Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-11, 19:58   #2251
Gosiaczek 82
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez Ann2003 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Od dłuższego czasu obserwuje Wasze konwersacje i wreszcie zebrałam się na odwagę żeby się przywitać.
Ja biorę ślub 31.05.2008! i w związku z tym już zaczynam się stresować, bo niektóre z Was, które też biorą ślub w okolicach tej daty już mają tyle rzeczy załatwione a my jeszcze jesteśmy w lesie.
Mamy dopiero zarezerwowaną salę , ale mam nadzieję, że się wyrobimy!
Hej Ann!!!
Bardzo sie ciesze, bo razem bedziemy slubowac 31 maja 2008!!
gdzie robicie wesele??jednodniowe czy dwudniowe??My mamay juz sale zadatkowana wlasnie dzisiaj...orkiestre zamowiona i msze w kosciele(na 16).Mysle ze powinnas sie spieszyc z orkiesrta jezeli chcesz jakas fajna zgrac z terminem, bo pozniej a nawet juz moze byc ciezko...
Buziaczki
Gosiaczek 82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 20:56   #2252
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek 82 Pokaż wiadomość
Hej Ann!!!
Bardzo sie ciesze, bo razem bedziemy slubowac 31 maja 2008!!
gdzie robicie wesele??jednodniowe czy dwudniowe??My mamay juz sale zadatkowana wlasnie dzisiaj...orkiestre zamowiona i msze w kosciele(na 16).Mysle ze powinnas sie spieszyc z orkiesrta jezeli chcesz jakas fajna zgrac z terminem, bo pozniej a nawet juz moze byc ciezko...
Buziaczki

A gdzie będzie przyjęcie weselne, oczywiście jeżeli nie jet to tajemnicą?? Ciekawa jestem też zespołu. Może to nieładnie pytac o pieniądze (stawka za lokal i zespół), ale może okazać sie to pomocne dla przyszlych panien młodych. Tymbardziej jeżeli domy weselne czy zespoły są zupełnie nieznane

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008083001301330.png
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 20:56   #2253
Sylwia_84
Raczkowanie

Czesc dziewczyny cos teraz nie mamy za bardzo o czym pisac, jeszcze troche czasu zostało. Ja tez nie mam wiele załatwionego. Tylko salę, zespół, kamerzyste i i kucharke (bo robimy wesele bez cateringu), Ale mysle ze wszystko w swoim czasie da sie zxałatwic. Na nauki zaczniemy chodzic od pazdziernika, jak sie zaczna studia i bede w Lublinie, bo obecnie pochodze spoza Lublina. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i Te "PRZED" i Te juz "PO"
Sylwia_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 21:13   #2254
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość

Doro22_10, jestem ciekawa Twoich spostrzeżen po wizycie w Oli. Nawet jak masz negatywne zdanie o tym lokalu, pisz śmiało!!! Każda opinia jest dla mnie ważna
wiem ze to nie do mnie prośba ale może sie nie obrazisz jak i ja cos napiszę Ja byłam w tym roku w Oli na weselu i mi się lokal naprawdę poboba Wynajmowana była sama sale czyli nie wiem jak tam z jedzonkiem organizowanym przez Ole ale sama sala jest ok

a ja zaklepałam sobie godzinke ślubu wczoraj moja dokładna data to 05.07.2008 godz 16
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 21:31   #2255
mexx100
Raczkowanie

A u nas ostatnie odliczanie,dzwonimy do ostatnich gosci w celu potwierdzenia,jutro jedziemy wybrać ciasto,we czwartek jedziemu ustalic menu.Odebrałam dziś nasze obrączki i ................. jestem zła sama na siebie bo mimo tego że pracuję w jednym z salonów jubilerskich nie potrafiłam dobrać na siebie rozmiaru no i mam lekko za dużą Ale nie będę jej na razie zmniejszać bo może przytyję trochę po slubieDziewczyny a któraś miała tą "rozmowę z duszpasterzem na temat nauk"???Nie wiem o co tam chodzi???

Edytowane przez mexx100
Czas edycji: 2007-09-11 o 21:52
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 23:16   #2256
Gosiaczek 82
Raczkowanie

do skrzatek
Mamy zarezerwowoana sale w Garbowie , dom weselny nazywa sie Romax i jak na razie odbyly sie tam 4 wesela, sala jest na 400 osob, klimatyzowana, nowiutka, wszystko dobrane pod kolor a wystroj robila dekoratorka(fajna gra swiatel i kompozycje ze sztucznych kwiatow na scianach...cena bardzo zachecajaca 120 zl. od osoby za dwudniowe wesele.Dla nas bomba!!!
Orkiestr przypuszczam ze tez nieznana dla wizazanek...otoz zespol nazywa sie Sekret ale nie ma swojej stronyto trzech chlopakow za dwu dniowe wesele biora 1800zl wiec tez super, slyszalam ich wielokrotnie, i wielokrotnie bawilam sie na weselach gdzie grali, sa super, a oczepiny sa poza wszelka konkurencja!!!zZ moich wiesci to na tyle...teraz kwestia fotografa ale nie moglam doprosic sie na forum zadnych zdjec, chcialam poogladac, porownac i na kogos sie zdecydowac ale zadna z dziewczyn nie chciala wyslac mi zdjec...wiec przypuszczalnie zdecydujemy sie na Szafranka
Piszcie cos dziewczynki bo sie jakos dretwo robi
Buziaczki (mama nadzieje ze komus w czyms pomoglam)
Gosiaczek 82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 01:23   #2257
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
A u nas ostatnie odliczanie,dzwonimy do ostatnich gosci w celu potwierdzenia,jutro jedziemy wybrać ciasto,we czwartek jedziemu ustalic menu.Odebrałam dziś nasze obrączki i ................. jestem zła sama na siebie bo mimo tego że pracuję w jednym z salonów jubilerskich nie potrafiłam dobrać na siebie rozmiaru no i mam lekko za dużą Ale nie będę jej na razie zmniejszać bo może przytyję trochę po slubieDziewczyny a któraś miała tą "rozmowę z duszpasterzem na temat nauk"???Nie wiem o co tam chodzi???
mexx, nie denerwuj się na obrączkę, jeszcze tą decyzję będziesz błogoslawić Ja zamowilam obrączkę pół numera większą, taki mam tez pierścionek. wydawalo mi się że będzie mi spadać, a już na ślubie przy jej zakladaniu mój mężczyzna mial problem z jej wlożeniem Ręce mi sie lekko spocily i jakoś tak palce mi sie ustawily że musial wciskać (albo nie musial a próbował, dlatego nie szło ) Teraz znow jest luźna, ale wcale mi to nie przeszkadza, zawsze nosilam za duże pierścionki...
a co do "rozmowy" to u mnie nic takiego nie bylo - bylam na takim dluższym kursie i jak podpisywali skupienie na koniec to po prostu duszpasterz podpisal i to. Z tego co pamięam dziewczyny w kilku przynajmniej przypadkach mowily że żadnych rozmów nie bylo.
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 12:32   #2258
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko_ Pokaż wiadomość
Doro22_10 my bylismy w podobnej sytuacji , szukaliśmy sali na około 200-250 osób i ciężko cos znaleźć na następny rok, w końcu sobie odpuścilismy i zarezerwowalismy salę na czerwiec 2009 r. Wolę poczekać parę miesięcy dłużej i miec taką salę, która mi się podoba, a nie ta, która jest wolna. Możesz się dowiedziec jeszcze w Zajeżdzie pod Gwiazdami, tam kobitka mówiła o wolnej ostatniej sobocie pażdziernika i być może zwolni sie termin 14 czerwca, oczywiście 2008 r.( ktoś był chyba niezdecydowany). Jeżeli odległośc nie ma znaczenia to wolny był chyba tez termin 3 październik i 13 wrzesień w Oli ( Jabłonna 13 km od Lbn). Oczywiście musicie obejrzec te lokale i zobaczyc czy wam odpowiadają. Ja pisze Ci o tych, w których jeszcze parę dni temu były wolne terminy.
Dzięki za namiary Słoneczko Wczoraj byliśmy w Oli, sala bardzo nam się podobała i co najważniejsze był wolny nasz termin 13 września 2008 Dzisiaj jedziemy podpisać umowę i wpłacić zaliczkę Teraz mogę bez wyrzutów sumienia stwierdzić, że wychodzę za mąż 13 września 2008 dokładnie w 5 rocznicę naszego wspólnego z TŻ życia
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 13:48   #2259
SELKA*
Zakorzenienie

Dziewczynki, poszukuję pilnie informacji, w którym kościele w ciągu najbliższych 2 tygodni odbędzie się nauka 2 i 10.
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 17:27   #2260
Ann2003
Przyczajenie

GG do Ann2003

No więc tak... Ślub bierzemy w kościele Przemienienia Pańskiego w Lublinie. Wesele będzie jednodniowe u Misiarza w Dominowie( koszt 113 zł/os z ciastem, owocami i tortem). Nie chcemy mieć zespołu i mamy wstępnie zarezerwowanego DJ Hiszpana (jeszcze zobaczymy, ale słyszeliśmy, że jest świetny) i z tego co mi wiadomo to on bierze za noc około 1500zł. A Ty gdzie bierzesz ślub?
Ann2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 19:19   #2261
skrzatek24
Rozeznanie

Malpko dzieki za informację Coraz więcej przyszłorocznych panien młodych sie odzywa. Fajnie bo robiło się juz pusto tutaj. Większość dziewczyn przeniosła się na lubelskie żonki-jeszcze trochę i nas to będzie czekać
Co do przygotowań zastanawiam sie nad fotografem. Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam zdjęcia od p. Zomera - stwierdziłam wtedy, że chce mieć wykonane właśnie przez niego. Oczywiście zdjęcia robi rewelacyjne, ale chyba za duzo się ich naoglądałam od innych wizażanek. Już sama nie wiem Interesuja mnie zdjęcia plenerowe (juz po weselu, nie w trakcie), nie chciałabym w studio. Czy macie juz kogoś konkretnego "z pasją", kto będzie Was fotografował??
Stary 2007-09-12, 19:38   #2262
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cóż - ja pomimo tego, że naoglądałam się zdjęć p.Zomera od innych wizażanek wcale nie żałuję, że właśnie jego wybraliśmy - uważam, że robi to z pasją i profesjonalizmem - i dzieki temu będziemy mieli naprawdę wspaniałą pamiątkę ze ślubu i wesela
Co do przygotowań - u mnie zastój, wciąż nie wybraliśmy kamerzysty, myślę, że w końcu w przyszłym tygodniu uda się coś ustalić

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 20:04   #2263
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Dziękuje wszystkim wizazankom za fotki-są przepiękne, i takie różne- każde z nich ma w sobie to "coś" że chciałoby się cały czas oglądać.
Cieszę się że ujawniają się przyszłoroczne panny młode- naprawdę piekny okres przygotowań Was czeka. U nas mimo tylu przciwności w trakcie przygotowań-nic bym nie zmieniła, oprócz fryzjera
Zdjęcia pana Zomera są świetne, moja rodzina z Warszawy zastanawia się czy na sesje zdjęciową nie przyjechać do Kozłówkibo są zafascynowani efektem jego pracy.
Teraz na okrągło trenujemy oglądnie filmu- ponieważ kto nie przyjdzie to chce oglądać Pan Serafin fajnie zmontował całość, dlatego kiedyś w przyszłości na chrzciny bierzemy tę samą ekipę
Pozdrawiam ciepło i życzę owocnych przygotowań.
Kubuś-07.10.2008
http://suwaczki.maluchy.pl/li-32746.png
paticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 22:09   #2264
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Cóż - ja pomimo tego, że naoglądałam się zdjęć p.Zomera od innych wizażanek wcale nie żałuję, że właśnie jego wybraliśmy - uważam, że robi to z pasją i profesjonalizmem - i dzieki temu będziemy mieli naprawdę wspaniałą pamiątkę ze ślubu i wesela
Co do przygotowań - u mnie zastój, wciąż nie wybraliśmy kamerzysty, myślę, że w końcu w przyszłym tygodniu uda się coś ustalić

Witam dziewczynki dawno mnie nie było ale już jestem U nas wczoraj minął miesiąc od ślubu Czas leci jak szalony. Trochę zazdroszczę wam tych przygotowań ślubnych. Już po wszystkim naprawdę ich brakuje, a więc cieszcie się nimi na maxa bo to naprawdę piękny okres.
Co do zdjęć pana Zomera podpisuję się pod wypowiedzią miss.hot Cieszymy się że dzięki wizażowi trafiliśmy właśnie na niego i polecamy wszystkim jego usługi
Pozdrawiam

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 23:08   #2265
skrzatek24
Rozeznanie

Widzę, że Pan Zomer jednak górą i nikt inny nie cieszy się taką popularnością Ja też uważam, że zdjęcia są świetne, choć jedna z Was (już nie pamiętam kto) zarzuciła panu brak profesjonalizmu, ale skoro większość jest zadowolona to może warto skorzystać z usług dobrego fotografa Niby ujęcia sa podobne na zdjęciach, ale w końcu każda z par jest niepowtarzalna Więc może i ja jednak się skuszę skoro tak polecacie
Aczkolwiek dobrze poznać też opinię o innych fotografach

Edytowane przez skrzatek24
Czas edycji: 2007-09-12 o 23:08 Powód: dopisek
Stary 2007-09-13, 08:26   #2266
Ela1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Aczkolwiek dobrze poznać też opinię o innych fotografach
my korzystaliśmy z usług Pana Mikulskiego. Mieliśmy sesję w Muzeum wsi Lubelskiej w niedzielę po weselu i jesteśmy zadowoleni. Może nie są to zdjęcia "szalone" bo takich nie chcieliśmy, ale się podobają. Jeśłi podasz swój mail (może być na PW) to wyślę Ci parę zdjęć.
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 13:22   #2267
calva
Raczkowanie

GG do calva

chciałabym zyczyć wszytskiego najlepszego sobotnim PANNOMtrzymam kciuki za pogodę

mi jednak wydaje sie p.Zomer trochę przereklamowany. widziaąłm jego zdjęcia na targach i zastanawiam się czy warto wydać tyle piebniędzy za te wszystkie bajery i częśc w sumie tylko chwilowych zdjęć??mi się wydaje że tak na prawdę wraca sie głownie do zdjęć ze ślubu i wesela no i koniecznie jakieś śliczniutkie na ścianę na pamiątkę

czy jest chociaz jedna wizażystka o podobnych poglądach????czy tylko ja tak sknerze troche na tej uroczystoci,hihi

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 13:44   #2268
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez calva Pokaż wiadomość
chciałabym zyczyć wszytskiego najlepszego sobotnim PANNOMtrzymam kciuki za pogodę

mi jednak wydaje sie p.Zomer trochę przereklamowany. widziaąłm jego zdjęcia na targach i zastanawiam się czy warto wydać tyle piebniędzy za te wszystkie bajery i częśc w sumie tylko chwilowych zdjęć??mi się wydaje że tak na prawdę wraca sie głownie do zdjęć ze ślubu i wesela no i koniecznie jakieś śliczniutkie na ścianę na pamiątkę

czy jest chociaz jedna wizażystka o podobnych poglądach????czy tylko ja tak sknerze troche na tej uroczystoci,hihi
Ja akurat sie z tym nie zgadzam i wcale nie żałuje tych pieniędzy i jeśli miałabym możliwość ponownego wyboru nie zmieniłabym zdania. Na szczęście fotografów jest wielu i każdy sobie może wybrać kogo tylko chce, nikt przecież nikogo na siłę nie będzie uszczęśliwiał Panem Zomerem.
Calva nie odbierz tego w zły sposób szanuje twoje zdanie chciałam tylko sie ustosunkować do posta. Pozdrawiam.

A tak na marginesie plener mamy dopiero 25 września dokładnie miesiąc po ślubie oby tylko pogoda dopisała

Oczywiście witam wszystkie Panny Młode i zgadzam sie z Jolinkiem to wspaniały okres ... kurcze rozmarzyłam sie
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 14:26   #2269
*kasieńka*
Zadomowienie

mi się zdjęcia p. Zomera trochę przejadły Ale to tylko moje zdanie. Osobiście dużo bardziej mi się podobają fotki od p. Embingera. Zanim się zdecydowaliśmy na fotografa, oglądaliśmy mnóstwo ofert i uważam, że Embinger miał najlepszą poza tym będziemy tez miec kolegę mojej siostry, chłopak pasjonuje się tym od dawna, załozyl wlasne studio i swietne zdjecia robi. Efekty pokaze za miesiąc

*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 15:45   #2270
Sloneczko_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Doro22_10 Pokaż wiadomość
Dzięki za namiary Słoneczko Wczoraj byliśmy w Oli, sala bardzo nam się podobała i co najważniejsze był wolny nasz termin 13 września 2008 Dzisiaj jedziemy podpisać umowę i wpłacić zaliczkę Teraz mogę bez wyrzutów sumienia stwierdzić, że wychodzę za mąż 13 września 2008 dokładnie w 5 rocznicę naszego wspólnego z TŻ życia
Cieszę się że mogłam pomóc . Myślałam, że nie zdążycie zarezerwować sali, bo tam terminy szybko sie rozchodzą Jak już będziecie po weselu to będę się upominała o zdjęcia
Sloneczko_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 19:12   #2271
Ann2003
Przyczajenie

GG do Ann2003

Hej! Mam pytanko: Czy któraś z Was słyszała kiedyś o DJ Hiszpanie, lub miała przyjemność go spotkać? Byłabym wdzięczna za każdą opinię. Pozdrawiam
Ann2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 21:36   #2272
calva
Raczkowanie

GG do calva

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
Ja akurat sie z tym nie zgadzam i wcale nie żałuje tych pieniędzy i jeśli miałabym możliwość ponownego wyboru nie zmieniłabym zdania. Na szczęście fotografów jest wielu i każdy sobie może wybrać kogo tylko chce, nikt przecież nikogo na siłę nie będzie uszczęśliwiał Panem Zomerem.
Calva nie odbierz tego w zły sposób szanuje twoje zdanie chciałam tylko sie ustosunkować do posta. Pozdrawiam.

A tak na marginesie plener mamy dopiero 25 września dokładnie miesiąc po ślubie oby tylko pogoda dopisała

Oczywiście witam wszystkie Panny Młode i zgadzam sie z Jolinkiem to wspaniały okres ... kurcze rozmarzyłam sie
nie obrażam sięja też tylko wyraziłam swoje zdanie poprostu widziałam parę różnych wykonań zdjęć i wydaje mi się że szkoda przepłacaćale ja kalkuluje koszty bo chciałabym aby zostało nam trochę kasy na start i jeśli nie jest to konieczne to nie chciałabym przesadzaćwybraliśy innego fotografa i jego zdjęcia też nam sie bardzo podobająmam nadzieję że po też będziemy zadowoleni nie codzi mi tu o ujmowanie zdolnosci i osoby p.Zomera-tyko sama cena jak dla mnie jst zabojcza

właśnie dzisiaj zaliczyliśmy nasze 8 spotkanie konferencyjne i tylko jeszcze 2 z najważniejszych info to już mamy godzinę ustalonąjuż nawet widać

czy któraś mi może powiedzieć co się dzieje na skupieniu??

SELKA za tydzień w AVE jest 2 nauka na godz. 19mi tez tylko już 2i znowu będzie ta miła pani

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 09:41   #2273
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
jestem zła sama na siebie bo mimo tego że pracuję w jednym z salonów jubilerskich nie potrafiłam dobrać na siebie rozmiaru no i mam lekko za dużą Ale nie będę jej na razie zmniejszać bo może przytyję trochę po slubieDziewczyny a któraś miała tą "rozmowę z duszpasterzem na temat nauk"???Nie wiem o co tam chodzi???
Nie martw sie tą obrączko chyba że jest na tyle zd duża że z palca ci sie zsuwa lub spada. Ja mam piersionek o rozmiarze 11 i jest za duzy bo własnie czasmi mi zjeżdza i sie o niego bałam a obraczke mam 10 i jak palce mi spuchną to nie mogę zdjąć, a mój mąz ma za duzą i mu lata po włożeniu na palec bo tą ma chude palce i drugą kostke na palcu ma odstająca i mu zatrzymuje a mniejsz obraczka by nie przeszła poczekaj ze zmniejszaniem.

Jesli chodzi o rozmowe o naukach to mysmy nie mieli nic takiego, podpisaliśmy protoków, oddaliśmy indexy, zaświadczenia z usc i pokazalismy świadectw maturalne z oceną z religii i tyle, nie bylo u nas tych dni skupien dla nażeczonych, wiec to wszyskto zalezy od koscioła.

p.s. powysyłałam jeszcze raz zdjecia do tych osób które napisały że nie doszły, mam nadzieję że tym razem dostaliście jak nie to nie wiem o co chodzi, nie wyskakuje mi zaden bład ani że wiadomość nie dostarczona, o info czy dotarły czy nie prosze na pw

Miłego dnia!!!!
Jutro już weekend
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 11:52   #2274
renata81
Przyczajenie

GG do renata81

Witajcie jestem nowa natym forum...ale mam prośbę szukam dobrej kapeli na ślub w sierpniu przyszłego roku koło Lublina i fotografa, który zrobiłby ładny reportaż...może możecie mi kogoś polecić.....z góry dziękuję
renata81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 12:03   #2275
*kasieńka*
Zadomowienie

magdulec ja dostałam tylko 3 część zdjęć dzięki!

*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 14:26   #2276
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez renata81 Pokaż wiadomość
Witajcie jestem nowa natym forum...ale mam prośbę szukam dobrej kapeli na ślub w sierpniu przyszłego roku koło Lublina i fotografa, który zrobiłby ładny reportaż...może możecie mi kogoś polecić.....z góry dziękuję
Renata witamy na forum

Nie wiem czy nie za późno zaczynasz szukanie kapeli - ale zajrzyj tu może coś ciekawego znajdziesz - http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=159

Stary 2007-09-14, 21:46   #2277
evela_20
Przyczajenie

GG do evela_20
Wink Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

hej dziewczynki!
mam pytanko a propo spiewaczki na slub, czy sobie kogos zamawiacie? czy liczycie na dobry głos organisty? może macie na kogoś namiary??? dziekuje bardzo z odpowiedz
evela_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 23:49   #2278
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Dziewczyny, sorry że nie na temat, ale jestem w potrzebie, poszukuję książki "Wielkie nadzieje" Dickensa, muszę ją przeczytać do egzaminu, który już w środę, może któraś z Was ma??
Wszystkim nowym Lubelskim Pannom Młodym życzę przyjemnych przygotowań
Stary 2007-09-15, 07:33   #2279
Malpka
Zakorzenienie

ja równiez witam wszystkie nowe wizażanki

Cytat:
Napisane przez evela_20 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki!
mam pytanko a propo spiewaczki na slub, czy sobie kogos zamawiacie? czy liczycie na dobry głos organisty? może macie na kogoś namiary??? dziekuje bardzo z odpowiedz
u mnie jest bardzo fajna organistka która slicznie spiewa i do tego czasami w niedziele gra z nia na skrzypcach jej koleżanka więc ja nie bedę szukać nikogo dodatkowego

eh ale paskudna pogoda co
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 08:30   #2280
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez evela_20 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki!
W moim kościele jest organistka, która bardzo ładnie śpiewa - więc w tej kwestii nic nie będziemy zmieniać - myślałam o skrzypaczce, ale jeszcze zobaczymy

Pogoda dziś do kitu - miałam iść pobuszować po sklepach, ale na wet nie chce mi się nosa z domu wytknąć
Mam nadzieję, że trochę przestanie padać, bo za tydzień jedziemy z Tż na długo wyczekiwany urlop

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości