Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-04, 10:02   #661
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

Cytat:
Napisane przez zaneta_b Pokaż wiadomość
Dziewczyny leżące, chyba przy tej skracajacej się szyjce to mogę od czasu do czasu wyjść z domu i chociażby autem gdzieś do sklepu na chwilę podjechać? Jako pasażer? Przecież leżeć cały czas to się nie da... :-(

Ani_qa fajnie tak czuć malucha, nie?

Ja się właśnie zastanawiam czy czasami to co wydaje mi się skurczem to nie jest tylko wypychaniem się małej... Muszę jakoś dokładniej to obserwować, bo kurde nie wiem
Żaneta ja bym na Twoim miejscu póki co leżała, bo serio masz krótką szyjkę, a lepiej, żeby się nie skróciła bardziej. Nie chcę Cię straszyć, ale moja znajoma ze skracającą szyjką leżała plackiem i jeszcze miała twardnienia brzucha i dodatkowo brała leki. Także oszczędzaj się, zobaczysz na następnej wizycie jak sprawa się będzie miała.
Wiadomo jak nie będzie miał Ci kto zrobić zakupów to na takie szybkie chyba będziesz musiała wyskoczyć, ale głównie leż.

O tak tak mi się humor poprawił, mogłabym góry przenosić

U mnie wiem kiedy są skurcze, bo są albo nieprzyjemne, albo bolesne. A Małą jak się wypcha to nie boli, tylko czuję jak rośnie i się pojawia taka górka, albo czuję pod ręką, zależy co wystawi

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
Jaka długość szyjki jest "bezpieczna" ?
Powinna zostawać dłuższa niż 3 cm, wiadomo, lepiej jak ma więcej
Krótka to już ok.2,5 cm. (jak źle piszę to niech mnie któraś poprawi).

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Dobry artykuł:
http://mamadu.pl/121191,twoje-dzieck...jacym-rodzicem

(Tak nie tylko do dzieci się powinno mówić, bo generalnie nie pozwalanie sobie czy innym na negatywne uczucia jest przyczyną tego, że rodzi się frustracja i niezrozumienie. To, co nieprzyjemne też ma prawo i musi być.)
Czytałam już kilka takich i się zgadzam

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Ojej to musiało być cudowne:Love:

Ja ostatnio nagralam chyba kilka dni temu jak skakala mi po brzuchu a Tz był w pracy na noc i mu wyslalam, ale się cieszył, mówił, ze takie rzeczy to może cały czas ogladac :Love:

Fajnie, ze dziś już Ci lepiej, co będziesz robila dobrego?

Ale jak to, ze niby żadnych grzybów nie mozna? Np smażonych pieczarek w zapiekance, albo pieczarek w occie? Dlaczego?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
O tak! Jakbym skrzydeł dostała

Mój mówi, że będzie mu brakował tych kopniaków

Zalałam w pucharkach brzoskwinie galaretką. Później na to bita śmietana, starta mleczna czekolada i rodzynki Tyle szczęścia naraz a d.upa rośnie później

Ja unikam grzybów bo są ciężkostrawne. A miałam ochotę zrobić parówki z pieczarkami na obiad

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
No ja nie słyszałam nic, żeby nie można było grzybów. Gdyby mi się jakieś zakręciły w okolicy, to bym pewnie pożarła

Ech, jednak są plusy wczorajszego obżarcia się pieczonymi ziemniakami... przeszła mi ochota na ziemniaki. Wręcz mnie odrzuca na samą myśl Koniec z frytkami ufff
Stary 2015-09-04, 10:03   #662
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość

chciałam zaznaczyć, że cały tydzień się dzielnie trzymałam i był rezim słodyczowy, jedynie rodzynkami grzeszyłam

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

chodzi o wiarygodność źródła grzybów i ew. ryzyko zatrucia
Też się pilnuję i omijam to co ustaliłyśmy, choć w sumie uhmmm, czy parówki tez się wliczają w reżim bo dziś zjadłam dwie parówki na śniadanie?? uhmmm

a słodycze omijam i lepiej się z tym czuję, jak mam smaka to grejpfruta zjem albo jabłko i jest ok

tylko kawy nie mogłam odstawić czasami taką rozpuszczalną z mlekiem podpijam

gorzej że muszę jeść naprawdę małe porcje jedzenia a rozdzielać to w czasie, bo jakoś miejsca mi brakuje w brzuszku, a potem po zwykłym obiedzie jak kiedyś czuję się przejedzona i taka pełna
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 10:11   #663
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Wykrakalam ekipa się zjawiła i wiertarki czy co oni tam mają poszły w ruch ..; (
Mnie najgorzej denerwują wentylatory w stolarni, która jest niedaleko nas... wieczorem jak otwieramy okno i idziemy spać wcześniej, czyli przed 22 to jest bardzo głośno :/ a wyłączają je jakoś o 22:30

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Dziś mam lepszy humor, więc zamówiłam koszyk z ubrankami, który czekał od dwóch dni na to
Stary 2015-09-04, 10:18   #664
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Ja dzis trzeci dzien pod rzad bede jesc frytki
Mam nieodparta pokuse na nie
Moja paczunia powinna dzis przyjsc
I zamawiam sobir bluzki i jakies legginsy bo mam.tylko jedna pare wyjsciowa.
Skąd będziesz zamawiala?
Cytat:
Wykrakalam ekipa się zjawiła i wiertarki czy co oni tam mają poszły w ruch ..; (
Ehh, ale dzisiaj już chłodniej, więc może jak zamkniesz okna, to nie będzie tak glosno?

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
ja moge pójść chętnie ! jakiego masz psiaka? mały duzy? kundel? mieszaniec? jakaś rasa konkretna? uwielbiam psy, moge iść

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

uhmm ja po prostu jakoś wolę grzybów nie jeść, różnie to bywa z nimi, wolę unikać w ciąży, a czy można? pewnie tak, kwestia indywidualna
Hah jak to dobrze żyć w nieświadomości, ja już kilka razy jadłam pieczarki, bo uwielbiam w zapiekankę i raczej nie będę zrezygnowała, pieczarki to takie grzyby, ze na surowo nawet są jadalne, mysle że mi nie poszkodza, skoro do tej pory dobrze się czułam
Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
haha, będzie będzie tort
prezentu jako tako nie dostanie, umówiłam się z nim na shopping
Hehe to sto lat dla Tz

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Żaneta ja bym na Twoim miejscu póki co leżała, bo serio masz krótką szyjkę, a lepiej, żeby się nie skróciła bardziej. Nie chcę Cię straszyć, ale moja znajoma ze skracającą szyjką leżała plackiem i jeszcze miała twardnienia brzucha i dodatkowo brała leki. Także oszczędzaj się, zobaczysz na następnej wizycie jak sprawa się będzie miała.
Wiadomo jak nie będzie miał Ci kto zrobić zakupów to na takie szybkie chyba będziesz musiała wyskoczyć, ale głównie leż.

O tak tak mi się humor poprawił, mogłabym góry przenosić

U mnie wiem kiedy są skurcze, bo są albo nieprzyjemne, albo bolesne. A Małą jak się wypcha to nie boli, tylko czuję jak rośnie i się pojawia taka górka, albo czuję pod ręką, zależy co wystawi

Powinna zostawać dłuższa niż 3 cm, wiadomo, lepiej jak ma więcej
Krótka to już ok.2,5 cm. (jak źle piszę to niech mnie któraś poprawi).

Czytałam już kilka takich i się zgadzam

O tak! Jakbym skrzydeł dostała

Mój mówi, że będzie mu brakował tych kopniaków

Zalałam w pucharkach brzoskwinie galaretką. Później na to bita śmietana, starta mleczna czekolada i rodzynki Tyle szczęścia naraz a d.upa rośnie później

Ja unikam grzybów bo są ciężkostrawne. A miałam ochotę zrobić parówki z pieczarkami na obiad rosi:

A Ci nie bedzie? Bo ja już mówiłam Mężowi, ze będę za nimi tęsknić

O to taki z owocami, mój Tz też bardzo takie lubi

Heh zakupy czekały na Twój lepszy humor ja chciałam kupić już te kocyki i rożek, ale wstrzymam się jeszcze do zakupu wózka, a raczej decyzji, który w końcu kupimy i wtedy wybiorę kolor, żeby pasowal i do wózka i łóżeczka

Sezon picia miodu z mlekiem uważam za otwarty, wczoraj zapomniałam, to wypilam dzisiaj rano i pogoda pasująca jest nawet

syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 10:29   #665
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

Heh zakupy czekały na Twój lepszy humor ja chciałam kupić już te kocyki i rożek, ale wstrzymam się jeszcze do zakupu wózka, a raczej decyzji, który w końcu kupimy i wtedy wybiorę kolor, żeby pasowal i do wózka i łóżeczka
Mi też na pewno będzie Ale za to będę mogła przytulić sprawczynię tych wszystkich kopniaków
Wydaje mi się, że zawsze się tęskni i wspomina to co miłe

O tak, zdecydowanie
Muszę jeszcze poszukać prześcieradeł i innych rzeczy. W sumie jeszcze tego trochę zostało

Oprócz Marine któryś jeszcze siedzi Wam w głowie?
Stary 2015-09-04, 10:33   #666
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Też się pilnuję i omijam to co ustaliłyśmy, choć w sumie uhmmm, czy parówki tez się wliczają w reżim bo dziś zjadłam dwie parówki na śniadanie?? uhmmm

a słodycze omijam i lepiej się z tym czuję, jak mam smaka to grejpfruta zjem albo jabłko i jest ok

spokojnie, na razie jest reżim słodyczowy parówki nie mają z tym nic wspólnego, kawa tak samo, no chyba, że bardzo słodzisz

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 10:34   #667
andriuszka77
Zadomowienie

POLECAM

https://video-waw1-1.xx.fbcdn.net/hv...f8&oe=55E97706

Wiem, że nie należy się śmiać jak ktoś się uczy, pewnie nie lepsza byłam jak robiłam kiedyś prawko, ale nie mogę sie powstrzymać polecam video
Stary 2015-09-04, 10:36   #668
rudaska
Zakorzenienie

Zaneta współczuję przeżyć z tż, może niech się przebada dokładnie? I ta szyjka. Odpoczywaj i trzymaj się

Mujer może zamiast siedzieć w domu to zabierzcie dzieciaka i jedzcie razem? Czemu masz się w domu zamykać?

Andriuszka ja parówki jadłam wczoraj. Jak mi tż pod nos przyniósł to co miałam powiedzieć? A kawy piję dwie jedną bezkofeinową jedną czarną parzoną

Czy tylko ja mam tu melodię do spania? Na prawym boku, na lewym, na plecach i w ogóle w każdej pozycji? Codziennie muszę sobie budzik nastawiać żeby o normalnej godzinie wstać
Stary 2015-09-04, 10:39   #669
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
POLECAM

Wiem, że nie należy się śmiać jak ktoś się uczy, pewnie nie lepsza byłam jak robiłam kiedyś prawko, ale nie mogę sie powstrzymać polecam video
Oglądałam to kiedyś No, niby każdy się kiedyś uczył, ale laska serio musiała się jeszcze wiele nauczyć

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Czy tylko ja mam tu melodię do spania? Na prawym boku, na lewym, na plecach i w ogóle w każdej pozycji? Codziennie muszę sobie budzik nastawiać żeby o normalnej godzinie wstać
Ja też mam codziennie budzik nastawiony Oprócz niedzieli.
Nawet jeśli źle bym w nocy spała, to nad ranem śpię jak zabita
Stary 2015-09-04, 10:41   #670
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Oglądałam to kiedyś No, niby każdy się kiedyś uczył, ale laska serio musiała się jeszcze wiele nauczyć [COLOR="Silver"]
:

hehehe : hahaha::h ahaha::ha haha::hah aha::haha ha:

no nie wiem, jakoś mnie to z rana rozbawiło, dobra jest hehehe
Stary 2015-09-04, 10:41   #671
0enedue
Zadomowienie

Andriuszka 7mczny Maltanczyk
Zapraszam
Na szczęście przestało padać wiec jakoś te wyjście wyglądało

Aniqa zamorduje Cię za ta galaretkę !!! nie pamiętam kiedy jadłam ostatnio

Skąd zamawialas ? Mi jak starczy czasu to tez dzisiaj zrobię koszyk )

Sylwuska korzystając ze jest taka pogoda chce wkoncu mieszkanie do porządku wywietrzyc wiec narazie ich nie zamykam

Idę zrobić jajecznica na śniadanie. .. później skocze do pzu i przy okazji do biedronki a na obiad spaghetti .. jeszcze ciasto mam w planach zrobić .. a wieczorem do znajomych na mecz

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 10:50   #672
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Andriuszka 7mczny Maltanczyk
Zapraszam
Na szczęście przestało padać wiec jakoś te wyjście wyglądało

ooo taka biała kulka słodyczy faaaajnie ja też bym wzięła do bloku takiego małego, ale niestety jak wrócę do pracy to nie chce żeby siedział sam, ze względu na specyfikę pracy zawodowej nie będę miała czasu i możliwości się nim zająć tak jakbym chciała, może więc kiedyś

A ja dzis jadę do rodziców, to caly weekend z moimi 3 psiakami połażę po lesie i się pobawię stęskniłam się za moim berneńczykiem i kundlami może po deszczu jakieś grzyby będą choć ogólnie deficyt wody, więc nie wiem...
Stary 2015-09-04, 10:55   #673
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe : hahaha::h ahaha::ha haha::hah aha::haha ha:

no nie wiem, jakoś mnie to z rana rozbawiło, dobra jest hehehe
https://www.youtube.com/watch?v=Q1XbGgwZ-9M a to widziałaś?

A z tą blondi to więcej akcji było

Cytat:
Aniqa zamorduje Cię za ta galaretkę !!! nie pamiętam kiedy jadłam ostatnio

Skąd zamawialas ? Mi jak starczy czasu to tez dzisiaj zrobię koszyk )

Sylwuska korzystając ze jest taka pogoda chce wkoncu mieszkanie do porządku wywietrzyc wiec narazie ich nie zamykam

Idę zrobić jajecznica na śniadanie. .. później skocze do pzu i przy okazji do biedronki a na obiad spaghetti .. jeszcze ciasto mam w planach zrobić .. a wieczorem do znajomych na mecz
Czas nadrobić zaległości Ja też dawno nie jadłam, a galaretka mi wyjątkowo w ciąży wchodzi

Zamawiałam na all u sprzedawcy kewis777

Ja też teraz wietrzę Bo w te upały to tylko w nocy otwierałam, a teraz można fajnie wywietrzyć

Ja za to marzę o jajecznicy i chyba w niedzielę sobie zrobię na śniadanie albo męża zatrudnię, chociaż ja pewnie wcześniej wstanę
Stary 2015-09-04, 10:55   #674
Koritsi_a
Zadomowienie

Hej dziewczyny! Ale macie produkcje. Ja nie ogarniam. Kiepsko sie czuje w ostatnich dniach. Brzuch spięty przez większość dnia. Macica juz tak wysoko ze mi utrudnia oddychanie. Najlepiej się czuję na stojąco :x a jak juz stoję to cos robię i wtedy brzuch sie odzywa... Dobrze ze chociaż upały odeszły.

Ale zrobiłam w końcu jakies pierwsze zakupy w lumpku dla Młodego, rzeczy jak nowe

Postaram sie być troche bardziej na bieżąco

My juz w 3 trymestrze 28 tydzień
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:00   #675
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=Q1XbGgwZ-9M a to widziałaś?

A z tą blondi to więcej akcji było
hahahah nie widziałam właśnie, siedze i się chichram hahahahahahahaah : hahaha::h ahaha::ha haha:

Koritsi - gratuluję III trymestru zdrowia! też mi brzuch już utrudnia codzienne funkcjonowanie i kostki puchną

a jak to jest bo mi pokazują aplikacje że 26 tydzień to już 3 trymestr, a znowu w necie czytam że to ostatni tydzień II, to już nie wiem
Stary 2015-09-04, 11:02   #676
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Fionku jakaś masakra się zrobiła z pierwszego posta jak włączę kompa to go naprawię i prześlę Ci na pw, co?

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:04   #677
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Ale macie produkcje. Ja nie ogarniam. Kiepsko sie czuje w ostatnich dniach. Brzuch spięty przez większość dnia. Macica juz tak wysoko ze mi utrudnia oddychanie. Najlepiej się czuję na stojąco :x a jak juz stoję to cos robię i wtedy brzuch sie odzywa... Dobrze ze chociaż upały odeszły.

Ale zrobiłam w końcu jakies pierwsze zakupy w lumpku dla Młodego, rzeczy jak nowe

Pochwalisz się zakupami?

Gratuluję III trym.
Ja dopiero za 2 tygodnie zaczynam III trym
Stary 2015-09-04, 11:06   #678
evciap0
Wtajemniczenie

Adka zdrówka dla TŻ! Trzymam kciuki, żeby mu przeszło

Fionka 100 lat dla TŻ

Benita współczuję, może źle spałaś?

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
Mam rozpiskę na wrzesień i październik dla wszystkich grup, przesłać ci ?

Współczuję nerwów z tż, mam nadzieję, ze nic poważnego.

Jaka długość szyjki jest "bezpieczna" ?
Bardzo chętnie

Cytat:
POLECAM

Krynć Asiuchna krynć stare, ale dalej śmieszne

Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość

Też najlepiej czuję się na stojąco, ten ucisk jest straszny

Pokaż ciuszki

My jutro zaczynamy 3 trymestr

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:09   #679
Fionka_31
Zakorzenienie

Gryzelda a co się stało z 1 str.? ja nic od wczoraj nie ruszałam
w kompie normalnie się wyświetla

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:10   #680
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
hahahah nie widziałam właśnie, siedze i się chichram hahahahahahahaah : hahaha::h ahaha::ha haha:

Koritsi - gratuluję III trymestru zdrowia! też mi brzuch już utrudnia codzienne funkcjonowanie i kostki puchną

a jak to jest bo mi pokazują aplikacje że 26 tydzień to już 3 trymestr, a znowu w necie czytam że to ostatni tydzień II, to już nie wiem
Ale swoją drogą to to zawracanie na rondzie często się kończy w taki sposób...
Ostatnio Tż opowiadał jak taki chłopak od nich z pracy zaczął nauki jazdy i zrobił to tak samo (chłopak skończył tylko podstawówkę)...

W aplikacji na BBF III trym.zaczyna się 27t0d (czyli 28tc)
Stary 2015-09-04, 11:10   #681
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd będziesz zamawiala?

Ehh, ale dzisiaj już chłodniej, więc może jak zamkniesz okna, to nie będzie tak glosno?

Hah jak to dobrze żyć w nieświadomości, ja już kilka razy jadłam pieczarki, bo uwielbiam w zapiekankę i raczej nie będę zrezygnowała, pieczarki to takie grzyby, ze na surowo nawet są jadalne, mysle że mi nie poszkodza, skoro do tej pory dobrze się czułam

Hehe to sto lat dla Tz

Sezon picia miodu z mlekiem uważam za otwarty, wczoraj zapomniałam, to wypilam dzisiaj rano i pogoda pasująca jest nawet

Z limone.pl spodnie a z happymum bluzki takie ladniejsze. Ale z opcja do karmienia zeby dluzej posluzyly skoro juz takie drogie sa.

Ide robic rybke na obiad i oczywiscie FRYTKI

Macie juz tak ze wasze piersi ,,leza " na brzuchu ?

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:11   #682
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Fionka na tel. wygląda jakby pół posta to był link i nie ma linków do poprzednich części?

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:11   #683
Ani_qa
Zakorzenienie

Mi też na kompie wyświetla się normalnie I strona, tylko te linki do poprzednich części nie działają.
Stary 2015-09-04, 11:13   #684
Koritsi_a
Zadomowienie

Cytat:
Pochwalisz się zakupami?

Gratuluję III trym.
Ja dopiero za 2 tygodnie zaczynam III trym

Muszę zaczekać aż starsza pójdzie spać bo jest bardzo zainteresowana ubrankami i nie daje zrobić zdjęć

Kupiłam tez na allegro używany kombinezon z mothercare. Jeszcze zamierzam dorwać jeden i będzie komplet razem ze śpiworkiem do fotelika.
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:13   #685
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Z limone.pl spodnie a z happymum bluzki takie ladniejsze. Ale z opcja do karmienia zeby dluzej posluzyly skoro juz takie drogie sa.

Ide robic rybke na obiad i oczywiscie FRYTKI

Macie juz tak ze wasze piersi ,,leza " na brzuchu ?
Ja frytki zjem jutro bo idziemy do pizzerii

Ja tak nie mam, bo mój brzuch jeszcze nie zaczyna się od piersi
Stary 2015-09-04, 11:14   #686
czubasek20
Zakorzenienie

Mi na tel sie wszystko normalnie wyswietla.

Stary 2015-09-04, 11:15   #687
halwaya
Zakorzenienie

Dopiero co wstałam! Tz mnie telefonem obudził.. i dziecko też jeszcze spało! Szok no nic.. wstajemy zatem.

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:17   #688
rudaska
Zakorzenienie

Dla tych co nie wierzą w mężczyzn Ojcowie są genialni!
https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hv...6c&oe=55E986D6
Stary 2015-09-04, 11:20   #689
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
dla tych co nie wierzą w mężczyzn :d ojcowie są genialni! :d
https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hv...6c&oe=55e986d6
:d
Stary 2015-09-04, 11:23   #690
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Dla tych co nie wierzą w mężczyzn Ojcowie są genialni!
https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hv...6c&oe=55E986D6

Swietne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości