|
|
#2581 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
,farbka zejszła i przeswituje miedziane cus
|
|
|
#2582 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2583 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja przyszłam zamachać znad prania - jestem w ekstazie
|
#2584 |
|
Piers do przodu
|
Wow! Foty foty
|
#2585 | ||||
|
Panaroja
|
snad przecieru pomidorowego i powrotu ze szkolenia oraz spowodowanego tym głodu
![]() Cytat:
![]() 2.zgadzam się ![]() 3.o kurde , już Cytat:
![]() 2. Cytat:
2.gdzie za stara , jakie za stara kupuj i noś Cytat:
wiem jak to cieszy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2586 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Po miesiącu funkcjonowania bez prądu czuje sie poniekąd usprawiedliwiona...o rachunku za prąd staram sie chwilowo nie myśleć (czwarte sie kreci a w planach jeszcze dwa - puchowka i firanki)
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Wybieramy się z koleżanką na imprezę, a obie zblazowane jakieś i nam się nie chce... starość?
![]()
|
#2588 |
|
Mother of Cats
|
Macham znad ajerkoniaczku, kuchni zapachnionej suszącymi się ziołami i chlebka bananowego własnej roboty
![]() Margot, gratulacje! Absolutnie rozumiem ekstazę Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-09-05 o 22:24 |
|
|
|
#2589 |
|
Nindżopesz
|
Pociągnę temat ciuchowy.
Jak widzicie taką tunikokiecę po 8 godzinach siedzenia na niej w pracy? https://www.showroom.pl/p/19930,vzoo...=produkt-19930 Podobają mi się takie tylne zwisy ale chyba strasznie to niepraktyczne... |
|
|
|
#2590 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,mła sie podoba, czy to takie waznejak bedzieszwygladac po?bedzie juzciemno za niedługo wiecsie nie przejmuj
|
|
|
#2591 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Umyłam głowę . Samym szamponem , bez odżywki i niczego , bo mi się nie chciało już bawić . I wyszło mi kilkanaście włosów na krzyż , a nie całe pęki jak dotychczas . WTF , o co chodzi do ciężkiej i niespodziewanej , czy ktoś coś rozumie ? bo ja nic
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2592 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Co za impreza! :p koleżanka dla zartu pomachala z taxi do kolesi z auta obok a ci otwierają okno " dziewczyny gdzie jedziecie? " i pojechali za nami do klubu ha ha ha
Z czego jeden był zwany Ronaldo bo wyglądał jak latynoski lovelas A i jeszcze poznałam dwóch Szwedów przy barze. Stoimy, gadamy łamanym angielskim a ci się nagle pytają czy wyglądają na gejów bo Sącza "soft drinks" a ja browar a. Ale się uśmiałam Zapraszani za dwa tygodnie do Sztokholmu :p
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-06 o 15:43 |
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Joł na szybciocha
![]() Pytanie do baru: Czy puder perłowy to puder perłowy i będzie wszędzie taki sam, niezależnie od miejsca zakupu ?
|
#2595 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale pogoda sie zrobiła, nic tylko spać
|
|||
|
|
|
#2596 | |
|
Panaroja
|
spod deszczu ,, ciemna i zimna
![]() Cytat:
co chyba wszyscy robią
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnośnie wypadania wuosów... To mi właśnie po olejach wypadały strasznie , jak je nakładałam miałam wrażenie że skóra nie oddycha i no nie wiem jak to napisać ....No męczy się . Potem zawsze garść kłaków po olejowaniu ... Na jaki kurs chodzisz może na ten sam co ja ?
|
|
#2598 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Piers do przodu
|
Nesko jak jest biały to nadaje jedynie perłowy blask
|
#2600 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.no mnie dotąd oleje robiły świetnie i w ogóle , ale teraz jak widać niekoniecznie nic nie rosumieu 3.ale nie chodzę na żaden kurs
|
|
|
|
#2601 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przyniosłam sobie z powrotem kurtke. I pełne buty. I ufarbowałam sierść
jak to cudownie spłukać farbe prysznicem,nie grzać w garnku Wiem,że przeżywam jak mrowka okres,ale to naprawde jest rożnica. A jak już bede miała meble,to w ogole...!
|
#2602 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
miołem z BU, Coastal Scents i kolorowki i nie zauwazylem roznicy
|
|
|
|
|
#2603 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyznam, że modlę się aby mnie nigdy tego luksusu nie pozbawiło życie. Kocham pralki i zmywarki. Piekarniki też! Cytat:
Cytat:
Cytat:
I jak pachnie wszystko! Bal d'Afrique taki cudny i trwaly Polly - oprawki tak jak Justyna, zamów u jakiegoś projektanta. W modzie jest custom-made |
||||
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie jestem na etapie oglądania/przeglądania botków i niezdecydowania
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad butów, to kocham moje cut-out sztyblety i chyba sobie drugą parę kupię, bo troche je zjechałam ![]() pasują do wszystkich moich czarnych ciuchów ![]() ostatnio w zestawie gładka czarna sukienka i ażurowe rajty przez które wszyscy mi się na nogi gapią ![]() na jesień mam bikery, ale botków też poszukuję
|
|
#2607 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bo się nie znam - cienie kupuję u nich i są ok, to myślałam, że podkłady też takie będą ![]() No i bez okularów byłam ![]() Nie wiedziałam Cytat:
Dlaczego podkład - już mówię. Otóż postanowiłam wyglądać na osobę "zrobioną", ze starannym makijażem, naoglądałam się tych, jak im tam, tutoriali, no i żadnego makijaż€ tam nie było bez podkładu - no bo rownomierny koloryt trzeba mieć - a u mnie są piegi (szarawe), zaczerwinienia tu i ówdzie... A nie chciałam mieć efektu maski - tymczasem w tym Inglocie bab ![]() No wiecie, nigdy podkładu nie używałam - chyba że od święta - i właśnie się chciałam przerobić na "panią umalowaną przez stylistkę" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i co, warto było iść? To sbie następnym razem przypomnij, jak Ci się nie chciało wybrać Cytat:
Zaś co do podkładów, to Rejcz wielka jest - bo się wszystk potwierdza. Mianowicie kupiłam sobie dwa kremy cc eveline co prawda super nie kryją, ale gębę mam nawilżoną, elastyczną miło i wyglądam może nie "profesjonalnie" ale lepiej 1258 razy niż w tym Inglocie, psia jego mać Tylko teraz tak : jeśli jednak podkład, to na rozszerzone naczynka, lekki, kremowy i kryjący i żeby dla staruszek się nadawał i nie kosztował wiele więcej niż 60 zł (a najlpeiej mniej) to który byście polecały? Szukać dla cer dojrzałych? To jest taki chyba z serum MaX Factora - ale czy on w kremie czy fluidzie to już nie wiem ![]() No i co z bazą? Czasem jest taki podkład, który jej nie wymaga - dbre to czy nie? I jeszcze Wam powiem, że w Pani sierpniowej napisano o duftarcie i nawet ze zdjęciem Poison i bez błędu w nazwisku Gucio zadowolony ze szkoły ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- A jeszcze Wam powiem, że znalazłam dla siebie chyba dobry zestaw włosowy - szampon Isana w tubce żółtej Oil, Biovax pomarańczowy do włosów koloryzowanych i mgiełka Silk Joanny. Narpiew (tak mówi Gucio) normalnie myję, dżywkuję 5 min, potem czekam aż wyschną i ugniatam, a na suche rozpylam Silk i ugniatam. Sucgości w dotyku nie ma, wlosy są lekko faliste - niestety lekko, ale trzymają się tak do następnego mycia, a nie że rano niespdzianka, krzywe siano
|
|
#2608 | ||
|
Zakorzenienie
|
ano
![]() Cytat:
podobała mi sie pogoda jak w sobotę 22 stopnie i słońce Cytat:
![]() Znad soczku |
||
|
|
|
#2609 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ad butów to czy dobrze mi się wydaje, że od kilku ładnych lat modne są sztywne i szerokie botki? Znaczy najwyższy czas żeby 'wymyślili' wąskie i miękkie cholewki, nie?
|
||
|
|
|
#2610 | ||||
|
Panaroja
|
spod syfozy za oknem i zimna
![]() Cytat:
Cytat:
2.o właśnie , ażurowe rajty , może odkurzę i włożę ![]() 3.jedne i drugie poczebne Cytat:
2. Cytat:
![]() moje nowe buciki akurat jak w sam raz na dzisiaj Za to właściwie przydałaby mi się gładka czarna kiecka krótka , hmmmm... Dłuższa w sumie też by mogła być . A najlepiej i tak i taka
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

,

kupuj i noś 

nic nie rosumieu
Ja właśnie jestem na etapie oglądania/przeglądania botków i niezdecydowania 
Możesz też wymieszać podkład z kremem i zobacz czy jest coś lepiej. Ja od lat preferuję podkłady do cer dojrzałych, mimo że takiej nie posiadam jeszcze, ale pory zobowiązują