Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-04, 08:50   #631
benita84
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

Witam wstałam z mega bólem pleców a dokładnie to prawe biodro mnie boli i promieniuje na plecy. Masakra. Mam nadzieje ze przejdzie bo czuje sie jak starowinka co ledwo chodzi :/
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 08:55   #632
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
Witam wstałam z mega bólem pleców a dokładnie to prawe biodro mnie boli i promieniuje na plecy. Masakra. Mam nadzieje ze przejdzie bo czuje sie jak starowinka co ledwo chodzi :/
Alc. ..
TŻ coraz bardziej chory szkoda mi go bo naprawdę widać że ma dość. .. (

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:11   #633
andriuszka77
Zadomowienie

Adka gratuluję nowego tygodnia !
Widzę że też macie takie dziwaczne sny, ja jakjuz żadne to też mnie męczą takie nieprzyjemne sny, przeważnie niepokojace, ach szkoda gadać.

W końcu chociaż pogoda piękna bo 20 stopni i przyjemnie chłodno.

Ale tak.jak.któras pisała, zonka mam bo żadna kurtka nie chce pomieścić mojego brzucha, ehh trzeba będzie coś kupić na jesień. Póki co ratuje sie swetrami i polarami wiekszymi w których lubilam.sie otulac w zimowe dni.
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:11   #634
Fionka_31
Zakorzenienie

hello, witam się ponownie bo tapatalk mi nie dodał wcześniejszego posta

ja już od godziny w robocie, jak dobrze, że za chwilę weekend

czemu nie śpicie w nocy? za dużo myśli na głowie? czy nie jesteście zmęczone?
ja problemów już nie mam, ale najwcześniej zasypiam ok północy

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:13   #635
andriuszka77
Zadomowienie

Adka a swojego może do.lekarza wyślij, takiego przeziębienia może sie rozwinąć jakieś niedobre chorobsko, może za wczasu jakis antybiotyk? Obys Ty sie nie zarazila bo nam juz lekow brac nie mozna za bardzo poza paracetamolem, wuec slabo;/ zdrowia życzę
Stary 2015-09-04, 09:14   #636
Fionka_31
Zakorzenienie

a u mnie dziś urodziny tż, będzie tort bezowy
i ostatni dzień II trymestru

Stary 2015-09-04, 09:16   #637
sylwoha
Zakorzenienie

Fionka niet problemow siakos tak lubie sobie pojesc jablka o 4 rano :p
Hahah

Ale paskudna pogoda blee
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:16   #638
andriuszka77
Zadomowienie

Oo to najlepszego Fionka ! Oboje macie co świętować
Stary 2015-09-04, 09:19   #639
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Fionka mi się dzisiaj śniło, że biegam i tak się tym zmęczyłam, że się obudziłam

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Fionka i z okazji urodzić TŻ

Ja też mam nowy tydzień dziś 25
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:23   #640
zaneta_b
Rozeznanie

Ale pospałam! Przeleżałam kolejną godzinę i tyle :-( chyba muszę wstać coś zjeść bo mała się kopniakami dopomina o śniadanko

Ale macie sny :-D ja tam nic nie pamiętam...
zaneta_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:25   #641
Ani_qa
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52640844]Z tym ciśnieniem i płynami to jest chyba tak... Że jak mało się pije to krew się zagęszcza, ma utrudnione krążenie i przez to zwiększa się ciśnienie, bo ciężej jej się przepływa przez naczynia. A jak jest rozrzedzona przez większą ilość płynów to krąży sobie spokojnie i ciśnienie jest niższe na mój rozum tak to działa [/QUOTE]No właśnie to u mnie raczej to nie to. Podejrzewam, że po prostu gorszy dzień

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
W na dobre i na złe robili kiedyś trepanację czaszki na korytarzu

Cytat:
Napisane przez zaneta_b Pokaż wiadomość
Hej, ale tu dzisiaj naskrobałyście... Nie wiem czy dam radę dzisiaj nadrobić :-(

Mam bardzo zły dzień dzisiaj, w sumie już od wczoraj wieczór... Wczoraj i w nocy przeżyłam horror, a w zasadzie obie z dzidzią. Mój mąż zaliczył dachowanie autem ze szmacianym dachem, niby twierdzi że nic mu nie jest, ale wiecie jak jest z facetami... Zrobił dzisiaj prześwietlenie ale tylko żeber, stwierdził że głowa czy kark to mu nie potrzebne :-( a my z małą normalnie zawał obu serc...

I ja jeszcze dzisiaj byłam na takim szybkim usg u dr no i niby z tym moim spojeniem się poprawiło, powiedzmy że rozejście jest w normie, mam się nie martwić. Ale za to szyjka w dwa tygodnie skróciła się z 2.5 cm do 1.7... Też powiedział żebym się nie martwiła tylko leżała i zobaczymy za 1.5tygodnia na wizycie jak to dalej wygląda... No ale jak mam się nie martwić.???
O matko! Umarłabym kilka razy
Swoją drogą to ja mojemu bym nie podarowała i siłą zaciągnęła do lekarza. Ale skoro nie ma objawów to może faktycznie nic się nie stało.

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Noo i jeszcze płeć mowią "6 tydzien, to chłopiec!"
Tego jeszcze nie widziałam

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
A właśnie jaka jest temp ciała w ciąży.
U każdej kobiety inna, ale na pewno podwyższona
Gdybyś prowadziła obserwację to wiedziałabyś jaką masz przed owulacją, a jaką po i w ciąży, bo ona się utrzymuje, ale to pewnie wiesz

Cytat:
Napisane przez mervie Pokaż wiadomość
oglądałyście laski 'prokuratora'- nowy serial na tvp2?
jacek koman
i leżenie plackiem jest przyjemniejsze
całkiem mi się podobał, jak na polskie seriale to był poziom, no i byłam ciekawa scenariusza miłoszewskich- dali radę
teraz w kocham kino będą 'płynące wieżowce', też mam zamiar obejrzeć bo w kinie mnie ominęło

za dużo mam energii od tego leżenia, nie będę teraz spać po nocach
Tż wczoraj nagrał, więc oglądniemy w inny dzień

Cytat:
Sto lat

Witam się i ja, dziś 25t0d

Wczoraj cały dzień Mała była mega spokojna, a jak już się ruszyła to ledwo czułam. Serio się martwiłam...
Wieczorem jak leżałam to poczułam, że coś mi rośnie w brzuchu więc czekałam aż zacznie boleć bo myślałam, że to znów skurcz, ale nie zaczęło, więc zaczęłam delikatnie uciskać, żeby znaleźć co to, a to była Mała Dotknęłam jakąś małą część jej ciałka i mi uciekła
Za chwilę znowu poczułam to rośnięcie i mąż dotknął i mówił, że czuje, zmacaliśmy ją delikatnie i tak się rozbrykała nawet męża ręka jej nie przeszkadzała

A dziś już ładnie fika od rana

A i ja mam nastrój lepszy
Idę z tej okazji zrobić deser na później i jutro
Stary 2015-09-04, 09:27   #642
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Adka a swojego może do.lekarza wyślij, takiego przeziębienia może sie rozwinąć jakieś niedobre chorobsko, może za wczasu jakis antybiotyk? Obys Ty sie nie zarazila bo nam juz lekow brac nie mozna za bardzo poza paracetamolem, wuec slabo;/ zdrowia życzę
Nie zgodzi się. Domowe sposoby tylko.
Bierze paracetamol i inne specyfiki. Najdziwniejsze jest to że ciągle mu zimno a nie ma gorączki mmm
Pozatym żeby do lekarz tutaj przyjął to musiałby być umierający. Uwierzcie mi.

Cytat:
super )

Stary 2015-09-04, 09:34   #643
zaneta_b
Rozeznanie

Cytat:
Współczuję :-( mam nadzieję że szybko ci przejdzie , może jakoś źle spałaś...

Cytat:
Wszystkiego naj dla niego :-D ale niedobra jesteś! Teraz muszę kupić bezy!!! Koniecznie! Dobrze że i tak do sklepu muszę z mężem podjechać na chwilę to mam cukiernie obok.

Gryzelda padłam jak przeczytałam że się w czasie snu zmęczyłaś może przebierałaś nogami przez sen jak biegłaś

Dziewczyny leżące, chyba przy tej skracajacej się szyjce to mogę od czasu do czasu wyjść z domu i chociażby autem gdzieś do sklepu na chwilę podjechać? Jako pasażer? Przecież leżeć cały czas to się nie da... :-(

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Ani_qa fajnie tak czuć malucha, nie?

Ja się właśnie zastanawiam czy czasami to co wydaje mi się skurczem to nie jest tylko wypychaniem się małej... Muszę jakoś dokładniej to obserwować, bo kurde nie wiem
zaneta_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:34   #644
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
To sie nie robi smieszne, znow nie moge spac
Masakra
Chyba jako jedyna zaliczam bezsennosc
I chyba jako pierwsza
Bozeee
Ja niby zasypiam, ale ciągle się budzę i nie wstaję wyspana. Myślałam, że upał, albo że np. mi się źle śpi w innym miejscu, ale widzę, że w domu to samo. Śnią mi się jakieś przykre rzeczy i się budzę po kilka razy. Dziś postanowiłam spać do oporu i ok 6 byłam już żywa :/

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Hej, ja właśnie po pracy leżę w wannie i nadrabiam ostatnie posty.

Żaneta - współczuję przeżyć. Mam nadzieję, że tz nic nie będzie. Warto isc sprawdzić i tak.. czasami w szoku nie czuje się pewnych rzeczy a i np szyja moze zacząć boleć po 2-3 dniach dopiero (czego oczywiscie nie życzę). Ja kiedyś też dachowalam :/ i o dziwo też mi nic nie bylo. Chyba

Mujer - współczuję samopoczucia i je znam.. moze nie aż na taka skalę, ale wiele razy byłam zazdrosna o to, że tz (albo inni) bawi się lepiej niż ja. Ja jakos zawsze zapiep.rz i obowiązki.. a tu koncerty, wyjazdy itp (tz swojego czasu grał w zespole metalowym i troche jeździli na różne spędy i festiwale). Teraz przy okazji urlopów też spotyka się z kumplami a ja w tym czasie z dzieckiem siedze. Troche z własnego wyboru.. bo mnie po prostu juz nie kręci to co jego.. ja juz teraz zamiast muzyki częściej odpalam audiobooka. Ale kiedyś żyłam takim życiem jak on.. byłam jego grupies na koncertach.. bylo to fajne.. ale jak się miało 20 lat.. U was troche inaczej, bo ty dalej czujesz, że chcesz robić to co tz. Też masz pasję i chcesz robić to co on. Nie ma w tym nic dziwnego. Zazdrość o te wyjazdy to normalna sprawa.
No chociaż tyle, że moja zazdrość nie jest dziwna. Ale i tak pozostaje mi się z nią przegryźć i oswoić :/ Dziś mnie to już tylko smuci.

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Ja jakbym była w Twojej sytuacji, to kazałabym mu się ogarnąć i siedzieć na dupie przy mnie i przy dziecku :P Nie jestem taka dobra jak Ty Moim zdaniem jak już facet to dziecko zrobił, to na tym jego rola się nie kończy, a właśnie zaczyna. Ja mojemu dużo nagadałam, jak teraz miał wyjechać na drugi koniec Polski na kilka dni i wydaje mi się, że drugi raz tego błędu nie popełni Chociażby dla własnej spokojności

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Ja jadłam ostatnio kanapki z pieczarkami w occie. O raaany, jakie one pyszne

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Wczoraj wcinałam pieczarki i w sumie nie wiem, czemu grzyby w ciaży niet. Ciężkostrawne, czy trujące?

Nie no, ok, zostawiam już tego TŻ. I tak go nie uwiążę. Ciśnienie mi zeszło nieco A podejrzewam, że jak juz będzie w domu, to coś pomoże Generalnie, jak się wkurzę, to wrócę do mojej korpo i będzie taki kabanos
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:35   #645
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Bierze paracetamol i inne specyfiki. Najdziwniejsze jest to że ciągle mu zimno a nie ma gorączki mmm

super )
Cóż, jak dreszcze to początek , organizm walczy. Ja przed ciąża ratowalam sie ferwexem i bañki mi stawiała mama, więc polecam, naprawdę pomaga. No i tak jak robisz herbata z sokiem, wymoczyc nogi w gorącej.wodzie, skarpetki a potem do łóżka wygrzewac. Współczuję, taki czas skoków temperatury lato/jesień i zaczną.sie przeziębienia. Człowiek spocony wyjdzie i łatwo o wirusa.

zdrowia, zdrowia i jescze raz zdrowia !
Stary 2015-09-04, 09:35   #646
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość

super )

Szkoda, że nie ma gorączki, bo to dobry znak, jak się temp podnosi (o ile nie a bardzo).
Ale możliwe, że to tlyko byle przeziębienie. Długo go męczy? Coś go boli konkretnego?

Wyspał się porządnie?
Stary 2015-09-04, 09:37   #647
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
poszalałyście dziś! od południa 10 stron

małą spacerówkę to głównie kupiliśmy ze wygodniej się ją składało bo jedną ręką można było złożyć i wpakować do bagażnika, a ze ja zawsze sama to było mi łatwiej. Mamy quatro imola ale nie polecam.

jam masz swoje auto to zawsze możesz stelaż od wózka zostawić w aucie i samą gondolę z dzieckiem wnieść, to już będzie lżej

też mnie kusiło żeby oglądać takie rzeczy ale jednak nie polecam

rano robiłam to po 16 już wyniki były na stronie

super będzie mały elegancik

jeszcze 7 stron przede mną będę czytać jutro w drodze
Aha, bo myślałam, że z tej spacerówki też zadowoleni jesteście

Ja i tak nie zamierzam gondoli i stelaża wnosić, no to za ciężko na raz, stelaż na polpietrze bym zostawiają, chyba że będzie potrzebny, to będę się wracać
Cytat:
To sie nie robi smieszne, znow nie moge spac
Masakra
Chyba jako jedyna zaliczam bezsennosc
I chyba jako pierwsza
Bozeee
Ja też mam straszne problemy z zaśnięciem, ale jak zasne, to do rana już spie, tylko zasnąć nie moge i Tz się na mnie wkurza ze na tel siedze ;/

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Witamy się w piątek!

U nas 12 stopni i pada. I z jednej strony fajnie, bo się przewietrzy mieszkanie i już powietrze jest lepsze, ale z drugie słabo, bo nie mam ubrań na taką pogodę
Dziś wraca w końcu Mąż
U mnie taka sama pogoda, ja tam się cieszę, no w,końcu chłodniej a deszcz strasznie potrzebny, choć go nie lubię, ale niech pada jak tak sucho. Tylko też nie bardzo mam założyć, ostatnio w lumpeksie oglądałam jakieś płaszcze, ale skąd ja mam wiedzieć jaki widząc rozmiar, nie mam pojęcia jak będę wyglądała za miesiąc a co mówiąc w grudniu, ale w sumie na teraz też już coś by się przydało...

Super, jakoś wytrzymalas samotność
Cytat:
Ale fajnie, kupiłaś mu cos? Czy tort będzie prezentem? Albo coś innego??

Czesc

Widzę, że dużo z Was zaczyna dzisiaj nowy tydzień, ja też, 24 już! i idę w końcu na śniadanie, bo mam sygnały z brzucha, ze czas najwyższy juz

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:38   #648
kalwinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość

Kalwinka a w Częstochowie są jakieś zajęcia?
Mam rozpiskę na wrzesień i październik dla wszystkich grup, przesłać ci ?

Cytat:
Hej, ale tu dzisiaj naskrobałyście... Nie wiem czy dam radę dzisiaj nadrobić :-(

Mam bardzo zły dzień dzisiaj, w sumie już od wczoraj wieczór... Wczoraj i w nocy przeżyłam horror, a w zasadzie obie z dzidzią. Mój mąż zaliczył dachowanie autem ze szmacianym dachem, niby twierdzi że nic mu nie jest, ale wiecie jak jest z facetami... Zrobił dzisiaj prześwietlenie ale tylko żeber, stwierdził że głowa czy kark to mu nie potrzebne :-( a my z małą normalnie zawał obu serc...

I ja jeszcze dzisiaj byłam na takim szybkim usg u dr no i niby z tym moim spojeniem się poprawiło, powiedzmy że rozejście jest w normie, mam się nie martwić. Ale za to szyjka w dwa tygodnie skróciła się z 2.5 cm do 1.7... Też powiedział żebym się nie martwiła tylko leżała i zobaczymy za 1.5tygodnia na wizycie jak to dalej wygląda... No ale jak mam się nie martwić.???
Współczuję nerwów z tż, mam nadzieję, ze nic poważnego.

Jaka długość szyjki jest "bezpieczna" ?
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:39   #649
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny leżące, chyba przy tej skracajacej się szyjce to mogę od czasu do czasu wyjść z domu i chociażby autem gdzieś do sklepu na chwilę podjechać? Jako pasażer? Przecież leżeć cały czas to się nie da... :-([COLOR="Silver"]
uhmm nie znam się, nie doradzę Ci, ja bym dzwoniła do mojej ginekolog i pytała jednak, żeby sobie nie narobić biedy, więc Twój lekarz prowadzący zna Twój przypadek i może coś rozsądnie doradzić w sprawie wyjść, ja życzę Ci wszystkiego dobrego! i wytrwania w trudach ciąży!
Stary 2015-09-04, 09:40   #650
mujer
Zadomowienie

Dobry artykuł:
http://mamadu.pl/121191,twoje-dzieck...jacym-rodzicem

(Tak nie tylko do dzieci się powinno mówić, bo generalnie nie pozwalanie sobie czy innym na negatywne uczucia jest przyczyną tego, że rodzi się frustracja i niezrozumienie. To, co nieprzyjemne też ma prawo i musi być.)
Stary 2015-09-04, 09:41   #651
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Fionka niet problemow siakos tak lubie sobie pojesc jablka o 4 rano :p
Hahah

Ale paskudna pogoda blee
oj tam, trzeba było tak od razu
ja kiedyś cierpiałam na bezsenność jak miałam kocioł w głowie dlatego pytam

Stary 2015-09-04, 09:41   #652
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Cóż, jak dreszcze to początek , organizm walczy. Ja przed ciąża ratowalam sie ferwexem i bañki mi stawiała mama, więc polecam, naprawdę pomaga. No i tak jak robisz herbata z sokiem, wymoczyc nogi w gorącej.wodzie, skarpetki a potem do łóżka wygrzewac. Współczuję, taki czas skoków temperatury lato/jesień i zaczną.sie przeziębienia. Człowiek spocony wyjdzie i łatwo o wirusa.

zdrowia, zdrowia i jescze raz zdrowia !
No właśnie a u nas pogoda od 3 dni typowo jesienna.. :// grzeje się cały czas.

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie ma gorączki, bo to dobry znak, jak się temp podnosi (o ile nie a bardzo).
Ale możliwe, że to tlyko byle przeziębienie. Długo go męczy? Coś go boli konkretnego?

Wyspał się porządnie?
3 dzien się zaczął drugi konkretnie.
Najgorzej z zatoki słyszę jak harczy katar ma ale on wiecznie zatoki.
Śpi w szlafroku aż.
A śpi drugi dzień już

Stary 2015-09-04, 09:42   #653
0enedue
Zadomowienie

Zasnęłam i dopiero wstałam . I jestem zmierzla

Fionka wszystkiego najlepszego dla tz arty:

Gryzelda hahah no ale bieganie w śnie chyba można do aktywności zaliczyć nie musisz już dzisiaj nic robić

Gryzelda tak w szpitalu .. może te sale aa chociaż odremontowane..ale brr .. jeszcze na przeciwko porodowki .. prosektorium

Benita biedna

Adka dużo zdrówka dla tz !!

Szukam chętnego który wyprowadzi mi psa w ta pogoda
Plus tej ulewy jest taki ze dzisiaj nie ma robotników którzy ocirplaja blok na przeciwko .. BLOGA CISZA !!!

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:44   #654
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
No właśnie to u mnie raczej to nie to. Podejrzewam, że po prostu gorszy dzień

O matko! Umarłabym kilka razy
Swoją drogą to ja mojemu bym nie podarowała i siłą zaciągnęła do lekarza. Ale skoro nie ma objawów to może faktycznie nic się nie stało.

Tego jeszcze nie widziałam

U każdej kobiety inna, ale na pewno podwyższona
Gdybyś prowadziła obserwację to wiedziałabyś jaką masz przed owulacją, a jaką po i w ciąży, bo ona się utrzymuje, ale to pewnie wiesz

Tż wczoraj nagrał, więc oglądniemy w inny dzień

Sto lat

Witam się i ja, dziś 25t0d

Wczoraj cały dzień Mała była mega spokojna, a jak już się ruszyła to ledwo czułam. Serio się martwiłam...
Wieczorem jak leżałam to poczułam, że coś mi rośnie w brzuchu więc czekałam aż zacznie boleć bo myślałam, że to znów skurcz, ale nie zaczęło, więc zaczęłam delikatnie uciskać, żeby znaleźć co to, a to była Mała Dotknęłam jakąś małą część jej ciałka i mi uciekła
Za chwilę znowu poczułam to rośnięcie i mąż dotknął i mówił, że czuje, zmacaliśmy ją delikatnie i tak się rozbrykała nawet męża ręka jej nie przeszkadzała

A dziś już ładnie fika od rana

A i ja mam nastrój lepszy
Idę z tej okazji zrobić deser na później i jutro
Ojej to musiało być cudowne:Love:

Ja ostatnio nagralam chyba kilka dni temu jak skakala mi po brzuchu a Tz był w pracy na noc i mu wyslalam, ale się cieszył, mówił, ze takie rzeczy to może cały czas ogladac :Love:

Fajnie, ze dziś już Ci lepiej, co będziesz robila dobrego?

Cytat:
Ja niby zasypiam, ale ciągle się budzę i nie wstaję wyspana. Myślałam, że upał, albo że np. mi się źle śpi w innym miejscu, ale widzę, że w domu to samo. Śnią mi się jakieś przykre rzeczy i się budzę po kilka razy. Dziś postanowiłam spać do oporu i ok 6 byłam już żywa :/

No chociaż tyle, że moja zazdrość nie jest dziwna. Ale i tak pozostaje mi się z nią przegryźć i oswoić :/ Dziś mnie to już tylko smuci.

Wczoraj wcinałam pieczarki i w sumie nie wiem, czemu grzyby w ciaży niet. Ciężkostrawne, czy trujące?

Nie no, ok, zostawiam już tego TŻ. I tak go nie uwiążę. Ciśnienie mi zeszło nieco A podejrzewam, że jak juz będzie w domu, to coś pomoże Generalnie, jak się wkurzę, to wrócę do mojej korpo i będzie taki kabanos
Ale jak to, ze niby żadnych grzybów nie mozna? Np smażonych pieczarek w zapiekance, albo pieczarek w occie? Dlaczego?

syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:45   #655
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Ojej to musiało być cudowne:Love:

Ja ostatnio nagralam chyba kilka dni temu jak skakala mi po brzuchu a Tz był w pracy na noc i mu wyslalam, ale się cieszył, mówił, ze takie rzeczy to może cały czas ogladac :Love:

Fajnie, ze dziś już Ci lepiej, co będziesz robila dobrego?

Ale jak to, ze niby żadnych grzybów nie mozna? Np smażonych pieczarek w zapiekance, albo pieczarek w occie? Dlaczego?

No ja nie słyszałam nic, żeby nie można było grzybów. Gdyby mi się jakieś zakręciły w okolicy, to bym pewnie pożarła

Ech, jednak są plusy wczorajszego obżarcia się pieczonymi ziemniakami... przeszła mi ochota na ziemniaki. Wręcz mnie odrzuca na samą myśl Koniec z frytkami ufff
Stary 2015-09-04, 09:51   #656
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego naj dla niego :-D ale niedobra jesteś! Teraz muszę kupić bezy!!! Koniecznie! Dobrze że i tak do sklepu muszę z mężem podjechać na chwilę to mam cukiernie obok.

Gryzelda padłam jak przeczytałam że się w czasie snu zmęczyłaś może przebierałaś nogami przez sen jak biegłaś

chciałam zaznaczyć, że cały tydzień się dzielnie trzymałam i był rezim słodyczowy, jedynie rodzynkami grzeszyłam

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
J

chodzi o wiarygodność źródła grzybów i ew. ryzyko zatrucia

Stary 2015-09-04, 09:52   #657
czubasek20
Zakorzenienie

Ja dzis trzeci dzien pod rzad bede jesc frytki
Mam nieodparta pokuse na nie
Moja paczunia powinna dzis przyjsc
I zamawiam sobir bluzki i jakies legginsy bo mam.tylko jedna pare wyjsciowa.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:53   #658
0enedue
Zadomowienie

Wykrakalam ekipa się zjawiła i wiertarki czy co oni tam mają poszły w ruch ..; (

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 09:58   #659
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Z
Szukam chętnego który wyprowadzi mi psa w ta pogoda
Plus tej ulewy jest taki ze dzisiaj nie ma robotników którzy ocirplaja blok na przeciwko .. BLOGA CISZA !!!
ja moge pójść chętnie ! jakiego masz psiaka? mały duzy? kundel? mieszaniec? jakaś rasa konkretna? uwielbiam psy, moge iść

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:

uhmm ja po prostu jakoś wolę grzybów nie jeść, różnie to bywa z nimi, wolę unikać w ciąży, a czy można? pewnie tak, kwestia indywidualna
Stary 2015-09-04, 10:01   #660
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:

Ale fajnie, kupiłaś mu cos? Czy tort będzie prezentem? Albo coś innego??
haha, będzie będzie tort
prezentu jako tako nie dostanie, umówiłam się z nim na shopping

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości