|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem co Olka potrafi.. I to się tak tylko wydaje ale te spryciarze stają na palcach, wyciągaja rączki i ciągną wszystko co się znajdzie pod paluszkami. I Olka robiła jeszcze tak, że jak nie widziała co jest na półce to robiła trzy kroki do tyłu patrzyła i dopiero przychodziła i macala. Do tej pory głowe ma pod blatem w kuchni a przynosi mi czasem z blatu nóż, bułki itd. I wydaje się że jest odsunięte itp. Nie wiesz kiedy i gdzie a to już w rączkach ma
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeejku dziewczyny, ale się rozkrzyczałyśmy w tym wątku, za chwilę trzeba będzie zakładać nowy wątek
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3575 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Podczytuję Was od jakiegoś czasu i tak pomyślałam, że może w końcu się przyłącze. Mam 27 lat i w styczniu zostanę mamą Mai ![]() Termin wg. OM mam na 18 stycznia, wg. USG początkowo był na 21 stycznia a po połówkowym skrócił się do 15 stycznia
Nasz Wielki Dzień 08.09.2012 Czekamy Na Naszą Małą Księżniczkę Edytowane przez small_ Czas edycji: 2015-09-11 o 18:06 |
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj zapraszamy do dyskusji gratki corki
|
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze poprzedniego nam nie zamkneli
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Magda widać na tel, przed godziną dodania teraz mamy 3577 chociaż zanim dopisze to pewnie ktoś napisze.
Small witaj, gratuluję córeczki |
|
|
|
#3581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje coreczki. I nawet imie juz wybrane. Super
|
|
#3582 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Ciekawe ile jeszcze przyszłych mam nas czyta a się nie odzywa
|
|
|
|
|
#3584 |
|
Konto usunięte
|
Ciekawe ile do stycznia nowych mam się tutaj u Mas pojawi jeszcze
oby jak najwięcej![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3585 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez o tym pomyslalam. Wstydziochy jakies :-D
|
#3586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Apel do wszystkich mam nas podczytujacych. Zapraszamy do nas, proszę się nie chować. Przy bliższym poznaniu nie jesteśmy aż takę złe ( mam nadzieje
)
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny u mnie w Biedronce są jeszcze płyny Lovela 3l i proszki 3,6kg za 27 zł, a w nowej promocji jest 3l Jelp za 20 zł i pieluszki 1 Dada 28 sztuk za 9 zł
|
|
#3589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja na początku na zewnątrz w ogóle nie czułam ruchów, ale jak miałam wolne i częśc dnia po prostu przeleżałam czytajac czy ogladając to kładłam ręce na brzuchu i wtedy czułam puknięcia. Takie wyraźne na zewnątrz czuję od jakiegoś czasu, czasem na pcozątku trzeba się uważnie wczuć Cytat:
Ja chcę kupić zaslonki szare w białe grochy i w tym samym stylu przybornik i ochraniacze do łóżeczka small_ witaj! ![]() A ja nie wiem co TZ do tych swoich naleśników dodaje, ale Młody dzisiaj ciągle fika, chyba jakąś kofeinę
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jeszcze widzialam z dady paczka patyczkow do uszu i platki kosmetyczne (taki dwupak) za 5,99 albo 6,99. Te patyczki rzeczywiscie sie przydaja?
|
|
|
|
#3591 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja po prostu nie jestem najlepsza w pisaniu na forach :PCytat:
Imię wybrane a matka odmieniać nie umie, muszę się doszkolić zanim się mała urodzi ![]() Dzięki hariett
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Small dla większości z nas to pierwszy raz na forum i pierwszy raz z dzidziusiem. Wszystkiego razem się uczymy. A teraz żyć bez forum nie umiemy.
|
|
|
|
#3593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#3595 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokladnie tak. A ile rzeczy na forum sie dowiedzialysmy-bezcenne
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Swoja droga ciekawe jak to bedzie jak juz wszystkie urodzimy czy bedziemy mialy czas cos skrobnac...
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem mega zmęczona.. Dobrze ze dziś bibliotekarka dała mi status szkoły do domu to sobie papiery uzupełnię na spokojnie i na wygodnie.. W poniedziałek wolne, ale od rana w szkole, później mam zamiar jechać do banku po kredyt, jeszcze muszę przedszkole załatwić sobie - ustawić wszystko na caly tydzień, żebym mogła przychodzić po pracy na 2h. I 12 dni i bedzie z głowy. Chciałabym skończyć do końca września ale wątpię że się uda..
|
|
|
|
#3597 |
|
Zadomowienie
|
Łooo matko, więcej nie dało się napisać?
Naprawdę czytając o Waszych zakupach, ja nadal jestem w czarnej Magda - fotelik do 500 zł kupisz spokojnie. I to Maxi Cosi Coś tam po obiedzie zaczęłam czuć, więc może dziś wieczorem dzieć się bardziej uaktywni. Zamówiłam na OLX spodnie ciążowe, które przymierzałam we wtorek w sklepie. Zrobiłam przelew, dziewczyna miała wysłać dziś. Mam nadzieję, że to nie jakaś oszustka Najwyższe 50 zł w plecy będzie.
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie prowokuj Widziałam Maxi Cosi za 350 na promocji na jakiejś stronie z.Ceneo. Tylko że czytałam na blogu osiem gwiazdek że do starych modelow Maxi Cosi jest bez sensu bo nie ma.blokady na pas.. I nie wiem teraz. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

aj tam coś się wymyśli.

08.09.2012 

nie prowokuj