|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż dostał zadanie wybrać fotelik i zainteresować się wózkiem. Foteliki przeglądał już na samym początku ciąży, teraz siedzi i przegląda te wszystkie testy, co zresztą robił i wcześniej, tylko testy samochodów zamienił na testy fotelików
czyta opinie itd. Resztę rzeczy ja sobie wybieram, tzn rozmawiamy o tym, ale ostatecznie i tak ja sobie wybieram wzór, mąż zatwierdza. Ja zwyczajnie mam na to więcej czasu by siedzieć i zastanawiać się czy pasuje mi bardziej rożek w gwiazdki, paski czy może w zwierzątka.
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
O kolor rozka go nie męczę
kolor fotelika też mi obojętny.. Dodatki i inne też pewnie ja będę patrzeć. Ale model mógłby wybrać
|
|
|
|
#3424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje dziewczyny naprawde kochane jestescie. Zawsze mozna na Was liczyc... na dobre slowo wsparcie i w ogole :-*
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren-w sumie malo kobiet ciezarnych widze tu pracujacych,bardzo malo, nie wiem o co Chodzi. Ale z drugiej strony bezrobocie ponad 30%,wsrod ludzi do 30 r.z
Ponad 60%,może to dlatego :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie ten dział ciążowy to taki 3x2 metry, pełno spodni, parę bluzek. Na pewno więcej jest w sklepie online
|
|
|
|
|
#3428 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję Cytat:
Cytat:
![]() dla mnie częste picie i do tego kłamanie że się nie piło + szukanie zaczepki później jest nie do przyjęcia ![]() Porozmawiaj z nim jak będzie trzeźwy i postaw sprawę jasno że sobie nie życzysz tego, a już zawłaszcza później przy dziecku Powodzenia Cytat:
przecie bezpieczeństwo Maleństwa jest najważniejsze Mój TŻ sam z siebie też raczej niczego nie szuka, ale jak kazałam mu wybrać fotelik to wybrał, w szukanie wózka też sie dość mocno wkręcił no i pyta o różne rzeczy dzieciatych kolegów, więc to też plus, jakieś informacje zbiera
|
||||
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Mój to jakiś dzisiaj oszołomiony
Dzwonił o 16 i "yyy.. cześć. Co tam?" Ja zdziwko, że jak co tam skoro jest 16 a on w tym czasie nie ma przerwy? "Aaa.. bo dzwonię Ci powiedzieć, ale wiem, że się wkurzysz... " i owija mi w bawełnę milion razy Później sprawdzam konto, widzę co widzę, piszę mu, ten oddzwania i mówi "no i?" no jak to no i skoro kasy nie ma? "yyy.. no to nie wiem" no jak to nie wiesz idź do tego durnia i to wyjaśnij "no ale teraz?" Ja nie wiem ktoś mu mózg dzisiaj wyłączył serio
|
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, tak śniadania w formie bufetu i uwielbiam to, że jest i jajecznica, jajka, serek, warzywa, świeże bułki i co tylko chcesz, a Ty nie musisz nic robić, tylko przychodzisz i jesz
![]() Baby, ale dramat z tą Twoją służbą zdrowia ![]() MallaMi, fajne zakupy ![]() Ja mam poduszkę C i nie mam problemów z wyplątaniem się z niej ![]() Magda, czemu nie wypłacili całości? Magdusia, a Ty pracujesz? Zdarzało mu się wcześniej tak pić, czy to pierwszy raz tak? Czemu się martwisz, czy nie robisz dzieciowi krzywdy? Ile Wy jesteście razem? Niepozorna, ja polecam legginsy z HMu Co do fotelików to ja się cieszę, bo TŻ poczytał ostatnio czemu drugi (i następny) fotelik chcę RWD (tyłem do kierunku jazdy) i stwierdzil, że taki kupimy Aaaaa i jestem taka szczęśliwa dzisiaj, bo leżałam po obiedzie, czytałam książkę, a dzieć zasadził mi solidnego kopa, za chwilę drugiego, TŻ przyłożył rękę i dostał kolejnego i taaak się ucieszył Do tej pory ze dwa razy udało mu się złapać, ale lekkie puknięcia, a takie kopy, to pierwszy raz poczuł, ja w sumie też, do tej pory aż tak mocno mały nie kopał
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki mają kaprys deile jedne Ostatnio tez tak mieliśmy, że w końcu Tż wyczuł dzidziola Dzisiaj po obiedzie też sie udało
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, jaka macie pogode?
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka kocham takie śniadania, nie musisz myśleć co by tu zjeść, wyciągać milion rzeczy z lodówki, tylko idziesz i masz wszystko co byś sobie zażyczyła.
Mały kopie czyli mu się podoba na wakacjach. U nas dziś też dzidziuś bawiła się z tatusiem w stuk puk
|
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Mój dzisiaj kopał jak usypiałam Olkę. Ja w myślach "zaśnij już mała mendo" a dzidziuś kop kop
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, ale co, na umowie ma stawkę powiedzmy 3000 i oni mu wypłacili mniej?
Casaa, dzisiaj było super, jakieś 18 stopni, słonko, trochę wiało,ale byliśmy na plaży przed obiadem, potem wieczorem ![]() Kinga, nooo to jest mega wygodne, bo komu w domu się chce robić na śniadanie jednocześnie i jajecznicę i gotować parówki i kroić pomidory, ogórki, 3 rodzaje sera itd. ![]() Ja w tygodniu to jadam tylko owsianki/jaglanki, bo nic innego tak wcześnie mi nie wchodzi, no i nie ma czasu ![]() Ja zauważyłam, że dzieć się uaktywnia, jak TŻ do niego mówi Teraz mu codziennie śpiewa ![]() I teraz, UWAGA, puszczę Wam, co TŻ mu śpiewa, umrzecie ![]() https://www.youtube.com/watch?v=AGA_1HsP_C0 |
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, super, ze macie ladna pogode
udanego wypoczynku "piosenke" z parabolami znam :P dlugo kolacze sie po glowie moze dziec bedzie matematykiem, ze sie przy tym uruchamia ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też gdy mąż wraca z pracy, gdy budzi się do pracy i w ogóle jest i się odzywa, to dzieć jest dużo bardziej ruchliwy. Czasami jakby ogarnął go szał MAGDA, współczuję mniejszej wypłaty u nas też tak, bo gość wypłacił mu część za sierpień, a resztę po 20 września...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-09-10 o 23:26 |
|
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
No parabole no
![]() Nie wiem co to za piosenka, ja ją słyszałam jakoś jak w liceum chyba byłam i o parabolach było ![]() A TŻ też skądś zna i w sumie odkąd jesteśmy razem, to co jakiś czas sobie o niej przypomina i podśpiewuje Z racji, że kołysanek nie zna - nie pamięta tekstów, to śpiewa małemu parabole
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to chyba oślepłam Jutro na spokojnie online jeszcze popatrzę.---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Dotka z tymi śniadankami to prawda. Uwielbiam takie pod nosek podstawione i to taki wybór ![]() Super, że dzieć się mocniej uaktywnił. Mój też ostatnio kopie solidnie. |
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Parabole to piosenka moich studiów
Ja się śmieję, że mała z tatusiem do pracy wstaje. Mąż się zbiera, ona fika po całym brzuchu, w momencie jak wyjdzie ciiiisza
|
|
|
|
#3442 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja rozumiem, że nie chcą wystawić zwolnienia jak kobieta dobrze się czuje, ale w takiej sytuacji? Toż to średniowiecze...Ulala ![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że się wszystko ułoży. Cytat:
Cytat:
My oboje pracujemy w domu. Samochodu używamy najczęściej w soboty i niedziele, pokonując w sumie jakieś max. 50 km. Ale i tak decydujemy się na fotelik z bazą. Nigdy nie wiadomo, na jakiego kierowcę w innym samochodzie się trafi. Cytat:
Aaaa wczoraj widziałam "mój" wózek |
||||||||
|
|
|
#3443 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Razem jestesmy troszke ponad 2 lata. A o malucha sie boje czy te moje ciagle zdenerwowanie i placz mu nie szkodza... Super ze macie tam taki wypasik korzystaj poki mozesz z blogiego lenistwa. Woda to juz chyba zimna co? Czy nozki da sie jeszcze pomoczyc?![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
Na jaka furke dla dzidzi sie zdecydowalas?
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-09-11 o 07:55 |
||
|
|
|
#3444 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie po wczorajszej wizycie. Z Mała wszystko ok, za tydzień polowkowe i badanie glukozy......
Za tydzień będę sie umawiają na usg 4d, miała juz któraś z Was je robione? No i dotarł wozek! Jestem w nim zakochana |
|
|
|
#3445 | |
|
Zadomowienie
|
Magdusiaaa - ja mam nadzieję, że to się skończy i wszystko będzie dobrze. Może rozmowa by pomogła.
Ja raczej jestem zdecydowana na Peg-Perego Book Plus S Sportivo & Modular + baza. ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Cytat:
Fotki wrzucasz po kliknięciu w "zaawansowane" na dole i zarządzasz załącznikami. |
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Emia, ja na każdej wizycie mam 4D, super jest
![]() Super, że z maluchem ok Jaki wózek? ![]() Magdusia, to tym bardziej podziwiam taką 'obróbkę' jaśnie pana, skoro pracujesz. Tak jak dziewczyny mówią: można zrobić kanapki itp. ale jak działa to w dwie strony, a nie że on Ci nawet herbaty nie poda |
|
|
|
#3447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje kochana Wizualnie calkiem fajny ten wozeczek ale cena spora
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-09-11 o 08:40 |
|
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiliśmy, że rocznicę spędzimy nad morzem. Czyli jutro wyjeżdżamy.
![]() emia super, ze wszystko ok! |
|
|
|
#3449 | ||
|
Raczkowanie
|
Ja zauważyłam, że to imię się już chyba trochę przejadło. U mnie w pracy jest bum na Aleksandrów.
Cytat:
Bardzo mu się prezent spodobał Cytat:
|
|
#3450 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny fajny filmik o oxy https://www.youtube.com/watch?v=qhmUd_BGNg0 ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
morze zawsze jest dobra opcja. Mam nadzieje ze i mi jeszcze w tym roku uda sie pochodzic po plazy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

kolor fotelika też mi obojętny.. Dodatki i inne też pewnie ja będę patrzeć. Ale model mógłby wybrać

przecie bezpieczeństwo Maleństwa jest najważniejsze
Dzwonił o 16 i "yyy.. cześć. Co tam?" Ja zdziwko, że jak co tam skoro jest 16 a on w tym czasie nie ma przerwy? "Aaa.. bo dzwonię Ci powiedzieć, ale wiem, że się wkurzysz... " i owija mi w bawełnę milion razy
Taki mają kaprys deile jedne 
u nas też tak, bo gość wypłacił mu część za sierpień, a resztę po 20 września...
Jutro na spokojnie online jeszcze popatrzę.
Mnie ostatnio polecano bardzo Rydygiera, dziewczyna na maxa zadowolona z porodu
Ale fajnie, bo jak będzie dzieć, to TŻ na nim się wyżyje z tym przytulaniem