- My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 ! - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-10, 11:22   #1681
monic167
Rozeznanie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Srebrna_smugo mozesz wkleic jeszcze raz fote tych obrazków bo mnie zżera ciekawość

macie jakiesp omysly na plakaty nad lozko dzieciece?takie do ramek ?
sama bym chciala kilka miec,ale nie wiem sama nawet jak sie za to zabrać

Iclosemyeyes- fajny ten lezaczek tylko troche drogi

Agusiek- slodkie malenstwo
Stary 2015-09-10, 11:25   #1682
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Witam się i ja właśnie wróciłam z usg III trymestru. Z Maleństwem wszystko ok, tak jak być powinno, wymiary odpowiednie jak na 30 tc Waży 1464 g

Ale to wszystko z dobrych wiadomości. Lekarka mnie zmartwiła, że Mała leży już główką bardzo nisko, w spojenie łonowe wchodzi : Powiedziała, że to prawidłowe ale jeszcze za wcześnie oczywiście. Kazała mi leżeć cały czas i to z pupą w górze... No i nospę mam brać 2 razy dziennie.

A no i mam portrecik Maleństwa z profilu Widać główkę, oczka przymrużone, nosek mały zadarty i usteczka
Załącznik 6049471
Śliczna jest Odpoczywaj dużo i się oszczędzaj Kochana

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
nie to co moja wiecznie z otwartą buzią jakby już pyskować chciała
You made my day

Cytat:
Napisane przez laszczmagdalena Pokaż wiadomość
ogłaszam spektakularny sukces - nadrobiłam i jestem już na bieżąco!

Wczoraj zaczęłyśmy 30 tydzień i miałyśmy USG III trymestru - córa waży 1772 g i jest z USG o tydzień do przodu. Oczywiście zamiast ślicznie pokazać buźkę do zdjęcia to pokazała, że nic jej w przeciągu ostatnich 5 tygodni nie wyrosło i nadal jest dziewczyną Mam nadzieję, że po porodzie nie będzie już taką ekshibicjonistką.
Szyjka macicy długa, twarda i zamknięta, więc pewnie raczej w terminie rodzić się będziemy.

Co do imienia to ostatnio było na tapecie Oliwia i powróciło Anastazja, ale ostatnio wpadłam jeszcze na Iga i już całkiem nie możemy się zdecydować

Z tych gorszych wieści to niestety dołączyłam do słodkich mam-broniłam się długo, ale wyniki badań z wtorku nie pozostawiają złudzeń Żeby było śmieszniej to wizytę u diabetolog mam dopiero 30 września, żeby jej te wyniki pokazać, więc będę próbować zbić to dietą i przed 30 zrobię jeszcze raz wyniki.
Padłam

Super, że mała tak pięknie rośnie I jaka waga
A o jakich wynikach piszesz? O krzywej cukrowej czy hemoglobinie glikowanej? Trzymam kciuki, by dieta pomogła

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
Stara a głupia No ale co ja poradzę? To moje jedyne, pierwsze, oczekiwane dziecko
Ślicznie

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Srebrna_smuga kiedyś kupiła obrazki w auchan do pokoiku małej. bardzo mi się spodobały (kiedyś wrzucała zdjęcie). a teraz są po 3 zł/sztuka
O, dobrze wiedzieć Może przy okazji kupimy, jak jeszcze będą. Ale to są do przyklejenia na taśmę dwustronną czy do przywieszenia?

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 11:25   #1683
laszczmagdalena
Zadomowienie

GG do laszczmagdalena

Cytat:
Napisane przez agne19s Pokaż wiadomość
Ciesz się ze pokazała ze nic nie wyrosło bo my dalej nie wiemy nic znaczy do 24 tygodnia był ogonek a teraz ułożenie jest takie ze ciężko to potwierdzić bo nie widać nic z tego też powodu myślimy nad awaryjnym imieniem dla dziewczynki I tz zdecydował ze będzie albo Iga albo Olga ja chciałam Rita albo Konstancja ale ja miałam swoje pole do popisu przy chłopcu i tz bez zajakniecia zaakceptował mój wybór a on wybrał drugie imię więc przy dziewczynce to ja wybieram drugie a dziec sam zdecyduje które bardziej mu się podoba i wkoncu pokaże co ma między nóżkami i oby to się wydarzyło już w przyszłym tyg. Na wizycie. Co najlepsze raz spał i ułożony posladkowo nie pokazał nic a na kolejnej wizycie tak brykal ze gin nie umiała nic złapać. Więc jak mam zrobić żeby wkoncu się ujawnił
wiesz, moja mała to już chyba 3 czy 4 USG z rzędu jest tyłkiem do wierzchu i wszystko na pierwszy plan wywala, zaczynam już sądzić, że pokazuje, że ma wszystko w... no wiecie gdzie

Edytowane przez laszczmagdalena
Czas edycji: 2015-09-10 o 11:31
laszczmagdalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 11:26   #1684
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Tak na szybciutko bo muszę się ogarniać i zaraz lecę na plotki zobaczyć co słychać w pracy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150821_194107.jpg (50,0 KB, 48 załadowań)

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 11:28   #1685
laszczmagdalena
Zadomowienie

GG do laszczmagdalena

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Śliczna jest Odpoczywaj dużo i się oszczędzaj Kochana

You made my day

Padłam

Super, że mała tak pięknie rośnie I jaka waga
A o jakich wynikach piszesz? O krzywej cukrowej czy hemoglobinie glikowanej? Trzymam kciuki, by dieta pomogła

Ślicznie

O, dobrze wiedzieć Może przy okazji kupimy, jak jeszcze będą. Ale to są do przyklejenia na taśmę dwustronną czy do przywieszenia?
Dziękujemy
Krzywą cukrową robiłam już 3 razy, więc ostatnio pani doktor zleciła mi tylko glukozę na czczo i hemoglobinę glikowaną. i niestety wyszło na czczo 108, a glikowana 6,2 %, a norma do 6

Stary 2015-09-10, 11:33   #1686
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja jutro muszę zrobić hemoglobinę glikowaną, bo w poniedziałek mam wizytę u diabetologa i już się boję co wyjdzie... Aczkolwiek wczoraj moja lekarka (ginekolog) mówiła, że z takimi cukrami wynik będzie dobry.
A jakie w ogóle są normy?

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-10, 11:33   #1687
agne19s
Zadomowienie

Cytat:
wiesz, moja mała to już chyba 3 czy 4 USG z rzędu jest tyłkiem do wierzchu i wszystko na pierwszy plan wywala, zaczynam już sądzić, że pokazuje, że ma wszystko w... no wiecie gdzie
Jeśli twoja teoria się sprawdzi to u mnie będzie tak wstydliwy ze własnej matce nie da się przewinac
Stary 2015-09-10, 11:42   #1688
poznanianka1990
Zakorzenienie

Moja jest po środku - nigdy nie eksponowała swoich "wdzięków" tak, by było je widać na pierwszym planie, jedynie raz (w 18 tc) trzymała nóżki zaciśnięte i nie chciała pokazać, ale ostatnio wszystko ładnie widać Wczoraj jeszcze pytałam lekarki czy czasem płci nie zmieniła, ale na szczęście jest dziewczyna

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-10, 11:44   #1689
laszczmagdalena
Zadomowienie

GG do laszczmagdalena

Cytat:
Ja jutro muszę zrobić hemoglobinę glikowaną, bo w poniedziałek mam wizytę u diabetologa i już się boję co wyjdzie... Aczkolwiek wczoraj moja lekarka (ginekolog) mówiła, że z takimi cukrami wynik będzie dobry.
A jakie w ogóle są normy?
Na moich wynikach normy są podane 4,0-6,04% albo 20,-42,0 mmol/mol Hb. Ja jeszcze w lipcu się mieściłam w normach, ale chyba sobie za bardzo pofolgowałam ze słodkim i dlatego tak wyszło Więc moim zdaniem jeśli się teraz pilnujesz i masz dobre cukry z rana to powinno wyjść ok.

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez agne19s Pokaż wiadomość
Jeśli twoja teoria się sprawdzi to u mnie będzie tak wstydliwy ze własnej matce nie da się przewinac
Przynajmniej nie będzie wszystkich witał "tyłem" jak moja agentka zamiast mieć zdjęcia buźki w 3d mam zdjęcia "Bożeny"

Stary 2015-09-10, 11:48   #1690
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monic167 Pokaż wiadomość

Iclosemyeyes- fajny ten lezaczek tylko troche drogi
właśnie wiem, że drogi, ale z drugiej strony może się zmienić w łóżeczko, więc mogłaby sobie mała w nim leżeć od urodzenia za dnia przy mnie w pokoju dziennym, a tak to nie wiem - zostawiać ją w sypialni za dnia? Jak wy będziecie robić? Nie umiem sobie jeszcze wyobrazić takiego życia z maleństwem

Zamówiłam wózek
Stary 2015-09-10, 11:56   #1691
poznanianka1990
Zakorzenienie

Rano mam zawsze w normie, przekraczam bardzo rzadko (raz na 3-4 dni) i tylko po jednym posiłku (najczęściej po kolacji, aczkolwiek wczoraj po po obiedzie - miałam 126). Ale przekraczam nieznacznie i zawsze liczę średnią z danego dnia i tylko raz miałam 115, a tak średnią mam zazwyczaj 95-98, więc myślę, że ta hemoglobina u mnie będzie w granicach 5,0-5,3.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-10, 12:03   #1692
laszczmagdalena
Zadomowienie

GG do laszczmagdalena

Cytat:
Rano mam zawsze w normie, przekraczam bardzo rzadko (raz na 3-4 dni) i tylko po jednym posiłku (najczęściej po kolacji, aczkolwiek wczoraj po po obiedzie - miałam 126). Ale przekraczam nieznacznie i zawsze liczę średnią z danego dnia i tylko raz miałam 115, a tak średnią mam zazwyczaj 95-98, więc myślę, że ta hemoglobina u mnie będzie w granicach 5,0-5,3.
Moim zdaniem będzie ok

Stary 2015-09-10, 12:27   #1693
poznanianka1990
Zakorzenienie

Iclosemyeyes, pochwal się jaki wózek zamówiłaś
A co do małej to ja chyba będę ją kładła normalnie do łóżeczka w pokoju, tylko drzwi będę mieć uchylone, żeby słyszeć. Chciałabym kupić używany leżaczek FP, ale nie wiem czy noworodki już można w tym kłaść?

Wstawiłam w drugiego posta na 1 stronie to, co powinno być w torbie do szpitala (informacje ze szkoły rodzenia)

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-10, 12:37   #1694
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z was zamierza kupować ten leżaczek-bujaczek 3 w 1 z Tiny Love? Spodobał nam się wczoraj i się zastanawiam czy warto, mieliśmy brać jakiś leżaczek Fisher Price w trochę niższej cenie, ale ten ma więcej funkcji jednak

Kolezanka z watku straszej coreczki miala i byla baaardzo zadowolona. Uzywala go bardzo dlugo i od urodzenia. Poza tym ni osobiscie te fishery sie nue podobaja. Ten Tiny Love wyglada w miare normalnie Ja szukam ale uzywanego bo szkoda mi kasy.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
właśnie wiem, że drogi, ale z drugiej strony może się zmienić w łóżeczko, więc mogłaby sobie mała w nim leżeć od urodzenia za dnia przy mnie w pokoju dziennym, a tak to nie wiem - zostawiać ją w sypialni za dnia? Jak wy będziecie robić? Nie umiem sobie jeszcze wyobrazić takiego życia z maleństwem

Zamówiłam wózek

Dlatego taki lezaczek powinien miec mozliwosc rozkladania na plasko. Ja mam w salonie na dole lozeczko turystyczne z przewijakiem bo nie dalabym rady chodzic po schodach a w poprzednim mieszkaniu jak coreczka byla taka malutka to wlasciwie wiekszosc czasu drzemala na kanapie bo w kolysce nie chciala...
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 12:37   #1695
laszczmagdalena
Zadomowienie

GG do laszczmagdalena

Cytat:
A co do małej to ja chyba będę ją kładła normalnie do łóżeczka w pokoju, tylko drzwi będę mieć uchylone, żeby słyszeć. Chciałabym kupić używany leżaczek FP, ale nie wiem czy noworodki już można w tym kłaść?

Wstawiłam w drugiego posta na 1 stronie to, co powinno być w torbie do szpitala (informacje ze szkoły rodzenia)
Zerknęłam na tą listę i z tego co widzę, to znacząco odbiega od tego, co nam dała na rozpisce położna - np. wszystko dla malucha musimy swoje zabrać.

Stary 2015-09-10, 12:42   #1696
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Zerknęłam na tą listę i z tego co widzę, to znacząco odbiega od tego, co nam dała na rozpisce położna - np. wszystko dla malucha musimy swoje zabrać.

Ja też zabiorę, bo nie wierzę, że dadzą mi pampersy czy mokre chusteczki Wolę mieć swoje niż się prosić... Jak dadzą to fajnie, jak nie to tragedii nie będzie

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-10, 12:55   #1697
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:

wózek taki jak w załączniku, Xlander Xpulse

właśnie ja też nie wiem, czy noworodki mogą w takim leżaczku leżeć hmm chyba muszę jeszcze przekopać neta i zobaczę co ludzie piszą.

Zaraz się zabieram za czytanie co trzeba spakować do torby
Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
Kolezanka z watku straszej coreczki miala i byla baaardzo zadowolona. Uzywala go bardzo dlugo i od urodzenia. Poza tym ni osobiscie te fishery sie nue podobaja. Ten Tiny Love wyglada w miare normalnie Ja szukam ale uzywanego bo szkoda mi kasy.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Dlatego taki lezaczek powinien miec mozliwosc rozkladania na plasko. Ja mam w salonie na dole lozeczko turystyczne z przewijakiem bo nie dalabym rady chodzic po schodach a w poprzednim mieszkaniu jak coreczka byla taka malutka to wlasciwie wiekszosc czasu drzemala na kanapie bo w kolysce nie chciala...
Mnie się trochę w FP nie podoba to, że takie pstrokate te leżaczki mają, ale najlepsze opinie jak dotąd o nich słyszałam.

A jak na kanapie sobie leżała to nie bałaś się, że się sturla?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gondola_Urban_comic.jpg (115,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xlander_xpulse_comic.jpg (143,0 KB, 8 załadowań)
Stary 2015-09-10, 13:39   #1698
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
wózek taki jak w załączniku, Xlander Xpulse

właśnie ja też nie wiem, czy noworodki mogą w takim leżaczku leżeć hmm chyba muszę jeszcze przekopać neta i zobaczę co ludzie piszą.

Zaraz się zabieram za czytanie co trzeba spakować do torby

Mnie się trochę w FP nie podoba to, że takie pstrokate te leżaczki mają, ale najlepsze opinie jak dotąd o nich słyszałam.

A jak na kanapie sobie leżała to nie bałaś się, że się sturla?
Jak lezaczek jest plaski calkiem to moga. FP tez ma takie to sa te from newborn to toddler czy jakos tak.

Ona byla taka malutka ze nie ruszala sie wcale a ja bylam obok wiec nie balam sie. Oczywiscie jak zaczela sie minimalnie poruszac sama to przenioslam do lozeczka. Teraz na kanapie nie poloze bo balabym sie ze Ninka ja zrzuci czy cos

Wysłane z mojego SM-T230 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Dlatego tez szukam tego lezaczka na ebayu. Takiego typowego bujaka nie potrzebuje bo mam hustawke w tym stylu.

Stary 2015-09-10, 13:56   #1699
monic167
Rozeznanie

Cytat:

Zamówiłam wózek
gratuluje zakupu wózka w sumie dobre pytanie z tym zostawianiem dziecka, u nas dom calkiem spory. bede miala wlasnie leżaczek i myslalam ze nim sie bede ratować
niby kosz mojżeszowy by mnie poratował albo jakaś kołyska ale to tez przecież na krótko starcza?
Stary 2015-09-10, 13:59   #1700
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

W koszu albo kolysce gdzies do 6 mca moze byc ale moja nie chciala wcale Dlatego sprawilismy sobie lizeczko turystyczne do salonu ale jak jest dobry lezaczek plus mata edukacyjna to spokojnie wystarcza!

Stary 2015-09-10, 14:04   #1701
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Witam się i ja właśnie wróciłam z usg III trymestru. Z Maleństwem wszystko ok, tak jak być powinno, wymiary odpowiednie jak na 30 tc Waży 1464 g

Ale to wszystko z dobrych wiadomości. Lekarka mnie zmartwiła, że Mała leży już główką bardzo nisko, w spojenie łonowe wchodzi : Powiedziała, że to prawidłowe ale jeszcze za wcześnie oczywiście. Kazała mi leżeć cały czas i to z pupą w górze... No i nospę mam brać 2 razy dziennie.

A no i mam portrecik Maleństwa z profilu Widać główkę, oczka przymrużone, nosek mały zadarty i usteczka
Załącznik 6049471
Jakie ładne zdjęcie masz malutkiej

Ja dziś po wizycie. Ostatnio często napinał i stawiał mi się brzuch i tak byłam ciekawa jak na tej wizycie będzie.
Dziś mam 31t4d- dla lekarza 31 tydzień dla innych 32 tydz- różnie liczą.. No aleee Nela ma 2100kg. Lekarz mówi, że jeszcze z 1800kg to na pewno będzie miała.W ciągu miesiąca przytyła 1kg tak jak ja czyli ja wcale
Rozwija się ok. Wszystko w normach podobno bo nie dał mi dziś żadnych wymiarów, tyle tylko co je na monitorze widziałam i były ok. Łożysko na przedniej ścianie, wody w normie.
Niestety... też nie mam dobrych wiadomości bo dziecko jest główką w dół ale mocnooo naciska na szyjkę i mi się zrobiło małe wewnętrzne rozwarcie, chociaż szyjka długa bo 35mm. I mam duuużo leżeć i odpoczywać, nic nie dźwigać nie podnosić, nie jeździć w dłuższe trasy i nie łazić po sklepach..za 3 tyg wizyta i kontrola tego rozwarcia...Trochę to przeżywam bo było wszystko super. Mam tylko nadzieję, że teście mnie nie będą denerwować, że nic nie robie itd..

12.03.2015 II Kreski

Edytowane przez Dzika Ropucha
Czas edycji: 2015-09-10 o 14:05
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 14:14   #1702
tylkokasia
Moderator

Hej Dziewczyny
Ostatnio mnie tu mało bo ruszać się prawie nie mogę. Maluch mi w żebra uciska aż do utraty tchu. Do południa jako tako się czuję ale wieczorami masakra...
U mnie leci 33/34tc (różnie liczą). Jeszcze trochę o zrzucę ten słodki ciężar
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 33.jpg (299,4 KB, 40 załadowań)

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 14:16   #1703
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzika Ropucha Pokaż wiadomość

Ja dziś po wizycie. Ostatnio często napinał i stawiał mi się brzuch i tak byłam ciekawa jak na tej wizycie będzie.
Dziś mam 31t4d- dla lekarza 31 tydzień dla innych 32 tydz- różnie liczą.. No aleee Nela ma 2100kg. Lekarz mówi, że jeszcze z 1800kg to na pewno będzie miała.W ciągu miesiąca przytyła 1kg tak jak ja czyli ja wcale
Rozwija się ok. Wszystko w normach podobno bo nie dał mi dziś żadnych wymiarów, tyle tylko co je na monitorze widziałam i były ok. Łożysko na przedniej ścianie, wody w normie.
Niestety... też nie mam dobrych wiadomości bo dziecko jest główką w dół ale mocnooo naciska na szyjkę i mi się zrobiło małe wewnętrzne rozwarcie, chociaż szyjka długa bo 35mm. I mam duuużo leżeć i odpoczywać, nic nie dźwigać nie podnosić, nie jeździć w dłuższe trasy i nie łazić po sklepach..za 3 tyg wizyta i kontrola tego rozwarcia...Trochę to przeżywam bo było wszystko super. Mam tylko nadzieję, że teście mnie nie będą denerwować, że nic nie robie itd..
To szykuje Ci się 4 kg kobitka
Lipa z tym rozwarciem... Trzymaj się, oszczędzaj i dużo odpoczywaj A teście powinni to zrozumieć

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-10, 14:16   #1704
201802011557
Konto usunięte

Ja zaraz jadę na wizytę i trochę się stresuje☺
201802011557 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 14:16   #1705
tylkokasia
Moderator

Cytat:
gratuluje zakupu wózka w sumie dobre pytanie z tym zostawianiem dziecka, u nas dom calkiem spory. bede miala wlasnie leżaczek i myslalam ze nim sie bede ratować
niby kosz mojżeszowy by mnie poratował albo jakaś kołyska ale to tez przecież na krótko starcza?
Zawsze możesz wykorzystać gondolę

Cytat:
Napisane przez Dzika Ropucha Pokaż wiadomość

Oj to odpoczywaj. A Teściom niech TZ powie że masz odpoczywać jak najwięcej.

Stary 2015-09-10, 14:17   #1706
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monik46 Pokaż wiadomość
Ja zaraz jadę na wizytę i trochę się stresuje☺
Będzie dobrze Trzymam kciuki Daj koniecznie znać po wizycie

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-10, 14:18   #1707
201802011557
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Ostatnio mnie tu mało bo ruszać się prawie nie mogę. Maluch mi w żebra uciska aż do utraty tchu. Do południa jako tako się czuję ale wieczorami masakra...
U mnie leci 33/34tc (różnie liczą). Jeszcze trochę o zrzucę ten słodki ciężar
No juz masz bliżej jak dalej. Ja chyba będę ostatnia rodzic☺

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Będzie dobrze Trzymam kciuki Daj koniecznie znać po wizycie
Dziękuję. Później się odezwę☺
201802011557 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 14:28   #1708
monic167
Rozeznanie

dzika_ropucha- no to szykuje Ci się spora dziewczyna gratuluje udanej wizyty i kochana oszczędzaj się

Tylkokasia- kurcze co widzę Twoje zdjęcie to napatrzeć się nie mogę mega kwitnąco wyglądasz ! a z tą gondolą to dobry pomysł

Monik46- daj znac j po wizycie,napewno wszystko bedzie ok

ZAMAWIAŁYŚCIE JUŻ KOSZULE DO KARMIENIA?
jedna mam z biedronki kupionana poczatku ciazy z dlugim rekawem ale strasznie na mnie wisi mimo ze rozmiar S :/ chce dokupic jeszcze dwie, jedna mi sie podoba, kosztuje 30zł a druga 50i zastanawiam sie czy warto inwestować w tą droższą ? ogolnie nie lubie spać w koszulach nocnych, wole tshirt+leginsy albo tshirt + majtki bokserki

Edytowane przez monic167
Czas edycji: 2015-09-10 o 14:31
monic167 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 14:31   #1709
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez monik46 Pokaż wiadomość
No juz masz bliżej jak dalej. Ja chyba będę ostatnia rodzic☺

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Dziękuję. Później się odezwę☺
Ja może i w pażdzierniku urodzę

Cytat:
dzika_ropucha- no to szykuje Ci się spora dziewczyna gratuluje udanej wizyty i kochana oszczędzaj się

Tylkokasia- kurcze co widzę Twoje zdjęcie to napatrzeć się nie mogę mega kwitnąco wyglądasz ! a z tą gondolą to dobry pomysł

Monik46- daj znac j po wizycie,napewno wszystko bedzie ok

ZAMAWIAŁYŚCIE JUŻ KOSZULE DO KARMIENIA?
Dziękuję bardzo Niestety fizycznie bardzo kiepsko :/

Stary 2015-09-10, 14:34   #1710
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha

Cytat:
To szykuje Ci się 4 kg kobitka
Lipa z tym rozwarciem... Trzymaj się, oszczędzaj i dużo odpoczywaj A teście powinni to zrozumieć
Nom zapewne duża kobitka mi się szykuje..aż strach się bać Zresztą ja jak się rodziłam miałam 4200,brat 4500, TŻ 3900 także my duzi to ona też będzie.

Teście powinni ale oni teraz walczą ze swoją pracą w polu a ja sprzątałam całą chatę, obiadek zrobiony był itp itd, za dużo by pisać.
TŻ już im oznajmił. A jak będę widzieć miny teściowej to pakuje się i jade do mamy odpoczywać aż do porodu! ot co.

No i konkretnie muszę zrobić zakupy przez neta co mi brakuje do wyprawki i torbę spakować...(tfu tfu odpukać żeby się jeszcze nie przydała)

12.03.2015 II Kreski
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości