|
|
#2071 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Widzę, że Wy tu już szykujecie co nieco dla dzieci, a ja jestem w
![]() Magda - zdrowiej Dotka - mam nadzieję, że u Ciebie poprawa niepozorna - i nadrobiłaś?
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
No ale zjadłam, zaraz herbatę sovie zrobię i już mogę coś gadać.. Jakbym miała taki syrop byłoby fajnie ale w tych sklepowych głównie cukier. Eh ponarzekam sovie.. Dobrze ze dzidziuś się caly czas rusza to chociaż tyle miłych rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Candy - lista jest na pierwszej stronie i ja w sumie na niej się bardzo wzorowalam wystarczy kopiuj, wklej i drukuj albo przepisz do zeszytu i odznaczaj co już masz i co musisz kupić. Później najprzyjemniejsza cześć - spacer po lumpkach, allegro, h&m i innych :-D
|
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
kinga przynajmniej wybór za Tobą
Ja to na razie mam czarną dziurę w głowie jeśli chodzi o wózki. I tak jeszcze kupować nie chcemy, bo nie ma gdzie stać, ale chcemy wybrać by tylko było do kupienia. W sobotę chcemy zrobić rundkę po sklepach i hurtowniach tutaj. Zobaczymy co z tego wyniknie
|
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Tz powiedział że chce.się przejść i popatrzeć po sklepach na ceny fotelików :-D coraz bardziej się angażuje
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Ide do domu
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- W.końcu zjesz prawdziwe śniadanko
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee sniadanko jeszcze tu
wypis to tak kolo 13Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
To na obiad zdążysz już w domu
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Cale szczescie bo zjadlabym cos normalnego
![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suppper! A co dalej? Musisz coś łykać?
|
|
#2083 |
|
Rozeznanie
|
Dotka super ze juz domu
![]() Ja jeszcze nie mam nic dla dziecka, wozek bede kupowac najwczesniej w grudniu bo mysle o nowym i bedzie niepotrzebnie gwarancja lecieć. Najpierw chcialabym pokoj zrobic, ciekawe jak nam pojdzie
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula ciezko stwierdzic bo wyniki sa podwyzszone ale nie do konca wiadomo czemu.
Jakies leki na watrobe dostane, jeszcze o zaleceniach nie mowili. |
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Ale musisz być co spotkanie, protokół pisać, wszystko dokumentowac i w ogóle. Zastępca ma najlepiej :-D
|
|
|
|
#2086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna gratuluję chłopca
Ahness gratulacje potwierdzonej dziewczynki Cytat:
Dopytaj jeszcze w szkole ![]() Cytat:
Fantastycznie, widziałam Twoje bogate śniadanie, dobrze że już do domu. A jakieś zalecenia masz? Coś w ogóle powiedzieli, skąd to się wzięło? A u mnie remontu ciąg dalszy. Jak ja nienawidzę remontów! Tego bałaganu blee. Do kuchni nie mam jak wejść, bo wszystko z dużego pokoju mam w kuchni, część rzeczy w garażu. Jedyna pozytywna i piękna rzecz, to farba do mebli w końcu zaczęła kryć i Junior będzie miał piękne białe mebelki
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. Edytowane przez malwi89 Czas edycji: 2015-09-03 o 09:22 |
||
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. pisanie.
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do mam, które mają już swoje pociechy. Orientujecie się może jaka jest różnica w Dadach biedronkowych między tymi fit a tymi normalnymi. W cenie różnica jest niewielka, ale nie wiem czy w chłonności jakaś jest.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Nic w sumie nie mowili, bo nie wiadomo. Albo to byla cholestaza ale zam poczatek wiec ucieta w zarodku albo jakis jednorazowy blad,np. W efekcie zjedzenia czegos ciezkiego albo to efekt moich innych problemow zdrowotnych.
Nie wiem jakie leki dadza, dzisiaj mi zaczeli suplementowac zelazo bo po zaledwie dwoch dniach w szpitalu, juz mi wyszla anemia. A robilam badania kilka dni temu i wyniki byly w normie.. |
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Przy takim jedzeniu nie dziwie ci się że anemia od razu wyszła.. Jednak dziec ciągnie cały czas ;-)
Kurcze przerabane że nie wiadomo ale dobrze ze nic strasznego
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
CASA, to zależy od uczelni. Są takie po których nie umieją masować, a są takie, które mają ćwiczeń praktycznych bardzo dużo. Mam porównanie między UJ, URz, AWF i KSW (czy jak tam teraz się zwie) i różnice są drastyczne. Co ważne, dobrze wykształcony fizjoterapeuta potrafi zdiagnozować co, gdzie i jak, wie czego się może podjąć a czego nie. Technicy mają tej wiedzy zdecydowanie za mało, choć manualnie nie można im nic zarzucić. Stąd moja opinia dot. ludzi starszych, schorowanych i tego zawodu, bo to już jest leczenie i rehabilitacja, nie zwykły masaż. Nie obrażając nikogo.
DOTKA, UAO, może powinnaś założyć domowe przedszkole, skoro lubisz się udzielać podziwiam, bo mnie takie funkcje w szkole irytują MALWI, też lubię przygotowanie do remontu, tj. projektowanie i kupowanie, natomiast sam remont to katorga... współczuję, bo potem będziesz musiała to sprzątać. ..
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubiłam te funkcje, byłam przewodnicząca w liceum i naprawdę wszystko robiłam po organizowanie wycieczek, Zbiórki pieniędzy itp. Ale.uzeranie się z ludźmi jest najgorsze
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lipa, że teraz sprawy pracowo ubezpieczeniowe na Twojej głowie ![]() super
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak zrobiłam pierwszy raz oglądanie gwiazd (lekcja fizyki w nocy) w szkole to było marudzenie że lipa, że nudzi im się, że filmy nie takie Olka właśnie weszła w ścianę
|
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie,ma już nawet propozycje,ale to oznacza ze nie bedzie robil remontu,nie bedzie w trakcie porodu prawdopodobnie i nie pomoze mi z dzieckiem. Wszystko nie tak :-(
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłonność taka sama jak przy pampers. Zgłosiłam się, bo nie było chętnych. Później odbyło się głosowanie, a że miałam najwięcej to zostałam przewodniczącą. To nie szkoła, lecz przedszkole, więc dużo roboty nie ma. ;p
|
|
#2098 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze jestem glupia matka
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusiaaa nie przesadzaj ;-) ja na okrągło coś krzyczę, na koncercie byłam, przy Olce nie ma chwili żeby nie było wrzasku, dzisiaj walnelam samochodem w słupa, poklelam przy okazji.. Dziecku nic nie jest ;-) co prawda że dziecko reaguje na światło i dźwięki no ale nie można przeginac ;-)
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Jakbyś Krzyczała na dziecko to byłabyś zła matka a tak? Po prostu szara rzeczywistość. |
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Niech się maluch przyzwyczaja, nie będziesz co wołać z balkonu szeptem, gdy będzie na podwórku
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.