|
|
#781 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6
Cytat:
![]() Cytat:
Bracia Pamiętnik Król lew - też wyciskacz łez ![]() Lista Schindlera Zielona mila Mary i Max (animacja) Gran Torino Siedem dusz Eksperyment (z 2010) Lektor Chłopiec w pasiastej piżamie Książę Persji : piaski czasu (fantasy) Plac Zbawiciela Symetria Efekt motyla Czerwony smok Memento Edward Nożycoręki (nadal mam do niego sentyment-oglądałam go jako gówniara) Donnie Darko Podaj dalej Szósty zmysł Siedem Miasto aniołów Na razie tyle. W razie czego mogę jeszcze coś polecić. Mam nadzieję, że znajdziesz coś dla siebie ![]() Ja z kolei poproszę Was o tytuły dobrych komedii ![]() Cytat:
|
|
#782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale żeby kuzynka tak robila? ![]() O nie, coś Ty zrobila???? a owoce masz z puszki czy surowe? Zalewasz galaretka taka płynna czy tezejaca juz? ![]() Czemu zawsze jak coś pokazujecie albo napiszcie o jedzeniu to mi też się tego chce??? ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Andriuszka dzięki za listę
Czemu? ![]() Karmazynova dzięki również Będę miała co oglądać, dzieki jeszcze raz dziewczyny Dla mnie fajną komedią byli "Stażyści" albo "Millerowie", ale zależy jak kto traktuje dość prymitywne filmy
|
|
|
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
Polecam komedie:
http://www.filmweb.pl/film/Leila+i+Nick-2005-120036 http://www.filmweb.pl/film/Go%C5%9Bc...Bcie-1993-5911 http://www.filmweb.pl/film/Go%C5%9Bc...+czasu-1998-61 http://www.filmweb.pl/film/Ban-chang-ggo-2012-656066 http://www.filmweb.pl/film/Krudowie-2013-258739 http://www.filmweb.pl/film/Cesarskie...9cie-1987-4493 http://www.filmweb.pl/film/Przypadko...czyna-1998-160 http://www.filmweb.pl/film/Jak+urodz...87-2012-603172 http://www.filmweb.pl/film/Anio%C5%8...wie-2002-34112 |
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
sylwuska a mi się dziś w Biedronce zachciało pizzerki jak stałam przy kasie, bo pan przede mną miał takie cieplutkie
i się cofnęłam
|
|
|
|
#787 |
|
Zadomowienie
|
O nie...
Mniam....Ale Ty jesteś niedobra, że takie smaki mi roobisz chyba się wproszę na jeden pucharek
|
#788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podałam Ci niektóre które mi się podobały ![]() Np. Ogród Luizy podobny do tego Leila i Nick, a jak jakiś film mi się spodoba to przeważnie szukam równie dobrego w podobnej tematyce, stąd kumulacja hehe ![]() Til Schweiger - świetny aktor, lubię go, a ulubiony film z nim to "Bandyta", choć to ciężki film, taki dramat raczej, ale kocham muzykę z tego filmu i bardzo często leci to u mnie w kółko. http://www.filmweb.pl/film/Bandyta-1997-509 też Ci polecam Tu masz próbkę: https://www.youtube.com/watch?v=vuRpWgM_o_I https://www.youtube.com/watch?v=8Uk7Y2WwxpY Ponadto uwielbiam Jean Reno i wszystkie jego filmy moge Ci polecić: Purpurowe rzeki, Leon Zawodowiec, Ronin, Goście goście, Wasabi hubert zawodowiec, Wielki Błękit itd. tu masz jego dorobek: http://www.filmweb.pl/person/Jean.Reno No a jak chcesz się wzruszyć to CZŁOWIEK W OGNIU i ta muzyka, wspaniała! Uwielbiam tego słuchać i oglądać, choć już mnóstwo razy to widziałam. https://www.youtube.com/watch?v=KPfJZolQOPU https://www.youtube.com/watch?v=0KUMxmoEl1U Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-09-04 o 15:38 |
|
|
|
|
#789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajna komedia, a na Millerów zerknę dzięki ![]() Cytat:
dzięki za listę
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
W internetach piszą, że 5 ale na butelce nie ma informacji. Ja sobie chwalę, butelkę ma trochę niewygodną bo nieraz trochę za dużo wylewam ale na pewno jest delikatny, no mnie w ogóle nie podrażnia, no i cena jest super
A propos szpitali psychiatrycznych, polecam "Lot nad kukułczym gniazdem" filmu nie oglądałam ale książka jest mega. "Zieloną milę" - książkę też polecam, jescze lepsza niż film
|
|
#791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale po książki chętnie sięgnę, bo nie czytałam tych historii, a zazwyczaj książki są lepsze niż film. Dzięki! A z romansideł przygodowych to polecam: ANNA I KRÓL z 1999 roku, wspaniały film, jest online na cda z lektorem nawet. I jeszcze jedna komedia warta uwagi: http://www.filmweb.pl/film/Pukaj%C4%...+bram-1997-162 Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-09-04 o 15:45 |
|
|
|
|
#794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też go lubię, ale tak jak piszesz, dobrze jest mieć do niego inna butelkę, bo mnie denerwuje to wylewanie na dłoń ;/ Ale mi dzisiaj dzień zlecial!! Wam tez? Normalnie nie wiem kiedy a już 16, muszę jeszcze wyjść do sklepu po chleb, bo będę robiła sałatkę z tuńczykiem i chleb smazony, wiem że tlusto, ale co tam, ale nie chce mi się wyjść, bo dopiero co usiadłam ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#796 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a napisałam kuzynka)... u nich w rodzinie każdy patrzy gdzie można ubić interes ![]() Dziś rano miałam tylko z puszki, ale świeże jak najbardziej mogą być ![]() Zalewam galaretką płynną od razu po rozpuszczeniu ![]() Chyba wszystkie tak mamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Trzeba było się odwdzięczyć
|
|
#797 | |||
|
Wtajemniczenie
|
karmazynova dziekuje kochanie, a na szefowa lage juz klade
Btw ladnie naskrobalyscuie od rana, ja bylam zajeta troche w robocie wiec dopiero teraz zagladam po krupniczku i ruskich ![]() SYlwuska podziwiam Twoja mame naprawde i brata ze daje rade z tym wszystkim :szacun: !!!halwaya mysle ze blask jest tyklo lustro trzeba umyc Mowicie o usuwaniu ciazy w razie choroby dziecka i wgl.. Wiecie co mysle ze nam latwo mowic bo wszystko jest okej... Teraz powiem - nie usunelabym.. ale z drugiwej strony mysle o istocie ktora sie urozi ebdzie cale zycie sie meczyc - sa rozne schorzenia, a na starosc albo i wczesniej wyladuje w domu opieki czy szpitalu gdzie nikt nie ebdzie traktowal godnie... Teraz opcja usuniecia wyglada inaczej. Nie chcialabym na pewno swojego szczescia - mam dziecko - przekladac nad jego dobro w przyszlosci. mujer jak licytacje poszly? Bo to juz bylo dawno rano hahaha Cytat:
![]() A propo Twojej sytuacji przed ciazowej.. Kochana nie kazda z nas miala super sytuacje w stylu - chce miec teraz dzidzie - u nas bylo podobnie wiele rzeczy sie posypalo wiele rzeczy rozdupcone... Ale nabralam w ciazy przekonania jednego usi byc zle zeby bylo lepiej Pozatym Moje Drogie - Nie mamy jzu wyjscia Wiec trzeba sobie poradzic. Jedynie co mozemy starac sie aby zrobic wszystko co mozemy najlepiej i zeby nie odbily sie nasze humorki na dzidzi. Widze ze jeszcze temat dojrzalosci... Powiem Wam jak ja uwazam - lejcie albo nie. Rok temu w zyciu bym nie powiedziala ze jestem gotowa miec dziecko.. dojrzalosci wiele rodzajow... Kazdy na swoj sposob. Ale dalej uwazam jedno - nie byc gotowa na dziecko - w sensie chocby materialnym - statusowym tak jak wydaje mi sie Ty mujer bylas, bo chcialas miec wszystko gotowe i dobry czas na dziecko - jak wiele z nas - co innego byc nie gotowym psychicznie uwazac ze z dzieckiem sobie czlowiek nie porradzi tylko ze wzgledu na to, ze jest po prostu, wybaczcie glupi, dziecinny... Jesli chodzi o porazki.. Ludzie zawsze beda madrzejsi od nas... Zawsze... to lepsze to nie.. zawsze beda doradzac. A BUJAC SIE Jak ede potrzebowala porady to zapytam Zreszta w Jezyk niemowlat Ta kwestia jest bardzo poruszona - polecam ! Cytat:
ogolnie Maly ciotki pozdrawia ! Maluszku kochanie kop dalej mamusie ! Ciotki pozdrawiaja U nas tylko 10st bylo rano jak jechalam do pracy.. od razu lepiej zyje, az sie oje o te upaly w Grecji... matka boska rozenkowska AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH AHAHHAHAHAHAAHHHHAHAHHA Cytat:
Prawo jazd z blondynkami nie musze wlaczac i sie smieje Koritisia Sliczne ciuszki Naprawde !! czapeczka ![]() Aniqa PRZESADZILAS Co za deser? Moge jeden do Szkocji prosic ?czubasek wazne kochanie ze odpoczelas [b] Dobra przyznaje sie nadrobilam po lebkach D Wybaczcie, ale nie mam dzis czasu siedziec, bo cos mnie robota wciagnela a jeszcze uslyszalam kilka dni temu ze jestem taka niezorganizowana Szkoda ze zrobilam dzis robote za siebie za TZta(zeby nie musial nadganiac jak wroci) a teraz mam jeszcze czas nadrobic forum A w meidzyczasie udalo mi sie jeszcze ogarnac mala fuche ![]() A wszystko dziala sprawnie. Dziewczeta, oglaasza ze NIE WIDZE STOP. ]Zegnajcie ![]() Wrzucilam brzuszek do Klubu Ide pracowac dalej, cos mam dobry dzien od wczoraj Nie przejmuje sie â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠a mi robie co mam robic a reszte wy.je.bane
Krzysio 13.12.2015 <3 <3 Nie pale od 26.05.2015! Jestem Ruda, projektuje cuda ! Edytowane przez adka_19 Czas edycji: 2015-09-04 o 16:09 |
|||
|
|
|
#798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie ma czegos takiego jak dobra dlugosc szyjki. Tzn nie jest normalne zeby miala cm ale no kuzynka miala od poczatku ciazy 2,5 cm taka jej uroda. Wazne jest zeby sie nie zaczela skracac. Co do rad. Przy pierwszym dziecku jakos bardziej sie zastanawialam nad tym.co ludzie mowia itp teraz zdaje sie na siebie. |
|||
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobię któregoś dnia niespodziankę dla Tz ![]() Też słyszałam o tym płynie, ze niby infekcje dobry. U mnie z infekcjami to w ogóle jest dziwnie, bo przed ciążą jak chodziłam do gina, to za każdym razem pytanie czy mnie nie swedzi, nie piecze bo stan zapalny jest, no nic nie czułam i za kazdym raazem jak tylko pogrzebal jeszcze tego samego dnia zaczynało mnie swedziec ;/;/ Najadlam się i wypilam inke czekoladowa i muszę jednak wyjść, póki deszcz teraz nie pada, ale tak mi dobrze, aż spać mi się zachciało ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobrze, że się nie przejmujesz ![]() A deser to galaretka z brzoskwiniami, bitą śmietaną, startą mleczną czekoladką i rodzynkami Wysyłam gołębiem Aaa jakie fajne zdjęcie
|
|
#801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaaa i pracuje dzis za ciezko ![]() ![]() Wysylam szefowi hahaha a on do mnie tak, bo nic specjalnego de facto nie robilam co bym mogla go zawiesic.. nie szalje to drogo kosztowalo. A ja tylko nie szaleje - pracuje sie torlololololo
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Cytat:
![]() mój będzie dziś zaskoczony, On jest łasuch na słodkie ![]() Ja zawsze czuję jak się coś zaczyna dlatego mogę w porę zareagować. A jak się nie czuje to chyba gorzej, bo nie wiadomo kiedy się zaczęła ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- :d
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam taki niebieski Lactacyd - na infekcje, też był dla mnie ok i opinie miał w porządku ale spróbowałam Facelle bo skoro opinie mają podobne a cena 3 razy niższa to może warto? No i od tej pory jestem wierna Facelle. Mi Venus kora dębu też nie służył
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie kupiłam lactacydu, bo takie niskie on ma, na mnie jakoś nie podzialal, piekło mnie po użyciu. ;/ w tej kwestii nie patrzę na cenę, tylko na to co się u mnie sprawdza i spełnia swoją funkcję ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
Adka - super fotka
na początku szybko przeczytałam, zdjęcie mi się nie wyświetliło i przeczytałam NIE WIDZĘ STOPU, a potem jak wczytało się zdjęcie to w pierwszej sekundzie nie mogłam zajarzyć co widzę, STOPU szukałam hahahahaha pozdro dla brzuszka
Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-09-04 o 17:02 |
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz widziałam, że jest promocja na Lactacyd z kartą Rossnę i jest za 7,99. Nie wiem czy będę w Rossmannie, ale jak będę to wezmę na zapas
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brzuszek pozdrawia ciotki ! ;*
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

Mogą być wyciskacze łez, fantasy, thriller...
Przyjmujecie z pokorą, zainteresowaniem, czy bierze Was nerw?
Może poniosę, nie wiem, nie wykluczam, ale też nie wiem czemu od razu tyle osób wie lepiej co mi się uda, a co nie? 

i byle bym do stycznia wytrzymała. Tylko, że ja w sumie tak tego nie odbieram. Może kiedyś tak myślałam, ale przeanalizowałam to i głupie jest takie myślenie.

a owoce masz z puszki czy surowe? Zalewasz galaretka taka płynna czy tezejaca juz? 
chyba się wproszę na jeden pucharek 

]