Mamusie styczniowe 2016, cz. III - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-12, 21:30   #3841
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III

W ogóle dla mnie to nie do pomyślenia byłam na utrzymaniu Tżta i nigdy mi nie wyskoczył z takim tekstem - nawet jak nie byliśmy małżeństwem. Starałam się wtedy robić mu przyjemności, ale jak nie miałam siły czy coś to spoko nie było gadki.. No nie wiem ja bym go pogoniła od razu za takie teksty.. I tyle Bo faceci się nie zmieniają. Dostosowują się czasem, ale nie zmieniają I nie ma co być z facetem i mówić "bo on się zmieni". I pewnie był taki od początku - tylko na początku się z tym krył, a teraz już nie ma po co, bo Cię uziemił dzieckiem, więc gdzie pójdziesz bez jego boskiej ręki i wypłaty? Ja bym na twoim miejscu uciekała, gdzie pieprz rośnie..
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 21:32   #3842
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Czyli w sumie 4 obiady? To niedużo, choć też zależy co na nie dostaniecie
No właśnie wychodzi 35 zł za obiad i nie wiem co tam będzie.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 21:33   #3843
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Czyli w sumie 4 obiady? To niedużo, choć też zależy co na nie dostaniecie

Magda czytałam właśnie Myślę że na naszej uczelni w bibliotece te książki na pewno dostanę Tak czy inaczej młody jeszcze nie ma swojego pokoju, ba! Nawet pełnej wyprawki nie ma, ale książki a i owszem
Dla malucha chę kupić właśnie takie prościutkie książeczki w obrazkiem+podpis, ale albo są takie z kształtami kontrastowe dla noworodków (takie chcę sobie wydrukować, no bez jaj ), albo są z "rozpraszaczami" na stronie (dodatkowe postaci, jakies bzdurne historyjki do tego), zwyczajnie brzydkie albo mega drogie. Ale myślę nad zakupem. W swoim dzieciństwie miałam fajne, kartonowe, ładne obrazki+nazwa i tyle Teraz nigdzie takich nie widzę
no ja widzę takich pełno Olka też ma takich 4. Z owocami, warzywami, pojazdami i zwierzętami.
Ja mam książkę kupioną po angielsku Kubusia Puchatka A tak to stare książki ma moja mama na półce jeszcze nasze

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
No właśnie wychodzi 35 zł za obiad i nie wiem co tam będzie.
e to jak tak to spoko Myslałam że tylko dla jednej osoby
Stary 2015-09-12, 21:35   #3844
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
W ogóle dla mnie to nie do pomyślenia byłam na utrzymaniu Tżta i nigdy mi nie wyskoczył z takim tekstem - nawet jak nie byliśmy małżeństwem. Starałam się wtedy robić mu przyjemności, ale jak nie miałam siły czy coś to spoko nie było gadki.. No nie wiem ja bym go pogoniła od razu za takie teksty.. I tyle Bo faceci się nie zmieniają. Dostosowują się czasem, ale nie zmieniają I nie ma co być z facetem i mówić "bo on się zmieni". I pewnie był taki od początku - tylko na początku się z tym krył, a teraz już nie ma po co, bo Cię uziemił dzieckiem, więc gdzie pójdziesz bez jego boskiej ręki i wypłaty? Ja bym na twoim miejscu uciekała, gdzie pieprz rośnie..
Dla mnie to samo, a cały czas jesteśmy z młodym na utrzymaniu tż i pewnie szybko się to nie zmieni. I on mi dziękuje za smaczny obiad, jakieś większe posprzątanie i nie uważa, że jest jakiś super, choć staram się mu tłumaczyć że jest mega mężem
To nie Ty Magdusia pisałaś że on mieszka u Ciebie? Skoro zarabiasz i masz swoje mieszkanie/dom to łatwiej będzie powiedzieć do widzenia. Z urzędu jakieś zasiłki tez pewnie będą Ci się należeć. Ratuj się póki możesz, zasługujesz na coś lepszego.

Magda pewnie źle szukam, bo dla mnie te książki nie są specjalnie atrakcyjne Jak coś to patrzę za takimi starszymi

Malwi jak dla mnie spoko cena. O ile to coś zjadliwego będzie. W Zakopcu jest niestety dosyć drogo.

Edytowane przez hariett
Czas edycji: 2015-09-12 o 21:37
hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 21:35   #3845
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
e to jak tak to spoko Myslałam że tylko dla jednej osoby
No właśnie dla jednej, wydaje mi się trochę dużo, ale nie wiem jakie są ceny w Zakopcu

"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
Stary 2015-09-12, 21:36   #3846
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Wiecie co? Probowalam rozmawiac z TZ. I on nie czuje sie w ogole winny i nie widzi w niczym problemu. On jest niereformowalny... Uwaza i powiedzial mi prosto w oczy ze robienie przezemnie sniadan obiadow i kolacji sprzatanie itd jest moim obowiazkiem bo I TAK SIEDZIE W DOMU I NIC NIE ROBIE. A on przychodzac z pracy nie bedzie garow myl. Jest mi tak przykro ze nawet sobie nie wyobrazacie. Malo tego jest przekonany ze jak bedzie dziecko tez bede tak skakac... Lzy mi normalnie leca ciurkiem... Normalnie czuje sie upokorzona jak nie wiem. Wychodzi na to ze jestem sluzaca, kucharka i dzi.wka zaspakajajaca potrzeby i nikim wiecej. To sie doczekalam....
Nie wierzę, co się dzieje z tymi facetami, jego obowiązkiem jest szanować Ciebie i to co robisz. Nie jesteś jego służącą i nigdy sobie na to nie pozwól, jesteście parterami, a nie "panem i służącą" I co z tego że siedzisz w domu, ja tez siedzę w domu i co z tego. Związek to partnerstwo i wsparcie a nie takie coś. Jeżeli masz do kogo pojechać choćby na weekend to nie zastanawiaj się tylko jedź, przemyśl sobie wszystko na spokojnie.

Cytat:

Dziewczyny czy 2 obiady na 2 dni za 130 zł w Zakopcu, to dużo? Bo nie wiem czy wziąć wersję ze śniadaniem i obiadem czy tylko ze śniadaniem. Różnica to właśnie 130 zł
Nie wiem czy warto brać obiad, wtedy będziecie musieli na daną godzinę wrócić do hotelu. I już taki dzień zorganizowany do jedzenia, na mieście za tą sumę tez dobrze zjecie.

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2015-09-12 o 22:33
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 21:39   #3847
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie to samo, a cały czas jesteśmy z młodym na utrzymaniu tż i pewnie szybko się to nie zmieni. I on mi dziękuje za smaczny obiad, jakieś większe posprzątanie i nie uważa, że jest jakiś super, choć staram się mu tłumaczyć że jest mega mężem
To nie Ty Magdusia pisałaś że on mieszka u Ciebie? Skoro zarabiasz i masz swoje mieszkanie/dom to łatwiej będzie powiedzieć do widzenia. Z urzędu jakieś zasiłki tez pewnie będą Ci się należeć. Ratuj się póki możesz, zasługujesz na coś lepszego.
Tak ja pisalam. I to malo tego nie u mnie tylko moich rodzicow. Takze tym bardziej... Musze sie naprawde powaznie zastanowic bo tu ani prosba ani grozba a dziecku takiego zycia na pewno nie chce fundowac...

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 21:41   #3848
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Dla mnie dużo. 65 zł za jeden obiad to za dużo... Nie wiem ile teraz kosztują obiady w Zakopcu, ma krupówkach pewnie drogo, ale gdzieś dalej pewnie taniej

A mówiłam? Poduszka sprawuje się bosko położyłam się z nią między nogami, obudziłam się rano przez sms od Tżta i miałam poduszkę nadal między nogami i opierałam się brzuchem o poduszkę, że mnie w ogóle plecy nie bolały, nogi też odpoczęły Kocham ją!

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Tak ja pisalam. I to malo tego nie u mnie tylko moich rodzicow. Takze tym bardziej... Musze sie naprawde powaznie zastanowic bo tu ani prosba ani grozba a dziecku takiego zycia na pewno nie chce fundowac...
A wy jesteście małżeństwem? Sorka nie pamiętam
Stary 2015-09-12, 21:43   #3849
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie dużo. 65 zł za jeden obiad to za dużo... Nie wiem ile teraz kosztują obiady w Zakopcu, ma krupówkach pewnie drogo, ale gdzieś dalej pewnie taniej
Hmm, ale to w końcu 65 za 1 obiad czy 65 za 2? Za jeden spokojnie znajdziecie coś dobrego i taniej, za te 32,5 może być różnie, choć ja bym pewnie ryzykowała, tym bardziej jeśli nie wiecie jaki hotel karmi.

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 21:44   #3850
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
A wy jesteście małżeństwem? Sorka nie pamiętam
Nie nie, nie jestesmy.

Serduszko malutkie

Stary 2015-09-12, 21:46   #3851
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Pisała że 130 za dwa obiady na jedną osobę. Więc wychodzi jeden obiad za 65 zł.
Jeśli byłoby za te 32.5 to faktycznie tanio, no ale 65 to na mieście pstrąga zjecie

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Nie nie, nie jestesmy.
To ty się nawet nie zastanawiaj! W worki jego rzeczy, przed drzwi i jak wróci z pracy to się zdziwi. Jak mieszkasz u rodziców to z mieszkaniem nie masz problemów, wypłata przychodzi na spokojnie więc dasz radę sobie sama!
Jak on się tak teraz zachowuje, gdzie nic was nie zobowiązuje, to on się nie zmieni. On pokazuje już jaki jest. Po urodzeniu dziecka nie będziesz miała siły na walczenie z nim, a teraz trochę łez, krzyku i kłótni, a jaki spokój później
Stary 2015-09-12, 21:53   #3852
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Pisała że 130 za dwa obiady na jedną osobę. Więc wychodzi jeden obiad za 65 zł.
Jeśli byłoby za te 32.5 to faktycznie tanio, no ale 65 to na mieście pstrąga zjecie

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

To ty się nawet nie zastanawiaj! W worki jego rzeczy, przed drzwi i jak wróci z pracy to się zdziwi. Jak mieszkasz u rodziców to z mieszkaniem nie masz problemów, wypłata przychodzi na spokojnie więc dasz radę sobie sama!
Jak on się tak teraz zachowuje, gdzie nic was nie zobowiązuje, to on się nie zmieni. On pokazuje już jaki jest. Po urodzeniu dziecka nie będziesz miała siły na walczenie z nim, a teraz trochę łez, krzyku i kłótni, a jaki spokój później
Pewnie masz racje. Zreszta jak Wy wszystkie :-*
Musze wybyc z domu i odetchnac przemyslec wszystko...

Serduszko malutkie

Stary 2015-09-12, 21:55   #3853
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co nam łatwo mówić, bo nie jesteśmy w Magdy sytuacji, przecież to nie jest obcy człowiek, to ojciec jej dziecka to nie jest takie łatwe. Ale jest dużo prawdy w tym co piszesz, jak on się teraz tak zachowuj to nie chce sobie wyobrazić co może być później. Tym bardziej że powinien zdawać sobie sprawę z tego że jesteś w ciąży potrzebujesz odpoczynku i przede wszystkim spokoju.
Stary 2015-09-12, 21:55   #3854
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Przemyśl, skoro widzisz, że teraz już tak jest Trzymam kciuki za mądrą decyzję
Stary 2015-09-12, 21:56   #3855
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
I pamiętaj Ty jesteś najważniejsza! Ty i dziecko! To Wam ma być dobrze, a nie jakiemuś tam gościowy, który przez chwilę chciał zaistnieć w Twoim życiu.

Stary 2015-09-12, 21:57   #3856
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

W zakopcu jest drogie jedzenie i basta. Ale ja bym nie brała w hotelu czy tam, gdzie się nocuje, bo lubię jeść w różnych miejscach i mieć możliwość spróbowania tego, co akurat wpadnie mi w oko.

MAGDUSIA, współczuję, to strasznie przykre usłyszeć coś takiego od osoby, dla której tak bardzo sie człowiek stara... jeśli on tak naprawdę myśli, to powinien wrócić do mamy, bo na partnera i ojca się nie nadaje. Co hak co, Ale potem dziecko będzie bardzo tatę naśladować i dopiero przykro Ci będzie, że poza tż jeszcze druga kochana osoba ma Cię w nosie

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 21:57   #3857
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Magda dokładnie, jak tylko masz możliwość to spakuj się i wyjdź nawet dziś. Albo faktycznie spakuj go i powiedz, żeby wrócił jak sobie wszystko przemyśli czy on potrzebuje służącej czy partnerki bo Ty jego służącą nigdy nie będziesz, w końcu to Twój dom.
Stary 2015-09-12, 22:04   #3858
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Wiecie co nam łatwo mówić, bo nie jesteśmy w Magdy sytuacji, przecież to nie jest obcy człowiek, to ojciec jej dziecka to nie jest takie łatwe. Ale jest dużo prawdy w tym co piszesz, jak on się teraz tak zachowuj to nie chce sobie wyobrazić co może być później. Tym bardziej że powinien zdawać sobie sprawę z tego że jesteś w ciąży potrzebujesz odpoczynku i przede wszystkim spokoju.
Zdaję sobie sprawę, że jest ciężko i naprawdę współczuję sytuacji zwłaszcza teraz. Ale widzę jak były Tż niszczy moją przyjaciółkę w walce o dziecko i wolę napisać teraz, żeby wyrzuciła faceta z domu jeszcze jak dziecka nie ma, niż później męczyła się z terrorystą w domu i nabawiła się depresji..
Szczególnie, że on mieszka w JEJ domu. I straszy ją brakiem wypłaty.. Dziwi mnie to, że on nie boi się, że ona go wyrzuci z domu i on zostanie bez dachu nad głową.. i jeszcze ją wykorzystuje, żeby wszystko robiła mega dziwny facet
Stary 2015-09-12, 22:06   #3859
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Przemyśl, skoro widzisz, że teraz już tak jest Trzymam kciuki za mądrą decyzję
Cytat:
I pamiętaj Ty jesteś najważniejsza! Ty i dziecko! To Wam ma być dobrze, a nie jakiemuś tam gościowy, który przez chwilę chciał zaistnieć w Twoim życiu.
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
MAGDUSIA, współczuję, to strasznie przykre usłyszeć coś takiego od osoby, dla której tak bardzo sie człowiek stara... jeśli on tak naprawdę myśli, to powinien wrócić do mamy, bo na partnera i ojca się nie nadaje. Co hak co, Ale potem dziecko będzie bardzo tatę naśladować i dopiero przykro Ci będzie, że poza tż jeszcze druga kochana osoba ma Cię w nosie
Cytat:
Magda dokładnie, jak tylko masz możliwość to spakuj się i wyjdź nawet dziś. Albo faktycznie spakuj go i powiedz, żeby wrócił jak sobie wszystko przemyśli czy on potrzebuje służącej czy partnerki bo Ty jego służącą nigdy nie będziesz, w końcu to Twój dom.
Dziekuje dziewczyny naprawde za wszystko rady i przede wszystkim wysluchanie Musze podjac jakas madra decyzje przede wszystkim najlepsza dla dziecka.
I przepraszam ze znow zaczelam ten temat i tak wyskakuje z problemami. Ale chyba lepiej wygadac sie i poradzic obcych kto spojrzy obiektywnie a nie rodziny.

Serduszko malutkie

Edytowane przez Magdusiaaa
Czas edycji: 2015-09-12 o 22:08
Stary 2015-09-12, 22:09   #3860
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Pisz, jak masz taka potrzebe, ja tez zawsze jak mam problem dzwonie do przyjaciolki, zeby sie wygadac, bo wiem, ze patrzy na to z boku. Czasami trzeba sie zapytac ludzi z zewnatrz, jak one to widza
Aaa Ty juz sie nie zadreczaj, odpocznij.

Stary 2015-09-12, 22:10   #3861
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Kochana od tego jesteśmy tutaj I może czasem zbyt ostre w krytyce () ale szczere
Z rodzicami możesz porozmawiać, czy jeśli wyprowadziłby się, to pomogli by Ci później przy dzieciątku.. Myślę, że nie będą się sprzeczać
Stary 2015-09-12, 22:11   #3862
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziwi mnie to, że on nie boi się, że ona go wyrzuci z domu i on zostanie bez dachu nad głową.. i jeszcze ją wykorzystuje, żeby wszystko robiła mega dziwny facet
Biorac pod uwage ze swoj dom i mamusie ma 400 km stad.

Serduszko malutkie

Stary 2015-09-12, 22:12   #3863
czarnulax
Zakorzenienie

Magdusia nie wierze w to co czytam ... co to w ogóle za teksty. Nie pozwól sobie na takie traktowanie, nie jesteś jego służąca tylko powinnaś być partnerem.
Stary 2015-09-12, 22:18   #3864
kinga1701
Zakorzenienie

Magdusia pisz śmiało i nie przepraszaj. My doradzimy, pomożemy przedstawimy sytuację z innego punktu widzenia, a tą najważniejszą decyzję musisz podjąć sama. I tak jak mówisz, myśl przede wszystkim o dziecku i o sobie. Wierzę, że podejmiesz dobrą decyzję i najlepsza dla was

Czas edycji: 2015-09-12 o 22:34
Stary 2015-09-12, 22:18   #3865
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Dlatego tym bardziej Wam dziekuje kochane jestescie dziewczyny:-*
Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Magdusia nie wierze w to co czytam ... co to w ogóle za teksty. Nie pozwól sobie na takie traktowanie, nie jesteś jego służąca tylko powinnaś być partnerem.
No wlasnie powinnam. Czas najwyzszy to chyba zmienic bo takim sposobem to nie chce myslec co mogloby byc dalej...

Serduszko malutkie

Stary 2015-09-12, 22:28   #3866
Casaa
Zakorzenienie

Magdusia, ja napisze tylko tyle, ze trzymam kciuki by Twoje zycie sie ulozylo i by bylo jak najlepiej dla Ciebie i dla szkraba

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 22:55   #3867
kinga1701
Zakorzenienie

Właśnie przeczytałam, że od 24 tygodnia, brzuszek rośnie ok 1 cm na tydzień.
Czy to znaczy, że brzuch mi jeszcze 16 cm urośnie

Czas edycji: 2015-09-12 o 23:02
Stary 2015-09-12, 22:56   #3868
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Joanna super Ci sie trafilo z ta polozna. Ale ze sama Cie zaczepila zawsze to czesciej popodgladasz dzidziola

U mnie polozna ma tylko dopplera a to żadna atrakcja bo mam i w domu :-D i w sumie tylko wage sprawdza i o niczym konkretnym mi nie opowiada,a ciaze tylko polozna i internista Prowadza.

Cytat:
Nie koniec naprawde. Ja nawet nie mam sie kiedy pocieszyc tym dzieckiem. On lezy a ja mam gdzies tam leciec bo mu cos sie zachce. I ciezko zrozumiec ze jest mi coraz ciezej nawet z lozka wstac, do glupiej piwnicy isc czy nawet wdrapac sie na pietro. Malo tego zagrozil ze nie bede w domu robila wyplaty jego nie zobacze. I to jest madre? Nie no koniec. Albo beda wojny albo sie zmieni albo wyprowadzi bo ja juz sil powoli nie mam i psychicznych i fizycznych tez coraz mniej...
Sorry ale ja bym go wywalila od razu,tym bardziej ze mieszka u Ciebie. Tak to moze 60 lat temu bylo ale nie teraz!!!

Dotka-Zuza,26 lat,termin na 27.01,dziewczynka Oliwka

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 23:05   #3869
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie przeczytałam, że od 24 tygodnia, brzuszek rośnie ok 1 cm na tydzień.
Czy to znaczy, że brzuch mi jeszcze 16 cm urośnie
O ja Cie nie moge. Ale bedziemy grubaski :-D

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Magdusia, ja napisze tylko tyle, ze trzymam kciuki by Twoje zycie sie ulozylo i by bylo jak najlepiej dla Ciebie i dla szkraba
Dziekuje Ci bardzo :-*

Serduszko malutkie

Stary 2015-09-12, 23:09   #3870
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
A mówiłam? Poduszka sprawuje się bosko położyłam się z nią między nogami, obudziłam się rano przez sms od Tżta i miałam poduszkę nadal między nogami i opierałam się brzuchem o poduszkę, że mnie w ogóle plecy nie bolały, nogi też odpoczęły Kocham ją!
Kiedy ja się swojej doczekam

Wiecie co, to ja jestem nie dobra dla tżta. Chyba źle go oceniam. Miałam dzisiaj mnóstwo czasu na stękanie, że nie mam się w co ubrać itp., chyba tego nie wytrzymał. Wiecie co zrobił? Pojechał do galerii i (SAM) kupił mi jeansy ciążowe i śliczny cieniutki sweterek ciążowy za dupkę. Mega się ciesze. A jeszcze ja głupia zamiast podziękować ochrzaniłam go, że czemu takie drogie kupił.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości