|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Heloł
![]() Cytat:
![]() A mnie się zdaje, że coś kręcisz z tym rozmiarem Cytat:
![]() Cytat:
![]() I w ogóle służę pomocą w kupnie - Tobie i koleżance Jeśli będziecie sobie tego życzyły, naturalnie ![]() Cytat:
Pamiętam, że kiedyś mi się dobrze sprawował Maybelline jakiś i L'oreala Cashmere coś tam I Max Astora stick Ja też bym wolała, by mi niższa półka odpowiadała ale ja u siebie widzę kolosalną różnicę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pinguś, podziwiam Cytat:
![]() Do innych - cóż, nie wywalam pojemniczków z Sephory i Douglasa Cytat:
![]() A u mnie też był Kasiu, jeszcze raz Jeszcze coś miałam napisać i... zapomniałam |
||||||||
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko
|
|
|
|
#1803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Adresik na PW. Już się ciszę. ![]() Cytat:
Nic a nic nie kręcę z rozmiarem. Jestem WIELKA, ale tylko w szerokość, bom wzrostu nikczemnego. Nędzne 164 cm. A Ty nie miałabyś ochoty osobiście sprawdzić, jak to z tym rozmiarem?
|
|
#1804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czemu.Co do dywanu to się zgadzam. Moja siostra ma tez firme, która pierze dywany takim specjalnym przyrządem, najpierw kurz zbiera i wszystko to, co siedzi głęboko we włosach i pomiędzy nimi, a potem czyści na mokro nie mocząć jednak dywanu, bo piana to robią ze specjalnego preparatu i potem te włosy nie tylko są czyste, ale pachną ładnie i są podniesione i puszyste Cytat:
Ja też zarabiam grosze Pingwinku w porównaniu z potrzebami ![]() Może i męskie ciuchy są droższe, choć nie wiem o jakich mówisz o garniturach Bossa, czy butach z Ecco? z tym, że kobieta musi mieć więcej ciuchów i różnych, facet ma z reguły mniej. To samo tychy się butów i bizuterii A kosmetyków to też kobieta ma wiećej choćby kolorówka dochodzi, więc i tak cenowo kobieta wychodzi na tym gorzej Dla kobiety jeszcze dochodzą droższy fryzjer i ewentualnie kosmetyczka. Mój facet jest zadbany, ale nie metroseksualny i używa tego, co ja mu kupię albo czasem coś sobie sam kupi, ale pojęcia nie ma za bardzo o tym to samo z ubraniami, najlepiej, jak ja mu cos kupię, za wyjatkiem butów, te kupuje sam, ale wczesniej idę je z nim oglądać garnitury odpadają, bo nie lubi, a, że musi to więc czasem kupimy spodnie, a czasem marynarkę i drogo nie jest zdecydowanie ejstem droższa niż on a pensje odwrotnie ![]() Cytat:
nie przejmuj się Oreganko, nie warto ![]() Może żona go w domu tłamsi to się wyżywa na innych?? ![]() No wiesz moim zdaniem, jak Ci się sukienka podobała trzeba było kupić, a za gadanie o grubosci i nogach nie do pokazywania choć ostatnio spalanie mięśni dobrze im robi wizualnie no i teraz zwiększyłam ciężarki może też schudną
|
|||
|
|
|
#1805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, bo on lata wszędzie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1806 |
|
Rzabbocop
|
No własnei Oreganko ja poproszę fotki nóg bo niedowiarek jestem. Jakoś nie zauważyłam, zeby coś było nie tak.
Daj to ocenimy |
|
|
|
#1807 | |||
|
Zakorzenienie
|
to znowu inna
![]() ??? Cytat:
wydaje mi się że to bardziej na 16-stki pasuje niż na kobietę w moim wieku wogóle ostatnio czuję się taka pulchna, szczególnie na brzuchu, zważyłam się wczoraj a waga bez zmian, to już sama nie wiem, ale brzuch mam straszny jutro idę znowu na kontrolę to się o wszystkie ćwiczenia i baseny popytam, czy już mogę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie no żartuję jak brat wróci z wakacji z aparatem to się Wam znowu pokażę
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra. Tu jest tylko opcja " kup teraz" to co mam robić? http://www.allegro.pl/item240885110_..._mr_andre.html
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak na marginesie nie boicie się perfum kupować na allegro ja mam opory przed tym
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maglisa
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak E poleci sprzedawcę. Jej zdanie, to gwarncja oryginalności.
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
oki
![]() a ten sprzedawca co dałaś linka to pewniak ?
|
|
#1813 |
|
sophisticated
|
klikaj Maglisko
będzie drugie okno z upewnieniem, czy wiesz co robisz jak wiesz znowu klikaj i już
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
A bo ja wiem???
W zyciu nic od niego nie kupiłam. Ale E poleciła.
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżu, czo terasz? JAkiś numer aukcji???? http://www.allegro.pl/post_buy_now.php?item=240885110 To mam juz napisać do gościa? Czy jeszce mam czekać na zakończenie aukcji? Ale jak to jest "kup teraz" co to za różnica, czy na zakończenia aukcji, czy teraz, przecie mnie nikt nie przebije.
|
|
#1816 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
mi się wyświetliłaś teraz dostałaś gratulacje z potwierdzeniem, że kupiłaś i pewnie mail od sprzedawcy z danymi ja zawsze piszę mail do sprzedawcy, że kupiłam (podając numer aukcji), sumuję zakup + koszt przesyłki i proszę o potwierdzenie czy się zgadza wtedy na podane konto kasa i czekam |
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bolało mniej niż myslałam.
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
164 to wzrost idealny, bo prawie mój
![]() Iwona ja nie będę wchodzić w szczegóły, ale moj mąż naprawdę jest niezły w kupowaniu ciuchów ![]() na fryzjera wydajemy tyle samo tylko on na raty a ja jednorazowo ale fakt, ze kobieta więcej potrzeb ma ![]() a ECCO to jedna z moich ulubionych firm ![]() OREGANKA głupoty gadasz Maglisa kupuj kupuj!!!!!!!!! ja sie jeszcze nigdy nie nacięłam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
Miałam dziś taki okropnie zajęty dzień, że nawet nie miałam czasu się przywitać ![]() Oreganko a ile ty lat masz, że dajesz takie teksty o kobietach w twoim wieku i spódniczkach odpowiednich do 16-latek ![]() ![]() To ja chyba tylko w kiecach do kostek powinnam łazić, a nie zamierzam Jak wrócę z urlopu to popędzę po sukienkę Iwonki z Promodu, która akurat do połowy ud mi sięga i czerwone pólbuty, które mi dziś w oko wpadły.
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko, bo trza wiedzieć u kogo
Solidni sprzedawcy nie pozwolą sobie na podróby, bo wiedzą, że staciliby klientki A tych solidnych to mam sporo na liście ![]() Maglisko, gratuluję Instrukcje w PW, jakby co ![]() A sytuacja Oreganki przypomina mi tę ze studiów Profesor zapytał, gdzie pracuję. Odpowiedziam, a on na to, że jemu to nie imponuje ![]() Ecco też baaardzo lubię Szkoda, że wycofali model shark
|
|
|
|
#1821 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() no i niechcący wrócił temat, który próbowałyśmy kiedyś rozpracować: gdzie pracuje E? ![]()
|
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! I w tym tkwi różnica. ![]() Podobno juz kupiłam. ![]() Ewcia, Brewka
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
ehh chciałam na allegro znaleźć taką kieckę i
Wam pokazać ale nie ma ja już chyba za stara mimo wszystko jestem na takie miniówy... ale jutro pójdę i jeszcze raz przymierzę, ale w innych sklepach poszukam dluższej... o ile kasa na konto wpłynie ma się rozumieć jutro do lekarza śmigam mam nadzieję że wyżebram jeszcze choć tydzień L4, miałyście rację w domu jest fajnie ![]() ja nie chcę do pracyedit: kurcze nie kuście mnie bo normalnie sobie tą miniówę kupię, zaraz sprawdzę czy już jest kasa na koncie ![]()
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko podobno tak
ale napewno to się jutro okaże
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<podnosi wysoko jedną brew> <mysli intensywnie> ![]() urząd skarbowy? - nie... zus? - nie... ...?- nie... ...?-nie... ![]() Ewcia Żartujem tylko. Bom strasznie ucieszona: allegro nie takie straszn, jak je malują no i flaszka będzie!!!!
|
|
#1826 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() gratuluję Maglisko Edit: Beatko a wyjazd też jutro by był? |
|
|
|
|
#1827 |
|
Rzabbocop
|
Ecco są fajne
![]() a małz najcześciej Timberlandy kupuje ma ze dwie pary czegoś podobnego: http://www.timberland.com/product/in...entPage=family i jeszcze ze 2-3 pary innych z tej firmy |
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko w sobotę
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, bo nie chcę być zdemaskowana
![]() Oreganko, kupuj i już ![]() Bea Na sobie ![]() A mnie się oprych w nosie prawie wygoiła, ale nowa na ustach wylazła ale nie cały czas, tylko mam takie ukłucia mocne
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A perfumy do wora pasują? ![]() Bea, a parowaczka sprawdza się do fug, czy tak sobie? Bo pamietam, ze pisałaś, ze kąciki ładnie wysprzątała.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

, zwykle są za ciemne dla mnie, bo ja bladzioch jestem i nie zamierzam tego ukrywać
ale ja u siebie widzę kolosalną różnicę 
a może wypróbuj sobie też MF pan stick taki podkład w sztyfcie, moje koleżanki z pracy go chwalą 

mi się wyświetliłaś 

ale napewno to się jutro okaże