Scent Bar LVII - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-07, 22:48   #2671
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

bo każdy ma inaczej u mnie w ogóle nie ma mowy o jakimś stylu , ubieram się wto co mi się podoba i pasuje do siebie , ale żeby to miało jakiś określony styl to nie zauważyłam . Chyba że kolorystyczny aczkolwiek o zgrozo przerzucam się na kolory bo mi się czarny znudził
A ja dziś jakbym mogła to bym zawyła jak kojot z radości, że wreszcie wracam do czerni Że wreszcie jest pogoda, kiedy czerń wygląda za☠☠☠iście!!! Dzisiejszy dzięń mi uzmysłowił jak bardzo ją kocham. No bo w zaduszkach wiadomo jak było, naszało się co popadanie byle jasne i lekkie.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 22:55   #2672
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja też bym chciała w miarę lekką zimę by nie musiałabym nic kupować znaczy ciepłego , bo to co mam to na lekką się da , na -10 już nie

a gdzie za szeroki , z Twoją figurą wygląda wręcz idealnie

a co kurde komu do tego czy jego zdaniem Twój styl czy nie Twój
toż to Ty masz się w tym dobrze czuć i swoim zdaniem kierować się , a nie czyimś baby takie rzeczy piszo jak zazdroszczo bo same nie mogo sie tak ubrać

bo każdy ma inaczej u mnie w ogóle nie ma mowy o jakimś stylu , ubieram się wto co mi się podoba i pasuje do siebie , ale żeby to miało jakiś określony styl to nie zauważyłam . Chyba że kolorystyczny aczkolwiek o zgrozo przerzucam się na kolory bo mi się czarny znudził

1.i słusznie
2.znaczy na wiosnę nie chodziłaś ? jutro masz szansę przy takiej pogodzie
To moze zamowmy sobie lekka zimę

Jeszcze raz dziękuję

No nie wiem własnie, a poza tym jak mozna wyqumać kogoś styl nie znajac go na zywo? Dla mnie to juz zagwostka
A kij wie, co Paniami kieruje, dobrze ze mam luz do tego i siebie, bo jakbym byla mlodsza i zakompleksiona, to az strach

O własnie -ubieram sie w co mi sie poodba i na co akurat mam ochote, plus w czym sie dobrze czuje

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
A ja dziś jakbym mogła to bym zawyła jak kojot z radości, że wreszcie wracam do czerni Że wreszcie jest pogoda, kiedy czerń wygląda zaâ˜☠â˜☠â˜☠iście!!! Dzisiejszy dzięń mi uzmysłowił jak bardzo ją kocham. No bo w zaduszkach wiadomo jak było, naszało się co popadanie byle jasne i lekkie.
Lubie czern, lubie biel, generalnie lubie wiekszosc kolorow

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
ale czegoś takiego należy oczekiwać - znaczy ja oczekuję - od każdego człowieka teoretycznie światłego , czyli wykształconego , inteligentnego , obytego ze światem . I niestetety zwykle się paskudnie rozczarowuję odkrywając w ludziach - teoretycznie myślących - niezmierzone pokłady kołtuństwa i głupoty nieznanego pochodzenia
Z ust mi to wyjelas! Tak samo mysle!

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 23:01   #2673
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ale czegoś takiego należy oczekiwać - znaczy ja oczekuję - od każdego człowieka teoretycznie światłego , czyli wykształconego , inteligentnego , obytego ze światem . I niestetety zwykle się paskudnie rozczarowuję odkrywając w ludziach - teoretycznie myślących - niezmierzone pokłady kołtuństwa i głupoty nieznanego pochodzenia

I jakby ktoś pytał, to to są właśnie te moje "wymagania".

Zauważyłam, że uprzedzenia tudzież "okopy" myślowe są bardzo powszechne. Jest tak bo tak jest a nie inaczej!!!! Powszechniejsze od głupoty, choć w moim przekonaniu trochę są jej przejawem. Ech.

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Ad zimy - dziewczyny, nie chcę być złym posłańcem, ale małżyk mię struł trochę krwi, przynosząc do domu POGŁOSKI o hiper ostrej zimie i ostrzejszym niż tegoroczne o uwaga! 2 stopnie Celsjusza, lecie. Kiedyś to zlewałąm, traktując jako turystyczny marketing, i tak było, aaaaale się kurde zmieniło

A sama jestem zdania, że temperatury poniżej zera nie powinny istnieć w naturze, tj poza zamrażalką. Jak zazdrościłam tym w Irlandii, mój kumpel, nigdy nie kupił sobie zimowej kurtki. Nie wiedzą co to zima. Ach i och

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-09-07 o 23:02
Stary 2015-09-07, 23:04   #2674
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

[/COLOR]Ad zimy - dziewczyny, nie chcę być złym posłańcem, ale małżyk mię struł trochę krwi, przynosząc do domu POGŁOSKI o hiper ostrej zimie i ostrzejszym niż tegoroczne o uwaga! 2 stopnie Celsjusza, lecie. Kiedyś to zlewałąm, traktując jako turystyczny marketing, i tak było, aaaaale się kurde zmieniło

A sama jestem zdania, że temperatury poniżej zera nie powinny istnieć w naturze, tj poza zamrażalką. Jak zazdrościłam tym w Irlandii, mój kumpel, nigdy nie kupił sobie zimowej kurtki. Nie wiedzą co to zima. Ach i och
Teraz to juz nikt nie moze byc niczego pewny, skoro zima czasami zaskkauje w krajach gdzie dotychczas nawet nie wiedzieli co to śnieg

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-07, 23:08   #2675
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Teraz to juz nikt nie moze byc niczego pewny, skoro zima czasami zaskkauje w krajach gdzie dotychczas nawet nie wiedzieli co to śnieg
No w sumie tak. Trochę by mnie to pocieszyło, nie powiem
Stary 2015-09-07, 23:10   #2676
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ad zimy - dziewczyny, nie chcę być złym posłańcem, ale małżyk mię struł trochę krwi, przynosząc do domu POGŁOSKI o hiper ostrej zimie i ostrzejszym niż tegoroczne o uwaga! 2 stopnie Celsjusza, lecie. Kiedyś to zlewałąm, traktując jako turystyczny marketing, i tak było, aaaaale się kurde zmieniło

słyszałam te same prognozy

a na inną modłę, ad dzisiejszego meczu: wie ktoś czemu gibraltar to 'fryzjerzy'?

edit: w końcu się dowiedziałam...

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-09-07 o 23:49
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 23:14   #2677
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No w sumie tak. Trochę by mnie to pocieszyło, nie powiem
No widzisz - trzeba tylko w kazdej sytuacji dostrzec jakis plus

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-08, 07:21   #2678
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
1. Tak i o dziwo pan się nie skreślił na dzień dobry. Szału też nie ma i wiele rzeczy wciąż pozostaje pod znakiem zapytania etc etc, ale ogólnie pierwsze wrażenie bardziej na tak, niż na nie. Np, moja rodzinna, bardziej wyczulona na cukier, on troszkę zlał , powiedziałam że i tak zrobię krzywą. Za to nie zlał innych czynników. Jakimś magicznym sposobem się wyluzowałam, może dlatego, że się NIE starał, nie był sztuczny, chyba po prostu ma klasę i osobowość, która mi odpowiada w miaaaaaaaaaaarę? Ale klasa to nie wszystko Zobaczymy co dalej. Na razie wyszłam jako człowiek. Perfumy jednak mają magiczną moc. Na nast raz mam zamiar iść w oparach UBV

2. Aż strach by było na Was trafić.
ad 1 to dobrze ze było ok owocnej "współpracy" w takim razie
ad 2
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja się mieszczę w dwie tuniki, dwa kardigany i jeden sweter No i narzutki, to zawsze dobre. Płaszcza zimowego boję się mierzyć ale mam gdzieś skitrany stary za duży kożuch. W luźnych ciuchach właśnie wyglądam w porządku, wszystko powiewa i tuszuje.
Kupuję na zapas
ja nie miałam ciuchów obcisłych (bo nie mam sie czym chwalić ) wiec w większość sie mieszczę, są tylko na brzuchu opięte tzn mówię o "górach", bo spodnie to już od dawna tylko ciążowe
w kurtki się nie mieszczę żadne, tzn nie dam rady zapiąć, ale będę jakoś kombinować żeby przetrwać i nic nie kupować specjalnie
Cytat:
aczkolwiek o zgrozo przerzucam się na kolory bo mi się czarny znudził

Cytat:

ja mam nadzieję ze zimy nie będzie jak zwykle
pogłoski podobne były w zeszłym roku i sie nie sprawdziły, było tez pogłoski że lata nie będzie a było jak najbardziej

Znad soczku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 08:16   #2679
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
pogłoski podobne były w zeszłym roku i sie nie sprawdziły, było tez pogłoski że lata nie będzie a było jak najbardziej
O tak, pamiętam doskonale i jedne i drugie pogłoski

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-08, 08:47   #2680
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Kuffa, jak zimno kolejną noc spałam w spodniach i w polarze
Stary 2015-09-08, 08:48   #2681
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Kuffa, jak zimno kolejną noc spałam w spodniach i w polarze

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-08, 09:12   #2682
Parabelka
Panaroja

snad kawusi i spod zimna
Cytat:
To moze zamowmy sobie lekka zimę

No nie wiem własnie, a poza tym jak mozna wyqumać kogoś styl nie znajac go na zywo? Dla mnie to juz zagwostka
A kij wie, co Paniami kieruje, dobrze ze mam luz do tego i siebie, bo jakbym byla mlodsza i zakompleksiona, to az strach

Z ust mi to wyjelas! Tak samo mysle!
1.zamawiam !!! tylko gdzie do licha zamówienie kierować ?
2.ludzie potrafio fszystko
3.
Cytat:

I jakby ktoś pytał, to to są właśnie te moje "wymagania".

Zauważyłam, że uprzedzenia tudzież "okopy" myślowe są bardzo powszechne. Jest tak bo tak jest a nie inaczej!!!! Powszechniejsze od głupoty, choć w moim przekonaniu trochę są jej przejawem. Ech.

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

1.no bo generalnie jest to genetycznie zakodowany sposób na przetrwanie gatunku w trudnych i niebezpiecznych warunkach - odmieniec stanowi zagrożenie i trzeba go unieszkodliwić , bo nie jest swój , nie wiadomo co zrobi , czy nie zaatakuje/sprowadzi wroga/zje zapasy itp . Ale na tyle już wyrośliśmy z jaskini i kurnej chaty , że w warunkach cywilizacji europejskiej wypadałoby złagodzić kryteria . Aczkolwiek są sytuacje kiedy odmieniec rzeczywiście będzie stanowił zagrożenie - np odurzony narkotykiem terrorysta samobójca tylko że mało kto będzie w stanie go rozpoznać .
2.wiem , czytałam w gazecie że stary góral wieszczy mrozy po 30 stopni bo osy gromadami atakujo niemniej zważywszy proroctwa letnie , oczekuję podobnej skuteczności po zimowych .
3.temperatury poniżej zera są miłe , jeżeli jest dużo śniegu , słońce , i nie trzeba wychodzić z domu no i jednak niezbędne dla prawidłowego przebiegu wegetacji w naszej strefie klimatycznej
Cytat:
a

poważnie niemniej ponieważ to dopiero początek jesieni , jest szansa że jeszcze się zmieni

Dziś się już zawinęłam w ciepły komin, bo na dworze tylko 8 stopni

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 09:26   #2683
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
ja nie miałam ciuchów obcisłych (bo nie mam sie czym chwalić ) wiec w większość sie mieszczę, są tylko na brzuchu opięte tzn mówię o "górach", bo spodnie to już od dawna tylko ciążowe
Moje góry niby też luźne ale jednak naciągają się z przodu i opinają na zupełnie niekształtnym już tyłku, źle się z tym czuję. Legginsy ciągle noszę zwyczajne tylko nie naciągam ich na brzuch. Ale mam w 'archiwum' takie ciepłe rozciągliwe z wysokim stanem co i setkę w brzuchu obsłużą
Pomijając ciuchy już mnie to wkurza. Jak leżę na prawym boku to kolka, na lewym katar, w wannie niewygodnie więc klęczę ale wtedy woda łaskocze w stopy podczas mycia włosów W nocy mam wrażenie, że zmieniając bok przewalam się jak waleń. Jakiś mięsień na plecach boli... CKC. W poprzedniej lajtowo mi poszło, w dniu porodu miałam w brzuchu 98 cm a teraz chyba trzeba taczkę kupić
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 09:26   #2684
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
snad kawusi i spod zimna

1.zamawiam !!! tylko gdzie do licha zamówienie kierować ?
2.ludzie potrafio fszystko
3.
Ja tez snad kawusi I snat czekania na kurieria az mi pod nos Olapex przywiezie Bo czekam zeby umyc pióra, a uparłam sie, ze zrbobię to z tym "cudem"

Hmm, dobre pytanie Moze trzeba gdzies w wujku gugle poszukać adresu?

Aaaa ludzie to zachowują sie, jak dzicy czasami nie rosumię tego, oj nie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-08, 10:36   #2685
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ad 1 to dobrze ze było ok owocnej "współpracy" w takim razie
ad 2

1. Dzięki

2. Też mam do tego sceptyczne podejście
Stary 2015-09-08, 11:03   #2686
Maja102
Zakorzenienie

Zimnooo!!!
wczoraj tak mnie przewiało, ze spac w nocy nie mogłam, bo pomimo grubej piżamy, skarpet i szczelnego owinięcia kordłą mnie trzesło z zimna

W paradoxie spoko, okazało się, ze się wbiłam na cykliczne spotkania stowarzyszenia fantastyki ale miło mnie przyjęli i oczywiście pytają, kiedy się zapisuję. Zaraz, zaraz, najpierw pochodze i popacze, zanim podpiszę cyrograf
A kolesia z klubu chyba spławię, tańczyło się ok, ale nudny jest i sie w ogóle gadka nie klei, jakoś nie chce mi się spotykac A jeszcze się tłumaczył, ze w adidasach jest, bo mieli na hip-hopy jechac, bleeeee jedyny gatunek, którego nie trawię bardziej niż disco-polo. Którego tez chyba słucha, podwójne bleee i nawet nie wiem, jak ma na imię, bo się tłumaczył, że kumple dla żartu przedstawili go Xawier, a się w końcu zapomniałam zapytac, jak ma naprawde

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-09-08 o 11:09
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 11:37   #2687
neska951
Zakorzenienie

joł joł boru snad wqufy .... Zmienili mi Reginola
To możliwe? No inny jest ....Masakra ....Zauważyłam jak nakładałam że coś nie halo ... A potem ...Kurde jak zwykła odżywka I to jeszcze Racheli wysłałam

Maja Wamp się z Ciebie robi

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-09-08 o 11:39
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 12:29   #2688
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Maja Wamp się z Ciebie robi

jaki tam wamp, zimno jak diabli i i się nie chce nigdzie z chaty wypełzać a juz na pewno nie dla jakiegos faceta
Stary 2015-09-08, 13:05   #2689
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Hmm, dobre pytanie Moze trzeba gdzies w wujku gugle poszukać adresu?

Aaaa ludzie to zachowują sie, jak dzicy czasami nie rosumię tego, oj nie
1.szukałam i adresu ni ma gdzie mieszka zima
2.ja tesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

jaki tam wamp, zimno jak diabli i i się nie chce nigdzie z chaty wypełzać a juz na pewno nie dla jakiegos faceta
no to teraz będziesz oblegana

zimno ,leje , i chyba definitywnie przyszła jesień bo mam fazę na wanilię i insze jadalności słodkie pachnące w wanilii bym się kąpała

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-09-08, 13:16   #2690
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1.szukałam i adresu ni ma gdzie mieszka zima
2.ja tesz
Chyba spejszyl, żeby wiesz, nie dopadł jej nikt i nie zlał na kwaśne jabłko

No ale co na to poradzić

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-08, 13:20   #2691
Katty_p13
Piers do przodu

Parabel ja zaczęłam wczoraj od Szafranka przegrupowuję szufladę z perfumami i wyciągam armię słodziaków

Miłego dnia Baru

Chuop mi zachorzał jakieś grypsko go łamie
Stary 2015-09-08, 13:22   #2692
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Słuchajcie, przyszedł mi na maila kot -20% na zapachy do Douglasa - tylko on się pokazuje dopiero przy zakupie online - może kto co planuje, to wkleję?
Stary 2015-09-08, 13:25   #2693
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
no to teraz będziesz oblegana
Phi, od lat olewam, a nigdy nie walili drzwiami ni oknami
Cytat:
zimno ,leje , i chyba definitywnie przyszła jesień bo mam fazę na wanilię i insze jadalności słodkie pachnące w wanilii bym się kąpała
weeź... ja już drugą czekolade w pracy piję, bo mi wciaz zimno
Oczywiście czekolade na moją dietetyczną modłę: kakao, słodzik, zalac wrzatkiem i dodać 1 małą smietanke do kawy. Całość ma ze 25kcal i zapycha chęc na czekoladę i rozgrzewa

Kolezanka mnie ostatnio załamuje, bo wpadła w panikę, że jak skończyłyśmy te xx lat, to trzeba intensywnie zacząć dbać o urodę, bo jak nie, to lada moment bedziemy brzydkie i pomarszczone I biega za kremami i na zabiegi jakieś. Ja tez kupiłam sobie pierwszy krem pod oczy i pierwszy przeciwzmarszczkowy, bo juz od dawna łapię się w wieku na używanie takich

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-09-08 o 13:31
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 15:23   #2694
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
joł joł boru snad wqufy .... Zmienili mi Reginola
To możliwe? No inny jest ....Masakra ....Zauważyłam jak nakładałam że coś nie halo ... A potem ...Kurde jak zwykła odżywka I to jeszcze Racheli wysłałam
Nic się nie martw, dla mnie był boski, nie miałam porównania.

w ogóle, to nie wiedziałam jak używać

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Parabel ja zaczęłam wczoraj od Szafranka przegrupowuję szufladę z perfumami i wyciągam armię słodziaków

1. Mi tu

2. Daj mu miodu i malin. Czosnku o ile przyjmie i cynku.
Stary 2015-09-08, 15:39   #2695
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nic się nie martw, dla mnie był boski, nie miałam porównania.

Trza było się spytać Ale sprawdził się u Ciebie? Ja go daje pod czepek na 30 min dwa mycia pod rząd a potem "zmientkczam"

Szukałaś wanilii

http://www.fragrantica.com/perfume/T...-Way-5766.html

Se chyba próbkę zamówię
Stary 2015-09-08, 16:21   #2696
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Trza było się spytać Ale sprawdził się u Ciebie? Ja go daje pod czepek na 30 min dwa mycia pod rząd a potem "zmientkczam"

Szukałaś wanilii

http://www.fragrantica.com/perfume/T...-Way-5766.html

Se chyba próbkę zamówię
1. Na razie użyłam 2 razy, pod rząd własnie czyli intuicja pracuje. I efekt bdb. Wygładziło. Później zmiękczałam.

2. Kuuuurcze ten cedr, nie mogę cedru Nawet nie zawracam se gitary próbkowaniem.
Stary 2015-09-08, 18:57   #2697
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Chyba spejszyl, żeby wiesz, nie dopadł jej nikt i nie zlał na kwaśne jabłko

No ale co na to poradzić
1.
2.ano . Czeba cierpieć

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość

Miłego dnia Baru

1.ja złotą wanilię YR i gruchę w karmelu .
2.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Phi, od lat olewam, a nigdy nie walili drzwiami ni oknami

weeź... ja już drugą czekolade w pracy piję, bo mi wciaz zimno
Oczywiście czekolade na moją dietetyczną modłę: kakao, słodzik, zalac wrzatkiem i dodać 1 małą smietanke do kawy. Całość ma ze 25kcal i zapycha chęc na czekoladę i rozgrzewa

Kolezanka mnie ostatnio załamuje, bo wpadła w panikę, że jak skończyłyśmy te xx lat, to trzeba intensywnie zacząć dbać o urodę, bo jak nie, to lada moment bedziemy brzydkie i pomarszczone I biega za kremami i na zabiegi jakieś. Ja tez kupiłam sobie pierwszy krem pod oczy i pierwszy przeciwzmarszczkowy, bo juz od dawna łapię się w wieku na używanie takich
1.a zobaczysz
2.twarda jesteś , ja bym takiej dietetycznej nie przełknęła . Insza rzecz że za pitną w ogóle jakoś nie przepadam , kawusia lepsza
3.pierwszego przeciwzmarszczkowca chyba zaczęłam używać mając 24 albo 25

przestało padać , ale dalej wygląda na ziiimno . A fogle to burza u mnie była o trzeciej .

Rejcz
, chcesz Eau Duelle spróbować ?

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-09-08, 19:07   #2698
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Olaplex ogarniety Potrzymałam na włosach do 40 minut i podczas spłukiwania przeżyłam extazę normalnie bo włosy były tak miękkie i lejące sie, niczym jedwab, ze w zyciu takich nie miałam Mało tego - szczotka włozona w spłukane włosy szła gładko jak po masle
Teraz wysuszone tez wygladaja duuuzo lepiej niz po zwykłych szamponach, odzwykach, maskach. Cos mi sie wydaje, ze Olaplex będzie stałym produktem w mojej łazience
Chyba skusze sie u fryzjera na Olaplex 1 i 2

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-08, 19:20   #2699
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Rejcz
, chcesz Eau Duelle spróbować ?
Doceniam ogromnie dobre chęci , propozycja kusząca, no ale pytanie czy warto tyle zachodu? Możesz go do czegoś przyrównać? Leci już do mnie UBV także nie potrzebna mi puchata wanilia. Raczej poluję na taką no cóż "seksy" ale mam na myśli cygarową? tytoniową? te klimaty.

Cytat:
Olaplex ogarniety Potrzymałam na włosach do 40 minut i podczas spłukiwania przeżyłam extazę normalnie bo włosy były tak miękkie i lejące sie, niczym jedwab, ze w zyciu takich nie miałam Mało tego - szczotka włozona w spłukane włosy szła gładko jak po masle
Teraz wysuszone tez wygladaja duuuzo lepiej niz po zwykłych szamponach, odzwykach, maskach. Cos mi sie wydaje, ze Olaplex będzie stałym produktem w mojej łazience
Chyba skusze sie u fryzjera na Olaplex 1 i 2
Gratsy! Nie ma to jak test na sobie
Stary 2015-09-08, 19:21   #2700
Parabelka
Panaroja

Ad sinupret podkładów jeszcze - spróbowałam tej lirenowej zimy i jest za różowa

Ideu guoweu pofarbić .Chciałam w niedzielę , ale się okazało , że farby w domu ni mom

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości