|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2672 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jeszcze raz dziękuję No nie wiem własnie, a poza tym jak mozna wyqumać kogoś styl nie znajac go na zywo? Dla mnie to juz zagwostka ![]() A kij wie, co Paniami kieruje, dobrze ze mam luz do tego i siebie, bo jakbym byla mlodsza i zakompleksiona, to az strach O własnie -ubieram sie w co mi sie poodba i na co akurat mam ochote, plus w czym sie dobrze czuje ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jakby ktoś pytał, to to są właśnie te moje "wymagania". Zauważyłam, że uprzedzenia tudzież "okopy" myślowe są bardzo powszechne. Jest tak bo tak jest a nie inaczej!!!! Powszechniejsze od głupoty, choć w moim przekonaniu trochę są jej przejawem. Ech. ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Ad zimy - dziewczyny, nie chcę być złym posłańcem, ale małżyk mię struł trochę krwi, przynosząc do domu POGŁOSKI o hiper ostrej zimie i ostrzejszym niż tegoroczne o uwaga! 2 stopnie Celsjusza, lecie. Kiedyś to zlewałąm, traktując jako turystyczny marketing, i tak było, aaaaale się kurde zmieniło A sama jestem zdania, że temperatury poniżej zera nie powinny istnieć w naturze, tj poza zamrażalką. Jak zazdrościłam tym w Irlandii, mój kumpel, nigdy nie kupił sobie zimowej kurtki. Nie wiedzą co to zima. Ach i och Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-07 o 23:02 |
|
|
|
|
#2674 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na inną modłę, ad dzisiejszego meczu: wie ktoś czemu gibraltar to 'fryzjerzy'? ![]() edit: w końcu się dowiedziałam...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-07 o 23:49 |
|
|
|
|
#2677 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No widzisz - trzeba tylko w kazdej sytuacji dostrzec jakis plus
|
#2678 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 Cytat:
) wiec w większość sie mieszczę, są tylko na brzuchu opięte tzn mówię o "górach", bo spodnie to już od dawna tylko ciążowe ![]() w kurtki się nie mieszczę żadne, tzn nie dam rady zapiąć, ale będę jakoś kombinować żeby przetrwać i nic nie kupować specjalnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pogłoski podobne były w zeszłym roku i sie nie sprawdziły, było tez pogłoski że lata nie będzie a było jak najbardziej Znad soczku |
||||
|
|
|
#2679 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2680 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kuffa, jak zimno
kolejną noc spałam w spodniach i w polarze
|
#2681 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#2682 | ||
|
Panaroja
|
snad kawusi i spod zimna
![]() Cytat:
?2.ludzie potrafio fszystko ![]() 3. ![]() Cytat:
tylko że mało kto będzie w stanie go rozpoznać .2.wiem , czytałam w gazecie że stary góral wieszczy mrozy po 30 stopni bo osy gromadami atakujo niemniej zważywszy proroctwa letnie , oczekuję podobnej skuteczności po zimowych . 3.temperatury poniżej zera są miłe , jeżeli jest dużo śniegu , słońce , i nie trzeba wychodzić z domu ![]() poważnie niemniej ponieważ to dopiero początek jesieni , jest szansa że jeszcze się zmieni ![]() Dziś się już zawinęłam w ciepły komin, bo na dworze tylko 8 stopni
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2683 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Pomijając ciuchy już mnie to wkurza. Jak leżę na prawym boku to kolka, na lewym katar, w wannie niewygodnie więc klęczę ale wtedy woda łaskocze w stopy podczas mycia włosów W nocy mam wrażenie, że zmieniając bok przewalam się jak waleń. Jakiś mięsień na plecach boli... CKC. W poprzedniej lajtowo mi poszło, w dniu porodu miałam w brzuchu 98 cm a teraz chyba trzeba taczkę kupić ![]() |
|
|
|
|
#2684 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
I snat czekania na kurieria az mi pod nos Olapex przywiezie Bo czekam zeby umyc pióra, a uparłam sie, ze zrbobię to z tym "cudem" ![]() Hmm, dobre pytanie Moze trzeba gdzies w wujku gugle poszukać adresu? Aaaa ludzie to zachowują sie, jak dzicy czasami nie rosumię tego, oj nie
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Też mam do tego sceptyczne podejście
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Zimnooo!!!
wczoraj tak mnie przewiało, ze spac w nocy nie mogłam, bo pomimo grubej piżamy, skarpet i szczelnego owinięcia kordłą mnie trzesło z zimna W paradoxie spoko, okazało się, ze się wbiłam na cykliczne spotkania stowarzyszenia fantastyki ale miło mnie przyjęli i oczywiście pytają, kiedy się zapisuję. Zaraz, zaraz, najpierw pochodze i popacze, zanim podpiszę cyrograf ![]() A kolesia z klubu chyba spławię, tańczyło się ok, ale nudny jest i sie w ogóle gadka nie klei, jakoś nie chce mi się spotykac A jeszcze się tłumaczył, ze w adidasach jest, bo mieli na hip-hopy jechac, bleeeee jedyny gatunek, którego nie trawię bardziej niż disco-polo. Którego tez chyba słucha, podwójne bleee i nawet nie wiem, jak ma na imię, bo się tłumaczył, że kumple dla żartu przedstawili go Xawier, a się w końcu zapomniałam zapytac, jak ma naprawde
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-08 o 11:09 |
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
joł joł boru snad wqufy .... Zmienili mi Reginola
![]() ![]() ![]() To możliwe? No inny jest ....Masakra ....Zauważyłam jak nakładałam że coś nie halo ... A potem ...Kurde jak zwykła odżywka ![]() Maja Wamp się z Ciebie robi
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-09-08 o 11:39 |
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
jaki tam wamp, zimno jak diabli i i się nie chce nigdzie z chaty wypełzać a juz na pewno nie dla jakiegos faceta
|
#2689 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ja tesz ![]() Cytat:
![]() zimno ,leje , i chyba definitywnie przyszła jesień bo mam fazę na wanilię i insze jadalności słodkie pachnące w wanilii bym się kąpała
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2690 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Chyba spejszyl, żeby wiesz, nie dopadł jej nikt i nie zlał na kwaśne jabłko
![]() No ale co na to poradzić
|
#2691 |
|
Piers do przodu
|
Parabel
przegrupowuję szufladę z perfumami i wyciągam armię słodziaków Miłego dnia Baru Chuop mi zachorzał jakieś grypsko go łamie
|
#2692 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Słuchajcie, przyszedł mi na maila kot -20% na zapachy do Douglasa - tylko on się pokazuje dopiero przy zakupie online - może kto co planuje, to wkleję?
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Phi, od lat olewam, a nigdy nie walili drzwiami ni oknami
Cytat:
![]() Oczywiście czekolade na moją dietetyczną modłę: kakao, słodzik, zalac wrzatkiem i dodać 1 małą smietanke do kawy. Całość ma ze 25kcal i zapycha chęc na czekoladę i rozgrzewa ![]() Kolezanka mnie ostatnio załamuje, bo wpadła w panikę, że jak skończyłyśmy te xx lat, to trzeba intensywnie zacząć dbać o urodę, bo jak nie, to lada moment bedziemy brzydkie i pomarszczone I biega za kremami i na zabiegi jakieś. Ja tez kupiłam sobie pierwszy krem pod oczy i pierwszy przeciwzmarszczkowy, bo juz od dawna łapię się w wieku na używanie takich
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-08 o 13:31 |
|
|
|
|
#2694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle, to nie wiedziałam jak używać ![]() Cytat:
2. Daj mu miodu i malin. Czosnku o ile przyjmie i cynku. |
||
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Trza było się spytać
Ale sprawdził się u Ciebie? Ja go daje pod czepek na 30 min dwa mycia pod rząd a potem "zmientkczam"Szukałaś wanilii ![]() http://www.fragrantica.com/perfume/T...-Way-5766.html Se chyba próbkę zamówię
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli intuicja pracuje. I efekt bdb. Wygładziło. Później zmiękczałam. 2. Kuuuurcze ten cedr, nie mogę cedru Nawet nie zawracam se gitary próbkowaniem.
|
|
|
|
|
#2697 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ano . Czeba cierpieć ![]() Cytat:
2. Cytat:
2.twarda jesteś , ja bym takiej dietetycznej nie przełknęła . Insza rzecz że za pitną w ogóle jakoś nie przepadam , kawusia lepsza 3.pierwszego przeciwzmarszczkowca chyba zaczęłam używać mając 24 albo 25 ![]() przestało padać , ale dalej wygląda na ziiimno . A fogle to burza u mnie była o trzeciej . Rejcz , chcesz Eau Duelle spróbować ?
|||
|
|
|
#2698 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Olaplex ogarniety
Potrzymałam na włosach do 40 minut i podczas spłukiwania przeżyłam extazę normalnie bo włosy były tak miękkie i lejące sie, niczym jedwab, ze w zyciu takich nie miałam Mało tego - szczotka włozona w spłukane włosy szła gładko jak po masle ![]() Teraz wysuszone tez wygladaja duuuzo lepiej niz po zwykłych szamponach, odzwykach, maskach. Cos mi sie wydaje, ze Olaplex będzie stałym produktem w mojej łazience Chyba skusze sie u fryzjera na Olaplex 1 i 2
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Doceniam ogromnie dobre chęci
ale mam na myśli cygarową? tytoniową? te klimaty. Cytat:
Gratsy! Nie ma to jak test na sobie |
|
|
|
|
#2700 |
|
Panaroja
|
Ad sinupret podkładów jeszcze - spróbowałam tej lirenowej zimy i jest za różowa
Ideu guoweu pofarbić .Chciałam w niedzielę , ale się okazało , że farby w domu ni mom
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.

aczkolwiek o zgrozo przerzucam się na kolory bo mi się czarny znudził 

, powiedziałam że i tak zrobię krzywą. Za to nie zlał innych czynników. Jakimś magicznym sposobem się wyluzowałam, może dlatego, że się NIE starał, nie był sztuczny, chyba po prostu ma klasę i osobowość, która mi odpowiada w miaaaaaaaaaaarę? Ale klasa to nie wszystko
Aż strach by było na Was trafić.
No i narzutki, to zawsze dobre. Płaszcza zimowego boję się mierzyć ale mam gdzieś skitrany stary za duży kożuch. W luźnych ciuchach właśnie wyglądam w porządku, wszystko powiewa i tuszuje. 

kolejną noc spałam w spodniach i w polarze

Ale sprawdził się u Ciebie? Ja go daje pod czepek na 30 min dwa mycia pod rząd a potem "zmientkczam"