|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Eeeno na kolacje parowki zapiekane z serem
zaraz obbchod, zobaczymy co powiedza.Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2043 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tez chyba kupimy cos w tym stylu bo TZ-ta to do plastikowego polokraglego dna chyba nie dam rady przekonac Dopisałam Cie do listy
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-09-02 o 20:02 |
||
|
|
|
#2044 |
|
Zadomowienie
|
https://sprzedajemy.pl/wozek-roan-marita,203480
http://sprzedajemy.pl/wozek-roan-mar...-torba,1197531 Ja kupiłam taki sam w bdb stanie tylko że za 70 zł Ale jest śliczny bardzo mi sie podoba |
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nowego na razie, wyniki lepsze bo mnie przeplukali kroplowkami. Lekka anemia. Wiecej powie rano ordynator.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
O Boże płaczę
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- albo za grubo pokroiłam nie ważne pali jak skurczybyk !---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Dobra, bosko! Dzieć lubi kanapki z czosnkiem
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakby coś to b. podobny do niego, tylko z pompowanymi przednimi kołami jest Jedo Fyn, Vedi to jego poprzednie wcielenie ![]() Lune cena Twojego wózka jest zawrotna Nasz też tanio dorwaliśmy, 220zł przy średniej cenie za Jedo 500-600 zł uważam za wyjątkową okazję ![]() Magda trzymaj się i nie choruj za bardzo ![]() Pamiętacie jak pisałam że chciałam krem dopupny z cynkiem kupić Tormentalum? U mnie w aptekach i na magazynach go nie mają Ponoć go już wycofują z produkcji, a szkoda, taki fajny skład miał
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłam mleko z miodem i czosnkiem. Koniec z czosnkiem na dziś
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyślę nad terapią może faktyczne to coś da
![]() Jutro pojeżdzę po szkołach i wybiorę taką która mi najbardziej będzie odpowiadać. Byłam na pierwszym zebraniu mojej córki i zostałam przewodnicząca rady rodziców
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-09-02 o 21:18 |
|
|
|
#2050 |
|
Rozeznanie
|
Ja w 8 tygodniu zachorowałam, współczuję. Jest też taki bezpieczny syrop dla kobiet w ciąży prenalen chyba się nazywał. U mnie czosnek i imbir nie pomogły i zakończyło się na antybiotyku ;(
Dużo zdrowia
|
|
#2051 | ||
|
Zakorzenienie
|
eleo super, że zajęcia fajne
![]() hariett gratuluję zakupu ![]() Cytat:
nasza wczoraj tak nóżkę wystawiała jakby chciała lekarzowi zakryć nią cały widok prześmiesznie to wyglądało ![]() Cytat:
![]() zdrówka |
||
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę syropów brać ani nic. Zazwyczaj nie brałam podczas przeziębienia. Ostatni raz chorowałam w maju.. i wzięłam gripex. A już byłam w 4 może jeszcze 3 tygodniu nie pamiętam
A później w 5 tyg mega mnie głowa bolała i brałam ibuprom. Nie wiedziałam jeszcze że w ogóle jestem więc no. Ale później jak sobie uświadomiłam to bardzo się bałam czy nie skrzywdziłam maluszka, ale na usg jest wszystko prawidłowo na szczęście
|
|
|
|
#2053 |
|
Wtajemniczenie
|
Oooo kochana gratulacje. Nie byle jakie stanowisko. Ale Cie zaszczyt kopnal:-D
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam mega bałagan w kuchni i powinnam to ogarnąć ale mi się nie chce
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo, jakby co to chetnie Ci pomoge
![]() Chyba ruchy czuje w nocy spac nie moglam i kilka razy czulam pukniecia, przed chwila troche polezalam i takie dziwne musniecia. Mam nadzieje, ze to to ![]() ![]() ![]() Magda, zdrowka zycze ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Casa suuuper!
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wczoraj w nocy przywaliło w plecy. Aż poczułam górkę na plecach
Ale Tż ciągle pyta czy się rusza.. wczoraj gadał do brzucha
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmiejemy się że czuje twardą dłoń ojca i koniec brykania Casa według mnie to jest inne od jelitek więc jeśli czujesz coś innego niż do tej pory, to to dzieć
|
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że kolacja na wypasie
|
|
#2061 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() my mamy jedną wigilię bo nasi rodzice są zaprzyjaźnieni i wszyscy spędzamy wigilię wspólnie (my, moi rodzice, moi teście, moja siostra z mężem i teście siostry), dotychczas zawsze u moich rodziców Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja to tłumaczę tak ze tatuś go uspokaja i po urodzeniu tez taką rolę będzie pełnił w takim razie
|
||||||||
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego wzgledu, ze moi rodzice mieszkaja 300km ode mnie to nie mozemy spedzic swiat wszyscy razem wiec jeden rok jestemy u tesciow, drugi u moich rodzicow. W tym roku wypada, ze u moich rodzicow powinnismy spedzac wigile... Jesli bede sie dobrze czula i z mlodym bedzie wszystko ok to chyba pojedziemy, droge z centrum na dolny slask mamy rewelacyjna wiec moze sie uda
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
uaooteż uważam, że oba kierunku są fajne i przyszłościowe jak na teraz, coraz więcej ludzi korzysta z rad dietetyka, masaże również, tylko musiałabyś wybrać konkretny masaż i się go trzymać, wyspecjalizować się w jednym czy dwóch ale robić to perfekcyjnie i dużo wiedzieć co by ludziom opowiadać.
Eleo765 czyli już po pierwszych zajęciach w szkole, fajnie że mąż tak się wczuł, ciekawe jak będzie z moim. hariett gratuluje zakupu wózka. Już coraz więcej z nas ma wózki, ja tez jutro myślę zamówić tylko poszukam najlepszej ceny i zamówię. ahnessy gratuluję dziewczynki ![]() Dotka obiad i kolacja już troszkę lepsze od tego śniadania, z wynikami mówisz trzeba czekać do rana, oby już się polepszyło. |
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
kinga na który się zdecydowałaś?
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Bebetto holland, cóż idealnego nie wybiorę a ten wydaje się fajny. Rodziców wysłałam, aby obejrzeli materiał i jakoś wykonania i mówią że jest ok, a resztę stwierdzi się podczas użytkowania. W nim też się spacerówka składa razem ze stelażem więc też fajnie.
|
|
|
|
#2066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suuuper też bym chciała szkołę rodzenia u nas się skomplikowało, mężowi nie dali papierów na bezrobocie, będzie bez ubezpieczenia zdrowotnego i zasiłku więc póki co muszę pracować, nie mogę wziąć zwolnienia. jedno będzie na jednej wyspie drugie na drugiej, zobaczymy jak to wyjdzie...Cytat:
![]() ja już po pływaniu dla ciężarnych, połowę zajęć byłam sama z instruktorką ![]() aaa i pisała któraś o maści torme...cośtam. podobny jest tormentiol, ale zostawia brązowe plamy których nie spiera NIC, więc nie polecam.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-09-02 o 23:19 |
||
|
|
|
#2067 |
|
Zadomowienie
|
Baby, współczuję tej rozłąki, my tu narzekamy na polskie warunki, a jak się porówna to widzę ze ciezarówki wcale nie mają tak zle, chociażby w przypadku prawa pracy...
Lune, ja znalazłam niedroga szkole, za 250 zl, tylko 5 zajęć ale za to bardzo konkretnych, bez gimnastyki. Zależało mi właśnie na czymś takim. Takiej na nfz w moim mieście juz nie ma, a we Wrocławiu trzeba się zadeklarowac na położną, zeby chodzić za darmo, a ja chcę położna z mojego miasta. W razie czego ta ze szkoły rodzenia tez do mnie prywatnie dojedzie, a ze jest doradcą laktacyjnym to może skorzystam Tez musze się zabrać za szukanie wózka, zobaczę co używanego można dostać w mojej okolicy.... |
|
|
|
#2068 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluje wózków
też bym chciała mieć już swój w domku ale nie mamy warunków, czekam aż TZ położy parkiet na górze i pomaluje pokoje bo inaczej wszystko by się zakurzyło, powiedział że dopiero w listopadzie![]() U nas ze świętami też był problem. Ja zawsze spędzałam święta u babci a u TZ święta spędzało się w najbliższej rodzinie - tylko rodzice i dzieci dla mnie trochę nudno i smutno, tak zwyczajnie, codziennie a u nas zawsze był gwar, dużo ludzi i dużo prezentów Ale jakoś sobie radzimy Wigilię robimy sami a w drugi dzień wędrujemy po rodzinie - a w tym roku co ma być to będzie ale uszek lepić nie będę więc nie wiem czy TZ to przezyjePzygotowałam sobie pierwsze zamówienie na allegro: butelki, nożyczki, cążki, szczotka i grzebień, pieluszki flanelowe, woreczki na pokarm, prześcieradła na przewijak, poduszkę klin, aspirator do noska i zapas filtrów, podkłądy jednorazowe na przewijak i wyszło 300 zł prawie za nic Edytowane przez ahnessy Czas edycji: 2015-09-03 o 07:13 |
|
|
|
#2069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie leczylam herbata z syropem imbirowo-cytrynowym, do tego litry herbaty rooibos, duzo kaszy jaglanej, a jak jest katar to moczenie nog w bardzo cieplej wodzie a potem grube skarpety. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

zaraz obbchod, zobaczymy co powiedza.

Mam wrażenie że ładuje mnie jeszcze bardziej

Tez chyba kupimy cos w tym stylu bo TZ-ta to do plastikowego polokraglego dna chyba nie dam rady przekonac
nie ważne pali jak skurczybyk !

Ponoć go już wycofują z produkcji, a szkoda, taki fajny skład miał 

Piję herbatę z miodem i imbirem i tłucze się jak głupie 

Melduję, iż wróciłam
Na wakacjach niestety nie udało mi się złapać wifi więc mam ponad 1000 (!!!) postów do nadrobienia.