|
|
#2551 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]()
|
|
#2552 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2554 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Neska, a zadzwoń tu, to koło mnie
![]() Warszawa GEN. ANDERSA 2300-159MazowieckieTel.: +48 22 299 15 18 Mobile: +48 536 046 700 E-mail: sklep.warszawa@lemar.olsz tyn.pl WWW: http://www.lemar.olsztyn.pl
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to już w poniedziałek zaraz lecę na szkolenie bhp A w week zaczynam kurs.Ogólnie mam pomysł żeby pochodzić po sklepach rehabilitacyjnych i poodlądać i pomacać ...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-09-04 o 13:46 |
|
|
|
|
#2556 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dzięki wielkie ![]() kazdy klik jest na wagę złota ,szczerze powiedziawszy liczyłam na ciut większy odzew no ale trudno
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2558 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2559 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale w sumie nie ma sie co smiac
|
|
|
#2560 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2561 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mam kupuje różne modele z firmy Anita. Trzeba mierzyć jednak, ona najpierw mierzyła w salonie w Kato a teraz już klika. Ma różne, z koronkami, bez, no słowem fortunę warte są jej zbiory stanikowe, ale dla niej to uzasadniony komfort. Dla Ciebie tym bardziej. Obczaj sobie na stronce. Niestety drogie są.
Cytat:
Cytat:
poka buty ![]() Cytat:
Ale to prawda, nie ma ![]() No to rozpoczynam czilałt!!! |
|||
|
|
|
#2562 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z festiwalu smaku pod znakiem Gruzji żałuję, że nie mogliśmy zostać dłużej ale kaczka po żydowsku na cymesie i sandacz z białym sosem z orzechami zaliczone na deser pascha z migdałami, skórką pomarańczową i rodzynkami koncertowo: koteluk bardzo fajnie, nie smęciła zbytnio, a zespół miała bardzo ambitny ![]() melua zaczęła bardzo w stylu cassidy https://www.youtube.com/watch?v=F-vaRLYG3vA było trochę folkoru później musiała troche przyspieszyć, bo koncert siedzący na stadione i ludziom zimno było bisowała piece of my heart joplin, wonderul life blacka i diamentami s. bassey ![]() technicznie doskonała, prześliczna i posiada kawał głosu ale marzy mi się bardziej kameralny koncert, bo to skóra żywcem zdarta z evki https://www.youtube.com/watch?v=YnjO7iqffqg
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Weekend zaczęty
Poszłam na zakupy sprezentowac sobie jakieś fajne ciuchy na jesien i nic nie kupiłam bo ni mi się nie podobało wszystko fajne juz wykupiłam ![]() A teraz mam ochotę przespać cały weekend, nawet na jutrzejsze imprezę mi się iść nie chce. Do doophy z ta jesienią...
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ooo, to zaskok, bo ona dla mnie smęci właśnie ![]() 3. |
|
|
|
|
#2567 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. dobrała repertuar i wersje ![]() ale nie wiem czy ona ma coś z dykcją czy ja z uszami, bo ponad połowa jej tekstów brzmi dla mnie jak w nieznanym języku ![]() no ale ma coś z tych silnych polskich wokalistek z poprzednich dekad, a perkusista chyba jest fanem 'whiplash' ![]() 3. na pewno będzie jeszcze okazja, ale powinna tak jak Adele mieć w kontrakcie imprezy do 5k. w ich przypadku lepiej zagrać 5 razy dla mniejszej publiczności niż na stadionie a tak to nie wiadomo jak się zachować. ludzie siedzieli wsłuchiwali się i bili brawo, większy entuzjazm pojawił sie na koniec. wychodząc minęliśmy się z nią, tzn zza barierki i rusztowania ale mnóstwo ludzi przeszło 3 m od niej i nie zauważyło
|
|
#2570 | ||
|
Panaroja
|
snad kawusi o smaku irish cream , wyjątkowo paskudnej ,pójdzie do pracuni
![]() Cytat:
cuuuudne ![]() jedyna rzecz jaka mnie pociesza to możliwość założenia nowych ciuchów i butów inaczej byłoby kompletnie nie do zniesienia ![]() Cytat:
też se kupiłam , mieszanka tego co zapodałaś ostatnio z Mają do spółki http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/350666 eklektycznie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2571 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
buont ![]() to skad wiesz co sie dzieje na swiecie? a to nie kupilas takich juz w tamtym roku??? a teraz uwaga[rposze sie skupic bo potzrebuje porady stylistycznej ,otósz stwierdziłam ze wygladam jak bida z nendzom i musze temu cos zaradzic , chybawynika to ztegoze lubie ciuchy takie bajsikowe, no i jak uboeram czarnobajsikowo góre i czarne dzinsy to wygladam no nieciekawie,na pewno nie reprezentacyjnie..dołacza jac do tego moj nikczemny wzrost wyglądam jak nastolatka z biednej rodziny. no i teraz pytanie-jak sie ubrac zeby było modnie, ekko nindzopszowo le jakos tak zeby wyglądac porządnie? ew zeby wyglądac drożej? jestem juz zastara na to aby moc sobie pozwolicna patologiczny look
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() O, ![]() W Eglamourze dają taniutkie Penhaligon's, lecą do mnie dwa.... |
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakąś młodzież gtilluje po sąsiedzku a ja co najwyżej mam ochotę się wydrzeć, żeby ciszej byli bo chce spać. Cały weekend bym przespala. W I mamy proszę Państwa pierwszy w tym sezonie ból zatok! Jeszcze lekki, ale ileż takich atrakcji nas czeka do wiosny, no ile jeszcze?
|
|
#2574 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie, chyba kupiłam podobne ale zimowe (!).2. Może spróbuj z biżuterią typu Ale https://www.showroom.pl/p/21020,ale-kolia-serpentyny - naszyjniki czy insze fikuśne bransolety. Buty i torby skórzane, proste, niewymiętolone. Szpanerskie oprawki/okulary słoneczne. Proste płaszcze, spodnie bez przetarć i dziur. |
|||
|
|
|
#2575 |
|
Wtajemniczenie
|
Redzik, buty bardzo Twój styl, gratki
![]() Parabelko, fajne bardzo Takie mi się podobią, ale za stara jestem i raczej rzadko chodzę "na sportowo" http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/350670 ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Polly albo uszyć coś u krawcowej: fason basicowy, inny materiał, np. lepsza bawełna, bawełna z lnem, jedwab, jedwab z wiskoza, jedwab z welna, cienkie welny dzianinowe, itd. bransolety w zaleznosci od typu kollorystycznego, jesli lubisz nosic, srebrne albo zlote, dobrze redzik prawi i buty - butami łatwo "drogosc" zrobic
|
|
#2576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja postawiłam być cierpliwa i odczekać z pójściem do łazienki aż przyjdzie, no i się doczekałam ![]() fajne lubię bardzo Cytat:
![]() zaczęłam się właśnie zastanawiać czy ja mam jakieś jesienne botki bo nie pamiętam mam nadzieję ze to tylko chwilowe zaćmienie umysłu i jakieś jednak mam bo nie planuję kupować Cytat:
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-09-05 o 11:59 |
|||
|
|
|
#2577 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale wiesz redzia ty to masz łeb na karku jednak , tez doszłam do wniosku ze tylko dodatki i drogie łokulary mogą mnie uratowac ![]() a propos oprawek- jakie są fancy marki oprawek oprocz rajbanów bo okrutnie oklepane? ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
ale jakie to musialyby byc buty? nie wiem czy bym potrafiłą takie znalezc zeby wygladły odpowiednio
|
|
|
#2578 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. na okularach się zupełnie nie znam, z optycznych to chyba nadal kujonki? Ad butów celowałabym w skórzane, niezbyt łupowate ale nie pańciowate ani babciowe, bez ćwieków i dyrdymałów. Po prostu wklejaj co Ci się podoba to wybierzemy jakoś
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do butów to mam bucianą pustkę w głowie ,podobałoby mi sie cos prostego ale z pazurem ha ! ![]() a nie wiecie gdzie moznaby kupic takąpłaską obrecz na szyje-samo kółko bez niczego-z takiej własnie stali jak Twoja albo srebrna ?
|
|
|
#2580 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
EDIT: ale że ma być srebrna? A warto przepłacać skoro nikt nie zauważy różnicy? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

Normalnie kiedyś miałam super szczupłe stopy a teraz to palce jak paróweczki 

no ale trudno

mam nadzieję ze to tylko chwilowe zaćmienie umysłu i jakieś jednak mam bo nie planuję kupować