary 2015-09-02, 16:24   #4400
Lisaveta
♥♥♥♥♥♥♥♥

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
Znaleźliśmy inną salę, w przyszłym tygodniu jedziemy już sobie zaklepać. Mam nadzieję, że termin na czerwiec 2017 będzie bez problemu

http://www.avocado-restauracja.pl/galeria.html
Ładna sala. Daj znać czy udało się

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Umowy z salą i foto podpisane
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Mogę się przyłączyć?
My też ślubujemy w 2017, 29.04 (a co, niech sobie goście po weselu jeszcze odpoczną do środy )

Jesteśmy razem 8 lat, w dniu ślubu będziemy już po 10 rocznicy

Z tego co widzę, to różnica wiekowa jedna z większych tutaj (ja rocznik '92, on '81)

na tą chwilę mamy tylko fotografa

Oboje pracujemy, poznaliśmy się 8 lat temu i prawie od razu zostaliśmy parą
Hej.

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
Zostało 640 dni do ślubu!
Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
U mnie 732 dni a jutro bedą równe dwa lata do slubu

http://www.kaprys-art.pl/galeria_dek..._strona_1.html

Brać czy nie brać? Co myślicie? Napisze do nich maila jak cenowo to wszystko wyglada
U mnie 605 dni

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Melduje ze juz jestesmy w domku
Szybko wróciliście.

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Jest gdzieś w internecie? 60-90 minut nagrania to jak dla mnie mało biorąc pod uwage,że jakies pol godziny to fragmenty mszy, przygotowania,zyczenia i teledysk.
HOSI FILM Paweł Sip
Dodatkowo otrzymamy cały film bez obróbki. Nie potrzebuję długiego filmu, półtora godziny mi wystarczy.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
mało jak za taki zakres usług
Dlatego chyba go weźmiemy.

Stary 2015-09-02, 16:25   #4401
201604261006
Konto usunięte

LISAVETA byliśmy tylko od piątku do wtorku
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 16:27   #4402
Lisaveta
♥♥♥♥♥♥♥♥

Cytat:
Aha. A wypoczęliście chociaż?

ja czekam mój wraca za 11 dni, a za 17 dni jedziemy na urlop, tylko musimy jeszcze nocleg zarezerwować w Paryżu.

Stary 2015-09-02, 16:28   #4403
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Aha. A wypoczęliście chociaż?
Czy ja wiem? wiem ze w moich żyłach płynie alkohol wczoraj to byliśmy bardziej zmęczeni niż przed wyjazdem. Ale zajechalismy jeszcze do Mrągowa w powrocie i tak zdechlismy
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 16:30   #4404
Lisaveta
♥♥♥♥♥♥♥♥

Cytat:
Czy ja wiem? wiem ze w moich żyłach płynie alkohol wczoraj to byliśmy bardziej zmęczeni niż przed wyjazdem. Ale zajechalismy jeszcze do Mrągowa w powrocie i tak zdechlismy
czyli nie najgorzej

Stary 2015-09-02, 16:31   #4405
anlaya
Zakorzenienie

Muszka, ja mam Mary Lou nie zamieniłabym go na nic innego. Daje piękną taflę. Żadnych brokatowych drobinek. Można uzyskać efekt "mokrego policzka" albo subtelnego rozświetlenia. Używam go na co dzień od lutego i nie widać jeszcze żadnego ubytku. Jeśli chcesz zacząć od czegoś tańszego, to fajne rozświetlacze ma Wibo i Lovely.
Stary 2015-09-02, 16:41   #4406
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajna oferta wydaje mi się, że warto
Stary 2015-09-02, 16:43   #4407
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba bedziesz dla mnie pomoca i inspirację na przełomie 16/17 roku
No bo wtedy już będę pewna na jaką kieckę sie zdecyduje. Ale raczej na 99% bedzie to boho. A Ty masz już jakis typ sukienki?

Nie pomogę,bo nie mam.
służę pomocą jak już się określisz na 100 % to podeśle Ci ogrom inspiracji bo podejrzewam, że do tego czasu to będę miała ich trochę
jeśli chodzi o sukienkę to nie mam jeszcze konkretnej na pewno pojadę do Anny Kary pomierzyć, żeby w ogóle zobaczyć jak ja wyglądam w tego typu sukienkach ale obawiam się, że skończy się na szyciu no chyba, że mnie coś urzeknie w AK bo ceny też mają trochę wysokie
mam kilka sukienek zapisanych ale żadna nie podoba mi się w 100 % cała - z jednej dół z drugiej góra itd
no i cały czas zastanawiam się nad tą 'dwuczęściową'

Cytat:
Film składa się z:
niezwykłego wydarzenia)

fajna oferta

Cytat:
dobre i to

Cytat:
Muszka, ja mam Mary Lou nie zamieniłabym go na nic innego. Daje piękną taflę. Żadnych brokatowych drobinek. Można uzyskać efekt "mokrego policzka" albo subtelnego rozświetlenia. Używam go na co dzień od lutego i nie widać jeszcze żadnego ubytku. Jeśli chcesz zacząć od czegoś tańszego, to fajne rozświetlacze ma Wibo i Lovely.
namówiłaś mnie - zamówiłam

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 16:45   #4408
anlaya
Zakorzenienie

Muszka, co złego to nie ja
Stary 2015-09-02, 16:46   #4409
malgosiaw123
Zakorzenienie

Zerknęłam, którą pierwszą bedziemy wydawały za mąż
Vin już się nie mogę doczekać
Ale będziemy się emocjonowały tydzień po tygodniu
Stary 2015-09-02, 16:49   #4410
Lisaveta
♥♥♥♥♥♥♥♥

Cytat:
Zerknęłam, którą pierwszą bedziemy wydawały za mąż
Vin już się nie mogę doczekać
Ale będziemy się emocjonowały tydzień po tygodniu
A ja dzień po Vin wychodzę.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości