Mamusie październikowe 2015, część 6 :) ! - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-04, 15:12   #3811
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !

DOKONAŁAM CUDU.
Spakowałam siebie i Kubusia w torbę w sówki
Brakło mi miejsca na podkłady na łóżko sztuk 10 oraz to, co do porodu samego.
Pakowałam ciuchy, koszule, ręczniki, podpaski, ubranka, pamperki etc - w próżniówki
Szkoda, że troszkę mi miejsca brakło - ale Kubuś zaopatrzony na tydzień jakby coś... ja w sumie podobnie
Zastanowię się, co z tymi podkładami i resztą zrobić, może po prostu w reklamówkę wrzucę :0 -- KRÓLEWNA, foto za moment
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 15:17   #3812
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
hej

po usg wszystko dobrze mój mały misio waży już 2200
super

ja mam wizytę w czwartek

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
A co to jest w ogóle za lek? JA nic nie wiem o nim. Na kolkę tak?

Pamiętajcie, ze jak dziecko będzie ciągle płakało i wszyscy naookoło łącznie z lekarzem mówią, że kolki to sprawdzcie mocz malucha, bo nie raz się okazuje że ma zapelania pęcherza a nie żadne kolki

JA znam pycha przepis mojej mamy
Ugotować w osolonej wodzie. W tym czasie na patelni przypiec pokrojoną w kostkę cebulę. DOdać marche i groszek. Dodać masełka, sól, pieprz do smaku. TO się razem ma zasmażyć trochę. Jakie to pyszne TO już wiem co jutro albo pojutze do obiadu
tak na kolki, podobno działa cuda i kolka przechodzi jak ręką odjął

dzięki za przepis

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
O widzisz. Jakby była potrzeba to przy zakupie 4 opakowań lepiej wychodzi niż na tej polskiej stronie. A jesteś w stanie się zorientować jaki byłby mniej więcej koszt wysyłki paczuszki?
to trzeba sprawdzić na stronie poczty ile mniej więcej paczka do pl kosztuje

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
DOKONAŁAM CUDU.
Pakowałam ciuchy, koszule, ręczniki, podpaski, ubranka, pamperki etc - w próżniówki
Szkoda, że troszkę mi miejsca brakło - ale Kubuś zaopatrzony na tydzień jakby coś... ja w sumie podobnie
Zastanowię się, co z tymi podkładami i resztą zrobić, może po prostu w reklamówkę wrzucę :0 -- KRÓLEWNA, foto za moment
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 15:18   #3813
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dziewczyny co myślicie?
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 15:20   #3814
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
DOKONAŁAM CUDU.
Ze ile tych podkladow na lozko ??? Tyle do szpitala bierzesz? Ja mam tylko 4 ...

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Toska ale czadowe
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 15:31   #3815
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny co myślicie?
super!!
Stary 2015-09-04, 15:31   #3816
mala29lll
Zakorzenienie

Tosia ten w zygzaki fajny

A my dziś mamy na obiad frytki z piekarnika. Któraś tu dawała link do nich http://www.mniammniam.com/Frytki_z_p...__-17703p.html

i maślanka do tego mniam
Stary 2015-09-04, 15:31   #3817
natalitka1988
wkręcona :)

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Ze ile tych podkladow na lozko ??? Tyle do szpitala bierzesz? Ja mam tylko 4 ...

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Toska ale czadowe
A to u was nie dają tych podkładów ? U nas szpital to daje., Tosia sama to robiłaś?
Stary 2015-09-04, 15:33   #3818
Amelie04
Zakorzenienie

U nas nie dostaniesz nawet chusteczki higienicznej a co dopiero podklad. Daja jeden a jak nie masz swoich to mordy dra
Stary 2015-09-04, 15:35   #3819
krolewna1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny co myślicie?

Super, masz talent!!

Cytat:
DOKONAŁAM CUDU.

Ooo to w takim razie chyba ją zamówię..u mnie w szpitalu dają wszystko zaczynając od podkładów, kończąc na pampkach. Więc może i się w nią zmieszczę Czekam na focisze

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 15:41   #3820
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Toska ale czadowe
Cytat:
Tosia ten w zygzaki fajny
Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Tosia sama to robiłaś?
Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
Super, masz talent!!
Dzięki
mala w zygzaki jest przód, a w słoniki tył maskotki Pamiętasz, jak się zastanawiałam nad zakupem kilku materiałów na allegro? to właśnie na to.

Mój przedszkolak uwielbia kocie motywy/zabawki więc stwierdziłam, że spróbuję mu coś skonstruować sama ale muszę jeszcze poćwiczyć żeby naprawdę ładnie wyszło.
Stary 2015-09-04, 15:43   #3821
natalitka1988
wkręcona :)

Cytat:
U nas nie dostaniesz nawet chusteczki higienicznej a co dopiero podklad. Daja jeden a jak nie masz swoich to mordy dra
T nas wszystko dają. Mam tylko wziąć chusteczki mokre
Stary 2015-09-04, 15:47   #3822
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
tutaj dają wszystko..i dla mnie i dla dziecka.. muszę wziąć tylko swoje ubrania i kosmetyki i ubranko na wyjście dla małego. nawet laktatora nie potrzebuję :P
Stary 2015-09-04, 15:47   #3823
krolewna1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki

mala w zygzaki jest przód, a w słoniki tył maskotki Pamiętasz, jak się zastanawiałam nad zakupem kilku materiałów na allegro? to właśnie na to.

Mój przedszkolak uwielbia kocie motywy/zabawki więc stwierdziłam, że spróbuję mu coś skonstruować sama ale muszę jeszcze poćwiczyć żeby naprawdę ładnie wyszło.

Podeslesz linka do materiałów? Zastanawiałam się kiedyś czy opłaca się samemu zrobić kocyk minky

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 15:49   #3824
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki

Tosiaaa. Ja w te zygzaki mam ochraniacz i rożek. Sama to zrobiłaś . ? Sliczne kocięta
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 15:53   #3825
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Podeslesz linka do materiałów? Zastanawiałam się kiedyś czy opłaca się samemu zrobić kocyk minky
Ja kupowałam tutaj http://allegro.pl/listing/user/listi...04645&id=76593
Szybko wysłali i wszystko się zgadzało
Minky też mają niedrogo, ale taki cienki dość. Pewnie te droższe u innych sprzedawców są lepsze.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
Tosiaaa. Ja w te zygzaki mam ochraniacz i rożek. Sama to zrobiłaś . ? Sliczne kocięta
Pamiętam właśnie, że masz takie zygzaki
Ja siama

Jeszcze mam trzeci materiał w papugi kolorowe. Coś pewnie jeszcze będę próbowała uszyć, chociaż ręcznie to sporo pracy, a ja manualnie średnio sprawna jestem
Stary 2015-09-04, 16:04   #3826
niud
Wtajemniczenie

Trzeba mieć anielską cierpliwość żeby Was nadrobić i to tylko 1,5 dnia.

Cytat:
Aż nie można uwierzyć, ze te nasze dzieci niedawno miąły po 200 gram
Ano, a teraz przybierają po 200 tygodniowo

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No to waży ciut więcej od zawartości mojego brzuchola tylko mój gin nic o przewidywanej wadze końcowej nie mówił.
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
moja lekarka nie szacuje wagi, i dobrze, jestem spokojniejsza I tak nie wiadomo jak będzie rosło. A przynajmniej się nie zamartwiam, że za małe lub za duże
Moja szacuje logicznie na podstawie obecnego przyrostu. Od jakiegoś czasu faktycznie wychodzi, że tygodniowo przybiera prawie idealnie 225g, więc jakąś tam tendencję mam

Poza tym uzupełniając opis wczorajszej wizyty.
Leżymy główką w dołu i twarzyczką w bok i to jest jak najbardziej właściwa pozycja. Szyjka może ciut miększa, ale nadal ma 2 cm i jest skierowana w kierunku kręgosłupa, więc raczej przedwczesnego porodu się spodziewać nie muszę.
Brak przepowiadaczy jest jak najbardziej możliwy, tak samo jak przepowiadacze utrzymujące się przez 3 miesiące i poród po terminie - to wszystko zależy od naszej urody Przy czym na koniec podkreśliła, że każdy organizm jest inny i natura jest tak niesamowita, że równie dobrze mogę urodzić za 2 dni ( ale póki co nic na to totalnie nie wskazuje ).
Co do liści malin i wiesiołka - to akurat moja babka nie jest jakąś zwolenniczką i mówi że nie ma jednoznacznych badań potwierdzających skuteczność, a podobno pojawia się nowa teoria wśród lekarzy o generalnym unikaniu ziół w czasie ciąży
Jednak liście malin mogą wpływać na ciśnienie, ale też nie każdy jest na to podatny - trzeba się poobserwować. Jeszcze zapytam się dziś położnej co ona na to

To co na bank poleca, żeby przyspieszyć poród sam w sobie - to dużo spacerować i uprawiać sex Jak się pytałam od kiedy to ja mogę już, ponieważ nie miałam ani przez chwilę zagrożonej ciąży. I generalnie jak tam mała po drodze pisała, to po 37 ciąża jest donoszona, ale ideałem jest poród od 39 TC (czyli skończony 38 ). Także jak dla mnie jeszcze 2 tygodnie

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość
Ja mam tak 40 -45 na skurczu ale ciule bolesne są i średnio na ktg co 3-5 min - lekarz mi tłumaczył ze w 2 ciąży będę inaczej czuć i jeśli one są tak często i bolą to powoli rozwieraja szyjke -wczoraj wieczorem badal szyjke i nadal zamknięta ale miękka i mała jest juz bardzo nisko i lepek w dole
Powiedział ze puszcza mnie do domu i mam się obijac ile wlezie a mała może zaczeka jeszcze tydzień i powinno być ok. Te sterydy potrzebują mniej więcej tygodnia żeby dobrze zadziałać
Trzymam mocno kciuki

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
ale koszlula za 50zl to przesada mimo ze jest dobry rozmiar itd to material jest jednak kiepski
http://allegro.pl/nowosc-rozpinana-k...144021969.html
Dzięki za info, bo się czaiłam już na analogiczną koszulę z IF tylko na ramiączka.

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
Kurde a mnie od paru dni podbrzusze boli jak na okres i to coraz częściej w ciągu dnia.. Twardnienie raczej nie boli ale ciężko to rozróżnić niekiedy od wypinania się małego.. Do tego te ukłucia kilka razy ... Już chyba niedaleko .. byle wytrzymał do polowy. Ciekawe co w czwartek na wizycie wyjdzie
Ja właśnie chyba też mam problemy z rozróżnianiem, czy mi się macica spina, czy chce mi się siki, czy nr.2, czy grzdyl wali piąstkami w szyjkę, czy pęcherz ( chociaż to chyba rozpoznaje najlepiej ). Dzisiaj coś mnie tam zaczęło męczyć.
Najgorzej było wczoraj, jak stałam ponad pół godziny w kroku a synek przez prawie cały ten czas boksował mi szyję i pęcherz - ewidentnie stanie w korku mu się nie podobało ...

Cytat:
Ja mam wizyte w srode, ale lekarz powiedzial ze gbs pobierzemy i bez usg. Jednak chyba mu powiem, ze sie niepokoje o ta wage to moze mi zrobi jak myslicie? Chodze prywatnie
Takie USG żeby określić wagę to zajmuje 2-3 minuty, ja mam na każdej wizycie. Tylko bez opisu, więc za darmo mi robi Wczoraj dostałam wyjątkowo wydruk z wymiarami.

Cytat:
Kciuki

Ja też jakaś dziwna jestem ostatnio ALbo zła albo smutna. Jakieś mam dziwne uczucia, odczucia, przeczucia i inne hu.e muje dzikie węże
Niestety zaczynam mieć to samo - to chyba podświadoma panika.

Cytat:
Dziewczyny co myślicie?
Fajne, ile ?
EDIT : Sama robiłaś, czad !

P.S. Dziewczyny jak któraś by chciała sobie kupić spryskiwacz do grażyny i ma w pobliżu Auchana, to teraz jest taki dział rzeczy za 1/2/3/5/10 pln itp. i akurat los tak chciał, że jak dziś pojechałam po taki spryskiwacz to był w dziale za 2 pln Analogiczny do tego co mała wrzucała linka do aukcji, tylko okrągły a nie stożek ( 300 ml ).

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Jeszcze poruszałyście temat niemieckiego espumisanu, polecam przeczytać poniższy wpis.
http://tatowymokiem.blogspot.com/201...n-bobotic.html
To jest dokładnie to samo co polski espumisan, tylko inne dawkowanie

Edytowane przez niud
Czas edycji: 2015-09-04 o 16:08
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 16:15   #3827
Amelie04
Zakorzenienie

Niud ktory Ty masz dokladnie tydzien ? Od ktorego tyg mozna juz bezpiecznie "szalec"? bo nie wiemy ile sie wstrzymywac, heehe
Stary 2015-09-04, 16:24   #3828
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
Ja kupowałam tutaj http://allegro.pl/listing/user/listi...04645&id=76593
Szybko wysłali i wszystko się zgadzało
Minky też mają niedrogo, ale taki cienki dość. Pewnie te droższe u innych sprzedawców są lepsze.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Pamiętam właśnie, że masz takie zygzaki
Ja siama

Jeszcze mam trzeci materiał w papugi kolorowe. Coś pewnie jeszcze będę próbowała uszyć, chociaż ręcznie to sporo pracy, a ja manualnie średnio sprawna jestem
Może też spróbuję

O nie, akurat te zygzaki mają chwilowy brak
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 16:25   #3829
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Niud ktory Ty masz dokladnie tydzien ? Od ktorego tyg mozna juz bezpiecznie "szalec"? bo nie wiemy ile sie wstrzymywac, heehe
Wczoraj, czy tam dziś zaczęłam 37.
Suwak pokazuje co innego moja ginka co innego ( ale to 1 dzień różnicy ).
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 16:34   #3830
Amelie04
Zakorzenienie

Czyli 36t1d?

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

U mnie lekarz uznaje skonczone tyg czyli jakbym miala 36t1d to dla niego by byl 36 nadal
Stary 2015-09-04, 16:35   #3831
relate
Raczkowanie

Gratulacje za wizyty i 3mam kciukasy za następne u mnie dzisiaj pogoda cudowna, jesień czuć w koncu. Najchętniej cały dzien bym przespała. Nie wiem która to pisała o tym odcinku tych "porodów" ale też ten odcinek oglądałam. Nie wiem jak to można mieć tak w dupce dzieciatko, jeszcze rozumiem chłopa wygonić... Pf.
relate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 16:36   #3832
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli 36t1d?

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

U mnie lekarz uznaje skonczone tyg czyli jakbym miala 36t1d to dla niego by byl 36 nadal
lekarze tak właśnie liczą. skończone tygodnie
Stary 2015-09-04, 16:47   #3833
gosiek0388
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Ja juz po USG. Stresowałam sie okropnie, aż mi niedobrze było i myślałam, ze zwymiotuje pod tym gabinetem, ale wszystko jest ok . Malutka wazy 2728g. Obwód główki ma tydzien do tylu i wychodzi na 35t2d, ale poza tym wszystko w granicach 36t1d. Co nie zmienia faktu, ze i tak czymś od rana zestresowana jestem :/.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gratki za wizyte
Cytat:
Kciuki

Ja też jakaś dziwna jestem ostatnio ALbo zła albo smutna. Jakieś mam dziwne uczucia, odczucia, przeczucia i inne hu.e muje dzikie węże
to samo mam , sama jestem zła na siebie,że taka jestem

mąż mnie porwał od prasowania i pojechaliśmy na zakupy, pojechaliśmy głownie po torbe, heh no i wiecie wróciliśmy bez bośmy zapomnieli, ale kupiliśmy wanienke i stojaczek i zjedliśmy przepyszną pizze
Stary 2015-09-04, 16:55   #3834
Oliath
Zakorzenienie

TOSIA super !!!

Cytat:
Ja nie lubię na poplamionym ani chwilki leżeć poza tym nigdy nie wiadomo, na ile czasu będą musiały wystarczyć, a już pisałam, że u nas ciężko będzie dowozy zorganizować, więc spory zapas wszystkiego biorę
Cytat:
A to u was nie dają tych podkładów ? U nas szpital to daje., Tosia sama to robiłaś?
Cytat:
u mnie w szpitalu dają wszystko zaczynając od podkładów, kończąc na pampkach. Więc może i się w nią zmieszczę Czekam na focisze
Cytat:
T nas wszystko dają. Mam tylko wziąć chusteczki mokre
Ja nie wiem, gdzie Wy rodzicie że takie luksusy to jest też inaczej jak się wie, dokąd się pojedzie - u nas we Wro są 4 porodówki i jedziesz tam, gdzie są miejsca akurat, więc nawet nie sprawdzam, czy i co gdzie dają, bo tu dają jedno, tam drugie, a jeszcze gdzie indziej w ogóle nic
Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
tutaj dają wszystko..i dla mnie i dla dziecka.. muszę wziąć tylko swoje ubrania i kosmetyki i ubranko na wyjście dla małego. nawet laktatora nie potrzebuję :P
A u Ciebie to wiadomo
Kubulek
Stary 2015-09-04, 16:59   #3835
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Myślałam, że to 2 i że kupiłaś. Zdolna bestia
Stary 2015-09-04, 17:08   #3836
emylka86
Zakorzenienie

siedzę i oglądam stronkę z dzieciowymi rzeczami... dobrze że nie mam kasy na koncie ;p

ale ten ręcznik (jak znajdę w innych kolorach) chyba zamówię http://pl.dawanda.com/product/806400...-przedszkolaka

gratuluję udanych wizyt.
Małpka idziemy widzę łep w łep bo mój młody we wtorek tez miał 2200 : )

a zaraz muszę iść po zcekoladę do sklepu bo mam mega chcice ;p

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 17:21   #3837
sabonka123
Rozeznanie

Cześć. Podczytuje was dziś trochę. Błagam nie piszcie taj dużo bo nie daje rady ostatnio nadrabiać
Przypomniało mi się ze jeszcze pare rzeczy potrzebuje dla bobaska i może pomożecie mi wybrać torbę do wózka?
Moje typy:
http://allegro.pl/uniwersalna-duza-t...341905985.html

http://allegro.pl/polska-torba-torby...623663964.html

http://allegro.pl/hit-2013-uniwersal...477900947.html

Zaczęłam tez się zastanawiać czy nagotowac trochę jedzenia do pomrozenia żeby było przynajmniej na te początkowe dni po porodzie... co sądzicie?

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
Idź idź do sklepu bo dziś dzień czekolady :d

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 17:22   #3838
Oliath
Zakorzenienie

Dobra, ja mam dość: był serwisant, to nie ta część nie działała, którą wymienił (znów), pozostaje płyta główna.
Albo nowy piec.
Płyt już moze nie być w produkcji.
Na piec nas nie stać.
Mam ochotę coś rozpier.dolić.

Królewna, fotki torby załączam:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN5538.jpg (201,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5545.jpg (187,6 KB, 16 załadowań)
Kubulek
Stary 2015-09-04, 17:23   #3839
Amelie04
Zakorzenienie

Te przepowiadacze mnie wykoncza... Juz sie nawet nie schylam, bo caly czas skurcz. Siadam skurcz, wstaje skurcz nie chce do szpitalaaa i nie chce brac juz tej luteiny na sam koniec praktycznie.... W ciagu godziny to ze 20 ich mam
Stary 2015-09-04, 17:27   #3840
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
siedzę i oglądam stronkę z dzieciowymi rzeczami... dobrze że nie mam kasy na koncie ;p

ale ten ręcznik (jak znajdę w innych kolorach) chyba zamówię http://pl.dawanda.com/product/806400...-przedszkolaka

gratuluję udanych wizyt.
Małpka idziemy widzę łep w łep bo mój młody we wtorek tez miał 2200 : )

Ooo ładny. Nawet ten pomarańczowy
Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Cześć. Podczytuje was dziś trochę. Błagam nie piszcie taj dużo bo nie daje rady ostatnio nadrabiać
Przypomniało mi się ze jeszcze pare rzeczy potrzebuje dla bobaska i może pomożecie mi wybrać torbę do wózka?
Moje typy:
http://allegro.pl/uniwersalna-duza-t...341905985.html

http://allegro.pl/polska-torba-torby...623663964.html

http://allegro.pl/hit-2013-uniwersal...477900947.html
Chyba ta 2 najładniejsza

Ja nie gotuję na zapas, bo mąż w domu to będzie coś robił

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Te przepowiadacze mnie wykoncza... Juz sie nawet nie schylam, bo caly czas skurcz. Siadam skurcz, wstaje skurcz nie chce do szpitalaaa i nie chce brac juz tej luteiny na sam koniec praktycznie.... W ciagu godziny to ze 20 ich mam
Też mam cały czas. W dodatku boli pod cyckami. Siedziec nie mogę. A od leżenia już mnie biodra bolą. Kiepski dzięń mam. Spać mi sie chce tragicznie a jak sie położe to niewygodnie i się kręcę jak w nocy więc nic z tego. Mam ochotę coś roznieść

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości