|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Witaj kaffelatte
![]() Gratuluje nowych tygodni ![]() Ja dzisiaj pojechalam na egzamin poprawkowy zeby pokibicowac wszyscy zdali wiec sie ciesze, na magisterce sie spotkamy ![]() Dzisiaj 20st i piekne slonce, a juz tak chlodno bylo. Dotka, biedna jestes, oby juz bylo lepiej :-* Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi narobiłyście smaka na tą szarlotkę!
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka dzieki za spostrzezenie
Witam nowa mamusie Baby chyba odpoczynek Ci jest potrzebny, zebys sie skupila na sobie i dziecku. Narobilyscie mi smaka na budyn... Bede pichcic jak sie doturlam do kuchni, bo poki co to szydelko mnie pochlonelo :-D
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3904 |
|
Konto usunięte
|
Melduje, że na południu Polski także piękne słońce
wyszłam na chwile na słonko żeby zaczerpnąć świeżego powietrza i zara wracam do nauki niestety ![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem gdzie to słonko ale u mnie na południu wiatr
Dotleniłam się - uwielbiam nasz kościół, bo jest mały, drewniany i proboszcz od marca - listopada wystawia ławki drewniane na zewnątrz. No i stwierdziłam, że nie wchodzę do środka, pooddycham trochę nie zaszkodzi
|
|
|
|
#3906 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja dziewczynka dzisiaj kopie wyjątkowo wysoko nad pępkiem, ze 3 palce nad nim ;p Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;52750030]Magda, a z jakiego miasta jestes?
Moja dziewczynka dzisiaj kopie wyjątkowo wysoko nad pępkiem, ze 3 palce nad nim ;p [/QUOTE] Stalowa Wola A moje kopie ciągle pod pępkiem, a doktor mówił że macica na wysokości pępka ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Kurcze byłam w tych nowych butach w kościele no i nie wygodnie :/ Mam nadzieję, że się rozbiją
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Magda mowia, zeby zalozyc duzo grubsza skarpetke i pochodzic po domu w takich butach. Ja tak mam z lakierkami, przed wyjsciem musze je troche rozsciagnac.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak coś to mam jeszcze na koturnie buty
|
|
|
|
|
#3910 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i może skoczymy na jakieś lody. Chciałam jechać rowerem, ale wszyscy mój pomysł skrytykowali Na spacer za daleko i ciągle tylko autem wszędzie ![]() Cytat:
Cytat:
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;52749698]Melduje, że na południu Polski także piękne słońce wyszłam na chwile na słonko żeby zaczerpnąć świeżego powietrza i zara wracam do nauki niestety ![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Łączę się w bólu, kilkanaście stron farmakologii.. a i tak się wszystkiego nie nauczę, nie ma szans
|
||||
|
|
|
#3911 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
masakra ![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia dziewczyny
Ja skończyłam wczoraj uzupełniać papiery na praktyki
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Koktojlowa, ale nie masz zadnych medycznych przeciwskazan? Ostatnio czytalam artykul, ze jesli wszystko jest ok, to mozna jezdzic na rowerze. Wiadomo, zeby sie nie przemeczac i jakis wyczynowych tras nie robic, ale tak do sklepu, to czemu nie.
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję jeździć. Moja kuzynka została potrącona ostatnio na rowerze kiedy przejeżdżała przez pasy i miała zielone. Kierowca jej nie zauważył! To ja podziękuję za takie atrakcje..
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Taki kombinezon tz dzisiaj kupil
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi - ale super
Taki ciepły się wydaje ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Ja szukałam szlafroka do szpitala na allegro ostatnio, ale nic mnie nie zachwyciło
|
|
|
|
#3917 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam przeciwwskazań. Do sklepu blisko, ale chciałam do cukierni, najbliższa około 5 km w jedną stronę.
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
MAGDA, no właśnie, nie wolno przejeżdżać na pasach, sama czasami mam problem zareagować, rower jest za szybki, naprawdę można nie zdążyć zauważyć, nie rozumiem dlaczego nadal ludzie nie chcą po prostu przeprowadzić... ale w ciąży bałabym się jeździć
KAFFE, witaj ![]() UAO, Masz bardzo kochanego tż ![]() Współczuję wam dziewczyny, farmakologia jest be
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie wiesz czy ktoś nie wyjedzie z domu (miałam taką sytuację, że wyjechał z bramy i nie ważny chodnik, pan i władca jedzie!) czy nie wymusi pierwszeństwa. Nie wiem ja się boję rowerem jeździć teraz, ale każdy robi jak uważa
|
|
|
|
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
http://www.ofeminin.pl/przepisy/najp...k-s609627.html
A ja robie takie ciasto, mega proste w wykonaniu
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową mamusie
![]() I gratuluje nowych tygodni ![]() Nad morzem dziś zimny wiatr, ale ja kocham morze zawsze I zamówilismy właśnie szumisia w sumie to dwa, bo drugi idzie na prezent
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnulax zalapalas się jeszcze na ta promocje -15 % właśnie na ich fb przeczytałam że do 13.09 jest,ale nie wiem czy włącznie.
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Rozeznanie
|
A jak z ruchami waszych dzieci?
Bo ja albo sobie wmawiam albo coś jest nie tak albo tak ma być. Kopie 1-2 razy w różnym czasie. Ostatnio dopiero po południu. Dzisiaj raz rano, dwa razy po południu. Na to co zjem w ogóle nie reaguje, a wy pisałyście, że po jedzeniu u was szaleje.. No i nie wiem to normalne? Niby się odzywa codziennie ale bardzo rzadko. Teraz leci mi 22 tydzień. |
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kuzynka męża za miesiąc rodzi, więc i tak mieliśmy je zamawiać w najbliższym czasie.
|
|
|
|
|
#3927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Ciekawa jestem jak to bedzie z tymi nowymi Szumisiami. Gdzies czytalam info ze maja robic wyczulone na placz dziecka. Zaczyna plakac zabawka sie wlacza. Nie wiem ile w tym prawdy. Jesli rzeczywiscie to wydaje mi sie ze to juz przesada. Ja wiem ze Szumis jest bardzo pomocny i sama chce kupic ale przeciez zabawka nie zastapi mamusi
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-09-13 o 15:24 |
|
|
|
|
#3928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To super, że zauważyłaś promocje i Ci się udało załapać, na 2 to już więcej w kieszeni zostaje. Oj odpalanie też było straszne, bałam się, że buchnie taki ogień wielki. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-09-13 o 15:29 |
||
|
|
|
#3929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zauważyłam, że kopie rano, ale muszę poleżeć tak z 15 min i się w ogóle nie ruszać nawet siku Później zasypia i budzi się jak siedzę spokojnie - czyli jak jestem w pracy to koło 12-14, a jak w domu to koło obiadu 14-15. Później jeśli jestem w domu to kopie dopiero ok. 23.. tylko dlatego że cały czas chodzę, ruszam sie, a to tu a to tam itd. A w pracy czuję częściej, bo głównie leżę na podłodze i układam klocki i piszę na wizażu Jak zjem nektarynkę to się rusza W każdym razie zależy od mojego trybu. Jeśli jestem zmęczona to nie czuję tak często, jeśli mam lekki sen to czuję jak podczas snu się tłucze. Jak mam aktywny dzień to śpi cały dzień i dopiero wieczorem jak leżę to wali. A jak siedzę w pracy to się przewala cały czas ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
A w innym przypadku mnie wkurza, bo potrafi cały dzień grać przy wrzaskach Olki. |
|||
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga oj tak, przy dwóch to już różnica jest duża
My myśleliśmy by poczekać i zobaczyć co to za nowe cudo, ale ostatecznie doszliśmy do wniosku że i tak to już jest duży za tak na prawdę bajer i zabawkę, więc raczej droższego i tak byśmy nie brali, a ze przy okazji się promocja trafiła ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Koktajlowa a jak długo już czujesz maluszka? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

wszyscy zdali wiec sie ciesze, na magisterce sie spotkamy 

A moje kopie ciągle pod pępkiem, a doktor mówił że macica na wysokości pępka 

jak coś to mam jeszcze na koturnie buty
i może skoczymy na jakieś lody. Chciałam jechać rowerem, ale wszyscy mój pomysł skrytykowali 

Ja skończyłam wczoraj uzupełniać papiery na praktyki
Nigdy nie wiesz czy ktoś nie wyjedzie z domu (miałam taką sytuację, że wyjechał z bramy i nie ważny chodnik, pan i władca jedzie!) czy nie wymusi pierwszeństwa. Nie wiem ja się boję rowerem jeździć teraz, ale każdy robi jak uważa
Jak zjem nektarynkę to się rusza