|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !
Cytat:
W Rossmanie są? Wie ktoś? Ale bym się kawki napiła a tu doopa... nie mogę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No ja też sie dziwię prowadącej, że chciała nią być, bo fajna babka z niej ![]() Jak ja mu wpadnę z kamerą to zabaczy. Wyjdzie z kamerą w gardle, a On taki jest więc muszę chyba uprzedzić żeby przypadkiem nie przynosił. W ogóle to ja bym nie chciała żeby w ogóle przychodzili Cytat:
|
|
#3422 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
a ja dziś jadę na usg ![]() a wczoraj byłam u dentysty na zaplanowanym 3 mce temu przeglądzie i miałam 2 małe dziurki to mi od razu zrobiła i już mam z głowy ![]() dzisiaj tak lało u nas że tż zawiózł Karolka do przedszkola jadąc do pracy, ale na szczęście też było bez problemu Cytat:
Cytat:
a cc zwykle po skończonym 39 tyg
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie pomogę... ja na necie kupowałam kiedyś przy okazji...
EDIT - sprawdź u fryzjera najbliższego, ew. w ogrodniczym albo hipermarkecie może?
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie do kwiatów typowo to są większe, a taki malutki to nie wiem---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- COś jest ale to tez chyba duże http://www.rossnet.pl/Produkt/Flink-...0058,6530,5392 ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- No i który? http://allegro.pl/listing/listing.ph...acz+fryzjerski Olaith a wiesz jaką masz pojemność tego spryskiwacza? 300 ml to będzie za duży? za mały?
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie gupek
Wy tu o rzeczach do szpitala, a jeszcze torby nie przeglądałam co którą mam wziąc, i pewnie trohe rzeczy mi brak. Nie mam jakoś werwy by uporządkować resztę wyprawki :/ A z drugiej strony chciałabym już mieć to z głowy.
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ten będzie spoko jak najbardziej: http://allegro.pl/ar-spryskiwacz-fry...618228630.html
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2015-09-03 o 08:58 |
|
|
|
|
#3427 | ||
|
wkręcona :)
|
Cytat:
Cytat:
Może niech twój tż delikatnie powie teściom, że jesteś zmęczona i po powrocie do domu dopiero odwiedziny
|
|
#3428 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym nie dala rady pewnie umuje raz na drugi dzien ale wezme jeszcze ze soba suchy szampon ![]() I suszarki nie biore same wyschna ![]() Cytat:
ja mam z rosmana takie male fajne buteleczki na podroz samolotem szkoda kasy mi bylo na te drogie male kosmetyki ![]() Cytat:
![]() A z kosmetykow wezme chyba tylko fluid aby zmeczone oczy tuszowac a wczesniej zrobie sobie rzesy
|
|
#3429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może się uda z teściami jakoś to polubownie załatwić Może tylko szwagierkę tak terroryzowali, bo na wnuka tyle lat czekali pierwszego
|
|
#3430 | |
|
|
Cytat:
![]() A swoją drogą to w szpitalach w ogóle lamp błyskowych przy takich dzieciaczkach nie powinno się używać...
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oliath a tę butelkę trzeba wyparzyć? Chyba nie da rady bo się pozwija co? Więc tylko umyć? bo jak to na ranę ma być to musi byc chyba stetylne jakoś
|
|
#3432 |
|
|
[QUOTE=AgatkaSz;52632390
ja mam z rosmana takie male fajne buteleczki na podroz samolotem szkoda kasy mi bylo na te drogie male kosmetyki ![]() Ja kupilan sobie wode zapachowa jakas w h&m i taki maly spryskiwacz wlasnie jest ![]() [/QUOTE] O właśnie!! te buteleczki musze kupić... Tylko żebyś dobrze wyparzyła tą butelkę od wody zapachowej żeby cię to tam dodatkowo nie porażniało
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już przylezą to na wejściu powiem, ż ejak ma kamerę to niech nawet nie wyjmuje. Mąż nagra małą na telefon bo ma nówkę i ładnie filmy nagrywa i styknie. Dostaną kopię jak będą chcieli. Mam nadzieję, ze nie będę musiała z nimi walczyć od samego poczatku
|
|
#3434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3435 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie wasze przemyslenia wezmę pod uwagę pakując torbę. Ja mam zamiar wziąć właśnie 20 sztuk pampersów.
Ale miałam fatalną noc. Najgorszą od początku ciąży. Miałam zgagę prawie przez całą noc, w ogole nie mogłam spać. Później wpadłam na pomysł spania ma kilku poduszkach na raz i to mnie trochę uratowało. Lecę właśnie do labo. |
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
hahha własnie do CIebie pisałam czy tez chcesz
Nie ma sprawy
|
#3437 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co prawda waży trochę więcej ale wymiarowo zaniża wiek .. dasz rade, już bliżej niż dalej boziu spałam nawet dobrze (gorzej było z zasypianiem) ale tak mnie boli pod lewą łopatką i lewe żebra że zaraz coś komuś zrobię
|
|||
|
|
|
#3438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja poproszę Stożek niebieski
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież jak idziesz np. pod prysznic, to też przegotowana nie leci a tam i tak wokół grażyny bakterii się mnoży miliony z powodu tych wszystkich wydzielin, więc naprawdę nie ma sensu, wystarczy umyć po zakupie spryskiwacz, no i tantum rosa rozpuszczać w mineralnej albo przegotowanej
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja niby to wszystko wiem, wiem że źle mu nie jest, ale wiedząc że on tam bardzo dużo płacze i widząc poranną histerię to się serce kraja... i tak myślę dziś o nim ciągle i popłakuję... chyba muszę się za coś zabrać bo zwariuje |
||
|
|
|
#3442 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinka jak ja Ci współczuje tych bóli.. Bidulko Ty
![]() Libra przemęczysz się, ale będziesz miała pewność, że z maluszkiem ok ![]() Czekajcie na mnie w poczekalni, nie chce tu sama ze sobą gadać ![]() Oliath masz juz torbę w sówki spakowana?? Cyknelabys foto? chciałabym ją na żywo zobaczyć w całej okazałości, bo jeszcze jej nie zamówiłam
|
|
#3443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mała w przedszkolu, zaadoptowala się super. Wczoraj była już 7 H, dziś też do 15. Cieszę się bardzo, bo trochę się martwiłam jak to będzie. Wstaje chętnie, nawet z ubieraniem i czynnościami higienicznymi idzie nam sprawnie a zawsze był z tym problem. |
|||
|
|
|
#3444 | |
|
|
Kciuki za wizytę!!
Cytat:
ale myślę, że są na tyle rozsądni żeby nie siedzieć godzinami i jeszcze czekać aż im ciasto upiekę i podam :PSuper, że mała w przedszkolu daję radę... oby tak dalej!
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Libra trzymaj się dzielnie!
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath mam zdjęcie brzuszka o które prosiłaś
1. 16 sierpień 2. dzisiaj czy opadł? hmm wydaje mi się że troszkę tak, napewno zaczynał się wyżej, prawie pod samymi piersiami a teraz jest ciut niżej.. jak myślicie? :P już 3 osoby zauważyły a ja nie wiem
Edytowane przez malinowa4 Czas edycji: 2015-09-03 o 09:48 |
|
|
|
#3447 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem co czujesz, mój też dzisiaj chciał ze mną na salę iść a jak wychodziłam to płakał... ale zaraz go czymś zajęły bo przestał. Dzisiaj pierwszy raz na spanie zostaje w żłobku... już się boję. A na ile Michaś zostaje w żłobku? Śpi tam?Cytat:
Trzymam kciuki za usg!Cytat:
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie pierwszą oznaką tego, że opadnie to chyba będzie fakt, że zgagi mi miną i nie będzie mi się cofać wszystko..
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok?***** Biję się z myślami czy nie kupić okazyjnie wózia JANE POWER TWIN - w sumie spacerowego, tylne siedzenie jednak rozkłada się na płasko i można do niego zapakować maleństwo w nosidle-gondolce (akurat mam) - to jest dla bliźniąt/ rok po roku, ale przydałby mi się na zimowe rajdy z całą trójką do szkoły i z powrotem... koleżanka sprzedaje za 350 pln... no kusi... co myślicie? Real foto wrzucam ![]() EDIT: Mam fotelik tej samej firmy, pewnie by się dało zainstalować też...
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2015-09-03 o 09:52 |
|
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie, dlatego położna ma mi dać wskazówki jak przygotować dziecko do takiego nagłego przyjścia na świat, żeby właśnie czuło się nieco lepiej w nowej sytuacji. Ja się z tego bardzo cieszę, bo u Oli skutki CC na zimno są widoczne do dziś. Nawet myślę, czy nie zrobić jej diagnozy zaburzeń Integracji Sensorycznej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

bez sensu płukać grażynę, skoro 5 sekund potem i tak to samo co przed 

W Rossmanie są? Wie ktoś? 

a cc zwykle po skończonym 39 tyg
05.07.2008 

chciałabym ją na żywo zobaczyć w całej okazałości, bo jeszcze jej nie zamówiłam