Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-05, 11:38   #3721
201605301111
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

jedna z moich dawnych ulubienic wraca, mam nadzieje, ze teraz juz serio
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 11:41   #3722
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

jaki masz model Furli? Też ostatnio choruję, zastanawiam się jakiej są jakości. Chciałabym Candy mini lub micro, ewentualnie bon bon.

A poza tym ten ślub będzie "zupełnie inny" -> fotobudka z wąsami, cupcake'i zamiast ciast i reszta modnych teraz rzeczy, które wszystkich wydają się takie "inne"...

Pozdro, jestem zaręczona już 5 lat I nie z braku terminów w USC
Właśnie Candy mam niebieską, rozmiar chyba średni.
Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
To czekamyy na Szusz jeszcze :P
Ona niechętna do rozmów na ten temat była, kiedyś w Q&A delikatnie temat ślubu i dzieci przemilczała, w czym jej się nie dziwię.

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 11:43   #3723
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
No jasne, że nie musi być od razu, ale przecież w zaręczynach chodzi o to "czy zostaniesz moją żoną?" XD i tak jak już ktoś pisał jest to stan przejściowy. No i skoro facet się oświadcza to znaczy, że właśnie chce tego ślubu, a nie tylko tyle, że chce mieć narzeczoną

Zgadzam sie. Jak dla mnie oswiadczyny=planowanie slubu. Nie rozumiem par, ktore sie zareczaja, a potem za np 2 lata ten slub dopiero zaczynaja planowac.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 11:47   #3724
Nusiolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość

Zgadzam sie. Jak dla mnie oswiadczyny=planowanie slubu. Nie rozumiem par, ktore sie zareczaja, a potem za np 2 lata ten slub dopiero zaczynaja planowac.
W sumie to u mnie tak było. Zaręczyliśmy się a dopiero po jakimś roku zaczęliśmy coś planować. Wcześniej były inne wydatki i priorytety. A planowanie poszło szybko, 3 miesiące i bach, ślub jest
Stary 2015-09-05, 11:51   #3725
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez kaledonia Pokaż wiadomość
Właśnie Candy mam niebieską, rozmiar chyba średni.

Ona niechętna do rozmów na ten temat była, kiedyś w Q&A delikatnie temat ślubu i dzieci przemilczała, w czym jej się nie dziwię.
i jak, i jak? Dobrze sie nosi?
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 11:56   #3726
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marcia321 Pokaż wiadomość
wow super że Karolina powiedziała "TAK" no i mam małe pytanko do was jak to jest z noszeniem teraz pierścionków zaręczonowych i obrączek ? Prawa czy lewa dłoń ? chyba już to nie ma znaczenia na której, pamiętam że fashionelka nosi na lewej obrączke i zaręczynowy. Pokolenie mojej mamy - zaręczynowy na prawej dłoni i palec środkowy

Po ślubie przestałam nosić zaręczynowy, a obrączkę mam na serdecznym palcu prawej dłoni. Jak mam ochotę ponosić pierścionek to z kolei odkładam obrączkę i noszę sam zaręczynowy na środkowym palcu (też prawa ręka).
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 11:57   #3727
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
jesli chodzi o

izabelcia8 11 godzin temu
Ile trzeba czekać na zamówienie ? Świetny filmik
Odpowiedz ·

Ukryj odpowiedzi

MsDoncellita 11 godzin temu
+izabelcia8 Paczka została wysłana w poniedziałek, a we wtorek już była w paczkomacie
Odpowiedz ·

nerwusdiabel 2 godziny temu
+izabelcia8 ja zamówiłam w ten wtorek rano ok 8 i opłaciłam od razu a paczka doszła dziś [piątek] wieczorem, paczkomaty wczoraj wysłały wiadomość że odebrali od nich paczkę i jedzie do mnie. Spodziewalam się wczoraj ale i tak nie jest źle
Odpowiedz ·

to komc wisi, tylko rozwinąć trzeba :P
przepraszam Doncze i Was królewny chipsowe za dużo dobrej naleweczki sie wczoraj polało i rozwiniecie mi umkneło. Kajam sie...
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 11:59   #3728
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
i jak, i jak? Dobrze sie nosi?
https://instagram.com/p/4BXuyFkAf5/?...=kaledonia1983
Oczywiście, idealna na pochmurne dni. Przekonała mnie do zakupu szusz w jednym z filmików, ona ma większa, chyba szarą. Jakość i wykonanie 1 klasa

Jestem
tutaj
Stary 2015-09-05, 12:06   #3729
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
Ja mam zaręczynowy na lewej, obrączkę na prawej. Nie wiem jak się powinno nosić, nigdy do tego jakoś specjalnie wagi nie przykładałam
W jednym z komentarzy przeczytałam, że z palca serdecznego lewej dłoni (i tylko z tego) idzie żyła prosto do serca i dlatego to na tym powinno się nosić obrączkę nie wiem czy to prawda xD
Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
W sumie to u mnie tak było. Zaręczyliśmy się a dopiero po jakimś roku zaczęliśmy coś planować. Wcześniej były inne wydatki i priorytety. A planowanie poszło szybko, 3 miesiące i bach, ślub jest
Coś takiego to norma, ale narzeczeństwo przez np. 5 lat i dalej nie chcą ślubu, nie planują w ogóle to tego nie rozumiem (ale akceptuję )
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 12:08   #3730
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
kup sobie cos co sie chyba nazywa brelok-yoyo. To jest takie gunwo do zaczepiania kluczy z rozciągliwą gumką, praktyczne dosyc
http://www.durable.poznan.pl/files/f...oduct-1248.jpg
cos w tym stylu, to ma w srodku taką wyciąganą gumkę przez co łatwo wyciągnąć klucze, polecam
czasami dają to do starterów play :"D
nie znosze nosic smyczy i dlatego zawsze na tym trzymam karte wejsciowa i przypinam do spodni w pracy nawet na spodnicy bez szluwek sie trzyma
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 12:09   #3731
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że nie będzie wielkiej akcji ŚLUB. Lubię ich oglądać ale jak zacznie się wszyyyyyystko o ślubie, to ja mówię bye bye. Dziwią mnie pytania " to kiedy ślub?"
Ja się nie znam dziewczyny na tych klockach, ale czy od momentu zaręczyn zaczyna się jakiś wyścig do Kościoła? Czy Urzędu...?
Meeeh to już przezytek w Polsce choć w US to jeszcze mają to przekonanie, że zaręczyny to ślub niedługo. Ja byłam zaręczona 6 lat ;D oświadczył mi się mój luby po prawie 3 latach. Do wszystkiego trzeba dojrzeć i się dotrzeć. Nam najwięcej zabrało właśnie dotarcie bo ja wolałam skoromny ślub bez fanfar a on z duzej rodziny wolał huczne weselicho. Po 5 latach stanelismy w wspólnym punkcie i w ciagu 7 miesiecy zorganizowalismy co chcielismy. Cali my 5 lat się zbierać by ostatecznie na szybko załatwić co sie chce xD żałuje jedynie, że nie miałam więcej czasu bo może znalazłabym buty idealne ale nie były dramą te które miałam.
Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość
ostatnio w filmiku mówiła, że diety nie są dla niej, bo nie potrafi ich utrzymać, więc zobaczymy czy zmieni zdanie

myślicie, że już będą planować ślub? jakoś wydaje mi się, że Karolinie nie spieszno do tego. ale mogę się mylić, te zaręczyny też są dla mnie zaskoczeniem w sumie.
Podejrzewam, że jak Dakanowi z Mediakraftu uda się transformacja to ona też może się skusić. W końcu personalny trener i 5 posiłków dostarczanych do domu ułatwia sprawe...
Cytat:
wow super że Karolina powiedziała "TAK" no i mam małe pytanko do was jak to jest z noszeniem teraz pierścionków zaręczonowych i obrączek ? Prawa czy lewa dłoń ? chyba już to nie ma znaczenia na której, pamiętam że fashionelka nosi na lewej obrączke i zaręczynowy. Pokolenie mojej mamy - zaręczynowy na prawej dłoni i palec środkowy
My chcielismy mieć obrączki na lewej ręce z racji że oboje jestesmy leworęczni ale doszlismy do wniosku że będzie nam ona lekko przeszkadzała i jednak poszlismy na prawą ręke. Zaręczynowy obecnie noszę na środkowym palcu prawej ręki bo na serdeczny jest za duzy próbowałam nosić wrac z obrączką [zareczynowy jest dosc płaski] ale zbytnio mi obrączke rysował wiec won na druga ręke. Dziś nie ma juz takich tradycji, nawet czesto nie wiadomo czy obrączka jest obrączką mam znajomych co mają delikatne obrączki z białego złota i nikt im nie wierzy bo myślą że to srebro ;D
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 12:16   #3732
magda_lena111
Rozeznanie

Cytat:
już nie ma znaczenia który palec - kilka lat temu Pani w jubilerskim mi to tłumaczyła, że teraz to sobie można wybrać
magda_lena111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 12:17   #3733
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że nie będzie wielkiej akcji ŚLUB. Lubię ich oglądać ale jak zacznie się wszyyyyyystko o ślubie, to ja mówię bye bye. Dziwią mnie pytania " to kiedy ślub?"
Ja się nie znam dziewczyny na tych klockach, ale czy od momentu zaręczyn zaczyna się jakiś wyścig do Kościoła? Czy Urzędu...?

A to zalezy, niektorzy zareczaja sie na swiete nigdy,dla mnie to jest moment, kiedy rozpoczyna sie realne przygotowania do slubu. Ile ludzi, tyle zdan.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 12:19   #3734
OliOli
Rozeznanie

Wysłane z mojego C2005 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez OliOli
Czas edycji: 2015-09-05 o 12:20 Powód: Pomyłka wątku
OliOli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 12:19   #3735
magda_lena111
Rozeznanie

Cytat:
https://instagram.com/p/4BXuyFkAf5/?...=kaledonia1983
Oczywiście, idealna na pochmurne dni. Przekonała mnie do zakupu szusz w jednym z filmików, ona ma większa, chyba szarą. Jakość i wykonanie 1 klasa
te furla candy nie rysują się ?? jak jest z użytkowaniem ich ??
Stary 2015-09-05, 12:21   #3736
pamelka146
Raczkowanie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52658486]A to zalezy, niektorzy zareczaja sie na swiete nigdy,dla mnie to jest moment, kiedy rozpoczyna sie realne przygotowania do slubu. Ile ludzi, tyle zdan.[/QUOTE]

Myślę tak jak ty Jestem z partnerem wiele lat i nie mamy zamiaru na razie brać ślubu,więc możemy być po prostu parą.Zaręczymy się jak będziemy mieli zamiar zacząć organizować ślub.

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 12:22   #3737
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
To jest całkiem możliwe bo mam tak samo Kompletnie nie myślałam nigdy o takich rzeczach jak wesele, oświadczyny i tak dalej.. im dłużej jestem ze swoim obecnym chłopakiem, od momentu kiedy faktycznie zapaliła mi się lampka "to jest osoba z którą chcę spędzić resztę życia" i od kiedy zaczęliśmy o takich rzeczach rozmawiać (właśnie z jego inicjatywy) jestem trochę zaniepokojona bo czasem odpływam i sobie wyobrażam. Ślub, zaręczyny, przyjęcie weselne... A zaniepokojona dlatego bo boję się, że mogłoby mi odbić jak laskom z wątków ślubnych

a ja nie chce slubu kocham mojego chlopaka, ale najchetniej ominelabym te cala slubna otoczke. Marze o slubie gdzies daleko, na plazy, bez rodziny, ale rodzice nam tego nie wybacza. Nas juz zaczynaja pytac jak dlugo jeszcze bedziemy zyc na kocia lape, to odpowiadam "najchetniej to zawsze"
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 12:31   #3738
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Jestem fanką nowego kanału vlogowego Laury :-D Jest jaka jest, ale szczerość i emocje w ich rodzinie bronią się same. Miło się na nich patrzy.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 12:33   #3739
magda_lena111
Rozeznanie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52658551]a ja nie chce slubu kocham mojego chlopaka, ale najchetniej ominelabym te cala slubna otoczke. Marze o slubie gdzies daleko, na plazy, bez rodziny, ale rodzice nam tego nie wybacza. Nas juz zaczynaja pytac jak dlugo jeszcze bedziemy zyc na kocia lape, to odpowiadam "najchetniej to zawsze" [/QUOTE]

mam to samo... rodzice moi i chłopaka strasznie naciskaja i wręcz wymuszają ślub...
jestem mega zmęczona tym tematem. Jeśli kiedykolwiek będzie ślub to napewno rodzice się zdziwią ile tradycji złamiemy nie lubimy tej całej weselnej szopki, więc jeśli kiedykolwiek nastąpi ten dzień to pójdziemy po prąd
Stary 2015-09-05, 12:35   #3740
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
W jednym z komentarzy przeczytałam, że z palca serdecznego lewej dłoni (i tylko z tego) idzie żyła prosto do serca i dlatego to na tym powinno się nosić obrączkę nie wiem czy to prawda xD
Na całym świecie obrączki nosi się na lewej dłoni, w Polsce tradycyjnie od Powstania Styczniowego na prawej - wdowy poległych żołnierzy przełożyły sobie wtedy obrączki i tak zostało (tak czytałam).

Moje dzisiejsze odkrycie - myślę, że rasowa hejterka powinna go mieć i dumnie nosić pod pachą (ja nie kupuję, nie uczę się już ) https://instagram.com/p/7PpVpkGfH3/?...akazprowokacji
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 12:43   #3741
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magda_lena111 Pokaż wiadomość
mam to samo... rodzice moi i chłopaka strasznie naciskaja i wręcz wymuszają ślub...
jestem mega zmęczona tym tematem. Jeśli kiedykolwiek będzie ślub to napewno rodzice się zdziwią ile tradycji złamiemy nie lubimy tej całej weselnej szopki, więc jeśli kiedykolwiek nastąpi ten dzień to pójdziemy po prąd

My tez zapewne. Juz powiedzielismy, ze zadnego klekania przed starszymi i calowania krzyza. U moich znajomych na blogoslawienstwie zyczyli "no i zeby maluszek sie pokawil", zenua serio. Z trudem powstrzymywalam smiech w tak wznioslej chwili.
Stary 2015-09-05, 12:45   #3742
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magi18 Pokaż wiadomość
Po czytaniu na żywo na tym blogu (
http://www.zombiesamurai.pl/2014/03/...-gra-o-ferrin/ ) jestem pewną, że Michalak ma książki złe
Dzięki ci dobra duszo, nie muszę piracić.
Powiem tak, pierwsze cytaty, które się pojawiły w relacji nawet mi się podobały. Potem było już tylko gorzej Tragiczna książka.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 12:46   #3743
minthema
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52658551]a ja nie chce slubu kocham mojego chlopaka, ale najchetniej ominelabym te cala slubna otoczke. Marze o slubie gdzies daleko, na plazy, bez rodziny, ale rodzice nam tego nie wybacza. Nas juz zaczynaja pytac jak dlugo jeszcze bedziemy zyc na kocia lape, to odpowiadam "najchetniej to zawsze" [/QUOTE]
Ale ja mam podobne marzenia Ślub gdzieś w jakimś urokliwym plenerze, bez żadnej pompy i zadęcia, może nie sami ale rodzice, dziadkowie, rodzeństwo, najbliższe kuzynki i kilku bliskich przyjaciół... Bez gigantycznego wesela, ot małe przyjęcie, najchętniej też w plenerze, może i z jakimiś tańcami ale żadnych zabaw, oczepin, wodzirejów, morza wódki Wiem, że tak skromne wesele nie wyjdzie bo mam sporą rodzinę, tak samo mój chłopak, więc zapraszając najbliższych pod tytułem: rodzeństwo rodziców + ich dzieci + osoby towarzyszące tych najstarszych dzieci i tak wyjdzie spora impreza.
Na szczęście do pytań o ślub jeszcze daleko Z resztą póki co ja sama bardziej marzę o wspólnym mieszkaniu niż o zamążpójściu.

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 13:06   #3744
magda_lena111
Rozeznanie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52658744]My tez zapewne. Juz powiedzielismy, ze zadnego klekania przed starszymi i calowania krzyza. U moich znajomych na blogoslawienstwie zyczyli "no i zeby maluszek sie pokawil", zenua serio. Z trudem powstrzymywalam smiech w tak wznioslej chwili.[/QUOTE]

my napewno kościelnego ślubu nie zrobimy - napewno tez bez żadnego błogosławieństwa ...
Ja już wiem, że żadnego strojenia nie będzie - ok biała sukienka ale być może krótka szpile czerwone żadnych welonów i innych cudów we włosach wiem, że wielu to się nie spodoba i o to chodzi
z tym maluszkiem, to ale ktoś pojechał
mi to już wszyscy życzą, żebym wpadła bo dziadkowie by chcieli bawić wnuki
Stary 2015-09-05, 13:14   #3745
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Jestem fanką nowego kanału vlogowego Laury :-D Jest jaka jest, ale szczerość i emocje w ich rodzinie bronią się same. Miło się na nich patrzy.
Od tej słodyczy sióstr Glam aż mnie mdli...jedna z sióstr pochwaliła się otwarciem swojej apteki w Olsztynie. Darmową reklamę sobie robią ot co. Do tego filmiki sponsorowane...

Jestem
tutaj
Stary 2015-09-05, 13:14   #3746
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magda_lena111 Pokaż wiadomość
my napewno kościelnego ślubu nie zrobimy - napewno tez bez żadnego błogosławieństwa ...
Ja już wiem, że żadnego strojenia nie będzie - ok biała sukienka ale być może krótka szpile czerwone żadnych welonów i innych cudów we włosach wiem, że wielu to się nie spodoba i o to chodzi
z tym maluszkiem, to ale ktoś pojechał
mi to już wszyscy życzą, żebym wpadła bo dziadkowie by chcieli bawić wnuki

Czerwone szpilki i krótka sukienka takie oryginalne, szokujące i kontrowersyjne! Na pewno wielu się nie spodoba, och nie!

Dziewczyny, dajcie już spokój z tym licytowaniem się, która będzie miała mniej strojenia, mniej tradycji i czyje przyjęcie będzie najbardziej inne. A może nie będzie go wcale? Szok i niedowierzanie.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-09-05 o 13:16
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 13:22   #3747
Hadassah
Zadomowienie

Zasokczyli, ale super To takie pozytywne jak ludzie się zaręczają.

Cytat:
No jasne, że nie musi być od razu, ale przecież w zaręczynach chodzi o to "czy zostaniesz moją żoną?" XD i tak jak już ktoś pisał jest to stan przejściowy. No i skoro facet się oświadcza to znaczy, że właśnie chce tego ślubu, a nie tylko tyle, że chce mieć narzeczoną
Też jestem zdania, że zaręczyny = planowanie ślubu. Zawsze bronię dziewczyn już zaręczonych, którzy chcą ślubu i rozmów o ślubie, bo przecież te zaręczyny po to są (pytanie brzmi 'czy zostaniesz moją żoną', a nie 'czy mogę cię zaklepać'). Najważniejsze to się zgadzać ze sobą i mieć wspólną wizję związku a nie klękać 'dla świętego spokoju'

Cytat:
(...)
nie no, bez przesady - też wywnioskowałam, że raczej chodzi o gratisy typu pilniczek/ewentualnie jakiś pojedynczy cień, konturówka - cos taniego. Rozumiem dziewczyny, które pisały, że zamawialy kosmetyków za 100/200/300 zł i nic nie dostały. No kufa, krówka to nie gratis - to miły dodatek kiedy zamówiłam jeden pędzel z Minti, no ale przy większym zamówieniu fajnie byłoby dostać coś więcej (nawet rabat/mały bon na kolejne zakupy), firmy wiele to nie kosztuje

(...)

Chyba jeszcze żaden sklep internetowy na to nie wpadł, ale gdyby powyżej jakiejś kwoty (rozsądnej, np 60 zł) dodawali bon 'z tym kodem kolejna wysyłka do paczkomatu/zwykła gratis' to by mieli GWARANCJĘ, że tam coś zamówię. Bo darmowa wysyła od kosmicznej kwoty (patrz: zróbsobiekrem) to śmiech na sali, właściwie nigdy nie przekraczam tych darmowych progów, tylko czekam na DDD.

Czy ja dobrzę widzę, że ostatnie czternaście wątków jest założone przez Laurę2112 ;o ?

Edytowane przez Hadassah
Czas edycji: 2015-09-05 o 13:24
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 13:29   #3748
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość

Czy ja dobrzę widzę, że ostatnie czternaście wątków jest założone przez Laurę2112 ;o ?
[/COLOR]

owszem :"D Tez rano przecieralam oczy ze zdziwienia, ale chyba krolowa wyliczanek wrocila
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 13:47   #3749
la beaute
Zakorzenienie

Cytat:
Od tej słodyczy sióstr Glam aż mnie mdli...jedna z sióstr pochwaliła się otwarciem swojej apteki w Olsztynie. Darmową reklamę sobie robią ot co. Do tego filmiki sponsorowane...
a skąd info, że to jej apteka? bo wydaje mi się, że to nieprawda...
Stary 2015-09-05, 13:48   #3750
werek serek
no witam

Recenzja matowych pomadek w kredce z Golden Rose u RLM. Mam numer 10 i bardzo lubię.
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości