|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() JESIENNE PORZĄDKI - paletka Sleek, olej kokosowy KTC woski YC, serum L'Oreal, książki
NIEAKTUALNY!
PRZEPRASZAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY, Z KTÓRYMI UMAWIAŁAM SIĘ NA WYMIANKI, ALE NIESTETY ŻADNA Z NICH NIE DOJDZIE PÓKI CO DO SKUTKU!!! SPĘDZĘ TERAZ DŁUŻSZY CZAS W SZPITALU I NIE BĘDĘ W STANIE TERAZ SIĘ TYM ZAJMOWAĆ. BARDZO PRZEPRASZAM! Cześć dziewczyny! W ramach jesiennych porządków znalazłam na moich półkach kilka rzeczy, które poprosiły mnie o zmianę właściciela. Jakże mogłabym im odmówić!? Zachęcam do przeglądania i składania propozycji! ![]() Jestem tu nowa i nie do końca wiem, jak wymiana powinna przebiegać, ale to, czego się trzymam to: - wysyłka wyłącznie listem poleconym (w przypadku większych gabarytów zaś, paczką) - jeżeli będę wysyłać Ci coś większego, a Ty mi mniejszego, to albo poproszę o uiszczenie połowy kosztów przesyłki lub dodanie jeszcze czegoś do wymiany ![]() Czego szukam? Głównie kosmetyki pielęgnacyjne do ciała, twarzy i włosów. Ale nie pogardzę fajną, zimowo już pachnącą świeczką! Za świecę z Bath Body Works lub Kringle oddam chyba wszystko z wątku ![]() Na wymianę mam: Do twarzy: -> słynna pasta Ziaja Liście Manuka, u mnie niestety się nie sprawdziła, zużycie zaznaczyłam na zdjęciu ![]() -> serum L'Oreal Skin Perfection, również u mnie się nie sprawdziło, zużycie zaznaczone na zdjęciu ![]() -> krem-żel Lirene Youngy 20+, nówka ze sreberkiem! Do makijażu: -> paletka Sleek Ultra Matts v2, dostałam ją w lutym na urodziny, całkiem fajna, ale jednak kolory nie do końca chcą chyba ze mną współpracować ![]() -> odsypki pimgentów z MACa, kupiłam je na początku tego roku, ani razu nie otworzyłam, to był jeden z "zakupów niekontrolowanych" -> Essence bronzer Sun Club, parę razy maźnięty, nie moje kolory jednak chyba ![]() Inne: -> około 10 sztuk tamponów O.B., kupiłam i tak leżą -> praktycznie pełny słoiczek oleju kokosowego KTC Paznokcie: -> lakier Eveline kolor 936, mam z wymianki, nieotwierany -> Sally Hansen żel do usuwania skórek Do napicia się: -> 16 torebek herbaty Lipton o smaku jagodowej muffinki Do wąchania: -> wosk YC o zapachu świeżego prania -> wosk YC o zapachu pudru dla dzieci Do poczytania: -> dwa tomy książek z przepisami dla dziewczyn na diecie "Gotuj i chudnij" (ZOSTAŁ MI TYLKO TOM NIEBIESKI) -> Rainbow Rowell - Eleona i Park Edytowane przez vanilla_93 Czas edycji: 2015-09-14 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: JESIENNE PORZĄDKI - paletka Sleek, olej kokosowy KTC woski YC, serum L'Oreal, k
niestety w tej chwili nic, ale zapraszam do mnie ponownie jak będziesz miała jakąś dokładkę
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: JESIENNE PORZĄDKI - paletka Sleek, olej kokosowy KTC woski YC, serum L'Oreal, k
Hej, coś u mnie za
około 10 sztuk tamponów O.B., kupiłam i tak leżą -> praktycznie pełny słoiczek oleju kokosowego KTC 16 torebek herbaty Lipton o smaku jagodowej muffinki Sally Hansen żel do usuwania skórek Mój wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=829492 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Welcome to Jamrock
|
Sally Hansen żel do usuwania skórek
praktycznie pełny słoiczek oleju kokosowego KTC coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Welcome to Jamrock
|
mogę oddać:
Kremowa szminka do ust Rimmel Nawilżający krem - żel od Nivea przeciw oznakom zmęczenia Reduktor Cellulitu Serum Ziaja za: -> 16 torebek herbaty Lipton o smaku jagodowej muffinki -> wosk YC o zapachu pudru dla dzieci -> Sally Hansen żel do usuwania skórek -> praktycznie pełny słoiczek oleju kokosowego KTC co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
- wosk YC o zapachu świeżego prania - wosk YC o zapachu pudru dla dzieci - Sally Sansen żel do usuwania skórek - lakier Evelina kolor 936 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
cos u mnie za
-> serum L'Oreal Skin Perfection, również u mnie się nie sprawdziło, zużycie zaznaczone na zdjęciu -> Essence bronzer Sun Club, parę razy maźnięty, nie moje kolory jednak chyba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za woski YC, różową
![]()
![]() |
#12 |
Welcome to Jamrock
|
to może tak:
-> Sally Hansen żel do usuwania skórek -> praktycznie pełny słoiczek oleju kokosowego KTC za: Kremowa szminka do ust Rimmel Nawilżający krem - żel od Nivea przeciw oznakom zmęczenia nie chcę dobierac nic na siłe ![]() ![]() ps; zaklepujemy wymiankę tak jak jest ? Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-09-11 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Jestem na tak
![]()
![]() |
#14 |
Welcome to Jamrock
|
zawsze możesz dorzucić jedną saszetke liptona na spróbe ;p i zapraszam na pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Zgadza się.Ode mnie 2 książki, Cukiernia Lidla i Zawsze przy mnie stój, oraz Schwarzkopf Styliste Ultime.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.