- My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 ! - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-03, 11:10   #1111
Robusta
Wtajemniczenie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Nie, nic z tych rzeczy :P jedyne co można się przyczepić to wg mnie dawała za dużo proszku (cały czas tak daje do normalnego też) bo ubrania były sztywne. A ja jak prałam w loveli ubranka to było ok więc to kwestia ilości. Kupiłam sobie również odplamiacz z loveli. Ciekawe czy da radę proszek i odplamiacz są raczej bezzapachowe

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 11:26   #1112
wiecpatrycja
Przyczajenie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Co to znaczy że szyjka jest w granicach normy? Lekarz nie powiedzial mi ile cm ma oraz w karcie ciazy tez nic o tym nie ma tylko ze jest zamknieta czy cos takiego, a z usg to juz nic nie potrafie odczytac.. Czy to znaczy ze szyjka moze sie skraca, lekarz kazal lezec...
wiecpatrycja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 11:39   #1113
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiecpatrycja Pokaż wiadomość
Co to znaczy że szyjka jest w granicach normy? Lekarz nie powiedzial mi ile cm ma oraz w karcie ciazy tez nic o tym nie ma tylko ze jest zamknieta czy cos takiego, a z usg to juz nic nie potrafie odczytac.. Czy to znaczy ze szyjka moze sie skraca, lekarz kazal lezec...
Skoro kazał leżeć to znaczy, że jest coś na rzeczy. Prawdopodobnie jest w granicach normy, ale może się skracać i dlatego takie zalecenia. Dobrze, że zamknięta bo taka ma być
Stary 2015-09-03, 11:46   #1114
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Kurczę, poczułam pierwszy raz kopniaczki wyżej, prawie pod żebrami, może to znak, że się mała obróciła?
Stary 2015-09-03, 11:53   #1115
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
Kurczę, poczułam pierwszy raz kopniaczki wyżej, prawie pod żebrami, może to znak, że się mała obróciła?
Taaak
Stary 2015-09-03, 11:59   #1116
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Oo to super A czułaś to może?
U mnie nadal czuć kopniaki w pęcherz i jelita...O i wrzucam filmik z przed chwili, ona kocha nektarynki Mam łożysko na przedniej ścianie, jestem ciekawa jak u dziewczyn które mają z tyłu to wygląda

http://megawrzuta.pl/download/5430a0...2a7772d26.html

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 12:06   #1117
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
U mnie nadal czuć kopniaki w pęcherz i jelita...O i wrzucam filmik z przed chwili, ona kocha nektarynki Mam łożysko na przedniej ścianie, jestem ciekawa jak u dziewczyn które mają z tyłu to wygląda

O kurcze a ja myślałam, że u mnie już widać spore fale brzucha, u Ciebie to jakiś hardcore U Ciebie na dole fale widać, u mnie na górze
Stary 2015-09-03, 12:12   #1118
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
O kurcze a ja myślałam, że u mnie już widać spore fale brzucha, u Ciebie to jakiś hardcore U Ciebie na dole fale widać, u mnie na górze
No właśnie, dzięki za te słowa Czyli mam pewność, że ona nadal się nie przekręciła bo do góry w ogóle nie podchodzą jej kopniaki. Powinna góra falować jak u Ciebie a nie dół. I teraz można sobie wyobrazić jak chce się spać na lewym boku a nie mogę bo tak się właśnie rusza i szura I tak już ją kocham

Zuzia już na świecie

Stary 2015-09-03, 12:16   #1119
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie, dzięki za te słowa Czyli mam pewność, że ona nadal się nie przekręciła bo do góry w ogóle nie podchodzą jej kopniaki. Powinna góra falować jak u Ciebie a nie dół. I teraz można sobie wyobrazić jak chce się spać na lewym boku a nie mogę bo tak się właśnie rusza i szura I tak już ją kocham
Jak uda mi się wstawić filmik to pokażę gdzie u mnie kopie i się kręci póki co ładuje się już długo...

No mnie też budzi jak się tak wierci nad ranem, ale u Ciebie o wiele bardziej he he jeszcze niecałe 4 tygodnie i będę mieć to samo
Stary 2015-09-03, 12:18   #1120
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
A o jakich płatkach mówisz? Kukurydziane bardzo podnoszą cukier. Owsiane, nieugotowane i wrzucone do jogurtu nie powinny... Ja tak jem od czasu do czasu, ale nie mierzyłam po tym cukru.
Nooo miałam mieszankę owsianych z orzechami i głupia wiem, że błyskawiczne są do dupy bo byłam kiedyś na diecie i byłam obcykana ale stan ciążowy i zachcianki to inna sprawa...:/ ale wywaliłam je z tego zdenerwowania

Cytat:
Napisane przez dzikasliwka Pokaż wiadomość
Generalnie nie powinno się jeść produktów mlecznych na śniadanie. A jeśli chodzi o te ciastka z kremem, to wytłumaczenie jest proste Cukier prosty, po nim cukier leci szybko w gorę i równie szybko spada, dlatego tak Dlatego trzeba jeść węglowodany złożone, które stopniowo uwalniają cukier.

No przecież mówiłam Wam, że to głupie jest

Ja słyszałam o cieście dorżdzowym, ale bez kruszonki. Chociaż ostatnio zjadłam na urodzinach cioci restauracyjny obiad i spory kawał szarlotki z bitą śmietaną i lodami (no wiem, wiem ) i miałam cukier 106, także ten...
A no tak cukry proste... ale tak mi się chciało

Cytat:
Napisane przez india_love Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wy też już czujecie zmęczenie ciążą, ale takie psychiczne? Chcę jak najdłużej oczywiście doświadczać tego stanu aby mały urodził się zdrowy i aby ciąża była donoszona ale czasem już czuję, że te wszystkie nerwy, dolegliwości i zmartwienia ciążowe rzucają mi się na głowę. Czasem mam wrażenie, że zaraz oszaleję. A może taką jędza jestem i tyle
Nie należę do przypadków kobiet, które czują się w ciąży jakby miały skrzydła i mogły zrobić wszystko tylko wprost odwrotnie-denerwuje mnie to, że moje ciało zachowuje się inaczej niż bym tego oczekiwała bo przecież zawsze wszystko było przewidywalne. A teraz to taką rosyjska ruletka...
A ja mam inaczej. Mi jest tak dobrze w ciąży, mama się o mnie troszczy TŻ też i mi tak błogo.... Czasami mi ciężko już z tym brzuchem i z problemami ze spaniem i tu boli i dźga ale lubię ten stan Lubię patrzeć jak mi się ciało zmienia, lubię o tym gadać i w ogóle ja jestem chyba "szjabnięta" w tą drugą stronę

Cytat:
Nooo moja leży od 27 tyg główką w dół i czuję kopniaczki pod żebrami, jak tam nóżki przesuwa itp Także może CI się przekręciła

12.03.2015 II Kreski
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 12:20   #1121
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak uda mi się wstawić filmik to pokażę gdzie u mnie kopie i się kręci póki co ładuje się już długo...

No mnie też budzi jak się tak wierci nad ranem, ale u Ciebie o wiele bardziej he he jeszcze niecałe 4 tygodnie i będę mieć to samo
Chętnie zobaczę jak to powinno wyglądać A masz łożysko na przodzie czy w tyle?

Zuzia już na świecie

Stary 2015-09-03, 12:30   #1122
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Taaak
to niech już tak zostanie
Cytat:

nie czułam przekręcania jakoś wyjątkowo

ale Ci brzuch faluje, niesamowicie to wygląda u mnie to delikatnie podskakuje miejscami tylko
Cytat:
Napisane przez Dzika Ropucha Pokaż wiadomość
A ja mam inaczej. Mi jest tak dobrze w ciąży, mama się o mnie troszczy TŻ też i mi tak błogo.... Czasami mi ciężko już z tym brzuchem i z problemami ze spaniem i tu boli i dźga ale lubię ten stan Lubię patrzeć jak mi się ciało zmienia, lubię o tym gadać i w ogóle ja jestem chyba "szjabnięta" w tą drugą stronę

Nooo moja leży od 27 tyg główką w dół i czuję kopniaczki pod żebrami, jak tam nóżki przesuwa itp Także może CI się przekręciła
Mnie też się podoba póki co, chociaż czasem wolałabym być bardziej sprawna, ale nie narzekam póki mąż się mną opiekuje i też mam szajbę, ciągle bym się tylko przeglądała jak brzuch wygląda

za tydzień mam wizytę to się dowiem na pewno czy zmieniła ułożenie

a żeby nie było tak kolorowo to mi się chyba porobiły rozstępy na piersiach tzn pojawiły mi się od dołu i boku takie malutkie czerwono-fioletowe kreseczki macie jakiś patent na takie świeże rozstępy, czym je potraktować żeby były jak najmniej widoczne?
Stary 2015-09-03, 12:30   #1123
cynamon_
Zakorzenienie

srebrna, jakie fale u mnie tak samo to wygląda, moja buszuje na całym brzuchu, i bardzo nisko i wysoko, po bokach
Stary 2015-09-03, 12:37   #1124
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Chętnie zobaczę jak to powinno wyglądać A masz łożysko na przodzie czy w tyle?
Ja mam z tyłu a u Ciebie maleństwo się rusza tak jakbyś miała łożysko prawidłowo
Stary 2015-09-03, 12:44   #1125
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Iclosemyeyes nie wiem czy teraz coś by się dało z tym zrobić Olej kokosowy, makadamia i migdałowy mogą rozjaśniać...

cynamon to musi wyglądać świetnie a odczucia też są super, jak czasem się wypnie czy przywali kopniaka to aż podskakuję

Agusiek89 to ciekawe Natomiast łożysko u mnie położenia nie zmieniło. Przed ostatnim usg brzuszek nie ruszał mi się wcale a na usg mała szalała, wydaje mi się że ona jak słyszy głosy czy muzykę to podchodzi tak blisko i wtedy ją tak fajnie widać

Zuzia już na świecie

Stary 2015-09-03, 12:58   #1126
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja niestety filmiku nie zobaczę, bo albo nie umiem albo nie mogę go pobrać...

Przypadkiem zobaczyłam u marcówek, że mają fajnie zrobiony kalendarz wizyt. Jest wrzucony plik w excelu online i każdy się sam dopisuje Fajna sprawa, bo można by odciążyć srebrną_smugę. Tylko czy któraś z Was ogarnia jak zrobić taki plik? Tu jest link do 1 strony marcówek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828595

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 13:03   #1127
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha

Srebrna- Ale fajnie lata!!. Ja też tak chce... U mnie tylko gdzie nie gdzie pojedyńcze i mało a u Ciebie super!

Iclosemyeyes Witaj w klubie ja mam na piersi pełno kreseczek już, smaruję BioOil i nic za bardzo nie daje ale nowe nie wyskakują.

Poznanianka- Ja też nie umiałam ściągnąć tego filmiku ale tam po prawej stronie odlicza za ile sekund możesz ściągnąć potem na zielono pisze download i klikałam w to i dopiero za 4 razem mi zaskoczyło.

12.03.2015 II Kreski
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 13:06   #1128
Kasiula8708
Rozeznanie

Cytat:
Zainstalowałam tą aplikację Happy Baby, bardzo fajna Ona jakoś przypomina o wizytach?

Ja tych żon nie oglądam, zresztą wczoraj o tej godzinie już w łóżku leżałam
Oglądałam kto poślubi mojego syna, faceci w tej edycji mi się w ogóle nie widzą...

Mi nie przypomina,tylko tam sobe zapisuję wizyty i w razie co potem zerkam kiedy są

Cytat:
Napisane przez agne19s Pokaż wiadomość
Hej . Ja też mam ciężką noc za sobą. Maz poszedł bardzo pozno spać i cała noc chrapal. Normalnie mam dość. O 3 W nocy aż zaczęłam szukać w Internecie jakiś sposobów na to. Może wy coś poradzicie bo cmokanie klaskanie proszenie żeby przewrócił się na drugi bok działa na jakiś czas ale ja też nie mam siły co chwilę się budzić i powtarzać ten cykl. Nie wiem czy te apteczne kropelki dają jakieś efekty ?

Hmm to u nas jest ciekawie bo mężowi zdarza się chrapać ale nie aż tak bardzo,on za to bardzo narzeka że ja chrapie jak stara i spać nie może może i faktycznie bo często mam nos zatkany i śpię z otwartą buzią,nie mam pojęcia jakie przyczyny tego są może mam krzywą przegrodę czy jak,wypadało by to zbadać ale tak się zebrać nie mogę też często focha na niego mam że się śmieje ze mnie,to mnie wtedy straszy że nagra i udowodni,gorzej będzie jak oboje zaczniemy "koncert" a mała się przez to budzić będzie

Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość
Witam się z rańca wczoraj się nalatałam jak głupia, wieczorem padlam na pyszczek, kupilam małej kilka rzeczy, później wrzuce fotke, a i odwołuje ze niewiem co to skurcz w nodze, dziś w nocy tego doswiadczylam, mięsień na łydce tak wyszedł na bok ze aż się wystraszylam i postawiłam męża na równe nogi, jak się zapieralam ze magnezu nie będę brala, tak teraz grzecznie będę brała chociaż przez jakiś czas:/
Poznanianka, przybij piątkę!

Ja nie mam skurczy,ale od jakiegoś czasu wieczorem usnąć nie mogę bo tak dziwnie mi drętwieją nogi,kładę je wyżej ale nie zawsze pomaga,myślicie że powinnam magnez łykać?? jaki polecacie????

Cytat:
Wczoraj wpadłam do Auchan i takie cóś ustrzelił am. Cieplusie więc na wyjście że szpitala jak znalazł

Ale śliczny jaki rozmiar kupowałaś? mogę wiedzieć ile takie cudo kosztowało? z tego co pokazujecie to fajne ciuszki są w tym sklepie,szkoda że u mnie go nie ma

Cytat:
Dziewczyny czy Wy też już czujecie zmęczenie ciążą, ale takie psychiczne? Chcę jak najdłużej oczywiście doświadczać tego stanu aby mały urodził się zdrowy i aby ciąża była donoszona ale czasem już czuję, że te wszystkie nerwy, dolegliwości i zmartwienia ciążowe rzucają mi się na głowę. Czasem mam wrażenie, że zaraz oszaleję. A może taką jędza jestem i tyle
Nie należę do przypadków kobiet, które czują się w ciąży jakby miały skrzydła i mogły zrobić wszystko tylko wprost odwrotnie-denerwuje mnie to, że moje ciało zachowuje się inaczej niż bym tego oczekiwała bo przecież zawsze wszystko było przewidywalne. A teraz to taką rosyjska ruletka...

Nie jesteś sama też tak mam jestem zmęczona po byle czym,nic mi się robić nie chce,chodzę jak kaczucha ale nie powinnam narzekać bo to grzech,skoro jak narazie z Lenką wszystko ok,ja też nie mam nie wiadomo jakich dolegliwości ale często są takie gorsze dni

Cytat:

Wow ale wygibasy u mnie aż tak długo to nie trwa tylko chwilę zatrzęsie brzuchem i już teraz już rzadko są kopniaki tylko właśnie takie trzęsawki brzucha,ale jak chce komuś pokazać to cisza,więc pewnie nagrać też by mi się nie udało

ja dziś znowu nieprzespaną noc miałam,usnęłam ok 2,muszę chyba melisę pić bo jak tak dalej pójdzie to zwariuje,przecież dziś już chłodno było,nie śpię w dzień a tu nadal lipa z tego wszystkiego już nie mam co robić i oglądam porody na ipli
Tyś moje dziecko ..... a ja.... Twoja mama

Lenka,nasz mały wielki cud
Kasiula8708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 13:12   #1129
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:

Przypadkiem zobaczyłam u marcówek, że mają fajnie zrobiony kalendarz wizyt. Jest wrzucony plik w excelu online i każdy się sam dopisuje Fajna sprawa, bo można by odciążyć srebrną_smugę. Tylko czy któraś z Was ogarnia jak zrobić taki plik? Tu jest link do 1 strony marcówek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828595
O nie za ten excel online w googlach się nie biorę Może któraś inna chętna?

Kasiula mnie gin zapisała od początku Magnellę i na mnie działa

A ruchy Zuzi to przez nektarynkę i chyba głos prezydenta Dudy bo akurat oglądałam jak się wypowiadał Reaguje też tak na niski ton głosu męża. Jak tylko rozmawiamy ze sobą albo on rozmawia przez telefon to też wygibasy Ma dziewczyna już gust :P

Zuzia już na świecie

Stary 2015-09-03, 13:12   #1130
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzika Ropucha Pokaż wiadomość

Iclosemyeyes Witaj w klubie ja mam na piersi pełno kreseczek już, smaruję BioOil i nic za bardzo nie daje ale nowe nie wyskakują.
a tak mi się zawsze podobały moje piersi. Myślałam właśnie o tym BioOil, ale skoro to nic nie rozjaśnia to lipa...
Stary 2015-09-03, 13:22   #1131
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiula8708 Pokaż wiadomość
Ja nie mam skurczy,ale od jakiegoś czasu wieczorem usnąć nie mogę bo tak dziwnie mi drętwieją nogi,kładę je wyżej ale nie zawsze pomaga,myślicie że powinnam magnez łykać?? jaki polecacie????

z tego wszystkiego już nie mam co robić i oglądam porody na ipli
Myślę, że tak. Ja na początku miałam drętwienia i odkąd biorę Aspargin to już nie mam

Ipla jest za darmo? Bo ja nigdy tego nie ogarniałam.

srebrna_smuga, ale Zuzia szaleje w brzuchu Mój brzuch czasem też faluje, ale nie tak mocno. U mnie więcej się wypycha

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

india_love, śliczny kombinezon Jaka cena jeśli mogę spytać?

srebrna_smuga, gdybym umiała zrobić tego excela to bym się tym zajęła... Zapytam jeszcze szwagra, może mi powie jak to zrobić.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-03, 13:24   #1132
Agusiek89
Wtajemniczenie

A to moja Kręciołka nagrywane wczoraj

http://megawrzuta.pl/download/2ad6ef...92fb1dc4c.html
Stary 2015-09-03, 13:25   #1133
fasterka90
Zadomowienie

srebrna_smuga ale brzuch faluje! Super!

Ja dzisiaj juz 3razy brzuch smarowałam,normalnie mnie skóra boli, jakbym jej miała za mało...
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 13:34   #1134
Kasiula8708
Rozeznanie

Cytat:
O nie za ten excel online w googlach się nie biorę Może któraś inna chętna?

Kasiula mnie gin zapisała od początku Magnellę i na mnie działa

A ruchy Zuzi to przez nektarynkę i chyba głos prezydenta Dudy bo akurat oglądałam jak się wypowiadał Reaguje też tak na niski ton głosu męża. Jak tylko rozmawiamy ze sobą albo on rozmawia przez telefon to też wygibasy Ma dziewczyna już gust :P

no faktycznie gust od małego

Cytat:
Myślę, że tak. Ja na początku miałam drętwienia i odkąd biorę Aspargin to już nie mam

Ipla jest za darmo? Bo ja nigdy tego nie ogarniałam.

srebrna_smuga, ale Zuzia szaleje w brzuchu Mój brzuch czasem też faluje, ale nie tak mocno. U mnie więcej się wypycha

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

india_love, śliczny kombinezon Jaka cena jeśli mogę spytać?

srebrna_smuga, gdybym umiała zrobić tego excela to bym się tym zajęła... Zapytam jeszcze szwagra, może mi powie jak to zrobić.

tak ipla darmowa jest

muszę w takim razie wybrać się do apteki i zakupić magnez

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
srebrna_smuga ale brzuch faluje! Super!

Ja dzisiaj juz 3razy brzuch smarowałam,normalnie mnie skóra boli, jakbym jej miała za mało...

Może spróbuj smarować jakimś inny balsamem,silniej nawiżającym

Czy ty wiesz że za tydzień zaczniemy 8miesiąc

agusiek fajny widok,ja muszę moją przyczaić kiedyś o ile się da
Tyś moje dziecko ..... a ja.... Twoja mama

Lenka,nasz mały wielki cud
Kasiula8708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 13:36   #1135
cynamon_
Zakorzenienie

Fasterka, mnie swędzi i delikatnie drapie brzuch jak juz niemoge wytrzymać, mam wtedy wrażenie ze skóra jest jakby lekko zdretwiala, tak jakbym czucia nie miała do końca, dziwne to:/ smaruje się na zmianę w zależności na co mam akurat ochotę mustela, olejkiem babydreama i olejkiem migdalowym
Stary 2015-09-03, 13:36   #1136
poznanianka1990
Zakorzenienie

Agusiek89, no Twoja też szaleje

Często Wasze dzieci mają czkawkę? Bo moja to prawie codziennie Ciekawe od czego to zależy.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-03, 13:39   #1137
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
no faktycznie gust od małego

tak ipla darmowa jest

muszę w takim razie wybrać się do apteki i zakupić magnez

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Może spróbuj smarować jakimś inny balsamem,silniej nawiżającym

Czy ty wiesz że za tydzień zaczniemy 8miesiąc

agusiek fajny widok,ja muszę moją przyczaić kiedyś o ile się da
Moją też ciężko skamerować cały czas bryka a jak tylko włączam nagrywanie to zazwyczaj udaje że śpi akurat tu mi się udało

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Agusiek89, no Twoja też szaleje

Często Wasze dzieci mają czkawkę? Bo moja to prawie codziennie Ciekawe od czego to zależy.
Moja ma bardzo rzadko. Nie mam pojęcia, ale czytałam że to dla dzidziusiów w brzuchu nie jest nieprzyjemne i że w ten sposób kształtuje się układ pokarmowy bodajże
Stary 2015-09-03, 13:45   #1138
fasterka90
Zadomowienie

kasiula ja miesiące liczę sobie trochę po swojemu miesiącami, nie wg tygodni. Om była 5.02 i ja kolejne miesiące liczę że zaczynam po prostu zawsze 5, czyli po mojemu 8 miesiąc zaczynam w sobotę :p
Agusiek Twoja też szaleje widzę Moja zawsze przestaje jak włączę kamerę.

A brzuch smaruje balsamem z Lirene "będę mamą " na zmianę z olejkiem babydream...
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 13:50   #1139
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
kasiula ja miesiące liczę sobie trochę po swojemu miesiącami, nie wg tygodni. Om była 5.02 i ja kolejne miesiące liczę że zaczynam po prostu zawsze 5, czyli po mojemu 8 miesiąc zaczynam w sobotę :p
Agusiek Twoja też szaleje widzę Moja zawsze przestaje jak włączę kamerę.

A brzuch smaruje balsamem z Lirene "będę mamą " na zmianę z olejkiem babydream...
No szaleje szaleje czasem się zastanawiam co ona tam kombinuje, bo nie raz kopie mnie tak jakby naprzemian nóżkami mnie naparzała dziś rano np. aż brzuch mi cały latał. Mała kickbokserka pewnie głodna już była
Stary 2015-09-03, 13:58   #1140
india_love
Raczkowanie

Cytat:
U mnie też z przodu i o takich wygibasach mogę pomarzyc choć ktg pokazuje, że mam w brzuchu ciągłą balangę to ja odnoszę wrażenie, że mały leń tam siedzi
Pięknie ci brzusio faluje

Cytat:
Ale śliczny jaki rozmiar kupowałaś? mogę wiedzieć ile takie cudo kosztowało? z tego co pokazujecie to fajne ciuszki są w tym sklepie,szkoda że u mnie go nie ma
Cytat:

[/COLOR]india_love, śliczny kombinezon Jaka cena jeśli mogę spytać?
Kosztował 61 zł a rozmiar wzięłam 62. Ale jakiś taki duży się wydaje. Będzie na później w razie czego
Były jeszcze różowe.

Cytat:
A to moja Kręciołka nagrywane wczoraj
Cudo

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Moja ma bardzo rzadko. Nie mam pojęcia, ale czytałam że to dla dzidziusiów w brzuchu nie jest nieprzyjemne i że w ten sposób kształtuje się układ pokarmowy bodajże
Prawie codziennie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości