|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: O czym pisac na blogu?
Hej,wypowiem się w innej kwestii.
![]() Osobiście,popracowałabym nad wyglądem / szablonem bloga. Sama jestem estetką i dużą uwagę zwracam na takie kwestie. Chętnie wracam na stronę autora,gdy zdjęcia są dobrej jakości, a całość wygląda ładnie i czytelnie. Nie oszukujmy się, dużo osób to wzrokowcy. ![]() ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
Na mnie Twój blog nie robi zachęcającego wrażenia, ponieważ:
- szablon jest kiepski - zdjęcia Twojego autorstwa są bardzo amatorskie - słaba kompozycja, swiatło itd. - Ty na cudzych zdjęciach wyglądasz profesjonalnie, ale jako kobietę niekoniecznie intersują mnie takie sesje ![]() - nie widać profulu przewodniego: blog modowy, lifestylowy? Na poczytność bloga trzeba zapracować: - regularnymi i przemyślanymi wpisami - interesującymi wpisami i/lub profesjonalnymi zdjęciami Domyślam się, że chciałabyś zarabiać na blogu... Dłuuuuuga, trudna i często niewdzięczna to droga - poczytaj, co o tym piszą dziewczyny, którym się udało. Jedne z moich ulubionych blogów - bardzo różne tematycznie: http://www.missferreira.pl/ http://www.szafatosi.pl/ http://matkojedyna.blogspot.com/ http://my-full-house.com/ http://whiteplate.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#425 |
Rozeznanie
|
Na cudzych zdjęciach tzn. na zdjęciach robionych przez kogoś innego niż Ty...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Konto usunięte
|
Wejdź na wątek o nieirytującej reklamie bloga.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- poprosze o link ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
piszesz że zniechęca cię brak komentarzy, weszłam na twojego bloga no i niestety nie znalazłam na nim nic co mogłabym w jakikolwiek sposób skomentować, musisz się określić w jaką stronę iść z tym blogiem, bo jest kilka fotek, coś co wygląda na próbę opisu knajpki. piszesz że możesz pisać o włosach, a nawet przy kosmetykach do włosów umieściłaś bardzo słabą opinię, może byłoby warto chociaż tam napisać coś więcej. no niestety ale jak narazie na blogu praktycznie nic nie ma, a to co już jest to jakoś nie zachęca do ponownego odwiedzenia bloga
Edytowane przez stesia Czas edycji: 2015-09-07 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
BAN stały
|
Cytat:
jesli ktos nie ma kompletnie pomyslu na bloga to po co go zaklada? potem w necie jest milion tzw lifestyle'owych blogów, wszystkie o tym samym i o niczym. nie chce Cie obrazac, rozumiem ze chcesz podszkolic język, ale jesli nie masz na bloga pomyslu to pisz sobie do szuflady :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zapewne tak jak z ogółem ukraińców ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
sorry, nie jestem z Ukrainy, ale...myślisz, że polscy studenci na zagranicznych uczelniach przyjeżdżają i od razu rozmawiają po angielsku / po hiszpańsku / po francusku jak miejscowi? trochę zrozumienia dla tych ludzi, nie uczą się polskiego w szkołach, nie mają kursów z polskiego jak na przykład tu są z angielskiego. Czy jesteś pewna, że jak wyjedziesz na studia za granicą będziesz lepiej mówić po angielsku niż przeciętny Ukrainiec tu po polsku? Z tym, że uczyłaś się angielskiego przez x lat, a ten przeciętny Ukrainiec nie miał takiej możliwości?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
co? /zapewne po ukrainsku czy rosyjsku slowa nie powiesz, tez mi.... inteligencja bl... ja w zyciu nie bylam w Polsce i wasz jezyk znam z tv, ale znam i rozumiem. I ty chcesz cos powiedziec o naszej inteligencji??? Wasz jezyk to o mamma to gorzej niz chinski
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: nigdy w pl nie byłaś, ale masz na blogu zdjęcia otagowane jako gdańsk i knajpkę z kaszub, zdaje się że to w pl jest Edytowane przez stesia Czas edycji: 2015-09-07 o 18:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wątek o nieirytującej reklamie bloga i technicznej pomocy blogowej cz.2
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No i na koniec, życzę Ci udanego wyjazdu na wymianę, ale pamiętaj, że gdziekolwiek byś nie pojechała, to na pewno będzie tam mieszkało dużo Polaków, którży nie znają języka tego kraju (takich co wyjechali ze wsi i pracują gdzieś na budowie), i chyba nie chciałabyś, żeby Ciebie oceniano tak samo jak ich, tylko chciałabyś pewnie, żeby obywatele tamtego kraju rozumieli, że są tacy, co przyjeżdżają pracować fizycznie, mieszkają w tamtym kraju przez 10 lat, a nawet umówić się do lekarza nie potrafią i jeszcze pobierają zasiłki, a są tacy, co przyjeżdżają, uczą się języka i pracują na dobrych stanowiskach... ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez zaksy Czas edycji: 2015-09-07 o 21:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() do slowa, we Lwowie studjuje wiele osob z Afryki i bliskiego wschodu, moj brat uczy sie w Kijowie na uniwersytecie Bohomolca, prestizowy wuz, a na Lwow nie bylo nas stac, bardzo drogo biora.
![]() |
![]() |
#442 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Powinnas tez wyrownac tekst do lewej i prawej, wysrodkowany czyta sie bardzo ciezko. Send from my mind using the Force. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
no ale napisałaś "ja w życiu nie byłam w Polsce" więc już nie wiedziałam jak to z tobą jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez Mimi08 Czas edycji: 2015-12-24 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
2) żeby pisać dobrze po polsku, trzeba czytać polską literaturę piękną - najlepiej współczesną, żeby archaizmów nie było. Po polsku wydano więcej książek niż tylko przekłady "Wojny i pokoju" czy "Zbrodni i kary"; 3) jestem Polką, mówię i piszę po polsku - jestem doktorem habilitowanym z zakresu językoznawstwa (to nie jest znajomość nieskończenie wielu języków; ros. movoznavstvo, ukr. jazykoveden'e, ang. linguistic); w mowie i piśmie posługuję się agnielskim, rosyjskim, ukraińskim i włoskim, znam łacinę, czytam po białorusku Do stworzenia blogu, który odniesie sukces, brakuje Ci przede wszystkim pokory... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez zaksy Czas edycji: 2015-09-08 o 10:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyna jest arogancka i praktycznie każdą kulturalnie wypowiedzianą poradę traktuje jak atak - broni się tekstami w stylu: a co ty w życiu zrobiłaś? nie chcesz - to nie czytaj - i tym podobne. No mnie coś takiego odpycha. Albo prosisz o poradę, człowieku, albo spadaj na tuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Konto usunięte
|
Czy istnieje aplikacja, która pozwaala przeglądać liste sledzonych blogow i komentować? Bo ta bloggerowa jest taka sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#450 |
Konto usunięte
|
Spróbuję, dzięki
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Patrze i nie widzę gdzie tam sie zalogować z bloggera i dostac się do swojej listy, to w ogole mozliwe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.