Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-10, 09:29   #2161
dorosea
Rozeznanie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

A ja postanowiłam sie ujawnić
Czytam Was juz od paru dni.

27tydzień, będzie chłopiec.

Czytając Was jestem przerażona, ze macie już niemal pełne wyprawki, u mnie raptem parę ciuszków i kombinezon na zimę. Strasznie ciężko mi sie jakoś do tego wszystkiego zabrać. Na szczęście zaczynam L4 to może jakoś uda mi się to ogarnąć
dorosea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 09:33   #2162
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorosea Pokaż wiadomość

Czytając Was jestem przerażona, ze macie już niemal pełne wyprawki, u mnie raptem parę ciuszków i kombinezon na zimę. Strasznie ciężko mi sie jakoś do tego wszystkiego zabrać. Na szczęście zaczynam L4 to może jakoś uda mi się to ogarnąć
Witam

Spokojnie, niektóre dzieczyny (w tym ja) są jeszcze w lesie z wyprawkami
Stary 2015-09-10, 09:37   #2163
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Dorosea hej
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 09:38   #2164
dorosea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Witam

Spokojnie, niektóre dzieczyny (w tym ja) są jeszcze w lesie z wyprawkami
pocieszające

Ja do ostatniego weekendu pracowałam jeszcze po 12h i nawet w dzień wolny to zupełnie nie miałam sił myślec o zakupach

Dziewczyny czy macie wybrane wózki ? Jest tego tyle, że zupełnie nie wiem na co się zdecydować.
Kupujecie nowe czy używane ? Bardziej czy mniej znanych firm ?
Stary 2015-09-10, 09:38   #2165
rudaska
Zakorzenienie

Hej dziewczyny witam się w 26 tc. Kciuki za dzisiejsze wizyty!

KALUSIA ja też nie lubię mieć zobowiązań ale jakbym miała wybierać to już wolę teściową niż żłobek. Bardziej mi chodzi o to co mówiła sis tż jak jej pierwsze dziecko zostawało z dziadkami. Nie słyszała pierwszego słowa nie widziała pierwszego kroku itd. Nie chciałabym tego tracić. Jej muszę sobie jakoś życie na tym l4 zorganizować bo się nie mogę ogarnąć
Stary 2015-09-10, 09:41   #2166
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Dorosea ja myślę o wózku Nativa - aukcja allegro - osobno gondola, do tego fotelik maxi cosi, później spacerówka. Wszystko zamierzam kupować oddzielnie.
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 09:43   #2167
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:

Witaj nowa mamusko gratuluję chłopca!

Wyprawka sie nie martw, ja też nie.mam wielu rzeczy ale dziewczyny tutaj mnie mobilizują Hehe

Wozka też nie.mamy jeszcze
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 09:44   #2168
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
pocieszające

Ja do ostatniego weekendu pracowałam jeszcze po 12h i nawet w dzień wolny to zupełnie nie miałam sił myślec o zakupach

Dziewczyny czy macie wybrane wózki ? Jest tego tyle, że zupełnie nie wiem na co się zdecydować.
Praca w CH?

Ja akurat kupiłam używany wózek Ale większość dziewczyn tutaj kupuje nowe, głównie chyba Tako i X-Lander

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
KALUSIA ja też nie lubię mieć zobowiązań ale jakbym miała wybierać to już wolę teściową niż żłobek. Bardziej mi chodzi o to co mówiła sis tż jak jej pierwsze dziecko zostawało z dziadkami. Nie słyszała pierwszego słowa nie widziała pierwszego kroku itd. Nie chciałabym tego tracić. Jej muszę sobie jakoś życie na tym l4 zorganizować bo się nie mogę ogarnąć
Też bym nie chciała tego wszystkiego stracić ale z wypłaty TŻa będzie nam ciężko się utrzymać. Trudne są takie wybory
Stary 2015-09-10, 09:45   #2169
ogolnie
Zakorzenienie

Hejka.
zaneta trzymaj się w 2pack!

Ja tu chyba przestanę zaglądać, bo wy już macie większość, a ja daleko w polu jeszcze Kasy nie mam obecnie, wczoraj się pokłóciłam znowu z TŻ (znaczy kłótnie to nie są w sumie...), bo zapomniał, ze sie umówiliśmy do księdza na spotkanie i mi się przykro zrobiło i dalece wywnioskowałam, ze ma w dupie ślub i wszystko. To jak to powiedziałam to poszła lawina. Eh...Ostatnio zbyt często się spieramy o gówna...
I dzis nie mam humoru w ogóle.
Jezu, czemu jakieś mroki z przeszłości muszą tak bardzo oddziaływać w przyszłości
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 09:45   #2170
cienwiatru
Wtajemniczenie

Hej kochane witam się z pracy mam lenia że szok humor znacznie lepszy więc liczę że będę z wami na bieżąco wybrałam wczoraj łóżeczko I mama mi kupiła kombinezon taki polarowy dla maluszka jak będę w domu to wrzucę zdjęcie i może się pochwalę brzuchem bo wczoraj zaczęłam 24 tydzień
Trzymam mocno kciuki za Was Lobofylia i Żaneta żebyście zostały w dwupakach aż do dnia porodu w terminie
I'm baaaack
STESKNILAM SIĘ ZA WAMI...

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 09:47   #2171
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny witam się w 26 tc. Kciuki za dzisiejsze wizyty!

Gratuluje wtajemniczenia na 26 lvlu

Co do powrotu do pracy, ja muszę wrócić po roku do pracy więc też nie wiem jak to będzie i jak ja wrócę do starego trybu życia z dzieciątkiem. Cóż, pozyjemy zobaczymy, w tej chwili wolę sie modlić za zdrowie dziecka , reszta sie jakoś ułoży
Stary 2015-09-10, 09:48   #2172
SweetViolet
Zadomowienie

O to sobie pospałam. Ale o dziwo wcale się nie wyspałam
Przynajmniej słoneczko dzisiaj świeci.

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 09:49   #2173
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
I'm baaaack
My za Tobą też

Mój TŻ od wczoraj jakiś zakatarzony. Mam nadzieję, że mnie nie zarazi rosi:
Stary 2015-09-10, 09:51   #2174
dorosea
Rozeznanie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52714937]Dorosea ja myślę o wózku Nativa - aukcja allegro - osobno gondola, do tego fotelik maxi cosi, później spacerówka. Wszystko zamierzam kupować oddzielnie.[/QUOTE]

Ja własnie myślałam o kupnie całego zestawu 3in1, ale moze faktycznie lepiej to sobie skompletować samemu.

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Witaj nowa mamusko gratuluję chłopca!

Wyprawka sie nie martw, ja też nie.mam wielu rzeczy ale dziewczyny tutaj mnie mobilizują Hehe

Wozka też nie.mamy jeszcze

Dzięki, choć nie powiem miałam nadzieje na dziewczynkę

Mam nadzieje, że i ja dzięki wątkowi się zmobilizuje

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Praca w CH?

Ja akurat kupiłam używany wózek Ale większość dziewczyn tutaj kupuje nowe, głównie chyba Tako i X-Lander
Tak, pracowałam w sklepie zoologicznym w galerii.

Tako biorę właśnie pod uwagę, na xlandera nawet jeszcze nie patrzyłam, ale zerknę w wolnej chwili
Stary 2015-09-10, 09:52   #2175
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Ja do matek polek nie naleze ale dopoki dzieci nie pojda do przedszkolato. Chce z nimi siedziec. Tzn akurat jak maly bedzie szedl.do przedszkola to Hania do zerowki.
Jakos tak boje sie ze ich dziecinstwo mi przeleci miedzy palcami.
Dzis ogladalismy z tz (jak jeszcze gadalismy) filmy z mala Hania zaluje ze bylam z nia w sumie niecaly rok w domu.
Ja też będę w domu siedzieć dopóki Młody nie pójdzie do przedszkola. Chyba że po drodze trafi się drugie, to będę siedzieć dłużej :P Ale u mnie też jest taka kwestia, że nie mam nikogo w pobliżu, kto by się dzieckiem zajął, a jak mam iść do pracy, a potem wszystko wydać na wątpliwej jakości nianię, to wolę w domu z dzieckiem być.

synek
Stary 2015-09-10, 09:55   #2176
_karmazynova_
Zadomowienie

KCIUKI ZA DZISIEJSZE WIZYTY :KCIUKI:

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Dzień dobry )

Wczorajsze zakupy skończyły się u mnie mega bólem głowy .. a o 19 jeszcze czekała nas szkoła rodzenia

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i gratuluję wczorajszych udanych .. postaram się być dzisiaj już na bieżąco ale mój pies znowu ma coś z okiem nie ropieje ale bardzo je mrozy .. szlak mnie trafi .. idę pod prysznic i musze go poobserwowac.

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Żaneta trzymajcie się
Oj.. mam nadzieję, że u psiaka to nic powaznego...

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Hejka.

Ja tu chyba przestanę zaglądać, bo wy już macie większość, a ja daleko w polu jeszcze Kasy nie mam obecnie, wczoraj się pokłóciłam znowu z TŻ (znaczy kłótnie to nie są w sumie...), bo zapomniał, ze sie umówiliśmy do księdza na spotkanie i mi się przykro zrobiło i dalece wywnioskowałam, ze ma w dupie ślub i wszystko. To jak to powiedziałam to poszła lawina. Eh...Ostatnio zbyt często się spieramy o gówna...
Jezu, czemu jakieś mroki z przeszłości muszą tak bardzo oddziaływać w przyszłości
Ojej.. Mam nadzieję, że dziś będzie lepszy dzień hormony w ciąży + TŻ to wybuchowa mieszanka..

Cytat:
Hej kochane witam się z pracy mam lenia że szok humor znacznie lepszy więc liczę że będę z wami na bieżąco wybrałam wczoraj łóżeczko I mama mi kupiła kombinezon taki polarowy dla maluszka jak będę w domu to wrzucę zdjęcie i może się pochwalę brzuchem bo wczoraj zaczęłam 24 tydzień
Trzymam mocno kciuki za Was Lobofylia i Żaneta żebyście zostały w dwupakach aż do dnia porodu w terminie
I'm baaaack
Super, ja za Tobą też
A masz już wybrany materac?

Cytat:

Cytat:
pocieszające

Hej
Jak synek będzie mieć na imię?
Nie wszystkie są ta do przodu z wyprawką Ja mam jakieś 60% ubranek i wybrane łóżeczko, wózek mam po bratanku TAKO Jumper X. Obecnie zastanawiam się nad wyborem materaca

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 09:58   #2177
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:

Witaj
Nie wszystkie mają pełne wyprawki, ja mam tylko ciuszki (po kilka sztuk, bo nie wiem jak duże się urodzi), kombinezon zimowy i kocyk Także nie przejmuj się

synek
Stary 2015-09-10, 10:01   #2178
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
Hehe no ja wlasnie wiem ze to nie ma zadnego znaczenia tak naprawde byleby tylko dziecko bylo zdrowe ale ja jakos tak od poczatku grudzien obstawialam zreszta na poczatku wypadalo mi ze 3-4 grudzien wiec jesli bede naturalnie rodzic to roznie moze byc ale z drugiej strony mala i tak dosc duza wiec kto wie moze jednak jakos owulacje wczesniej mialam czy cos ;-)

Powiem Wam ze mnie w porodzie najbardziej przeraza to oczekiwanie , jeszcze moj TZ zaczyna mnie schizowac ze co bedzie jak utknie w korku jadac z pracy (mieszkamy i pracujemy w centrum krakowa) a pozniej znowu korki do szpitala no po prostu kaplica!! chyba w dzien to musialabym po karetke dzwonic wtedy bylabym pewna ze dojade.
A martwie sie o to ze nie zdaze bo moja mama oba porody miala takie ze ledwo do szpitala dojechala nawet przy pierwszym wiec wiem ze roznie moze byc
A juz samo przebywanie w szpitalu to juz w ogole mam schize bo szpitale kojarza mi sie glownie z powaznymi chorobami i smiercia :/
wiem wiem malo optymistyczne wizje z samego rana ale to moze dlatego ze sie nie wyspalam ;-)
też tak się nastawiłam na ten grudzień a tu na usg coraz bardziej na listopad się termin przesuwa :/ co prawda z synem było podobnie że usg pokazywało termin nawet 10dni wcześniej niż ten z om a młody urodził się po terminie i to jeszcze sam wyjść nie chciał

myślę że faktycznie w ciągu dnia to najlepiej karetkę wezwać, tylko minus że ona nie zawiezie nas tam gdzie my chcemy. Ja to jeszcze się zastanawiam co z dzieckiem zrobię jak zacznie się w dzień a tż będzie w pracy na jakimś spotkaniu i nie będę mogła się dodzwonić do niego, chyba ze mną do szpitala pojedzie

limonka a na który szpital się decydujesz? bo ja cały czas odkładam ten temat a już wypadałoby mieć jakiś plan
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 10:02   #2179
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Hejka.

Faceci tak mają, to my przywiązujemy dużą wagę do takich spraw, rocznic, a oni nie. Uwierz mi, genetycznie tak są zaprogramowani. Nie zamartwiaj się tym aż tak, oni na swój sposób takie zmiany odbierają niekoniecznie gorszy, po prostu inny też się pewnie cieszy

A przeszłość to wiesz, bo nie jesteśmy z kamienia, zawsze emocje i wspomnienia w nas będą. Różne wydarzenia nas kształtują.

Nie dawaj się smutkowi!
Stary 2015-09-10, 10:04   #2180
cienwiatru
Wtajemniczenie

KARMAZYNOWA materac już mam w domu razem z przescieradlami zamawialam sprężyna -pianka-kokos i jest bardzo wygodny (młody testował )

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 10:10   #2181
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agrita8 Pokaż wiadomość
Witam sie przed wizyta mam nadzieje, ze dzisiaj podgladne malucha na usg bo dawno go nie widzialam
Żaneta i Lobo jestem myslami z Wami, trzymam kciuki!
Andriuszka jaki Ty ranny ptaszek jestes
Agritka trzymam kciuki za wizytę!
Ranny ranny bo przeważnie wstaję rano po 5 zrobić mężowi śniadanie i kanapki do pracy, ale potem jeszcze kładę się dospać czasami
Chyba że już nie mogę zasnąć to od razu wstaję coś robić.

I tak zawsze wstawałam bladym świtem do pracy, więc mój biologiczny zegar już to zakodował hehe
Stary 2015-09-10, 10:10   #2182
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Teraz już za każdym razem będziemy się zdenerwował czy wszystko,ok, taka rola matki ;/
dokładnie! pamiętam jak w pierwszej ciąży żaliłam się mamie jak to się stresuje czy wszystko będzie dobrze z małym i takie tam, to zamiast jakoś mnie pocieszyć (w sumie tego oczekiwałam) to powiedziała tylko żebym się przyzwyczajała bo tak już zawsze będzie
Stary 2015-09-10, 10:13   #2183
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i gratuluję wczorajszych udanych .. postaram się być dzisiaj już na bieżąco ale mój pies znowu ma coś z okiem nie ropieje ale bardzo je mrozy .. szlak mnie trafi .. idę pod prysznic i musze go poobserwowac.
Biedna psina, możesz mu trochę ulżyć przemywając oczko płatkiem kosmetycznym nasączonym w naparze rumianku (2 torebki rumianki zalej gorącą wodą, niech się zaparzy, przestudź). Może sobie czymś kolnął albo zatarł. Rumianek łagodzi podrażnienia trochę.
Stary 2015-09-10, 10:23   #2184
benita84
Zadomowienie

kciuki za dzisiejsze wizyty

co do wyprawki to nie wiem czy pisałam, w weekend byłam u teściów (przy okazji przekonałam się że nie dla mnie już długie podróże samochodem) i zgarnęłam ciuszki po synku i jeszcze trochę po kuzynie i na tym się skończyło tzn. ciuszki leżą w kartonie i czekają aż najdzie mnie wena żeby przejrzeć czego ile i w jakim rozmiarze jest. Mam też kombinezon ale na 74 więc i tak muszę kupić mniejszy. Byłam w smyku poszukać kombinezonu ale tam ceny z kosmosu!
Stary 2015-09-10, 10:28   #2185
dorosea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
Hej
Jak synek będzie mieć na imię?
Nie wszystkie są ta do przodu z wyprawką Ja mam jakieś 60% ubranek i wybrane łóżeczko, wózek mam po bratanku TAKO Jumper X. Obecnie zastanawiam się nad wyborem materaca
TŻ przekonuje mnie do Bartka, ja nie do końca jeszcze sie zdecydowałam

Łóżeczko to juz wiem jakie chcę, ale jeszcze takiego nie znalazłam stacjonarnie
Materac mam wybrany, ale nawet nie wiem jaki to dokładnie, bo sobie macałam w kilku sklepach i chce ten kórego struktura mi najbardziej odpowiada kokosowo jakiś

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Witaj
Nie wszystkie mają pełne wyprawki, ja mam tylko ciuszki (po kilka sztuk, bo nie wiem jak duże się urodzi), kombinezon zimowy i kocyk Także nie przejmuj się

ufff to jesteśmy na podobnym etapie, ja kupiłam kilka ubranek na 62, jakieś pojedyncze sztuki na 56 i kilka na 68, nie mam pojęcia jak duże to moje dziecię będzie, teraz jest dosyć spory bo wazy już ponad kilogram.

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
kciuki za dzisiejsze wizyty

co do wyprawki to nie wiem czy pisałam, w weekend byłam u teściów (przy okazji przekonałam się że nie dla mnie już długie podróże samochodem) i zgarnęłam ciuszki po synku i jeszcze trochę po kuzynie i na tym się skończyło tzn. ciuszki leżą w kartonie i czekają aż najdzie mnie wena żeby przejrzeć czego ile i w jakim rozmiarze jest. Mam też kombinezon ale na 74 więc i tak muszę kupić mniejszy. Byłam w smyku poszukać kombinezonu ale tam ceny z kosmosu!

Ja kupiłam kombinezon na 68, teraz się boje że będzie trochę za duży, no ale był w ekstra cenie, zapłaciłam 51zł, takie same tylko w innych kolorach były po 150-200. Mam nadzieje, że mi się dziecko w tym nie utopi
Stary 2015-09-10, 10:36   #2186
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Faceci tak mają, to my przywiązujemy dużą wagę do takich spraw, rocznic, a oni nie. Uwierz mi, genetycznie tak są zaprogramowani. Nie zamartwiaj się tym aż tak, oni na swój sposób takie zmiany odbierają niekoniecznie gorszy, po prostu inny też się pewnie cieszy

A przeszłość to wiesz, bo nie jesteśmy z kamienia, zawsze emocje i wspomnienia w nas będą. Różne wydarzenia nas kształtują.

Nie dawaj się smutkowi!
Tylko wiesz co, kiedy mi jest zwyczajnie przykro i muszę chwilę z tym "pochodzić" to on myśli, że na śmierć się obrażam i się zaczyna. I nie dociera, że przecież tylko mi smutno i przykro trochę i wcale nie mam na myśli zacząć się kłócić czy coś.
A wczoraj już mnie tak poniosło, że jak dziś pomyślę co powiedziałam...Ehh...Nie wiem, może faktycznie te hormony tak działają i mam podwójną ku.we na wszystko
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 10:44   #2187
mervie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

A masz możliwość skontaktowania się z gin? Może warto się poradzić czy masz czekać czy co...

Na pewno wszystko będzie dobrze, a stresu chyba nie da się uniknąć. Teraz Cię pocieszam, a sama będę świrować przed USG III trym.
Taki już chyba nasz los, że będziemy się wszystkim stresować co związane z dzieckiem
Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
I nie możesz się ze,swoją gin jakoś skontaktować co masz robić w takiej symytyacji? Może pójdzie do kogoś innego na,jakąś,konsultacje?

Teraz już za każdym razem będziemy się zdenerwował czy wszystko,ok, taka rola matki ;/ ja 17 też mam wizytę i jeszcze glukoza mnie czeka ;/
właśnie ona jest całkiem poza zasięgiem, powiedziała mi że jak będzie się działo coś złego to mam jechać do szpitala, tam gdzie pracuje.
a ja nie wiem co robić dobrze się czuję, wyniki mam lepsze...
ale zostały mi jeszcze 2 tyg do wizyty u niej

Cytat:

witaj! i tak jak widzisz nie tylko ty jesteś w lesie z wyprawką
ja też mam tylko trochę ciuszków, więc wszystko przed nami

Cytat:
I'm baaaack
witaj ponownie!!

za dzisiejsze wizyty, potrzeba troszkę dobrych informacji
Stary 2015-09-10, 10:47   #2188
halwaya
Zakorzenienie

Witam z mojego mini urlopu
Dzis wizytuje się u położnej i będę miala badana krew też.

Witam nowa mamę

Ja kończę te książke o kobiecie chorej na Alzheimera i tak się wkrecilam, że sama moge mieć problemy, bo wczoraj mi wylecialo słówko "frotte" i za cho.lere nie mogłam sobie przypomnieć tego słówka (szukałam prześcieradła frotte właśnie )

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 10:50   #2189
czubasek20
Zakorzenienie

Hej

Juz wiem czemu wczoraj taka znerwivowana na tz bylam.
Chce mi sie seksu masakrycznie
Normalnie od rana tylko leze i mysle o wiadono czym.
Po 36 tyg chyba zlamie zakaz bo ja do lutego nie wyrobie.....
Ja ogolnie nie jestem erotomanem ale ostatnio tz na mnie tak dziala ze ciezko mi spac obok niego
Jak sie calowalismy tylko to ja juz czulam ze zaraz wybuchne a nie wolno

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 10:50   #2190
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Tylko wiesz co, kiedy mi jest zwyczajnie przykro i muszę chwilę z tym "pochodzić" to on myśli, że na śmierć się obrażam i się zaczyna. I nie dociera, że przecież tylko mi smutno i przykro trochę i wcale nie mam na myśli zacząć się kłócić czy coś.
A wczoraj już mnie tak poniosło, że jak dziś pomyślę co powiedziałam...Ehh...Nie wiem, może faktycznie te hormony tak działają i mam podwójną ku.we na wszystko
<przytul>
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości