Scent Bar LVII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-03, 13:45   #2521
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Macham znad zszokowania ceną badania dla kandydatów na kierowcę

czyzbyś prawko robiła???

ja chyba nic nie płąciłam

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
DZIĘKI !
a jak dobierasz rozmiar? A te wypustki są bardzo twarde?

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Się robi pewnie ale to 190 zl kosztuje
Jak dostałam przydział od ortopedy , to dostałam gotowe ,więc chyba dla mnie gotowe mogą być. Ale pewnie te na wymiar lepsze ....

hmmm..gotowe wkladki to cos dziwnego dla mnie, tak jakbykrzywy kręgosłup leczyc gorsetem z fabryki a nie na wymiar...ja robilam didu takie wladki i na pewni nie kosztowały 190 zł, tylko cos 45, ale moze one był z jakims dofinansowaniem z nfz..sama nie wiem..no i to dawno było...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 13:45   #2522
Parabelka
Panaroja

snad wody mineralnej
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Bałam się, że to powiesz. Cholerrra, a nie ma coś taniej Jestem w trybie maksi-oszczędnościowym. Niby mam Madonnę ale chce mi się takiej burbońskiej wanilii. Może ciut dymnej, bo raczej nie chcę pachś jak ciasteczko ( a może chcę, ale wiem, że to bessęsu?)

Jakby kto widział gdzieś 5 ml UBV to może i bymbrała
no właśnie to jest jedyna waniliowa wanilia dostępna , oprócz tego http://www.fragrantica.com/perfume/L...ons-18811.html co jest jeszcze przebościejsze , ale niedostępne
Cytat:
Znad powrotu do życia. Lwią część dnia spędziłam w charakterze kłody starającej się powstrzymać eksplozję głowy

Teraz jestem już po pożarciu malin i wsadzenia dyni do prodiża - świat robi się piękniejszy

Ad. wanilii - a Vanille Noire YR? Jest ciut przydymiona. Ale ma cedr, a Ty z cedrem chyba nie bardzo...

Edit: sama właśnie pachnę najnowszą wypustką YR: So Elixir Bois Sensuel - z chusteczki. o dziwo, fajne, jak waniliowy kocyk

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Polly, zgłaszam zażalenie ty promieniujesz: TŻ właśnie się skarży, że wycofli kolejną rzecz, którą miał upatrzoną: rolety. A wcześniej blat kuchenny
1.
2.żarełko zawsze dobrze robi
3.Vanile Noire raz że ma cedr , a dwa że daje kwiatem pomarańczy silnie , więc nie jest taka puchata ciepłootulająca a przewiewna i świeża co w kontekście wanilii jest dzifne
4.hyhy , mam jusz flaszkie
5.

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
2 Mi też nie , co jest dobrym pomysłem żeby zbiorowy nalot tam zrobić, Ju też szuka podkładu
kiedyś by można , aczkolwiek z mojej strony bez silnego parcia , bo na razie mazidła mam
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Drogi Baru, czy cienka wełna parzona jest ciepła? Poszukuję ciepłego swetra i wpadło mi w oko takie wełniano-poliestrowe cuś ale w sumie wygląda na niezbyt ciepłe...
nie będzie ciepłe , wełna z poliestrem to z reguły sztywna śliska szmata
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Zagadka: kto ma takie fikuśnie kanały w zębie?

1,5 godziny grzebał i nie mógł doczyścić
Aż mi ryj zesztywniał od rozdziawiania, a plomba dopiero za tydzień
o matko
Cytat:
2. Maliny są dobre na wszystko Pod warunkiem, że się nie krwawi, bo rozrzedzają krew, jak aspirynka.
bo to jest aspirynka , maliny zawierają kwas acetylosalicylowy

ad sinupret włosów - śniło mi się dziś , że wyłażą mi całymi pasmami 1-2 cm szerokości , więc brałam te pasma , wiązałam supełki na końcach żeby się nie rozlazły i postanowiłam iśc z nimi do perukarza żeby mi treskę zrobił

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 13:47   #2523
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Redzik, skład ważny.
Cytat:
Wełna parzona jest cieplejsza niż zwykła wełna. Pytanie, ile w tej narzutce wełny, ile poliestru. Wygląda bardzo, bardzo
Dzięki, wysłałam zapytanie ile tej wełny w wełnie
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 13:55   #2524
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Kupiłam dziś Rimmela właśnie Lasting Finish, z czerwoną nakrętką, 100 Ivory, w Rossie (z 38 zł na niecałe 31, postanowiłam wypróbować), a potem idę do Hebe, a tam taki z niebieską i
na ręce czerwony bardziej gęsty i chyba lekko pożółkł, niebieskiego nie było widać wcale, był bardziej lejący i jaśniejszy

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

W Rossie tubki też były
Własnie białe
i dlatego nie ogarniam

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy te w szklanym nie sa nowa wersja tego w tubce?
A niebieski i czerwony rozni sie chyba tym, ze jeden trwaly drugi zwykly? Aaaa, nie ogarniam, mowilam przeciez
Ale tez mam kolor 100 i jest ok

Jak tubki tez byly, to nie nowa wersja w szkle. To wiem, ze juz nic nie wiem
ja wiem ,że jak pójdę do tej drogerii gdzie byłam , to znajde ten co był najlepszy, pod warunkiem że nie zmienili ustawienia na regale , bo stał najwyżej jak zmienili to doopa

Cytat:
ja linkowałam wszytskie Rimmele, tylko celem, żeby Parabell wskazała, który jej się spodobał, ale mimo to się nie udało

joł, ja już murszę spadać do miasta, więc na szybkensa nie pomogę.

Zależy czego potrzebujesz- dziewczyny Cię naprowadzą dalej

Rimmele z czerw nakrętką są imo dosyć kryjące i trwałe. Niebieska - to taki lekki maziak, jakby krem tonujący, no mega cieniutki i delikatny efekt.

Maybelline Affinitone (choć też się chyba porobiło kilka jego wersji) pamiętam tylko ten najpierwszy, z wit E, teoretycznie do cery suchej, ale na mojej tłustej bardzo naturalnie wyglądał, przez to "nawilżenie". Taki no-make up.

Także tu już zależy jaką masz skórę oraz jakiego efektu szukasz. Każdy preferuje coś innego. Affinitona przestałam kupować, bo nie pasował mi żaden odcień idealnie. Ale formułę miał genialną. Tylko porobili jakieś maty i inne wersje, nawet do nich nie podchodzę, widząc odcienie.
no chyba to był z czerwoną zakrętką , dziś pójdę i sprawdzę jeszcze raz chyba że paczaj wyżej
Affinitony w tubkach to jak dotąd jedyne mające odpowiednie w miarę kolory dla mnie ( i cenę )
muszę jeszcze tego Lirena i Manhatana obczaić . Myślę , że tak do listopada pojadę na affinitonie light sandbeige'u , a potem się przesiądę na affinitona mat bo jaśniejszy , tylko nie pamiętam któren - czy porcelain czy ivory , i on będzie do lata

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-09-03, 14:58   #2525
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
i dlatego nie ogarniam

muszę jeszcze tego Lirena i Manhatana obczaić . Myślę , że tak do listopada pojadę na affinitonie light sandbeige'u , a potem się przesiądę na affinitona mat bo jaśniejszy , tylko nie pamiętam któren - czy porcelain czy ivory , i on będzie do lata
Lirene zimę mam - taki silikonowy w odczuciu, lubię

Ten dzisiejszy jakby żółtawy jednak i chyba wyglądam w nim starzej

Affinitone to Maybelline?

Testnęłam też Eris jakiś podkład, to w ogóle widać go nie było i konsystencja dość wodnista.

Najchętniej to chodzę bez niczego na paszczy, ale postanowiłam przestać ludzi straszyć

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Parbelko, taki?
http://www.rossnet.pl/Produkt/Maybel...623,promocja14
Stary 2015-09-03, 15:31   #2526
Polly_
grozi wypollizowaniem

laski mala prosba o wsparcie wiecie gdzie
Stary 2015-09-03, 16:00   #2527
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
(moja Mam także - dojeżdzam do niej, dzwonię, Mam moja kochana wstawiaj wodę na herbatę, zaraz u Ciebie będę, na co Mam mówi: Jestem w innym mieście. Ja: Mam: A tak sobie na wycieczkę pojechałam ).
Słiiiit

Cytat:
2. Maliny są dobre na wszystko Pod warunkiem, że się nie krwawi, bo rozrzedzają krew, jak aspirynka.

3. VN z YR fakt, była dymnawa, ale serio ja czuję, zwłaszcza obecnie tę ich nutę Y-Rocherową i No odpycha mię.

4. Chusteczka nowa od YR ciekawa, bardzo ładnawa, ale nie daję rady bo TA NUTA ! wrzuciłam do swetrów. No jw. Nie potrafię jej nie czuć. Choć, nad chusteczką zrobiłam niuch z cyklu: a mooooooże jednak?
Ad. 2. Oooo, nie wiedziałam o takiej działalności malinek. Wbijam sobie do łba - kto wie, co się kiedy przyda.

Ad. 3 i 4. Skoro TA NUTA, to pozamiatane. Trudno walczyć z tego typu odrzutem.

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Rejcz, a znasz Eau Duelle Diptyque?

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
czyzbyś prawko robiła???

ja chyba nic nie płąciłam
Ad. 1. Się przymierzam
Ad. 2. Jeszcze lepiej

Cytat:
3.Vanile Noire raz że ma cedr , a dwa że daje kwiatem pomarańczy silnie , więc nie jest taka puchata ciepłootulająca a przewiewna i świeża co w kontekście wanilii jest dzifne
4.hyhy , mam jusz flaszkie

ad sinupret włosów - śniło mi się dziś , że wyłażą mi całymi pasmami 1-2 cm szerokości , więc brałam te pasma , wiązałam supełki na końcach żeby się nie rozlazły i postanowiłam iśc z nimi do perukarza żeby mi treskę zrobił
Ad. 3. Vanille Noire kwiatem pomarańczy? Wow, zużyłam ze dwa lata temu kilkanaście mililitrów i ni hu hu żadnego kwiatu
Ad. 4. I jak toto się nosi? Nie męczy na dłuższą metę? Bo też przemyśliwuję
Ad. włosów: Ale to pewnie znak, że teraz będzie na odwrót i te całe pasma albo zostaną Ci na głowie, albo wręcz zaczną wyrastać nowe

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 16:11   #2528
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Słiiiit

Ad. 2. Oooo, nie wiedziałam o takiej działalności malinek. Wbijam sobie do łba - kto wie, co się kiedy przyda.

Ad. 3 i 4. Skoro TA NUTA, to pozamiatane. Trudno walczyć z tego typu odrzutem.

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Ad. 1. Się przymierzam
Ad. 2. Jeszcze lepiej

Ad. 3. Vanille Noire kwiatem pomarańczy? Wow, zużyłam ze dwa lata temu kilkanaście mililitrów i ni hu hu żadnego kwiatu
Ad. 4. I jak toto się nosi? Nie męczy na dłuższą metę? Bo też przemyśliwuję
Ad. włosów: Ale to pewnie znak, że teraz będzie na odwrót i te całe pasma albo zostaną Ci na głowie, albo wręcz zaczną wyrastać nowe

jako stary weteram prawkowy moge polecic jednago pana, (jezdzilam w sumie w 3 szkołach), wadę ma tylko jedną ze w aucie słucha discopolo , jest tez oczywiscie mozliwość ze go wypollizowało
Stary 2015-09-03, 16:33   #2529
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
jako stary weteram prawkowy moge polecic jednago pana, (jezdzilam w sumie w 3 szkołach), wadę ma tylko jedną ze w aucie słucha discopolo , jest tez oczywiscie mozliwość ze go wypollizowało
O matko, nie, to za ten namiar podziękuję. Mało co mnie tak wkurza, jak disco polo, przed którym nie można uciec - urwicy dostaję

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 17:34   #2530
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Ten dzisiejszy jakby żółtawy jednak i chyba wyglądam w nim starzej

Affinitone to Maybelline?

Testnęłam też Eris jakiś podkład, to w ogóle widać go nie było i konsystencja dość wodnista.

Najchętniej to chodzę bez niczego na paszczy, ale postanowiłam przestać ludzi straszyć

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Parbelko, taki?
1.jak silikonowy w dotyku to fajny
2.ja właśnie żółtawe musze , nie różowawe
3.
4.kiedyś chyba miałam jakiś Eris , a może mi się zdawało
nieee , nie zdawało mi się , miałam , i nawet był dobry , więc zaraz oczywiście wypollizowali
5.ja bez niczego nie mogeu
6 tenże on jest sam właśnie

Cytat:

Vanille Noire kwiatem pomarańczy? Wow, zużyłam ze dwa lata temu kilkanaście mililitrów i ni hu hu żadnego kwiatu

I jak toto się nosi? Nie męczy na dłuższą metę? Bo też przemyśliwuję

1. ja nie Rejcz ale w Eau Duelle mocno szafran wybija .
2.od groma go jest , tak powiedziałabym pół na pół z wanilią ; ma go w składzie , i na mnie akurat mocno wyłazi , zdecydowanie za mocno nie żebym nie lubiła , ale mi zusamenn do kupy nie pasują .
3.na dłuższą metę jeszcze nie wiem , bo na razie flaszka stoi nierozdziewiczona , czekam aż będzie zimniej kupiona po jednym teście , więc może być ciekawie w teście wanilia była dobrze wyczuwalna , początkowo z paczulą , co było piękne , apotem z irysem , co już mniej piękne było , ale dało się przeżyć wiesz , miałam kupon promocyjny
4.obyż

Cytat:

chmurzy się

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-09-03, 19:06   #2531
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie to jest jedyna waniliowa wanilia dostępna , oprócz tego http://www.fragrantica.com/perfume/L...ons-18811.html co jest jeszcze przebościejsze , ale niedostępne

bo to jest aspirynka , maliny zawierają kwas acetylosalicylowy
1. Wiesz, że dojszłam do identycznego wniosku?

2. Ależ wiem Dlatego od lat się nią leczę, gdyż tabletkowa robi mi dziury w brzuchu, a malinkowa, spożyta w owsiance na jogurcie z miodem Szczyt rozkoszy smakowej!!!!!

Cytat:

[/COLOR]Parbelko, taki?
1. Ja na ten przykład silikonowych nie lubię

2. Ja nie Parabelka, ale to je ten. Good stuff.

Cytat:
Oooo, nie wiedziałam o takiej działalności malinek. Wbijam sobie do łba - kto wie, co się kiedy przyda.

Skoro TA NUTA, to pozamiatane. Trudno walczyć z tego typu odrzutem.

1. Jw. zawsze mnie leczą, tylko w okres unikam.

2. Ano nie inaczej.

3. Osz kurtka, dzięki za namiar, zapomłam o nim, a wszystkie zagramaniczne vlogery o nim trąbią!

Mrrrrrrrr (tylko dzie ja testnę )

Cytat:
O matko, nie, to za ten namiar podziękuję. Mało co mnie tak wkurza, jak disco polo, przed którym nie można uciec - urwicy dostaję
Nie wsiadłabym. Choćby był Szumacherem.

Cytat:
1. ja nie Rejcz ale w Eau Duelle mocno szafran wybija .

2.od groma go jest , tak powiedziałabym pół na pół z wanilią ; ma go w składzie , i na mnie akurat mocno wyłazi , zdecydowanie za mocno nie żebym nie lubiła , ale mi zusamenn do kupy nie pasują .

3.na dłuższą metę jeszcze nie wiem , bo na razie flaszka stoi nierozdziewiczona , czekam aż będzie zimniej kupiona po jednym teście , więc może być ciekawie w teście wanilia była dobrze wyczuwalna , początkowo z paczulą , co było piękne , apotem z irysem , co już mniej piękne było , ale dało się przeżyć wiesz , miałam kupon promocyjny
1. To nieeeeźle, a co jeszcze wyłazi?

2. No i chyba dlatego ją w miarę lubiłam, bo nie była stricte waniliowa. Jednak "TA" nuta zniesmacza mi wszystko.

3. Mowa o nowym Eliksir YR? Bo mię ten irys właśnie podszedł tam był i również dał do myślenia.

Tri - polecałaś mi Walewską? Ja z reguły nie lubię mydlanych, piźmowych zapachów (wyjątek Narciso i kiedyś Royal Muska, ale już mi minęło, tylko Narciso trzyma) także dziękuję, ale postoję

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-09-03 o 19:08
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 20:59   #2532
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1. Wiesz, że dojszłam do identycznego wniosku?

2. Ależ wiem Dlatego od lat się nią leczę, gdyż tabletkowa robi mi dziury w brzuchu, a malinkowa, spożyta w owsiance na jogurcie z miodem Szczyt rozkoszy smakowej!!!!!

Ja na ten przykład silikonowych nie lubię

Osz kurtka, dzięki za namiar, zapomłam o nim, a wszystkie zagramaniczne vlogery o nim trąbią!

Mrrrrrrrr (tylko dzie ja testnę )

To nieeeeźle, a co jeszcze wyłazi?

No i chyba dlatego ją w miarę lubiłam, bo nie była stricte waniliowa. Jednak "TA" nuta zniesmacza mi wszystko.

Mowa o nowym Eliksir YR? Bo mię ten irys właśnie podszedł tam był i również dał do myślenia.
1.bo to jedyny słuszny wniosek ad sinupret wanilii
2.zgadzam się
3.mnie ładnie wygładzają w sensie jedwabistości
4.daj adresa to podeślę sampela
5.wanilia ciepły i puchaty ale nie tak waniliowy jak Lutek .
6.no to masz jak ja z tabazą lutensową - chyba zresztą coś z nią zrobili , bo jakoś teraz rzadziej ją czuję .
7.nie inaczej , o nimże samym

poszłam do drogerii i po raz kolejny okazało się , że żyję jednak głównie w świecie wyobraźni :
-po pierwsze primo - nie na najwyższej półce bo ten z najwyższej był za ciemny
-po drugie primo - był to ten z niebieską zakrętką nie z czerwoną
-po trzecie primo - okazało się że jeszcze lepszy jest ten z samego dołu z białą i ten został zakupiony https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...oundation.html jest jaśniejszy od Maybellina Affiniton a chyba ciemniejszy od affinimata najjaśniejszego , będzie akurat na porę przejściową czyli pewnie jutro go wypróbuję

W sklepie u siebie widziałam piwo "Postrach Szoszonów"

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-09-03, 21:15   #2533
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
1.bo to jedyny słuszny wniosek ad sinupret wanilii
2.zgadzam się
3.mnie ładnie wygładzają w sensie jedwabistości
4.daj adresa to podeślę sampela
5.wanilia ciepły i puchaty ale nie tak waniliowy jak Lutek .
6.no to masz jak ja z tabazą lutensową - chyba zresztą coś z nią zrobili , bo jakoś teraz rzadziej ją czuję .
7.nie inaczej , o nimże samym

poszłam do drogerii i po raz kolejny okazało się , że żyję jednak głównie w świecie wyobraźni :
-po pierwsze primo - nie na najwyższej półce bo ten z najwyższej był za ciemny
-po drugie primo - był to ten z niebieską zakrętką nie z czerwoną
-po trzecie primo - okazało się że jeszcze lepszy jest ten z samego dołu z białą i ten został zakupiony https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...oundation.html jest jaśniejszy od Maybellina Affiniton a chyba ciemniejszy od affinimata najjaśniejszego , będzie akurat na porę przejściową czyli pewnie jutro go wypróbuję

W sklepie u siebie widziałam piwo "Postrach Szoszonów"
Wyszedłszy z pracy,połknełam muche popiłam wodą i pojechałam dalej. Nie najadłam sie
Stary 2015-09-03, 21:31   #2534
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Wyszedłszy z pracy,połknełam muche popiłam wodą i pojechałam dalej. Nie najadłam sie
Pomyśl co czuje/ła mucha

Stary 2015-09-03, 21:49   #2535
rachell111
Zakorzenienie

Dla zobrazowania mej nienawiści wobec upałów i miłości do obecnej pogody dodam tylko co mnie zastało na dniach: otóż, kupiłam kiedyś w upały biustonosz koronkowy w H&M, taki miękki mega, bo o ile w upały chadzam bez, to jednak czasem "trzeba" (ech cywilizacja ) I szlag mnie w przymierzalni trafiał jak zapinałam go na ostatnią szlufkę i oddechu wziąć nie mogłam Skutkiem czego i tak go unikałam, bo był za ciasny 2 tyg później, bez (niestety) żadnego odchudzenia, z dnia na dzień, wstałam, ubrałam go i WTF jest luźny na pierwszej szlufce. Jakieś 6-7 centów (bo ów model ma 3 rzędy szlufek) mniej samo z siebie. Tak puchnę latem.

No ale teraz ufff.
Stary 2015-09-03, 21:59   #2536
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dla zobrazowania mej nienawiści wobec upałów i miłości do obecnej pogody dodam tylko co mnie zastało na dniach: otóż, kupiłam kiedyś w upały biustonosz koronkowy w H&M, taki miękki mega, bo o ile w upały chadzam bez, to jednak czasem "trzeba" (ech cywilizacja ) I szlag mnie w przymierzalni trafiał jak zapinałam go na ostatnią szlufkę i oddechu wziąć nie mogłam Skutkiem czego i tak go unikałam, bo był za ciasny 2 tyg później, bez (niestety) żadnego odchudzenia, z dnia na dzień, wstałam, ubrałam go i WTF jest luźny na pierwszej szlufce. Jakieś 6-7 centów (bo ów model ma 3 rzędy szlufek) mniej samo z siebie. Tak puchnę latem.

No ale teraz ufff.
łacze sie z Toba w bólu - mam identiko i nienawidze tego

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 22:06   #2537
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
łacze sie z Toba w bólu - mam identiko i nienawidze tego
Czyli czujesz klimat! 7 centów!!! 7 całych centów!!! Grrrrrr
(przy normalnym obwodzie pod biustem 78 to kurde belans jest jak jakiś milion ) Ja wiem, że 78 to je kawał pnia, no wiem, bo jak ściskam moje przyjaciółki o obwodzie 60 z drobnym haczkiem to to czuję i widzę, jaką jestem kłodą, ale jakbym się zmierzyła w szczycie upałów to bym chyba ze wścieklizny rozpękła !!!!! Co za szajs z taką gównianą pogodą. W trakcie, jednak skupiałam się na przeżyciu a nie na mierzeniu. Na szczęście. Ale ten stanior do szału mnie doprowadził. wrrrrrrrrrrrrrr.

Aż chętniej wychodzę, przyjaciółka widziała mnie na przestrzeni tygodnia upały/po upałach - i zbierała szczękę z ziemi. 2 razy. Najpierw - jak mogłam tak spuchnąć, normalnie chodzące słoneczko a później - jak bardzo ze mnie zeszło powietrze, jak z balona. NIE-NA-WI-DZĘ!!!!!!

Czas edycji: 2015-09-03 o 22:11
Stary 2015-09-03, 22:06   #2538
Katty_p13
Piers do przodu

A ja dziś ugrzęzłam w szukaniu fajnego miękkiego stanika - bo jak już coś mogłam ewentualnie zaakceptować to cena powyżej setki mnie natychmiast studziła
Stary 2015-09-03, 22:14   #2539
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
A ja dziś ugrzęzłam w szukaniu fajnego miękkiego stanika - bo jak już coś mogłam ewentualnie zaakceptować to cena powyżej setki mnie natychmiast studziła
No niestety, te FAJNE, są powyżej setki. Ja kupuję na targu/w sieciówce, ale znam różnicę, i są nieporównywalnie MNIEJ FAJNE.

Jeśli masz miskę większą niż C to raczej trzeba się liczyć z powyżej stówkami.
Stary 2015-09-03, 22:16   #2540
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Czyli czujesz klimat! 7 centów!!! 7 całych centów!!! Grrrrrr
(przy normalnym obwodzie pod biustem 78 to kurde belans jest jak jakiś milion ) Ja wiem, że 78 to je kawał pnia, no wiem, bo jak ściskam moje przyjaciółki o obwodzie 60 z drobnym haczkiem to to czuję i widzę, jaką jestem kłodą, ale jakbym się zmierzyła w szczycie upałów to bym chyba ze wścieklizny rozpękła !!!!! Co za szajs z taką gównianą pogodą. W trakcie, jednak skupiałam się na przeżyciu a nie na mierzeniu. Na szczęście. Ale ten stanior do szału mnie doprowadził. wrrrrrrrrrrrrrr.

Aż chętniej wychodzę, przyjaciółka widziała mnie na przestrzeni tygodnia upały/po upałach - i zbierała szczękę z ziemi. 2 razy. Najpierw - jak mogłam tak spuchnąć, normalnie chodzące słoneczko a później - jak bardzo ze mnie zeszło powietrze, jak z balona. NIE-NA-WI-DZĘ!!!!!!

Pewno ze czuję...ostatnio chciałam przymeirzyć czółenka granatowe podczas tych upalów - nie bede mówic, jak sie nabiedziłam, zeby upchac do nich nogę i jak wyzywałam przy tym a specjalnie waskie jakos nie były. Bylam tak zdesperowana ze myslalam czy nie mierzyc 2 numerów wiekszych
Inny przykład - mierzę jeansy rurki i wygladam w nich jak baleron, bo wszytsko takie napuchniete
Mało tego, czuje jak mnie nadyma i normlanie cuzje sie jak słon wtedy, masakryczne uczucie, takze skakam pod sufit, ze wreszcie po upalach, juupi!!!!

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 22:21   #2541
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry
Cytat:
Czy mi siewydaje czy wybieramy imie dla małego redzika? pamietam ze juz była taka akcja

to ja zaproponuje ekscentrycznie nieco
Aleksy
tak cosmnie ostatnio wzielo
albo Aleksander pasuje do nazwiska,brzmi "bogato"

albo Ignacy
albo Augustyn...

nie...nie przebywam ostatnio zbyt wiele w kościele
Ignacy
I genialnie z Redziowym nazwiskiem by się komponowało

Cytat:

No ale teraz ufff.
O w mordę, to tak się da
Jak by mi nagle w obwodach tyle przybyło, to bym wpadla w totalną histerię pewnie i skończyła z liściem sałaty dziennie, waciami, wodką i sokiem pomidorowym

Vanille Noir nie jest kwiatopomarańczowa iani świażakowata, przynajmniej na mnie.
Lekko dymna, otulająca, ale też obrzydliwie bliskoskórna i nietrwała, przynajmniej na mnie.
Jak któraś chce, to mogę oddać mało używaną 50 m, ( ze 3 ml brakuje)za koszty przesyłu
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 22:31   #2542
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
No niestety, te FAJNE, są powyżej setki. Ja kupuję na targu/w sieciówce, ale znam różnicę, i są nieporównywalnie MNIEJ FAJNE.

Jeśli masz miskę większą niż C to raczej trzeba się liczyć z powyżej stówkami.
No niestety bozia mnie obdarzyła powyżej a do tego ostro schudłam więc w ulubionych dwóch wyglądam jak w worach a z fiszbinami gniotą mnie podczas dializowania lece net oblecieć

Edytowane przez Katty_p13
Czas edycji: 2015-09-03 o 22:37 Powód: błąd nie do przejścia
Katty_p13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 22:40   #2543
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Pewno ze czuję...ostatnio chciałam przymeirzyć czółenka granatowe podczas tych upalów - nie bede mówic, jak sie nabiedziłam, zeby upchac do nich nogę i jak wyzywałam przy tym a specjalnie waskie jakos nie były. Bylam tak zdesperowana ze myslalam czy nie mierzyc 2 numerów wiekszych
Inny przykład - mierzę jeansy rurki i wygladam w nich jak baleron, bo wszytsko takie napuchniete
Mało tego, czuje jak mnie nadyma i normlanie cuzje sie jak słon wtedy, masakryczne uczucie, takze skakam pod sufit, ze wreszcie po upalach, juupi!!!!
Hell yeah

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

O w mordę, to tak się da
Jak by mi nagle w obwodach tyle przybyło, to bym wpadla w totalną histerię pewnie i skończyła z liściem sałaty dziennie, waciami, wodką i sokiem pomidorowym

Vanille Noir nie jest kwiatopomarańczowa iani świażakowata, przynajmniej na mnie.
Lekko dymna, otulająca, ale też obrzydliwie bliskoskórna i nietrwała, przynajmniej na mnie.
Jak któraś chce, to mogę oddać mało używaną 50 m, ( ze 3 ml brakuje)za koszty przesyłu
1. No na całe moje szczęście dowiedziałam się o owych 7 centach jak one zeszły!!! Bo dla psychicznej wygody nie mierzę i nie ważę się latem. Niby nigdy tego nie robię, nawet wagi nie posiadałam (posiadł małż ale zepsuł ) only pomiar ciuchowy, ale w upałach ponad 35 stopni to raczej pomiar ciuchowy niewiarygodny - bo ilość ciuchów znikoma.

I jak babcie drybcie, uderzam w tym roku do sklepu z jedwabiami, zakupuję ile mnie stać będzie i szyję co popadnie (przy użyciu krawcowej of kors ) bo tylko w jedwabiu było mi chłodniej niż nago. Nie wiem co on takiego robi ale cudne to jest, a mam z niego tylko koszulkę nocną po Mam

2. Uwielbiam bliskoskórne zapachy. W 99% przypadków pachnę dla siebie Ale mimo wszystko nie dla mnie ona. Nie przemogłam się.

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
No niestety bozia mnie obdarzyła powyżej a do tego ostro schudłam więc w ulubionych dwóch wyglądam jak w worach a z fiszbinami gniotą mnie podczas dializowania lece net oblecieć
Tak też podejrzewałam, nie oszczędzaj na tym więc Twój komfort jest wart tego. Sama sobie podziękujesz Kup najlepszy model. Mogłabym Ci podesłać namiar na firmę i modele jakie kupuje moja Mam, no ale ona szczupła nie jest, jednak modele są obłędnie bosssssssssskie. Tylko grubo powyżej 100. ok 160 plus chyba.

Jednak najprościej zapytać eksperta - Win
Stary 2015-09-03, 22:45   #2544
Katty_p13
Piers do przodu

Dawaj bo ja też szczupła nie jestem
Stary 2015-09-03, 22:57   #2545
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dawaj bo ja też szczupła nie jestem
Jutro dam, bo tera Mam śpi, więc nawet nie dzwonię.

Jakbym jakimś cudem zapomniała, przypomnij się proszę. Jutro spędzam z nią sporo czasu ale też mamy sporo spraw do załatwienia, czasem coś ulatuje, no ale zawsze mogę zadzwonić/sms/mail.

Czas edycji: 2015-09-03 o 23:02
Stary 2015-09-04, 09:57   #2546
neska951
Zakorzenienie

Joł baru pierwsza?

Cytat:
hmmm..gotowe wkladki to cos dziwnego dla mnie, tak jakbykrzywy kręgosłup leczyc gorsetem z fabryki a nie na wymiar...ja robilam didu takie wladki i na pewni nie kosztowały 190 zł, tylko cos 45, ale moze one był z jakims dofinansowaniem z nfz..sama nie wiem..no i to dawno było...
Pierwsze na receptę były gotowe , niektóre gorsety tez są gotowe.
W Warszawie wkładki na miarę po 190 zł sprawdzałam , nie szukałam tańszej opcji bo to i tak dużo

Ale znalazłam taką oto firmę

http://www.wkladkiortopedyczne.com/#

Będę dzwonić i pytać o ceny

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:

Kurde ja też puchnę ... Normalnie kiedyś miałam super szczupłe stopy a teraz to palce jak paróweczki Stopa jak płetwa Nawet jak puchlina zejdzie to już nie są takie ładne tylko takie rozklapciane SKS

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
kiedyś by można , aczkolwiek z mojej strony bez silnego parcia , bo na razie mazidła mam
Ja w sumie też nie , ale wprowadzili pudry zatem hmmm....
Stary 2015-09-04, 10:18   #2547
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Zagadka: kto ma takie fikuśnie kanały w zębie?

1,5 godziny grzebał i nie mógł doczyścić
Aż mi ryj zesztywniał od rozdziawiania, a plomba dopiero za tydzień

Cytat:
Na cenę kursu jestem przygotowana psychicznie Ale 200 zł za badania, za które 2 lata temu TŻ płacił ok. 100 zł, ciutkę nas zdziwiło.

ja chyba z 50 zł płaciłam ale to były lata świetlne temu
Cytat:
laski mala prosba o wsparcie wiecie gdzie
done
Cytat:

Założę sie ze jak pójdę myć włosy to akurat listonosz zadzwoni, zawsze tak jest

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:40   #2548
Katty_p13
Piers do przodu

Nesko ja takie na moje stopy robiła tutaj: http://www.ormex.com.pl/?sklepy-firmowe,4 fajne ale wysokie niestety zużyłam dwie pary ale chodzenie tylko na sportowo wychodziło mi już bokiem a kosztowały koło 100 za parę
Stary 2015-09-04, 12:46   #2549
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Założę sie ze jak pójdę myć włosy to akurat listonosz zadzwoni, zawsze tak jest
Mój zadzwonił jak się ułożyłam pod kołderką z kothami po bokach. Ale wybaczam bo przyniósł mi buty
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 13:04   #2550
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nesko ja takie na moje stopy robiła tutaj: http://www.ormex.com.pl/?sklepy-firmowe,4 fajne ale wysokie niestety zużyłam dwie pary ale chodzenie tylko na sportowo wychodziło mi już bokiem a kosztowały koło 100 za parę
A tam gdzie dzwoniłam, to cena jest takka że mnie zatkało ...
Kto zgadnie? :pro si:

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości