|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Ja tam zamierzam wcisnac sie w kurtke i bluzy tz
lubie taki luzny styl. Nie zamierzam jakos mocno inwestowac w garderobe na te kilka miesiecy.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2582 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję o moje żebra za jakiś czas
Ja jestem szczupła a spodnie z pasem kupiłam dawno temu więc to nie reguła. W swoje sprzed ciąży wchodziłam, ale gniotly w brzuch. Szczególnie przy siedzeniu. Ani to wygodne było ani zdrowe.
|
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
U was też tak spadła temperatura mocno? U nas 13 stopni i według prognozy tak ma być przez cały dzień.
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo. Aż jestem w szoku.
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest chlodno, ale z psem dzisiaj o 6 wyszlam na chwile w koszuli i bluzie i nie bylo tak zle. W koncu normalne temperatury, przynajmniej dla mnie
Niezdara narobilas mi takiego smaka ta bulka z miodem, ze musialam sobie zrobic.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
na pewno nie zamierzam przepłacać za jakis namiot w sklepie - bede polowac w lumpkach ![]() Wczoraj udało mi sie upolować sweter z zary za 20zl taki mega gruby i spodenki do spania z River island ![]() A.co do bluzek i swetrow tu zadnego problemu nie mam bo zawsze lubilam i nosilam oversizy ![]() Cytat:
![]() My zaczynamy 20 tydzien o Jezusie kiedy to zlecialo???? Apka pokazuje mi ze dziec jest wielkosci grejfruta... gdzie on sie miesci? :d Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2015-09-06 o 09:19 |
||||
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren jeszcze jest luty i marzec
moze nic straconego z tym plaszczykiem :-D
|
|
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też. Lepsze to w tym roku dla mnie niż upał, ale no na taki spadek nie byłam przygotowana
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja już teraz mam problem ze swetrami. Nie zapnę się w żaden. Ale ja nigdy nie lubiłam chodzić w oversize, więc co się dziwić. A wczoraj próbowałam wejść w płaszczyk jesienny. Wszystko pięknie, tylko na brzuchu za nic się nie zapnę. Spróbuję jakoś pokombinować z guzikiem i może tak da radę
|
||
|
|
|
#2591 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie tez chlodek. 14 st w porownaniu do 37 jest mega przyjemne
witam sie w niedzielke.Co to plaszczykow itd ja zamierzam poszukac jakiegos poncza... na lumpku albo olx. Lubie takie rzeczy takze... A w ciazowa kurtke za 200 zl nie zamierzam inwestowac
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
jaki to był sprzedawca z all? czemu go polecacie?
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- my mamy problem z imieniem ; ( |
|
|
|
#2593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprawdzałaś tak?Łeee, spoko, ostatnia rzecz jaką o mnie można powiedzieć to chuda, ale wcześniej mi spodnie po prostu nie były potrzebne, bo było za ciepło. Nosiłam takie bawełniane na gumce i dużo sukienek - mam głównie takie odcinane pod biustem Teraz robi się zimno, to w letnich sukienkach bym przemarzła, więc jestem na kupnie spodni.Baby gratulacje odważnego kroku, super! Powodzenia ![]() Mi to, że dziecko już na tym etapie wyrabia sobie rytm dobowy jakoś nie pasuje, szczególnie że np. mój śpi wtedy kiedy chodzę, jestem w ruchu, rusza się jak siedzę/śpię i po jedzeniu, więc to w sumie ja steruje jego rytmem póki co
|
|
#2594 |
|
Rozeznanie
|
Ja do wózka też na razie nic nie kupuję, przecież dziecko będzie w kombinezonie/śpiworku, jedynie kocyk bo to zawsze się przyda nie tylko w wózku, choć poduszka klin to nie głupi pomysł. Nad resztą będę myśleć na wiosnę a w lecie może już trzeba będzie się przesiadać na spacerówkę
Czarnula zdradź nam swoje typy wózków?Ja jestem zdecydowana ale zamawiam dopiero w listopadzie więc wszystko może się zmienić ![]() Też jestem chuda jak patyk, dopiero teraz ludzie dostrzegają brzuszek a w spodniach ciążowych chodzę od lipca bo zwykle mnie w brzuch ściskały, co do reszty dawniej lubiałam swetry oversize więc je odkopałam i mam w czym chodzić
|
|
|
|
#2595 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czemu problem? |
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula i co chcecie kupić?
U nas TŻ wczoraj obczajał nasz wózek + fotelik i wychodzi, że zestaw wózek (gondola+spacerówka) + fotelik + baza do fotelika + adapter do pasów, to koszt 2700zł. Mallami, ja szczuplakiem nie jestem Od dawna mam legginsy ciążowe, tak to chodzę w spódnicach maxi - podciągam pod cycki Albo w jakichś spodniach 3/4 luźnych czy sukienkach.Spokojnie mogłabym chodzić w sponiach sprzed ciąży, bo rozmiarowo ostatnio w nie weszłam, ale ubrałam na 1 dzień do pracy i pożałowałam - zwyczajnie są niewygodne i bolał mnie potem brzuch. W bluzkach chodzę praktycznie wszystkich sprzed ciąży. Mam 1 tunikę z HMu, ale chodzę w niej po domu, bo mimo że to M, a mi do M daleko, to jest za luźna na razie. Z tym, że ja do niedawna miałam naprawdę nieduży brzuszek, ale w ciągu tygodnia wyskoczył znacząco ![]() Zerknę na te polecane przez Ciebie spodnie, a tak to jeszcze znalazłam z HMu za 40zł na OLX, mam sobie podjechać jutro/pojutrze i zmierzyć My dzisiaj mamy pierwszą rocznicę ślubu Co do temperatury, to u nas chłodno, ale 16 stopni, szaro buro i będzie lało. A rok temu było piękne słońce, drzewa złote i 25 stopni, czyli moja ulubiona pogoda
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
problem bo żadne imię męskie nas jakoś nie oczarowalo :/
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowa a przegladaliscie ksiege imion? Moze tam znajdziecie imie, ktore wam bedzie pasowalo.
|
|
|
#2599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczyny
![]() Cytat:
U mnie też zimno dzisiaj. Brrr... ![]() Cytat:
Oby się dzieciakom pozmieniało z tym trybem spania ![]() Gratki 20 tygodnia
|
||
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie jestem chuda,74kg przed ciaza (172cm wzrostu),ale malo przytylam (1.5kg wiecej Dzisiaj rano) I zawsze miałam raczej luzne ubrania. Tylko do pracy mam spodnie ciazowki bo spodnica pracowa mnie uciskala,no i kupilam sobie inna koszule z tego samego powodu. A poza praca poki co te same ubrania co wcześniej nosze,oszczednosc :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#2601 |
|
Raczkowanie
|
Ten sam problem... Nie znamy jeszcze płci, ale intuicja mówi mi, że to chłopiec
.Ja wciąż chodzę w swoich normalnych ubraniach. Przed ciążą ważyłam 55 kg przy 170 cm, więc myślę, że jeszcze trochę w swoich ubraniach polatam. Zwłaszcza, że lubię boyfriendy i luźne bluzki. W ogóle mam wrażenie, że przytyłam ze 2 kg... Za dwa tygodnie mam wizytę, to wtedy sprawdzę. Wczoraj chyba poczułam po raz pierwszy ruchy dziecka. To było tak inne i dziwne, że chyba musi to być nasz maluch. Jestem taka szczęśliwa!
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mamusiu jaka szczuplutka jesteś, ja marzyłam przed ciążą o zejściu poniżej 70kg, w okolicach ślubu ważyłam 71 i byłam bardzo zadowolona ze swojego ciała. ale 55 to już w ogóle pełnia szczęścia by była i zazdroszczę braku wagi, to znaczy że nie jesteś obsessyjna na tym punkcie, ja się ważę codziennie
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#2603 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
U nas tez zimno, ale słonecznie więc mi pasuje. Właśnie wróciłam z porannego rozruchu na siłowni. Pierwszy raz spotkałam się ze zdziwieniem, że jestem w ciąży i ćwiczę :p nie zdziwiłbym się tak bardzo gdyby nie fakt, że to była recepcjonistka z klubu. Nieśmiało zapytała czy jestem w ciąży i czy lekarz nie widzi przeciwwskazań Dla mnie to szok tym bardziej, że babki po 50 lat które obok ćwiczą zawsze zagadają i kibicują a tu młoda dziewczyna i taka zdziwiona ![]() No i witam się w 23 tygodniu
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wam zazdroszczę z tymi ubraniami na mnie praktycznie wszystko się za krótkie zrobiło. Nigdy nie miałam długich bluzy czy tunikę bo jestem niska i jeszcze bardziej mnie skracaly. I teraz mam problem. Nie mam pojęcia co z kurtka zrobię mam nadzieje ze nie będzie bardzo zimno i dam rade przechodzić w rozpietej.
Mojakaren gratulacje 20 tygodnia. Kasiulowa mamy ten sam problem, imię męskie jest bardzo trudno znaleźć, są ładne, ale jakoś nie czujemy żeby to było to. Nawet typów żadnych nie mamy. Dotka wszystkiego najlepszego dla was z okazji rocznicy. Wózek husky, a jaki fotelik i bazę wybraliście? ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Pietrusiowa 23 tydzień gratulacje. Frontin teraz już z dnia na dzień coraz więcej i częściej będziesz czuć, gratuluję. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-09-06 o 11:54 |
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj weszłam na wagę i doznałam szoku. -0,5kg
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Przed ciaza wazylam srednio ok 64,5 czasami przed okresem waga mi skakala maks do 66 przy wzroscie 173 cm, teraz juz cos ok. 70 waze i czuje sie taka mega ciezka. Noo ale dziecko swoje wazy, wody plodowe, mleczarni w zyciu tak wielkich nie mialam, bo tak to ja wchodze w swoje gacie sprzed ciazy.
Czy to bedzie za duza rozpusta z mojej strony jak przy niedzieli zamowie sobie pizze. Mam rosol w lodowce, ale nawet nie chce mi sie tam wchodzic i patrzec na ten balagan. Wszystko z duzego pokoju wyladowalo w kuchni, ciezko mi sie tam rusza, pyl wszedzie. Bleee. Chyba szukam rozgrzeszenia na swoje lenistwo.
|
|
|
#2607 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ceny powalają, nawet używane na allegro chodzą średnio po 50-60 zł Cytat:
|
||
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
A szukalas na olx? Ja znalazlam swoje i z przesylka zaplacilam za nie 17 zl.
|
|
|
#2609 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jak wymyślę jaki rozmiar ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale ja słynę z szybko rosnącego brzucha Całe lato chodziłam w sukienkach i spódnicach maxi na gumce. Jak było chłodniej (czyli dosłownie kilka razy ) zakładałam leginsy ciążowe, ewentualnie zwykłe, jeśli szłam gdzieś na chwilę ![]() Teraz już niestety trzeba się przestawić na noszenie spodni. Mam 2 pary leginsów ciążowych (czarnych) i spodnie ciążowe które dostałam, z tym że te spodnie są w kolorze malinowym więc niewiele kolorów bluzek do nich pasuje, stąd myślę o zakupie jednak jeszcze jakieś bardziej uniwersalnych spodni W bluzki przedciążowe w większości się mieszczę, są po prostu opięte na brzuszku i krótsze. Mam sporo bluzek ovesize, bo przed ciążą miałam oponkę, której się wstydziłam, więc teraz mi służą Cytat:
ja będę kombinować tak żeby jak najmniej rzeczy kupować specjalnie ![]() mam wielką nadzieję ze uda mi się od mamy jakaś kurtkę pożyczyć jak już będzie zimno . W jesienne kurtki też sie już nie mieszczę, nie ma szans żebym je zapięła, ale póki nie jest bardzo zimno to mogę nosić rozpięte/częściowo zapięte Cytat:
a jeszcze wczoraj było tak przyjemnie, 22 stopnie i słońce Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Amelis delti, riko nano, adamex pajero, ewentualnie jedo fyn, ale bardziej od fyn by nam nevo wtedy odpowiadało.
Dotka gratuluję rocznicy ![]() frontin gratuluję ruchów ![]() gratki! ![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

lubie taki luzny styl. Nie zamierzam jakos mocno inwestowac w garderobe na te kilka miesiecy.

do dzisiaj nie znam bardziej ruchliwego dziecka
na pewno nie zamierzam przepłacać za jakis namiot w sklepie - bede polowac w lumpkach 
Sprawdzałaś tak?

Boże jak można się tak zapuścić??? 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)