|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Ja się przyzwyczaiłam , i stare się zdezelowały , potrzebuje nowych a nie chce mi się iśc do ortopedy
|
|
#2462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i bez golfu, bo mam biust za duży w tej chwili na takie atrakcje
|
|
|
#2463 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja widzę tylko białe pole z napisem "zamknij okno"
|
#2464 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Taką chcę
|
|
#2465 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bo to moda dla wybranych
|
|
|
|
|
#2466 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie po 15 minutach od odkręcenia gazu mam miętki obiad Tylko ze ja nie gotuję całych ziemniaków, tylko ciacham w kawałki, jako i marchew i por. Osoś to i po 3 minutach jest pewnie gotowy Ale gotuję wsio razem. I pyyyyszne jest jak się posoli. Nawet jaśnie księciunio wybredny chuopin uważa że niebo w gębie. A po nałożeniu trochi maseła na warzywa to już w ogóle bomba - tószcz nośnik smaków i witamin. Dziś nam smakowało bez masła. Posmarowałam krzyża Fastumem Nie wytrzymałam.Teraz siedzę i otwieram sezon perfumowy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-02 o 15:58 |
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2469 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rejcz, a mogę spytać, jaki masz parowar? Bo może czas gotowania zależy też od modelu?
BTW - wczoraj wypróbowałam nowy piecyk i już wiem, że trzeba go ustawiać na wysoki stopień grzania, jeśli chce się mieć obiad tak szybko, jak jestem przyzwyczajona. W starej kuchence po 15 minutach schab czy kurczaka miałam gotowe do spożycia, tu wyszło półsurowe. Ale to nic, będę po prostu musiała go "wyczuć".
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
O! Właśnie to samo skojarzenie miałam, taki na choinkę !
Cytat:
Po prostu gotuję w garnku. Nie posiadam parowaru, zżera za dużo prądu
|
|
|
|
|
#2471 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
i to mi się podoba, może nawet sama kiedy zastosuję Tylko z uososiem będzie problem,bo na ogół jak kupię fileta to go zeźrę na surowo, ewentualnie z cytrynką
|
|
#2472 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() to pozwole sobie zawrocic głowe-pytanie mam jedno bezsensowne i krotkie ![]() Cytat:
a to sie nie robi na zamowienie? u nas przynajmniej didom sie robi ze sie staje na takie "cus" i to potem z siebie wypluwa projekt wkladki, potem sie czeka 2 tyg i wkladki do odbioru, przypuszczam ze dla dorosłych tez można bo niby czemu nie? ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- w sklepie dla ministrantów!
|
|
|
#2473 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
2.o dzięks )Cytat:
![]() Cytat:
!Cytat:
w każdym razie było paszkudne .2. 3.lutkowa Bois vanille
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Bałam się, że to powiesz.
Cholerrra, a nie ma coś taniej Jestem w trybie maksi-oszczędnościowym. Niby mam Madonnę ale chce mi się takiej burbońskiej wanilii. Może ciut dymnej, bo raczej nie chcę pachś jak ciasteczko ( a może chcę, ale wiem, że to bessęsu?) ![]() Jakby kto widział gdzieś 5 ml UBV to może i bymbrała ![]() Znad waniliowo-karmelowej kawy ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- ![]() Polly, a w Haemie wisieli takie skinny potargane czarne dzińy i inne potargane szmaty, dalej Ci się podobają? Pomyślałam o Tobie jak je zobaczyłam, no ale może już nie lubisz? Spodnie z dziurami były zacne, szmaty wierzchnie nie przyglądałam się bom za gruba to się nie chciałam katować
|
|
|
|
#2475 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
potargane nie chcem-za staram i tak wygladam jak bda znendzom
|
|
|
#2476 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Mother of Cats
|
Znad powrotu do życia. Lwią część dnia spędziłam w charakterze kłody starającej się powstrzymać eksplozję głowy
![]() Teraz jestem już po pożarciu malin i wsadzenia dyni do prodiża - świat robi się piękniejszy ![]() Cytat:
Ad. wanilii - a Vanille Noire YR? Jest ciut przydymiona. Ale ma cedr, a Ty z cedrem chyba nie bardzo... Edit: sama właśnie pachnę najnowszą wypustką YR: So Elixir Bois Sensuel - z chusteczki. o dziwo, fajne, jak waniliowy kocyk ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Polly, zgłaszam zażalenie ty promieniujesz: TŻ właśnie się skarży, że wycofli kolejną rzecz, którą miał upatrzoną: rolety. A wcześniej blat kuchenny
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-09-02 o 19:14 |
|
|
|
|
#2478 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no tak-zaraził sie-to pewnie przez nadmiar kontaktu mailoweog ![]() niepamietam czy ie chwalilam ze wycofili sklep w ktorym kupilam swoja lustrzanke
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad ofsianki
Znowu pierwsza? ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
![]() 2 Mi też nie , co jest dobrym pomysłem żeby zbiorowy nalot tam zrobić, Ju też szuka podkładu
|
|
#2480 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja byłam przed 8 ale była przerwa techniczna akurat i wszystkie cytaty mi zeżarło
|
|||||
|
|
|
#2481 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja byłam chwilę po 6.00 ale nie chciało mi się pisać z telefonu....
|
#2482 |
|
Nindżopesz
|
Drogi Baru, czy cienka wełna parzona jest ciepła? Poszukuję ciepłego swetra i wpadło mi w oko takie wełniano-poliestrowe cuś ale w sumie wygląda na niezbyt ciepłe...
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Zagadka: kto ma takie fikuśnie kanały w zębie?
![]() 1,5 godziny grzebał i nie mógł doczyścić ![]() Aż mi ryj zesztywniał od rozdziawiania, a plomba dopiero za tydzień
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-03 o 09:54 |
|
|
|
#2484 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
ale z fasonu mnie się podoba Maja, widzisz, jaka jesteś wyjątkowa? Odnośnie butów - nigdy mi się takie nie podobały (botki do kostki bez palców, a la sandały) a dziś widziałam babkę w takich, jasnoszarych, i normalnie miałam chęć podejść i spytać, co to za firma, akurat przy tej pogodzie super wyglądały
|
|
#2485 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja nosiłabym do kryjących legginsów, bikerów i krótkiej tuniki
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Czy jest na sali Stazja? ![]() Jaką maskę do włosów - suchych, łoklapniętych polecacie? Testowałam Biovaxa swego czasu (nawet łoki ino nie wiem którego Ewentualnie co na pewno odradzacie, bo np mega śmierdzi i robi nic
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy
![]() Idę rozkminiać co to A Kallosa żadnego nie polecasz? Bo w sumie mnie kuszą by testnąć, ale za duży wybór
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2489 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ja wczoraj zaszalałam włosowo w Rossie i nabyłam sobie szampon i odżywkę Garniera z olejkami arganowym i kameliowym, i dodatkowo Garniera awokado+masło karite. Mam zapas do końca roku
|
|
#2490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Maliny są dobre na wszystko 3. VN z YR fakt, była dymnawa, ale serio ja czuję, zwłaszcza obecnie tę ich nutę Y-Rocherową i 4. Chusteczka nowa od YR ciekawa, bardzo Cytat:
Jesteś hardkorę Maja. Podziwiam wszystkich zębowych mistrzów. Dla mnie to najgorsze tortuty ever.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

próbowałam kiedyś i raz , że smak taki niekonieczny , dwa , że się gotuje i gotuje w wuj długo a ja nie mam czasu .
U mnie po 15 minutach od odkręcenia gazu mam miętki obiad
Nawet jaśnie księciunio wybredny chuopin uważa że niebo w gębie. A po nałożeniu trochi maseła na warzywa to już w ogóle bomba - tószcz nośnik smaków i witamin. Dziś nam smakowało bez masła.
Nie wytrzymałam.

) i czasami Ibum, jak już nie daję rady ze łbem.