Mamusie październikowe 2015, część 6 :) ! - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-08, 12:08   #4741
natalitka1988
wkręcona :)

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Oczywiście, że rozmawiałam.

Muszę dzisiaj obejrzeć ten program o wcześniakach, już na zapowiedzi się spłakałam....
Ja się w ogóle bardzo boje o moją brzuszkową córeczkę, żeby szczęśliwie urodzić w terminie, bez komplikacji, żeby wszystko było dobrze....
A on chyba dość późno leci?? pewnie po expresie reporterów nie wiem czy dotrwam do tej godziny w sumei to mogę sobie to nagrać
Stary 2015-09-08, 12:10   #4742
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Oooo ja!!!! sąsiadkom nie pokazuj bo zaczną pod drzwiami nasłuchiwać czy mąż Cię nie bije
hehe no już mi przyjaciel (policjant) w żartach mówił, że jak mnie tż bije to jemu mogę zawsze powiedzieć hehe. swoją drogą on sam mówi, ze masakra ta moja ręka

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
O kurcze. To Ci musiała żyłę nieźle przebić przy pobieraniu że taki wylew krwi :/
A płytki masz w normie tak?
w normie mam wyniki

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
Witajcie drogie Mamusie! Mam nadzieję, że mnie jeszcze kojarzycie Mam zaległości jakieś od połowy 5 części, ale niestety- zdrowie kazało mi mooooocno ograniczać wiele czynności, w tym też korzystanie z mediów. Kilka razy was podczytałam przez kilka minut, ale tylko tyle Jakoś na początku sierpnia dopadły ,mnie przeokropne bóle dłoni i nadgarstków promieniujące aż do łokci. Masakra jakaś. Lekarze rozkładają ręce, mówią, że "w ciąży tak może być". Dostałam i Aspargin i No- Spę i guzik. Jak bolało, tak boli dalej. Łapska tak mocno mi drętwieją i bolą, że mam ochotę uchlastać je pierwszą lepszą piłą! Ponoć po porodzie przejdzie, ale do tego czasu to chyba szału dostanę.
A tak z innej beczki. Niunia moja zdrowiutka, rośnie i ma się dobrze. Ja 33 tc i plus 10 kg, więc chyba w normie. Brzuszek mam bardzo wysoko, pod samym biustem się zaczyna, więc czasem tchu mi brak. Ale jest ok z tym./ Wyprawka już kompletna, pranie zrobione.Powolutku prasuję moimi obolałymi łapslkami. Wczoraj przyszły mi już Pampersy z feedo.pl- polecam,cena naprawdę ok.
Pozdrawiam serdecznie!
trzymaj sie i oby do porodu i by wszystko do normy wróciło

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 12:14   #4743
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
pokaż, pokaż jaki!!!
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0316224002.html
Na stronie wygląda słabo, zakochałam sie w nim jak zobaczyłam w sklepie na manekinie Niestety nie mój rozmiar to zamówiłam online.

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
He he cwaniara Ja to nie bardzo wiem jaki rozmiar zamówić...już się rozglądam po allegro, ale ciężko mi coś wydumać bez świadomości jak będzie po porodzie.
No ze zwykłymi ciuchami bym też pewnie miała problem, na 99% po porodzie nie wejdę w żadne spodnie Odczekam z miesiąc po porodzie i będzie trzeba się obkupić na bieząco.
Ale z płaszczami to u mnie akurat prosto, wolę luźniejsze bo nie lubię jak mnie cisną po nalożeniu na swetr czy marynarkę, więc wzięłam standartowo 2 rozmiary większy niż normalnie ciuchy, za mały raczej nie będzie

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Super ) Bardzo sprytnie w końcu też po ciąży kobieta ma się dobrze czuć a pomagają w tym nowe ciuszki
A no, połknął haczyk Trzeba będzie miec w czym śmigac na spacery, matka też człowiek a cooo
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 12:15   #4744
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
udało mi się zrobić fotkę. (krew była pobrana 28.08, zdjęcie z przed chwilki ;p)
o masakra!! biedna
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 12:18   #4745
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
udało mi się zrobić fotkę. (krew była pobrana 28.08, zdjęcie z przed chwilki ;p)
o matulu, strasznie wygląda...

Cytat:
Witajcie drogie Mamusie! Mam nadzieję, że mnie jeszcze kojarzycie Mam zaległości jakieś od połowy 5 części, ale niestety- zdrowie kazało mi mooooocno ograniczać wiele czynności, w tym też korzystanie z mediów. Kilka razy was podczytałam przez kilka minut, ale tylko tyle Jakoś na początku sierpnia dopadły ,mnie przeokropne bóle dłoni i nadgarstków promieniujące aż do łokci. Masakra jakaś. Lekarze rozkładają ręce, mówią, że "w ciąży tak może być". Dostałam i Aspargin i No- Spę i guzik. Jak bolało, tak boli dalej. Łapska tak mocno mi drętwieją i bolą, że mam ochotę uchlastać je pierwszą lepszą piłą! Ponoć po porodzie przejdzie, ale do tego czasu to chyba szału dostanę.
A tak z innej beczki. Niunia moja zdrowiutka, rośnie i ma się dobrze. Ja 33 tc i plus 10 kg, więc chyba w normie. Brzuszek mam bardzo wysoko, pod samym biustem się zaczyna, więc czasem tchu mi brak. Ale jest ok z tym./ Wyprawka już kompletna, pranie zrobione.Powolutku prasuję moimi obolałymi łapslkami. Wczoraj przyszły mi już Pampersy z feedo.pl- polecam,cena naprawdę ok.
Pozdrawiam serdecznie!
Ja pamiętam Dobrze, że mała rośnie jak trzeba. Współczuję Ci tych bóli, dziwna dolegliwość.... a u jakiegoś neurologa nie byłaś się skonsultować?

Cytat:
A on chyba dość późno leci?? pewnie po expresie reporterów nie wiem czy dotrwam do tej godziny w sumei to mogę sobie to nagrać
20;55 chyba, to niezle

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Na stronie wygląda słabo, zakochałam sie w nim jak zobaczyłam w sklepie na manekinie Niestety nie mój rozmiar to zamówiłam online.

A no, połknął haczyk Trzeba będzie miec w czym śmigac na spacery, matka też człowiek a cooo
Bardzo ładny

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 12:19   #4746
toskaKrk
Wtajemniczenie

Po godzinie mam dość tego kucia już :/
Idę się zabunkrować w łazience, może trochę ciszej tam będę miała
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 12:22   #4747
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
O matko! Strasznie to wygląda, biedna

Cytat:
Pozdrawiam serdecznie!
Oczywiście ze pamiętamy!
Teraz juz taki czas, żete najbardziej upierdliwe objawy nas dopadają. Odzywaj sie częściej

Cytat:
Nie oglądam takich rzeczy, potem tylko bym się denerwowała.
Ja też nie Ale po porodzie jak bedzie w necie to obejrzę, szczególnie, że ponoc mają tam być same pozytywnie konczące się historie

A gdzie dziś mała wywialo?

Stary 2015-09-08, 12:23   #4748
mala29lll
Zakorzenienie

No w końcu Was nadrobiłam paple
Chyba dzisiaj pół dnia prześpię. W nocy 2 godziny przespane. JAk mi się włączył najlepszy sen po 6 to o 6.45 budzik zadzwonił
Pierwszy raz jak nie trzeba nie było kolejki. Szok. Pisze jak nie trzeba, bo myślałam, ze to z pół godziny minimum potrwa i teść miał po mnie przyjechać a tak musiałam z buta sama wracać, ale fajnie sie było przejść po świeżym powietrzu i zachaczyłam o rodziców, poczekałam u nich do 10 i poszłam po stanik. Kupiłam taki do karmienia i w góle nie czuję, że mam stanik A jaki śliczny Jeszcze na czwartek ma mi sprowadzić inny, bo te co miała to nie pasowały inne.

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Witam sie. Wczoraj ogladalam film i zasnelam a w nocy wstawalam kilka razy po melisce na siku. Chociaz spalo mi sie niezle tylko ciagle budze sie na prawym boku, bo tak mi wygodnie... Na lewym dusze sie i oddychac nie moge. Lece po 9 na wyniki ale chyba zjem cos , w sumie mam tylko morfologie to kromka chleba noe zaszkodzi...
I położna, i lekarz mówili, żeby lezeć jak wygodnie. Fakt starać się więcej na lewym boku, ale jak niewygodnie to się nie zmuszać Ja śpię jak mi wygodnie
Cytat:
Proszę nie narzekać na pogodę... zawsze mogą wrócić upały po 36 stopni :P

Kiedy wyniki??
Trzymamy kciuki!!
Zgadzam sie co do pogody. Wolę taką niż upały, które zwalały z nóg.

Wyniki dzisiaj. A sie kurde boję

Cytat:
Oby
Kciuki za wizyte, pisz szybko co tam po!

Fajnie macie, z tym brakiem apetytu... Ja już nie wiem co i jak mam jeść, żeby nie jesć To jest jakas masakra, aż mąż obżartuch się na mnie dziwnie patrzy bo jem duuużo więcej niż on... A jem bo nie wyrobię, jak nie zjem to mnie głowa zaraz boli i ssanie niemilosierne w zołądku Od kilku dni budze sie z glodem w nocy. Przyklad: wczoraj jeszcze o 22:00 szamałam tak bylam glodna (i to slodycze bo chcialam sie zapchac), a juz o 3:00 pobudka z takim ssaniem w żołądku że szok Próbuję już wszystkiego i nic nie jest w stanie mnie nasycic Dzis na śniadanie pożarlam juz obiadowy talerz zupy pomidorowej, wór ciastek, lekką kawę i co? Glodna jestem...
Kochana musisz jeść więcej błonnika i zapijać wodą dodatkowo. Błonnik pod wpływem wody puchnie w żołądku i długo głodna nie jesteś CIemne pieczywko, błonnik w proszku, młody zielony jęczmień i takie tam. Ty jesz prawie same węglowodany, które szybko nasycaja i na krótko
Cytat:
Przez długi okres czasu ważyłam ok 46 i wtedy czułam się źle... czułam się za szczupła.. później okazało się, że mam niedoczynność trczycy, Haschimoto i zaczęłam brać leki i dosć szybko przytyłam do 50.. Musiałam zacząć się pilnować żeby nie przytyć za dużo... Waga 50 kg była dla mnie idealna... mam nadzieję, że po ciąży szybko wróce do wagi 50 kg :P
A co dziwne... zawsze mówili, że jak już się zdiagnozuje chorobę tarczycy i dobierze leki to waga powinna się uregulować... a u mnie odwrotnie... przed diagnozą nie mogłam przytyć choćbym jadła milion czekolad dziennie, natomiast od czasu brania leków zaczęłam tyć i nawet włosy zaczęły wypadać...
Tylko od niedoczynności się tyje, a nie chudnie. Coś o tym wiem Chudnięcie przy nadczynności. Chyba, że w przypadku Haschimoto jest inaczej
Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
helloł. dzisiejsza noc była szczytem szczytów.. nigdy jeszcze nie budziłam się tyle razy z bólu ;/ zasnęłam płacząc, po 30min obudził mnie ból żeber i pleców i znów ryk w końcu wzięłam apap, poprzekręcałam się jakiś czas i padnięta zasnęłam... a potem znów pobudka i od nowa.. taka wykończona jestem tą nocą że szkoda gadać. jeszcze ta zmywarka się z☠☠☠ała i czeka na mnie sterta garów nie pamiętam kiedy ostatni raz myłam ręcznie.. chyba w podstawówce

:
Oj bido Ty. Zostaw gary mężowi. Niech pomoże skoro Ty tak cierpisz.Nic Mu się nie stanie jak się spręży te parę tygodni jeszcze

Cytat:
emylka może jakąś maść z arniki wypróbuj? Podobno pomaga w takich sytuacjach.

Dziewczyny leżę w łóżku, które mam przy oknie. A za oknem dosłownie 0,5m-1m ode mnie Panowie maszynami kują płytki na naszym balkonie ciekawa jestem jak kluska i moja głowa to zniosą
JA juz nie moge wytrzymać ciężkiego sprzętu za oknami, a to już ponad miesiąc :/
Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
J a mam ale ostatnio mi ta fatalnie zmywala ze poprawialam po zmywarce. Hehe. No juz ją przeczyscilam i jedt ok.
.
Ja ją przeczyściłaś?

Cytat:
O rany!!!!!!!!! Jak ofiara przemocy domowej. Mi tak fajnie, szybko pobrała, że nic nie czułam. CHoć chyba żyły doszły do siebie, bo juz każde pobierało okropnie bolało jak byłam co chwilę kłuta przez rok przed ciażą i na początku ciąży
Stary 2015-09-08, 12:24   #4749
amelia177
Rozeznanie

Cytat:
helloł. dzisiejsza noc była szczytem szczytów.. nigdy jeszcze nie budziłam się tyle razy z bólu ;/ zasnęłam płacząc, po 30min obudził mnie ból żeber i pleców i znów ryk w końcu wzięłam apap, poprzekręcałam się jakiś czas i padnięta zasnęłam... a potem znów pobudka i od nowa.. taka wykończona jestem tą nocą że szkoda gadać. jeszcze ta zmywarka się z☠☠☠ała i czeka na mnie sterta garów nie pamiętam kiedy ostatni raz myłam ręcznie.. chyba w podstawówce

teściowa przyniosła mi uszka bo robiła ale co mi z nich jak nie mam barszczu ?? muszę się przejść po sklepach z polskimi produktami

a o frika też ostatnio pytałam ale nie dostałam odpowiedzi
O kurcze jak mi Cię żal, ja w sumie wstaję na siku tak z 2,3 razy ale budzę się, co godzinę, żeby zmienić pozycję spania bo drętwieję, jak długo leżę w jednej pozycji, no i brzuch mi w ciągu dnia twardnieje a ruchy małej są dość bolesne, wczoraj to normalnie myślałam, że wyjdzie już sama na świat, tak się kręciła.

Cytat:
Oliath ja tyle ważyłam gdzieś w liceum chyba. Bosh jak ja bym chciała zobaczyć jeszcze kiedyś 5 z przodu na wadze
Ojjj...ja też, aż nie wierzę, że kiedyś tyle miałam. Marzę już, żeby zacząć chodzić na jakiś fitness i wziąć się za siebie. Ciekawe kiedy to będzie...bo na początku to pewnie będziemy przywiązane do dzieciaczków.

Cytat:
Ja z ochraniacza wyprałam tylko poszewkę, rożek z kolei normalnie wrzuciłam na 40 stopni i na ciut słabsze wirowanie, nic się z nim nie stało.

Termometr mam Diagnostic nc300, jestem bardzo zadowolona póki co.
Też bym wyprała tylko poszewkę ale nie mam ściąganej :/ Chyba też wrzucę na 30 albo 40 stopni i słabe wirowanie, oby tylko nie zbiło się to wszystko w jedną kupę :/
A sprawdzałaś ten termometr ze zwykłym np?

Cytat:
pokażcie co wy tam za staniki zamawiacie ; p
ja się zabieram za prasowanie bieżące co by później się nie pogrążyć jak wypiorę dzieciowe
Ten kupiłam http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0330177001.html
i cena - 25% bo jest teraz promocja jak się do newslettera zapiszesz.
Ja też wczoraj prasowałam "codzienne" pranie do nocy, żeby dzisiaj mieć spokój i tylko się dzieciowym zająć.

Cytat:
Dziewczyny leżę w łóżku, które mam przy oknie. A za oknem dosłownie 0,5m-1m ode mnie Panowie maszynami kują płytki na naszym balkonie ciekawa jestem jak kluska i moja głowa to zniosą
Współczuję, moja nie lubi stukotów, jak tatuś skręcał meble to się nerwowo kręciła.

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Po wczorajszej wizycie wszystko ok. GBS wyszedł ujemny, szyjka mi się nie skraca i nic nie wskazuje na to, żebym miała rodzić. Gin mnie chciała na oddział wysłać, bo dostałam przy niej dość bolesnych skurczy, ale po badaniu stwierdziła, że wszystko dobrze i, że to pewnie przepowiadacze. Jednak kazała brać No-Spę w razie czego i gdyby tylko były regularne, to od razu na IP jechać. Następna wizyta za 2 tygodnie.
Na dodatek zdenerwowałam się wczoraj, bo przyszedł nam materac. Zamawialiśmy kokos-pianka-kokos, a oni najtańszą piankę za 20zł wysłali . Dzwoniłam wczoraj, to mają dzisiaj wysłać kuriera z dobrym materacem, a my mamy zwrócić ten piankowy. Mam nadzieję, że najpóźniej do końca tygodnia będę mieć już dobry materac :/.
Mała, kciuki za wyniki badań, leż jak najwięcej. Jeszcze chwila została.
Kuapouszka, też trzymam kciuki, żeby wszystko było ok z serduszkiem.
Super, że wyniki ok, możesz odetchnąć. Co do zakupów internetowych to znacie moje przeboje Wczoraj dostałam nowe części z Klupsia ale oczywiście kilka dali nie tych co powinni i znowu czekamy............

Cytat:
Ja mam ten

http://www.aptekagemini.pl/termometr...ontaktowy.html

Testowaliśmy z mężem na sobie,na urządzeniach. Spr również z tym termometrem elektronicznym i jest wszystko ok
No i 5 lat gwarancji ma jak nie każdy termometr

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Hmm no to rzeczywiście przekonuje

Cytat:
W żłobku u mojego Mikiego jest chłopczyk który szczypie i drapie dzieci, wczoraj drugi raz podrapał po buzi Mikołaja, ale tak, że jak go zobaczyłam to się za glowę złapałam. Rany takie głębokie z każdej strony i koło oka wygląda strasznie, ja nie wiem co te kobiety nie mogą go dopilnować skoro wiedzą, że tak się zachowuje nie chcę nawet wiedzieć jak go to bolało i jak płakał ja wiem, że dziecku w takim wieku nie wytłumaczysz, po prostu się nie słucha ale powinny na głowie stanąć, żeby uniknąć takich sytuacji. Teraz jest podrapany ale następnym razem może mu uszkodzić np oko. Jeszcze te zadrapania wyglądają tak, jakby nie złapał go tylko raz, ale wielokrotnie.. Bardzo się wurzyłam. Do tego dzisiaj mi płakał jak weszliśmy do żłobka, może dlatego właśnie, że się boi, że mu ktoś krzywdę zrobi ((
Ale bym się wkurzyła, w domu dmuchasz chuchasz żeby sobie nic nie zrobił, a tu jak oddajesz niby pod bezpieczną opiekę takie rzeczy się dzieją. Na pewno to nie był jednorazowy "cios" i że nikt tego nie zauważył? Biedactwo...

Cytat:
OMG!

Cytat:
Pozdrawiam serdecznie!
Witaj! To też masz przeboje :/ Zdrówka życzę, jestem ciekawa, czy te nasze dolegliwości naprawdę tak przejdą po porodzie jak ręką odjął
Ja na razie mam z 3 paczki różnych pampków, zobaczę jak się sprawdzą i wtedy będę robić zapasy.

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 12:36   #4750
mala29lll
Zakorzenienie

Emylka pewnie CI przebiła żyłę na wylot albo pękła i się tak krew wylała pod skórę. Kiedyś mi tak pipa jedna pobrała, że miałam naokoło łokcia prawie czarnego siniola i bolała ręka chyba ze 2 tygodnie
Cytat:
Nie właź do wanny!!!!! MAsz zakaz

Cytat:
A gdzie dziś mała wywialo?
Jezdem

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Pasztetnik, ale cudny ten płaszczyk
Stary 2015-09-08, 12:40   #4751
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo ładny

mala, a spróbuje z tym blonnikiem Choc sukcesu nie wróze, bo juz probowalam zapychanie ciemnymi pieczywami, do tego picie wody od groma a czulam sie jakbym się opłatków najadła czyli niczego :/ I tylko ciągle mysli i ochota tylko na cos sycacego, najlepiej z serem milion smakow na minute na jezyku i przed oczami I potrzeba na mord w razie niezaspokojenia Pelny żołądek mi nic nie daje, jem do oporu aż czuje, że juz mi żarcie żołądek rozsadza, że zaraz zwrócę to co jeszcze zjem bo zwyczajnie nie wlezie... to chęć niezaspokojoną mam nadal i tylko siedze nad zarciem i co chwila dopycham bo nadal mam ochotę Normalnie wszedzie mamżarcie przed oczami.. Jeszcze taka mam szybka przemiane materii ze po zapchaniu po pół godziny mam znowu PUSTO I tylko na dwójeczkę biegam i bąkami Maksa strasze, lol

Edytowane przez Pasztetnik
Czas edycji: 2015-09-08 o 12:42
Stary 2015-09-08, 12:41   #4752
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
żebym to ja wiedziała... niby fajnie się wbiła, a na następny dzień bach taki siniak i tylko zmienia koloryt a nie znika... w sumie to nawet boli
Dobrze by było się dowiedzieć, bo już trochę długo Ci się to trzyma, tak jakby tam konkretny wylew poszedł.

Cytat:
No ze zwykłymi ciuchami bym też pewnie miała problem, na 99% po porodzie nie wejdę w żadne spodnie Odczekam z miesiąc po porodzie i będzie trzeba się obkupić na bieząco.
Ale z płaszczami to u mnie akurat prosto, wolę luźniejsze bo nie lubię jak mnie cisną po nalożeniu na swetr czy marynarkę, więc wzięłam standartowo 2 rozmiary większy niż normalnie ciuchy, za mały raczej nie będzie
Ja lubię z kolei i płaszcze i kurtki dopasowane w talii, dlatego poczekam. Zresztą mam sporo ciuchów z wiosny, może się uda bez kupowania Chyba że jakoś drastycznie schudnę po porodzie, jak czasem widzę co się stało z moimi niektórymi koleżankami, to szok ogarnia.

Cytat:
Ja też nie Ale po porodzie jak bedzie w necie to obejrzę, szczególnie, że ponoc mają tam być same pozytywnie konczące się historie
Ja po porodzie też sobie daruję, wystarczy mi na żywo tego typu historii

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
A sprawdzałaś ten termometr ze zwykłym np?
Z dwoma, bo mam i elektroniczny i rtęciowy Ładnie się zgadza wszystko, miałam też okazję sprawdzić na dwóch chorych osobach i z ich termometrami, też ładnie pokazało.
Ale wiadomo, wszystko zależy od egzemplarza, można kupić za 5 dych i być zadowolonym, można kupić szeroko polecany za 3 stówy i mieć z nim problemy. Jak ze wszystkim
Stary 2015-09-08, 12:47   #4753
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:

mala, a spróbuje z tym blonnikiem Choc sukcesu nie wróze, bo juz probowalam zapychanie ciemnymi pieczywami, do tego picie wody od groma a czulam sie jakbym się opłatków najadła czyli niczego :/ I tylko ciągle mysli i ochota tylko na cos sycacego, najlepiej z serem milion smakow na minute na jezyku i przed oczami I potrzeba na mord w razie niezaspokojenia Pelny żołądek mi nic nie daje, jem do oporu aż czuje, że juz mi żarcie żołądek rozsadza, że zaraz zwrócę to co jeszcze zjem bo zwyczajnie nie wlezie... to chęć niezaspokojoną mam nadal i tylko siedze nad zarciem i co chwila dopycham bo nadal mam ochotę Jeszcze taka mam szybka przemiane materii ze po zapchaniu po pół godziny mam znowu PUSTO I tylko na dwójeczkę biegam i bąkami Maksa strasze, lol
hehhehe może Ty masz tasiemca takiego dużego a nie dziecko Gin jest pewny że to dzidziuś?

Rany wchodzę na stronę diagnostyki a ona nie DZIAŁA!!!!!!!!!!!!! Kur... mam nadzieję, ze zacznie działać, bo mnie chyba szlag trafi jak akurat teraz im strona wysiadła

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Któraś z Was robi wyniki w Diagnostyce i sprawdza przez neta?? Wejdźcie i zobaczcie czy Wam tez nie działa
Stary 2015-09-08, 12:52   #4754
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:

Bardzo elegancki. Podoba mi się ciekawe ile srednio zajmuje zrzucenie brzuszka ciążowego żeby zacząć się mieścić w ciuszki hmm. .

Ja wzięłam się dzisiaj za prasowanie ciuszków 0-3 ale jest tego od cholery. Najwięcej na ten rozmiar mam. Póki co zrobiłam sobie krotka przerwę i zaraz znów do roboty :/
Juz bliżej niż dalej u mnie ze wszystkim
Ale torby jeszcze nie m spakowanej

Stary 2015-09-08, 12:52   #4755
gosiek0388
Zadomowienie

Cytat:
ja mam Geratherm i jest super wiem , że któraś też go kupowała tylko nie pamiętam kto :P ten : http://allegro.pl/termometr-gerather...mometry-122588
też polecam Geratherm
Cytat:
OMG!!!!!Po pobraniu krwi trzeba bardzo mocno przez dłuższą chwile ucisnąć miejsce pobrania palcem i zgiąć rękę w łokciu żeby krew skrzepła bo jak się nie uciśnie to takie krwiaki wychodzą właśnie , chodź niekiedy tak źle wbije igłe że nic nie pomoże

blindness gratki że wsio ok

jak dla mnie ciepełko może wrócić, nie lubię zimy....
Stary 2015-09-08, 12:55   #4756
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Współczuję. Ja od ponad roku mam non stop roboty na przeciwko mojego bloku bo powstaje nowy blok. A zaczynają od 6 rano. Teraz tak nie słyszę jak śpię bo ok a i rolety zasune i się nie budzę, ale w te upały jak okno całą noc było otwarte. No tragedia.. pewnie budowa potrwa do połowy przyszłego roku :/

Stary 2015-09-08, 12:57   #4757
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Zniknełam tylko na chwilę poprsować, a tu tyle wypisałyście

Emylka strasznie to wygląda..ja zazwyczaj mam małeho siniaka ale po ost juz nie

Masakra..starałam się grażyne oporządzić i tragedia ja nie wiem jak wam sie udaję, tylk pachwinki ogarnełam i w d..może lekarz się nie przestraszy Nuie ma siły więcej, a co będzie jeszcze bliżrj porodu?
Jakoś mam stresa przed wizytą :/ ALe mam nadziej e, ze jeszcze nie szykuj e sie za bardzo do porodu :d
Stary 2015-09-08, 13:00   #4758
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
też polecam Geratherm

OMG!!!!!Po pobraniu krwi trzeba bardzo mocno przez dłuższą chwile ucisnąć miejsce pobrania palcem i zgiąć rękę w łokciu żeby krew skrzepła bo jak się nie uciśnie to takie krwiaki wychodzą właśnie , chodź niekiedy tak źle wbije igłe że nic nie pomoże

Właśnie trzeba mieć wyprostowaną rękę i uciskać, bo jak zgięta to się wtedy wylewa krew i siniol

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Masakra..starałam się grażyne oporządzić i tragedia ja nie wiem jak wam sie udaję, tylk pachwinki ogarnełam i w d..może lekarz się nie przestraszy Nuie ma siły więcej, a co będzie jeszcze bliżrj porodu?
Jakoś mam stresa przed wizytą :/ ALe mam nadziej e, ze jeszcze nie szykuj e sie za bardzo do porodu :d
TO jest trudne jak cholera

A dzisiaj masz wizytę? TO powodzenia
Stary 2015-09-08, 13:01   #4759
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
też polecam Geratherm

Ja się zastanawiałam między geratherm a rossmax tym co kupiłam. Tak naprawdę są identyczne. Opinie tez i ocena. Tylko on ma 3 lata gwarancji. Finalnie wygrał rossmax bo dłuższa gwarancja

Stary 2015-09-08, 13:02   #4760
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość

ja na czuja jadę jakoś nawet to wychodzi heheh bez placków

Cytat:

ja też dobrze, że tu nie ma typowej zimy.. jak wgl śnieg spadnie to nie poleży dłużej niż 3 dni. tyle dobrze :P
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 13:04   #4761
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
Też tak myśle, najwiecej przytylam teraz w te upaly, a jak przeszly, to stopy mi puchną ale juz nie tak no i pic mi sie tak nie chce... Choć woda niegazowana Polaris i tak msakuje jak miód

Ee, pociesz sie, że sporo z nas tu nie ma w ogóle zmywarki

Czekam własnie na kuriera. Zapomnialam Wam napisac, ale wysmęciłam u męża, że jak wyprawka dla dziecka jest to i na świezo upieczoną matkę tez wyprawka powinna czekać I zamówiłam sobie płaszcz "na po porodzie", argumentując, że pasuje do wózka
Hehe mój to mnie sam wysyła i to już najlepiej -ostatnio chciał mi kupić biały płaszczyk (very nice :p ) no ale gdzie biały przy 2 dzieci :/ ale chyba sie skusze mimo wszystko na niego bo jest właśnie przeceniony na £50 , będzie na okazje :p no a na małe poporodowe zakupy napewno sie wybiorę, akurat szwagierka przyjeżdża 5.10 na 3 tyg ( sama sie uparła ze mi pomoże przy dzieciach hehe a tak serio to napad na primark planuje pewnie :p) to będę mogła spokojnie na zakupy iść z malutka

Cytat:
Witam się i ja!
U mnie dziś pogoda nie najgorsza, nawet słoneczko świeci ale chłodno jest. Coś słyszałam, że w przyszłym tygodniu mają być jeszcze upały po 30 stopni....

Zła jestem jak nie wiem bo jeszcze nie załatwiłam tej konsultacji anestezjologicznej. Byłam tam wczoraj i na drzwiach kartka, że od września anestezjolog jest w innych godzinach, pojechałam dzisiaj to się okazało, że trzeba się od teraz zapisywać na konkretny dzień i godzinę GRRRRRRR..... to nie mogli tego na drzwiach napisać, że rejestracja obowiązuje??????? Wczoraj tam było pozamykane i nic się nie można było dowiedzieć. W jedną stronę mam 30 km do szpitala. Umówili mnie na piątek, znowu muszę jechać, 3 raz!!!! Dotychczas się przychodziło w godzinach przyjęć i załatwiało od ręki.

Amelie pytałaś się czemu i chyba o tą konsultację Ci chodziło czemu jest wymagana tak? Tak sobie życzą w szpitalu, robią wywiad i albo możesz mieć podawane zzo albo nie. Żeby wstępnie wykluczyć osoby które mają jakieś przeciwwskazania. Jak nie masz konsultacji to Ci nie dadzą zzo. No chyba, że masz jakieś mega plecy w szpitalu Zalecają przyjść na konsultację około miesiąc przed tp.

W żłobku u mojego Mikiego jest chłopczyk który szczypie i drapie dzieci, wczoraj drugi raz podrapał po buzi Mikołaja, ale tak, że jak go zobaczyłam to się za glowę złapałam. Rany takie głębokie z każdej strony i koło oka wygląda strasznie, ja nie wiem co te kobiety nie mogą go dopilnować skoro wiedzą, że tak się zachowuje nie chcę nawet wiedzieć jak go to bolało i jak płakał ja wiem, że dziecku w takim wieku nie wytłumaczysz, po prostu się nie słucha ale powinny na głowie stanąć, żeby uniknąć takich sytuacji. Teraz jest podrapany ale następnym razem może mu uszkodzić np oko. Jeszcze te zadrapania wyglądają tak, jakby nie złapał go tylko raz, ale wielokrotnie.. Bardzo się wurzyłam. Do tego dzisiaj mi płakał jak weszliśmy do żłobka, może dlatego właśnie, że się boi, że mu ktoś krzywdę zrobi ((

Kuapouszko trzymam kciuki za Twoją kruszynkę! Oby wszystko było dobrze. Wstrząsnęło mną, że po poprzednim usg nie wysłali Cię od razu na echo serduszka do specjalisty....

A nie bałaś się, że Ci te pająki z odpływu wyjdą?

Wzw i na gruźlicę. Oczywiście musisz wyrazić zgodę.

U mnie każą być na czczo. Też słyszałam, że leuko wariują po jedzeniu.

Ja chyba najmniej w pierwszej ciąży to 10 hgb. Ciekawe co Ci tam wyjdzie. Mocne kciuki za wizytę, na pewno się już nie możesz doczekać swojego kochanego doktorka

Współczuję Ci tych bóli. Ja na szczęście sypiam dobrze, ale muszę wstawać do młodego. Kładę się o 23-23:30 a pobudki mam o 24, 2, 5.... a o 7 już musimy wstawać. Jak z niemowlakiem Od początku mój Miki źle sypiał. Mam nadzieję, że córka mi to wynagrodzi. Jak będę wstawać do dwójki to umrę chyba z niewyspania.

Dobrze, że teraz Wam zaczęli ten balkon a nie jak dzidzia się pojawi na świecie. Oby się szybko uwinęli. I żeby sprzątania było mało

Czeka mnie sprzątanie ale znowu komputer mnie pochłonął....i kawy mi się chcę. Idę zrobić
Ja właśnie spijam ostatnia kapsulke espresso

Cytat:
Super ) Bardzo sprytnie w końcu też po ciąży kobieta ma się dobrze czuć a pomagają w tym nowe ciuszki

Właśnie

Cytat:

mala, a spróbuje z tym blonnikiem Choc sukcesu nie wróze, bo juz probowalam zapychanie ciemnymi pieczywami, do tego picie wody od groma a czulam sie jakbym się opłatków najadła czyli niczego :/ I tylko ciągle mysli i ochota tylko na cos sycacego, najlepiej z serem milion smakow na minute na jezyku i przed oczami I potrzeba na mord w razie niezaspokojenia Pelny żołądek mi nic nie daje, jem do oporu aż czuje, że juz mi żarcie żołądek rozsadza, że zaraz zwrócę to co jeszcze zjem bo zwyczajnie nie wlezie... to chęć niezaspokojoną mam nadal i tylko siedze nad zarciem i co chwila dopycham bo nadal mam ochotę Normalnie wszedzie mamżarcie przed oczami.. Jeszcze taka mam szybka przemiane materii ze po zapchaniu po pół godziny mam znowu PUSTO I tylko na dwójeczkę biegam i bąkami Maksa strasze, lol
Ja mam odwrotny problem -cokolwiek zacznę jeść to mi roooooosnie w żołądku i zaraz najedzony na full :/ a i tak przytyłam 13 kg ale jakoś nie widzę tego nigdzie poza brzuchem i piersiami (no moze odrobine udka:/) ale to z powodu zmniejszenia ilości ruchu do minimum przez te wszystkie atrakcje ;( teraz to już wogole mam to w poważaniu, mogę ważyć 100000000kg żeby tylko mała była zdrowa

A wogole Ktosiula- możemy sobie rękę podać- lilka mi sie budzi minimum 3 razy na noc a dziś na przykład co 15 minut, serio... Od godziny 00 do 4.15 byłam praktycznie na nogach bo nie szło jej uśpić na dłużej niż 20 min przy tym wszystko mnie boli, czuje jakbym znowu połknęła kij od szczotki przez to ze mała ma główkę w moim żołądku ;/a małż był padniety po pracy wiec dziś moja kolej była i jeszcze 5.20 wstałam mu śniadanie zrobić heheh
No cóż, dzisiaj sie nigdzie nie wybieram,a czeka mnie powolne ogarnianie mieszkania bo planujemy spore przemeblowanie przed narodzinami małej - wymieniamy łóżko na sofa bed żeby było więcej miejsca dla dzieci i mniej zagrożenia - lilka nałogowo skacze po łóżku :/
Stary 2015-09-08, 13:07   #4762
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość

Dzisiaj dzisiaj Na nfz niestety więc pewnie niezły młyn będzie :/
Dziekowwać

Cytat:
ja na czuja jadę jakoś nawet to wychodzi heheh bez placków
Na czuja nawet ciężko a i tak się pozacinałam
Stary 2015-09-08, 13:19   #4763
gosiek0388
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie trzeba mieć wyprostowaną rękę i uciskać, bo jak zgięta to się wtedy wylewa krew i siniol

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

jakl trzymasz palucha na wkłuciu i masz łokieć zgięty to nie będziesz mieć krwiaka, u nas zawsze każą zgiąć i naprawde nie mam nigdy krwiaka
Stary 2015-09-08, 13:24   #4764
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
jakl trzymasz palucha na wkłuciu i masz łokieć zgięty to nie będziesz mieć krwiaka, u nas zawsze każą zgiąć i naprawde nie mam nigdy krwiaka

To jest stara metoda
Mi też ost ze 2 razy tłumaczyli, że ręka prosta po pobieraniu i uciskać
Ale ile w tym prawdy to nie wiem Robie tak i nie mam nic
Stary 2015-09-08, 13:25   #4765
natalitka1988
wkręcona :)

Cytat:
20;55 chyba, to niezle
)
o 22.55 jest ten program... już zaznaczyłam, żeby mi się nagrał

Cytat:
Tylko od niedoczynności się tyje, a nie chudnie. Coś o tym wiem Chudnięcie przy nadczynności. Chyba, że w przypadku Haschimoto jest inaczej
Ja też myślałam, że przy niedoczynności się tyje a nie chudnie... ja nie chudłam tylko nie mogłam przytyć... nawet nutridrinki nie pomagały... a od kiedy biorę euthyrox to zaczęłam tyć... tzn zaczęłam tyć bo dużo jadłam czyli wszystko tak jakby się unormowało... po za wypadającymi kłakami...

Cytat:
hehhehe może Ty masz tasiemca takiego dużego a nie dziecko Gin jest pewny że to dzidziuś?

Rany wchodzę na stronę diagnostyki a ona nie DZIAŁA!!!!!!!!!!!!! Kur... mam nadzieję, ze zacznie działać, bo mnie chyba szlag trafi jak akurat teraz im strona wysiadła

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Któraś z Was robi wyniki w Diagnostyce i sprawdza przez neta?? Wejdźcie i zobaczcie czy Wam tez nie działa
Może zadzwoń do nich....
Stary 2015-09-08, 13:29   #4766
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:

biedny i co ci panie powiedziały? zwrócą jakoś na to uwagę? wiedzą któe to dziecko?

ja do tej pory od Karola usłyszałam że "kolega mu zabierał klocki"
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 13:35   #4767
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Też tak myśle, najwiecej przytylam teraz w te upaly, a jak przeszly, to stopy mi puchną ale juz nie tak no i pic mi sie tak nie chce... Choć woda niegazowana Polaris i tak msakuje jak miód

Ee, pociesz sie, że sporo z nas tu nie ma w ogóle zmywarki

Czekam własnie na kuriera. Zapomnialam Wam napisac, ale wysmęciłam u męża, że jak wyprawka dla dziecka jest to i na świezo upieczoną matkę tez wyprawka powinna czekać I zamówiłam sobie płaszcz "na po porodzie", argumentując, że pasuje do wózka
Hehe no dobry pomysł ja to jestem z tych co mysza przymierzyc wiec kupie sobie plaszczyk dopiero po i buty tak samo bo teraz bym musiala 2 rozmiary wiecej brac
Dobrze ze mi Ccc w miesice otworzyli

Cytat:
Witam się i ja!
U mnie dziś pogoda nie najgorsza, nawet słoneczko świeci ale chłodno jest. Coś słyszałam, że w przyszłym tygodniu mają być jeszcze upały po 30 stopni....

Zła jestem jak nie wiem bo jeszcze nie załatwiłam tej konsultacji anestezjologicznej. Byłam tam wczoraj i na drzwiach kartka, że od września anestezjolog jest w innych godzinach, pojechałam dzisiaj to się okazało, że trzeba się od teraz zapisywać na konkretny dzień i godzinę GRRRRRRR..... to nie mogli tego na drzwiach napisać, że rejestracja obowiązuje??????? Wczoraj tam było pozamykane i nic się nie można było dowiedzieć. W jedną stronę mam 30 km do szpitala. Umówili mnie na piątek, znowu muszę jechać, 3 raz!!!! Dotychczas się przychodziło w godzinach przyjęć i załatwiało od ręki.

Amelie pytałaś się czemu i chyba o tą konsultację Ci chodziło czemu jest wymagana tak? Tak sobie życzą w szpitalu, robią wywiad i albo możesz mieć podawane zzo albo nie. Żeby wstępnie wykluczyć osoby które mają jakieś przeciwwskazania. Jak nie masz konsultacji to Ci nie dadzą zzo. No chyba, że masz jakieś mega plecy w szpitalu Zalecają przyjść na konsultację około miesiąc przed tp.

Kuapouszko trzymam kciuki za Twoją kruszynkę! Oby wszystko było dobrze. Wstrząsnęło mną, że po poprzednim usg nie wysłali Cię od razu na echo serduszka do specjalisty....

A nie bałaś się, że Ci te pająki z odpływu wyjdą?

Wzw i na gruźlicę. Oczywiście musisz wyrazić zgodę.

U mnie każą być na czczo. Też słyszałam, że leuko wariują po jedzeniu.

Ja chyba najmniej w pierwszej ciąży to 10 hgb. Ciekawe co Ci tam wyjdzie. Mocne kciuki za wizytę, na pewno się już nie możesz doczekać swojego kochanego doktorka

Współczuję Ci tych bóli. Ja na szczęście sypiam dobrze, ale muszę wstawać do młodego. Kładę się o 23-23:30 a pobudki mam o 24, 2, 5.... a o 7 już musimy wstawać. Jak z niemowlakiem Od początku mój Miki źle sypiał. Mam nadzieję, że córka mi to wynagrodzi. Jak będę wstawać do dwójki to umrę chyba z niewyspania.

Dobrze, że teraz Wam zaczęli ten balkon a nie jak dzidzia się pojawi na świecie. Oby się szybko uwinęli. I żeby sprzątania było mało

Czeka mnie sprzątanie ale znowu komputer mnie pochłonął....i kawy mi się chcę. Idę zrobić

o kurde to tak mozna w żłobku , przeciez takie male dzieci musza byc pilnowane caly czas a aby podrapac tak dziecko jak opisujesz to musialo chwile trwac i napewno krzyczal... nie zostawilabym tak tego i porozmawiala najpierw z paniami z przedszkla i z matka tego dzieciaka :/

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość
Hehe mój to mnie sam wysyła i to już najlepiej -ostatnio chciał mi kupić biały płaszczyk (very nice :p ) no ale gdzie biały przy 2 dzieci :/ ale chyba sie skusze mimo wszystko na niego bo jest właśnie przeceniony na £50 , będzie na okazje :p no a na małe poporodowe zakupy napewno sie wybiorę, akurat szwagierka przyjeżdża 5.10 na 3 tyg ( sama sie uparła ze mi pomoże przy dzieciach hehe a tak serio to napad na primark planuje pewnie :p) to będę mogła spokojnie na zakupy iść z malutka

Ja właśnie spijam ostatnia kapsulke espresso

Właśnie

Ja mam odwrotny problem -cokolwiek zacznę jeść to mi roooooosnie w żołądku i zaraz najedzony na full :/ a i tak przytyłam 13 kg ale jakoś nie widzę tego nigdzie poza brzuchem i piersiami (no moze odrobine udka:/) ale to z powodu zmniejszenia ilości ruchu do minimum przez te wszystkie atrakcje ;( teraz to już wogole mam to w poważaniu, mogę ważyć 100000000kg żeby tylko mała była zdrowa

A wogole Ktosiula- możemy sobie rękę podać- lilka mi sie budzi minimum 3 razy na noc a dziś na przykład co 15 minut, serio... Od godziny 00 do 4.15 byłam praktycznie na nogach bo nie szło jej uśpić na dłużej niż 20 min przy tym wszystko mnie boli, czuje jakbym znowu połknęła kij od szczotki przez to ze mała ma główkę w moim żołądku ;/a małż był padniety po pracy wiec dziś moja kolej była i jeszcze 5.20 wstałam mu śniadanie zrobić heheh
No cóż, dzisiaj sie nigdzie nie wybieram,a czeka mnie powolne ogarnianie mieszkania bo planujemy spore przemeblowanie przed narodzinami małej - wymieniamy łóżko na sofa bed żeby było więcej miejsca dla dzieci i mniej zagrożenia - lilka nałogowo skacze po łóżku :/
To i ja wam podam reke Inga tez sie budzi co chwile musze wstac isc do niej poglaskac pogadac i zasnie klade sie i za chwile znowu slysze jak sie wierci i marudzi ... nie wiem co to bedzie jak sie Nel urodzi jedna druga bedzie budzic :/
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 13:39   #4768
Izunia_1985
Raczkowanie

witam
mam termin na 23 października więc wpasowuje się do waszej grupy
czekam z niecierpliwością na synka. wyprawka prawie gotowa, torba do szpitala spakowana. tylko mam problem jakie ubranka przygotować na wyjście dla maluszka. może któraś podpowie??
Izunia_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 13:42   #4769
emylka86
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za rady i współczucie. zawsze przyciskam i zginam rękę, mimo to zawsze mam sińca, ale takiego jeszcze nie miałam... teraz nie dostałam skierowania na badania więc mam nadzieję, że dojdzie mi do ładu ten łokieć.

poprasowałam i poprałam wszystko co mam bieżącego. od jutra startuję z niemowlęcym!!!

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 13:44   #4770
mariolaw_132
Zakorzenienie

Bylam dzisiaj na wizycie. Na 15 mam skierowanie do szpitala i wyjde juz z niego z moim brzdacem. Gin kazala sie uzbroic w cierpliwosc bo do terminu jeszcze troche ale ja juz sie ciesze co za emocje

Do wtorku co 2 dni mam chodzic na ktg. Po dzisiejszym zapisie wyszlo ze macica zaczyna sie stawiac

Usg bede miala w dniu przyjecia na oddzial
mariolaw_132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości