|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Brewko chyba wolałbym teraz jechać chociaż w Chorwacji już byłam
![]() Tak do końca sama nie wiem ![]() Aniu chcemy jechać na 2 tygodnie. Urządzonko: http://www.ariete.pl/produkt.asp?idproduktu=8 Rzabbko
|
#1742 |
|
sophisticated
|
rany jakie wy śliczne jesteście
![]() a Misia ma chyba grzyweczkę przystrzyżoną co? ![]() EDIT Gadmarko czyta się ciebie normalnie jak policjanta z Allo, allo |
|
|
|
#1743 |
|
Rzabbocop
|
Misce grzywka odrasta po ogoleniu w czerwcu
![]() Baertko trzymam kciuki za urlop
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eeeee, nie martw się Annuś, nie mam pojęcia, jak to czyścić ![]() Ja bym do Chorwacji strasznie chciała jechać A Rzabbek z Rzabbiątkiem, jak zawsze, cudne
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzabbuś jak Ci niunia juz wyrosla bylo dzis o porodach normalnie godzina zero coraz blizej :strach: ale nic nie moze przciz wieczni trwac i ponoc drugie rodzi si szybciej, wiec jesli tylko wszystko bdzie ok to na pewno pisze si na natural, ała,ała ![]() cudown jest to ze tak szybko zapomina si o bolu (bo gdyby tak ni bylo, to o il mnij dzieci by si rodzilo ) id dalej czytac :czyta: co tu sie działo
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam pod prysznic i do łóżka.
Pa
|
#1747 |
|
sophisticated
|
|
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zmykam
![]() Papatki
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo zdecydowana jeZDem na debiut na allegro, zwłaszcza, ze tyle dobrych dusz sie zaoferowało poprowadzić mnie za rączkę, jakbym pobłądziła. Ewcia, 44 jak byk! 108 w porywach do 110. I właśnie te upragnione 2-4cm w biodrach dawałoby 42. Mniej to juz bym sie chyba bała. Ja jestem mocnej budowy. lbm =50 kilo.
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo zycze udanego wypoczynku.
|
|
#1751 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja zdecydowanie tez! szczegolnie ginekologow
![]() Cytat:
Brewko nigdy za duzo Brewki! ale a propos podkladu, ja mam AA i sobie chwale i mama ma AA i sobie chwali ale to taka niska polka raczej za 14 zł ![]() ja mam Astor i sobie chwale Cytat:
![]() serniczkiem bym poczestowala, ale nawet fotki nie zdazylam cyknac w takim tempie 'wyszedł' znaczy chyba ze smakował ![]() Cytat:
Ann usmialam sie Bea miesny powiadasz?? ![]() trzymam kciuki za urlop!! Cytat:
gadmarko fajnie ze sie znowu odzywasz ![]() a ja zaraz wysylam listonosza z cieeeeezka torbą ![]() a mnie dzis kusilo, zeby sobie MF Masterpiece kupic... ale jako ze robie zakupy spozywcze do domu.. to chyba jego bym do konca miesiąca jadła ![]() edit: zapomnialam.. Rzabbkowa Misia sprawia ze w ciaze moge zachodzic chocby dziś
|
||||
|
|
|
#1752 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() mialam 108-110 w biuście i czasem nawet w 44 ledwo wchodziłam ostatnio spadło do 106 przy czym biust nie zmalał, tylko z pleców zeszło trochę ![]() z 96-97w biodrach czasem wciskam się w 38 ale góra to jeszcze dłuuuuuuugo będzie schodzić |
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko looknij mailika
![]() zmierzylam dzis 70C.. i tak szczerze mowiac to to ale nie mialam czasu na wiecej. tyle ze faktycznie 70 zapinane na 2 a nie 3 haftke jest idealne zapomnialam w tresci maila dopisac, ze te ciemne spodnie tak sobie zmierzylam i oczywiscie jak wszystkie spodnie z HM poszerzają... a ceny to juz tam maja z kosmosu!! ![]() widzialam sliczna bluzeczke, krotki rekawek, guziczki-satynowa... jedyne 99,90 ![]() przepraszam za ilosc zdjec ale wy lubicie, to moze mnie nie zlinczujecie ![]() oj, zawsze mozna maile od navi wywalac bez czytania
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, Kotku szczekam z niecirpliwością, hau!
Maglisko podzil się ze mną swoimi fotkami ![]() Zostało mi do narobinia 10 ostatnich stron i 20 pirwszych, al to juz jutro, ide spac, bo male kopi niemilosirnie ![]() Bosze jak ja tesknie za normalnymi ciuchami, auuuuuuuuu. W i z rozpaczy nabylam dorga kupna pare sztruksów ciazowych (dlaczego za ciuchy dla cizarnych tak slono trzeba placic ) zby nie czuc sie jak fluś, ale i tak niewiel to zmienilo) - czas spac bo gledz ![]() dobrej nocki kobialeczki kochan
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
ojej gadmarko, a ja Twojego maila chyba nie mam
![]() doslę jutro ![]() slodkich snow |
|
|
|
#1756 |
|
Rzabbocop
|
Navi może to jest C ale mam wrażenie że nachylić w tym juz byś się nie mogła
kreseczki bardzo ładne A pupa normalna - nie królicza i nie wielka, ma ładny kształt - tylko dbać aby taka została |
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
no nie bardzo i wolałam tez nie podskakiwać
musze pomierzyc w jakims innym sklepie. ale to jak juz pojde z zamiarem kupna, bo inaczej moze byc ciezko ![]() robilam eyelinerem z Sephory tzn takim ich firmowym ![]() kolor sie zwie bleu blue cokolwiek ma to oznaczać ![]() taki metaliczny fiolet ![]() tą pupe to ja jeszcze musze pomeczyc zeby bardziej sprezysta byla ![]() z 10minut sie przygladalam,czy te lustra aby nie wyszczuplaja ale stwierdzilam po dokladnych oględzinach, ze jednak nie ![]() dzieki Rzabbko
|
|
|
|
#1758 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ogólnie ze słodyczy kocham lody waniliowe i smietankowe czyste, kiedyś kochałam tez ogromna miłością Grześki, ale mi mineło lody zostały, reszta może nie istnieć ![]() Niezły zestawik Cytat:
Żartowałam z ta małą lista, bo sama dążę do tego. Ogólnie mogę powiedzięc, że daję radę, ale błyszczyki jednak wciąż mną rządzą ![]() Cytat:
Bo ja zimą używam innych podkładów niż latem i zimą Unifiance jest idealny i osłania naczynka Cytat:
i oryginalnie ale przy kiełbasce, czy kuraku? ![]() I co z tego wynikło? ![]() Mnie to ostatnio najczęściej podrywają chłopcy ze studiów w wieku lat 24 śmieszy mnie to bardzo, ale nie mogę im zdradzać ile mam lat przecież, bo zabawę popsuję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
super sprawa urlopik w ciepłym miejscu :marzyciel:Cytat:
![]() Jakie to rolety? pionowe, czy roletki zwijane to spytam. Bo pionowe pasy to do pralni, najlepiej tam gdzie je produkują albo zapraszam do mojej siostry tez je pierze ![]() Jakie ślicznotki Rzabciu jesteś śliczniutka i w takich ciemnych kolorkach tez wyglądasz cudnie!A Misia jaka słodka włoski ma już dłuższe i jaśniejsze niż na poczatku, słodziak ![]() Cytat:
jaka to ?![]() Navi jest zgrabna od góry do dołu, z tyłu i z przodu ![]() A kreski idealne
|
|||||||||
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
E dzięki za info
to nie dla mnie tylko dla koleżanki, a ona nie wie co chce ![]() ja raczej na strefie kupuję, a ponieważ jestem nudziaż to od lat angel i coś lekkiego na codzień teraz chcę kupić aliena Beata trzymam kciuki za wyjazd i zazdroszczę, do mojego jeszcze dużo czasu Rzabba słodkości Misia jest pzreślicznaGadmarka super, że wróciłaś ![]() ![]() ![]() ![]() Navi oko cudne ![]() doopka bardzo apetyczna i zgrabniutka a stanik moim zdaniem fatalny, za mały i robi naleśniki a teraz do roboty czeka na mnie wielka cegła ![]() milego
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1760 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Pingi jesteś dla mnie niedościgłym wzorem nie mogę navi pooglądać, bo dla odmiany gmail się zbiesił jeszcze parę setek i ktoś napisze 5 000 000 post na wizażu, może u nas? ![]() navi ja pytałam E o średnią półkę z dwóch powodów, po 1 podejrzewam, że na niskiej się kompletnie nie zna po2 z niskiej trudno mi znaleźć dobry odcień , zwykle są za ciemne dla mnie, bo ja bladzioch jestem i nie zamierzam tego ukrywać ![]() ale jakby mi przypasował jakiś za 14 -20zł to byłabym wniebowzięta dzięki Iwonka, obejrzę te L'Oreale ![]() Magliso pytałaś o ciasteczka, tu http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis4396.html tylko lepiej piec cieniutkie, ja robiłam z sezamem no i jak coś wypatrzysz z allegro to jestem do dyspozycji, wprawdzie najlepiej mi wychodzi opcja: kup teraz, ale damy radę ![]() EDIT obejrzałam fotki, navi oko śliczne, doopka jeszcze lepsza ![]() Kasiu
żeby Ci się marzenia spełniały ciasta udawały zbędne kilogramy lekko gubiły i spotkania z Ann często wychodziły ![]() Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-09-13 o 08:17 |
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Pingi-oby ciężka cegła lekko weszła
czy Ty Rzabbko zauważasz jak Ci dziewczęta szybko rosną??? a Miśka to podobna do Ciebie się troszkę robi Cytat:
i tak myślałam,że może ten parowar co Bea ma by mi ułatwił sprawę-chociaż z tymi normalnymi,nie pokrytymi gumą ![]() a czy takim parowarem to można też dywan np.wyczyścić? czy może się lekko skurczyć? ![]() Brewko-Loreal ma bardzo ciemne kolorki w większości,ale oblookaj sobie Ideal Balance ma chyba cóś jaśniejszego ewent.rzuć okiem na Burżuja-nigdy nie miałam,ale wydały mi się takie leciutkie właśnie Kasiu-no to chyba już dzisiaj ![]() jeszcze raz Najlepszego ! i czekam na nowojorczyka |
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Navi-doopka fajniutka,choć te kieszenie w dżinach mogłyby być inne
nie za duża ,nie za mała-możesz sobie odhaczyć i wyrzucić z główki kolejny kompleks świetne te czarne spodnie z HM-jeden z moich ulubionych krojów kreseczki też bardzo ładne-tylko musisz uważać,żeby nie były za długie i powinny się kończyć wyrażnym uniesieniem ku górze,żeby nie stwarzać misiowego oka co do stanika to żaden ze mnie ekspert,ale coś nie tak z tym rozmiarem albo fasonem-za szeroki rozstaw czy cóś -naleśniki Ci zrobiły ![]() Gadmarko-super,że jesteś znowu z nami a jak mieszkanko? |
|
|
|
#1763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli byłabyś zainteresowana to mogę ci zrobić próbeczki podkładu Clinique, Repairwear Anti Aging Make-Up SPF 15 lub Vichy, Dermablend Corrective Foundation SPF 11 (podkład korygujący w kremie)http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12552 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13091 ja niestety chyba nie umiem ich obsługiwać bo mi maska wychodzi na twarzy. Osobiście używam teraz L'Oreal, Translucide i jestem bardzo zadowolona, wcześniej się bałam że będzie miał drobinki ale ja ich nie widzę. A dobre opinie ma jeszcze L'Oreal, Visible Lift Make-Up - to prawdopodobnie będzie mój następny. Rzabko wyglądacie z Miśką pięknie. Jak czytam o rozmiarach twoich bluzek to mi wogóle nie pasuje do tego co widzę na zdjęciach. Wyglądasz bardzo zgrabnie Kasiu wszystkiego naj naj naj A ja dalej smarkata, usta mi się takie seksowne zrobiły, całe spuchnięte i przekrwione
|
|
|
|
|
#1764 | |||
|
Zakorzenienie
|
bido Ty
Cytat:
łaaaaał ![]() a podklad mialam na mysli ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...marszczki.html (tzn tą wersje ma mama ) jest bardzo zadowolona, a tez z niej bladzioch o, ta wersja kosztuje 24 zł to tylko ta dla gówniarstwa taka tania ![]() Cytat:
a spodnie w HM koszmarnie mnie poszerzaly, na zdjeciu tego nie widac, ale te skosne kieszonki odstaja strasznie a kreseczki są za dlugie? bo wlasnie jedna mi sie zrobila dluzsza i zamiast ją zmyc to drugą do niej dorownalam ![]() i nad uniesieniem ku gorze tez popracuje stanik chwycilam w locie, bo widzialam ze rozmiar 70C ale wyslalam go wam jako przyklad rozmiaru niby wiekszego a takiego co robi nalesniki.bubel ![]() Cytat:
KASIENKO!!! dzis jeszcze raz wszystkiego najlepszego!! zaczynamy , dawaj nowojorczyka na stół |
|||
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
kasiu to dzisiaj można już oficjalnie ![]() wszystkiego naj...naj...naj...naj...n aj...naj...naj...naj...na j...naj...naj...najlepsze go spełnienia marzeń ![]() ps uciekam na romowę kwalifikacyjną
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
oreganko
!! ![]() a mi mama wlasnie przyniosla slodka buleczke... no to pieknie |
|
|
|
#1767 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje
Oto nowojoryczk, prosze, jeszcze nie wiem jak smakuje, czeka az rodzina wroci z pracy i szkoly ( ja mam nadal wakacje ).Oreganko powodzenia a rozmowie, trzymam kciuki
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
mmmm kaaasiaaaa
piekny!
|
|
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
Bok mi sie troche oblepil spodem ciasta, nie wiem jak to sie stalo, gamon jestem
![]() A bezy nie ma i nie bedzie, dziewczyny zabronily bo nie chca tyc, paskudy wstretne
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
KASIA SPEŁNIENIA MARZEŃ
![]() ![]() ![]() A CIASTO BOOOOOOOOOOOOSKIE - JAK JA JE UWIELBIAM jeszcze tylko kilka miesiecy i znowu zjem ![]() Kasia jak ja je robiłam to mi się nie chcial tak tego spodu ugniatać i takie male okruszki ciastek były w całym serniku i powiem, ze to było genialne teraz soecjalnie tak robię teraz mam przerwę obiadowa ![]() moja cegła ma 15 cm grubości , ale nie jest źlefajna ciekawa ksiażka i nawet zabawna Oreganka trzymam wszystkie 4 kciuki!!!!!!!!!!!!! Milgryf ja miałam pełno próbek Dermablend i z daleka super, ale maska straszna to chyba wina podkłądu jak coś dobrze kryje to nie może być niewidoczne Brewka jak chcesz coś konkretnego potestowac to jutro będę w perfumeriach to mogę wziąć Ci próbki tylko podaj co i kolor
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

bo rano 

Może nawet mniej 

) zby nie czuc sie jak fluś, ale i tak niewiel to zmienilo) - czas spac bo gledz 
, dawaj nowojorczyka na stół
piekny!