|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6
Cytat:
Moja znajoma dość długo chodziła z rozwarciem ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Ech dziś ja mam jakiś depresyjny dzień. Rano wyprowadziło mnie z równowagi to odwołane usg, a później to już nic mi nie wychodziło... Idę chyba sprzątać, bo i tak mnie to czeka i na chwilę się czymś zajmę.
|
|
#332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Leży wciągnęłam mu sok z malin który robiłam niech pije na gorąco. Biedny. Skocze po pracy po aspiryne i paracetamol.
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
Taki falszywy alarm to cos strasznego, dodatkowy stres i nerwy :\ dlatego u siebie nie chce za wczesnie jechac do szpitla zeby nie koczowac tam 2 dni... Tylko jak rozpoznac ten wlasciwy moment
ehhh za pozno tez przecież zle
|
|
|
|
#334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także fałszywy czy nie trzeba było sprawdzić
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
Racja racja, w takiej sytuacji to nie ma co siedziec w domu. Kciukaski za ciotke
a czubasek odzywala sie?
|
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja jestem beznadziejna. kupiliśmy wczoraj narożnik, tż cały szczęśliwy, liczył że będę w dobrym humorze, a ja zamiast się cieszyć od dwóch dni myślę tylko jaki kolor wybrać i się w☠☠☠☠iam że nic nam do salonu nie pasuje... A potem mi przykro, że jemu jeszcze humor psuję
|
|
#338 | |
|
Zadomowienie
|
witam się
ale miałam dziś beznadziejny sen, jak się obudziłam to jeszcze potrzebowałam chwili żeby się zastanowić co jest prawdą a co nie i przez to wcale nie czuje się wyspana i wypoczęta ehCytat:
ciekawe jak będzie teraz bo póki co bobas bardzo spokojnie sobie w tym brzuchu siedzi i mało daje o sobie znać
|
|
|
|
|
#339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak w eksploatacji? Nie trzeszczy jakoś,strasznie? Czemu oglądaliście na reklamacje? Co się psulo?Cytat:
![]() Cytat:
Ale gratuluje, ze wyniki masz dobre, widzisz a tak się martwilas ta bakteria ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#340 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- U mnie wczoraj taka mega burza była ze w słup piorun strzelil i wszystkie korki spalilo trzeba było po pogotowie energetyczne dzwonić bo to nie te korki które są w domu tylko z zewnetrznej skrzynki a babka jeszcze mówi ze jak to z naszej winy to karę zapłacimy tak no sama sobie burze wymyśliłam masakra z tymi ludźmi! ! U mnie dzisiaj drugi dzień mega głodu co jest się pytam jakoś do tej pory aż tak nie miałam;-) |
||
|
|
|
#341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mam dziś taki nastrój i nie wiem jak długo będzie się utrzymywał...Cytat:
Dzięki, cieszę się, że chociaż z tym jest ok
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Aniqa ja wczoraj mialan deoreysjny dzien, nawet poryczalam sobie ze te rozstepy sa ohydne i jestem maciora hahaha
Ale juz przeszlo Weszlam na wage 4,5 na plusieNa pol zbije jak nic, bo sobie pofolgowalam z godzinami i iloscia i nocnym podjadaniem |
|
|
|
#343 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#344 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ani_qa Ty po urlopie nawet dajesz radę ![]() Cytat:
![]() Ale super wieści u Ciebie, teściowej się pozbywasz i z pracą spokój, oj teraz to wątek,może przyspieszyć, bo co raz więcej osób na wolnym będzie ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
A humor niech Ci się poprawi dobrymi wynikami, jednak nie wszystko takie złe ![]() Cytat:
Chyba każda z nas taki dzień juz zaliczyła, oby nie zdazaly się one zbyt często... Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
#345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No nawet bardzo nie wypadłam z forum przez urlop ![]() Właśnie głównie z tego względu zależało mi na usg, no nic we wtorek będę się tłumaczyć gin.dlaczego nie przyszłam na usg ![]() Co do humorów to pewnie też hormony swoje robią, ale dziś serio mam bardzo kiepski, no nic nawet w domu nie mam nic dobrego, żeby sobie humor poprawić
|
|
#346 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Na reklamacji był dwa razy 1. spacerówka na samy początku użytkowania jeszcze nie była taka wyrobiona i jak chciałam ją na siłę rozłożyć to coś złamałam ale uznali reklamacje i naprawili 2. tuż przed końcem gwarancji hamulec przy wózku się zepsuł i niby można było jeździć ale jednak trochę to uciążliwe bez hamulca. Zostało 10 dni do końca gwarancji więc zadzwoniłam i też naprawili Ogólnie z użytkowania jestem zadowolona, chociaż jest trochę spory po złożeniu, ale do bagażnika się mieści.koleżanka ma bebetto pascal i też zadowolona, on chyba mniejszy po złożeniu. |
||
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, w aucie przepaliły się WSZYSTKIE żarówki!!! Byłam kupić, za wszystkie zapłaciłam...84 zł
Ale już mam wymienione, uff. Ciekawe czemu wszystkie naraz szlag trafił. Zjadłam pączka Skoro auto na chodzie to jadę po golonki Aniqa akurat listonosz to taki człowiek że zastaje w różnych sytuacjach Mam pytanie, dzieciaki kopią Was w okolicy pępka czy zdarza się też że dużo niżej ? ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz będziesz miała wszystkie nowe ale to nie jest tani interes ![]() Niby tak, ale nie chciałabym, żeby później całe miasto gadało, że siedzę z depresją w domu Inka potrafi bardzo nisko kopać
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuska wiem ale nie moge odpuscic sobie bo bedxie bieda
![]() Ogolnie moj kopie czasem wyzej, tylko ze w sumie malo kopie |
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
A może te dodatkowe kg to jest waga dziecka, płynów itp.?
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast mój gin jest na tyle normalny, że ja pytając go o prawdziwość stwierdzenia ww. pani powiedział, że STATYSTYCZNIE kobiety z nadwagą później, rzadko i słabo czują ruchy dziecka, ale statystykę można sobie w Sylwoha no ale Ty mówiłaś, że masz łożysko na przedniej ścianie, nie? A przy takim ułożeniu rzadziej czuje się ruchy ? |
|
|
|
|
#354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i się udało ![]() Cytat:
a jaką macie spacerowke? ![]() To wyrobiliscie się na styk z tą gwarancją ![]() A to ze jest duży to mi nie przeszkadza, bo wszystkie które wizualnie mi się podobają, to są spore, a samochód Męża i mój ma duży bagażnik, mój nawet jeszcze większy jest, więc spokojnie się zmieści do samochodu, chociaż tym nie muszę się martwić ![]() Dziękuję za opinie ;* Ja to tylko myślę, jak ja z gondola dziecko na 4 piętro wniosek, jak to prawie na poczatku będzie już 10 kg ![]() No nic, na początku bede planowała tak, żeby Mąż był w domu i mi pomógł, ewentualnie jak będę musiała wyjść tom fotelik, a potem jakoś trzeba będzie już trenowac mięśnie ![]() Cytat:
![]() Golonka dziś na obiad? u mnie w końcu ta tortilla, bo już dwa dni temu miałam zrobić i zawsze coś ;PCo do kopania, to już kilka razy pisałam, ze u mnie zdarza się przy pepku ale rzadko, głównie Lila nisko mnie kopie ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
sylwoha weź pod uwagę to, że nie możesz kontrolować całego przyrostu wagi...Duża część z tego to dziecko, wody, etc...Nie załamuj się, przecież potem to z nas "spłynie"
u mnie cały czas tak samo albo lekko się waha waga do przodu, ale w gabaraytach zmian nie widac. nie przejmuj sie! |
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz masz przynajmniej normalnego lekarza ![]() Z łożyskiem na przedniej ścianie podobno słabiej czuje się ruchy
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
sylwuska Tobie też Lila tak pipke wypycha?
Golonki na sobotę już chcę kupić, bo Tż mi truje że chce, a ja tez mam ochote w sumie
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś chyba jej się mój nastrój udzielił, bo jest naprawdę spokojna
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuje sie wywolana. Nie pisze bo mam.do dupy humor. Wczoraj zadzwonilam do gina kazal wziac nospe i lezec plackiem jak by nie przeszlo albo pojawilo sie krwawienie to na ip bo on ma akurat dyzur. Brzuch przestac bolec, mlody sobie robi rozpierduche w brzuchu. Jedyne co boli to prawa noga od pipki w dol ale to moj zylak na ktoeego nic nie mozna poradzic wiec leze wku.rwiona bo wtedy nie mam.takiego ucisku. Bylam tylko dzis u dentysty jeszcze jedna wizyta i mam z glowy zeby. Na razie zamilkne bo szlag mnie trafia jak pomysle ze przy chodzeniu moja bozena robi efekt poduszki powietrznej. |
|
|
|
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Picie miodu ma sens tylko, jeśli spożywasz go w temperturze poniżej 40 stopni, inaczej staje się tylko aromatycznym cukrem ponoć. Więc w gorącej herbacie to tylko dla smaku Najlepiej to zalać łyżkę miodu szklanką zimnej wody i rano to wypić. Ja zwykle jem: czosnek, piję coś jakby tzw. złote mleko (robi się taki specyfik z kurkumą, pieprzem i np. mlekiem kokosowym), do tego sok malinowy owszem oraz dużo kiszonek (kapusta najlepiej), także może być duża dawka wit. C, ale tylko lewoskrętnej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

Moja znajoma dość długo chodziła z rozwarciem 

bić to mało. Leży dzisiaj niech leży. 

i przez to wcale nie czuje się wyspana i wypoczęta eh
ciekawe jak będzie teraz bo póki co bobas bardzo spokojnie sobie w tym brzuchu siedzi i mało daje o sobie znać
na nigdy nie wychodzę z domu bez śniadania a dzisiaj zjem po dziewiątej
której tknąć nie mogłam 

ala:

4,5 na plusie
Ale już mam wymienione, uff.