![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
![]() Każdy kupi to, co uzna za stosowne ![]() ![]() ![]() No BI tanie nie jest... Wersja, którą ja wybrałam - gondola, spacerówka, fotelik BeSafe IziGo + torba pielęgnacyjna + folia przeciwdeszczowa + adaptery do fotelika to ponad 3500zł ![]() Ale zakładam, że skoro wózek jest taki super extra, to posłuży kolejnym dzieciom ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Zapomniałam Was zapytać... widziałam, że pojawił się klub "Marcówki2016" to od nas? ![]()
![]() |
#1293 |
Przyczajenie
|
Ja narazie ogladam z doswiadczenia z moimi corkami mialam kupione 2 komplety zadna niewykorzystalam jedna po drugiej ... spacerowki mi sie niepodobaly duze niepodrwczne ciezkie ... zastanaeiam sie czy niekupic ladnego glebokiego wozka a spacerowke mam po ostatniej corce ladna lekka podreczna 3 kolowa na dmuchanych kolach super sparawa . Ale to na dzien dzisiejszy jeszcze niezdecydowana jestem . Jesli moge cos doradzic patrzcie sie bardziej pod spacerowke jaka jest czy wygodna i niezaduza bo ja sie uzywa dluzej niz gleboki wozek
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zadomowienie
|
No wlasnie, wszyscy sa za bebetto. Mnie wizualnie tez bardzo sie podoba. Ale zaczelam czytac na necie..no i opinie sa nieciekawe..wiem ze w necie rozne rzeczy sie pisze wiec pewnie jak bede teraz w Pl to sie przejde do sklepu i zobacze jak to wyglada.. slyszalam wiele dobrego o wozkach teutonia i emaljunga ale drogie w cholere. Musze przemyslec z prawe bo 4 tys piechota nie chodzi. Mysle nawet zeby kupic uzywana gondole bo w sumie tylko na jakies 6 miesiecy a potem zainwestowac dobrze w spacerowke..no ale zobaczymy..
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() olgietka fajny wozek ![]() ja mialam dla cory 3 kolowy ![]() trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() rano zawiozlam mala do przedszkola,pozniej tz do pracy,ogarnelam chate I zaraz musze jeschac odebrac core ![]() ![]() ![]() milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie chce kupić w komplecie gondole , spacerówkę i fotelik. Ale i tak wiem , że ta spacerówka za długo mi nie posluży i kupię potem zwykłą lekką laskę
![]() O właśnie klub jest nasz , czy ktoś poza nami założył ![]() Byłby to dobry pomysł , mogłybyśmy się bardziej prywatnymi rzeczami podzielić , a nie tak na forum gdzie każdy zagląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... i dlatego uległam... bo gondola w BI wygląda, jakby miała czołówkę z tirem ![]() Cytat:
![]() Odwodząc mnie od Bebetto również proponowały mi teutonię i emaljungę ... ale teutonia nie podoba mi się w ogóle.. natomiast na emaljungę napatrzyłam się tu w DK... i jak dla mnie krowa.. i bardzo podobna do wszystkich duńskich wózków.. Jeśli zależy Ci na wygodnej i łatwo podbijalnej (jakkolwiek by to nazwać) spacerówce - to poczytaj o bumbelride. Żeby nie było - nie namawiam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1298 | |||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
wzrost ciśnienia krwi (gdy wynosi ono 140/90 mmHg lub więcej) nagłe bóle i zawroty głowy, zaburzenia widzenia, wymioty oraz bóle w górnej części brzucha. Takze jak by ktoras zauwazyla u siebie takie objawy jednoczesnie, to na pewno trzeba jechac na pogotowie, bo to bardzo niebezpieczne. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
2009 synek ![]() 2016 corcia ![]() Edytowane przez nessea Czas edycji: 2015-09-10 o 12:23 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
misia na kolor się jeszcze nie zdecydowałam... sprawa się trochę wyklaruje jak znajdziemy odpowiedź na pytanie no1
![]() A do tego czasu jeszcze ponad tydzień ( o ile Dzieć zechce pokazać, co ma między nóżkami ![]()
#1300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
eeeejjj nooo...
![]() ![]() Dla mnie też funkcjonalność jest najważniejsza. Duńczycy nie przykładają jakiejś strasznej wagi do estetyki w ogóle... więc tak czy siak szpanowanie dizajnerskim wózkiem odpada ![]() A mam tu trochę terenu do długich spacerów, więc wygodny wózek to dla mnie podstawa ![]()
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dostałam właśnie na mejla wyniki mojego badania i napisane tam jest, że tylna ściana łożyska jest nisko.
![]() ![]()
![]() |
#1303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
O co chodzi z tą lekkością spacerówki? To ma znaczenie przy prowadzeniu? Bo jak nie muszę wózka nosić po schodach, bagażnik mamy ogromny, to chyba bez znaczenia czy będzie mała/duża, lekka/trochę cięższa? A te typowe parasolki mnie przerażają, wąskie, jakby się za chwilę miały połamać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zadomowienie
|
Malinka co zalatwilas?
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1307 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1308 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
2009 synek ![]() 2016 corcia ![]() Edytowane przez nessea Czas edycji: 2015-09-10 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zadomowienie
|
Dla mnie w sumie najważniejsze jest to by wózek lekko się prowadził i miał obszerną gondolę... Teraz duża ilość wózków ma małą gondole 74,76cm to bardzo mało. Oczywiście nasz pora porodu jest idealna bo za chwilę z kurteczek przejdziemy na cienkie bodziaki więc w wózku będzie sporo swobody ale dzieci, które rodzą sie np w październiku i mają kombinezonki chyba muszą mieć w takich wózkach ciasno... Pamiętam malucha siostry ciotecznej miał może 4 miesiące i nózki w sumie na gondolce , miał ciasno strasznie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie wersja spacerowa jest super, tylko ta gondolka dziwnie ustawiona ale też do brzydkich nie należy. Interesowałaś się może wózkami bugaboo? Mają niezłe opinie, a skoro możesz tyle zainestować
![]()
#1312 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem przygotowana :P ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1313 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja co 2 tygodnie robię ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie robię taki jakby z kwadratów, tylko, że w misie ![]() Cytat:
![]() Wszystko a nawet więcej ![]() Otóż tak, zapisałam się już definitywnie do szpitala ![]() ![]() Co więcej prze-miła pani, która mnie zapisywała zaproponowała mi, że mogę u nich zrobić echographie II i III trymestru, więc się zgodziłam. A tym samym zaoszczędzę, bo w szpitalu zapłacę podstawę tylko, a i tak mi ją zwrócą później ![]() ![]() Pokazała mi też co się gdzie znajduje, wytłumaczyła co przed każdą wizytą mnie czeka, kiedy mam wziąć kolejne spotkania itp itd. Przy okazji poznałam pielęgniarki, które będą mi przed wizytami pobierały krew. Dziś też mi pobrały na oznaczenie grupy krwi, bo mimo, że miałam to szpital oznacza raz jeszcze. No i dostałam skierowanie na krew, bo dawno nie miałam, więc od razu też podjechałam do laboratorium mojego i zrobiłam. W efekcie mam obie ręce po kłute ![]() Dodatkowo załatwiłam kilka innych spraw związanych z płatnościami w szpitalu, wiec wizyta jak najbardziej udana ![]() ![]() Ależ się rozpisałam ![]()
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Dziś spotkałam się z moją koleżanką, była na spacerze ze swoim 9-miesięcznym synkiem, który nie mieści się już w spacerówce Quinny Moodd
![]()
#1315 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzięki za info odnośnie badań
![]() trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Pamiętaj, że sny się nie spełniają! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Myślę, że przyjdzie jeszcze czas na założenie tych bluzek ![]() Olgietka mieszkasz w moim ukochanym mieście ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
Gondola bebetto torino ma 82,5cm ale mało które dzieci w wieku 6 m-cy osiągają taką długość. Szczególnie, że nasze dzieci nie będą musiały być grubo ubrane w tych gondolkach.
#1317 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy się Wam uda doczytać... ale zrobiłam PrtSc
![]() ![]() Mam problem, żeby się zalogować na mamusiową pocztę, a co za tym idzie nie mogę Wam udostępnić całego pliku ![]() okej.. widzę, że jednak ![]() Spróbuję dodać w załączniku
![]() |
#1318 |
Raczkowanie
|
Co do wozkow to mysle ze kazdy i tak kupi taki jaki mu sie podoba i na ktory go stac. Jednak fajnie powymieniac sie spostrzezeniami, bo dzieki Wam zaczelam bardziej zwracac uwage na to, czego na pewno w wozku nie chce, a co jest dla mnie atutem. W moim przypadku mysle, ze bede szukac wozka uzywanego w stanie idealnym 3 w 1, a wtedy po roku kupie nowa spacerowke, podobna do tej co mialam (tak jak mialam z synkiem). Chyabze znajde opcje podobna do wozka Olgietki, bo bardzo odpowiada mi taka spacerowka.
#1319 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dobrze czytam, ze macie badania z krwi i moczu robione co miesiac? Ja mialam raz na poczatku ciazy i nastepne w 20 tygodniu. Tak mi powiedziala moja ginekolog.
#1320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam też robione raz a kolejne w październiku co 2 wizytę ![]() Moje wyniki były książkowe więc może dlatego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.