|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() Się odbimbaj od gruszek 60 kg, bo oberwiesz ![]() Szpila 15 cm zrobi ze mnie smukłą laske znowu..mam nadzieję ![]() A poważnie...no jakoś dobrze się czuję i dobrze wyglądam w worach ( to nie tylko moje zdanie )Fakt,że cena trochę ciężka za kawałek szmatki...ale dziś mogę zaszaleć, a co mi tam ![]() Jak gdzies wyczaisz taki materiał i nie zasłonowy, daj cynka ![]()
|
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak czy owak, są wory i są wory. Jako i są gruszki i są gruszki Diabeł tkwi w szczegółach. Ja mam tylko jeden pasiasty wór w którym wyglądam w miarę. Lubię wory, ale nie wszystkie się dla mnie nadają. Czasem centymetr za mało na dole lub centymetr za dużo tu i ówdzie i już worek bardziej szkodzi niż służy. Wór to trudny fason Ale ten dobrze dobrany - uwielbiam Ten widzę, że nie dla mnie, inaczej klikłabym bez zastanowienia, wszak coś idealnego tak rzadko się zdarza, że warto zapłacić i mieć niż oszczędzić i nie mieć. Także popieram Twoją metodę i czekam na recenzję |
|
|
|
|
#2943 |
|
Nindżopesz
|
Mówisz?
Ja głównie w worach popylam i póki co stwierdziłam, że te równe, niezbyt szerokie i sztywnawe robią mi krzywdę bo opinają biodra. Bardzo długich też nie lubię bo zazwyczaj ciężko wiszą robiąc smutne ramionka. Za to wszelkie lejące o długości do pół uda wyglądają na mnie chyba (?) dobrze. Podziel się radami n/t worów bo może czegoś nie zauważam
|
|
|
|
#2944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no racja, sa wory i wory....i ni w każdym wyglądam dobrze. I jest dokładnie tak jak piszesz. Moje ukochane wory z Insomni biorę w rozmiarze S, chociaż zdrowo odbiegam...wzięłam kiedys L na promo w pięknym błękicie, szkoda było odsyłać, ale...oddalam szwagierce plus 20 kg.... A jedyny pasiak jaki trawię to spodnica z butiku, za grosz kupiona na promo, za 15 zł...do tego stopniaa kocham że dokupiłam drugą identyczną ![]() No kilka cm więcej mam, plus obcas ;-) Ale w sumie nie za wiele.... Cytat:
|
||
|
|
|
#2945 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o! redzia sie w kota zmieniła
ide ponadrabiac---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- kuswfa co to jest godet...najpierw myslalam ze geodeta.. ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- ha! wydawalo mi sie ze mnie nie bło tu 100 lat a tymczasem to nieprafa
|
|
#2947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2948 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no prosze..a ja zyłam w mylnym buendzie ze to falbanka ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- ja lubie wory,ale wory mnie pomniejszaja...ciagno do ziemi...
|
|
#2949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I drugi taki sam - śliwkowo wiśniowy I płaszcza bardzo mi brakuje nie chcę kurtki na zimę, tylko płaszcz, zeby nie był podzielony jak michelin, baleronowo, i żeby był taliowany, o Nie mogę znaleźć I nie czarny Szlafrowkowy najchętniej Co do fryzury - wciaż się cieszę, niesamowicie. Odzyskana tożsamość Foty będą - jak zrobię odrosty Cytat:
Tylko worów nie lubię - lubię blisko ciała Poka sukienki będzie, jeśli kupię - a nie wiem, bo nabyłam coś innego. Perfumy (kto by pomyślał ) - nie byle co Smok edp, używkę
|
|
#2950 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Naprawdę nikogo jeszcze nie ma...?
|
#2951 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczny av Cytat:
|
|
#2953 | |
|
Panaroja
|
snad fqrvionego pmsa
![]() godet to chuopczyk , w przeciwieństwie do np falbanki która jest dziewczynko ![]() Cytat:
nie no , wiem że są różniaste , bardziej mnie się roschodziło o to , że wbrew utartym obiegowym myśleniom fikuśności na pączochach to nie jest dzisiejszy wynalazek i że praprapra... wcale się tak nobliwie i ponuro nie nosiły jak się wydaje ![]() ![]() 2.ano ![]() no i zostałam pokarana za obsypywanie się ciuchami - wczoraj wieczorem usłyszałam głośne CHRRRRRUP , i w łazience nad wanną odlazł mi od ściany piękny kwadrat 8 na 8 płytek w takcie akcji ratunkowej dwie niestety pękłam nie zabezpieczywszy ich dostatecznie , a jedna się złamała , ale pozostałe się dało uratować . No i teraz czeka mnie odłupywanie tych , które częściowo odlazły ale nie odpadły jeszcze , a potem zabawa w glazurnika przy pomocy kleju . Bo o remoncie i wymianie wszystkiego nie ma co nawet marzyć Na razie mam łazienkę w stylu industrial nad wanną - odsłonięty naciapany cement podpłytkowy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2954 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. |
|
|
|
|
#2956 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja snat zniechecenia jakiegoś ogólnego
|
#2957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z Twoją figurą na pewno super w niej wyglądasz Cytat:
mm takie spódnice in nie wiedziałam ze to się tak nazywa Cytat:
|
|||
|
|
|
#2958 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No troche mi brak d**y zeby sie falbany mega układały, ale ujdzie w tłumie
![]() Postanowiłam, ze se kupię ta białą, jak kasę bedę miała ![]() I jeszcze chciałam te gacie http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/je...7p2773676.html chociaz zywot to krótki, bo tyle pęknieć to szybko sie rozwala dalej, ale lubie takie klimaty
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2960 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Tylko nie wiem co pierwsze brac, biała spodnice, czy te gacie A budzet na razie zerowy, wiec wiesz
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
umówiłam sie w środe na lekcje pływania
![]() Indywidualnie, bo nie ma grupowych zajęć dla dorosłych. I juz mnie telepie ze strachu, toć ja nawet we własnej wannie boję się zanurzyć głową bo wpadam w panikę
|
#2963 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Spodnicy chyba juz nie użyje, bo idzie ochłodzenie od piatku ponoć
A ona na gołe nogi tylko dobrze wyglada Ale fakt, ja pierwsza wezme, jak nie pochodze juz to będzie na nastepne lato, bo coś mi mówi, ze długo te spódnice nie powiszą w sklepie ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() Mnie by sie nei chciało płacic za naukę pływania Ja sama nauczyłam sie na wuefie na basenie
|
|
#2964 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To do strasznie ekskluzywnej szkoły chodziłaś
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w dodatku basen mam z 10 minut pieszo od domu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-14 o 12:48 |
|
|
|
|
#2966 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ano chyba ze tak
Ile taka nauka będzie trwac? Jakas minimalna ilosc "lekcji" przewidywana?---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Chyba studiów chciałas powiedziec, bo to na peirwszym roku obwiązkowego wuefu Były do wyboru: siatkowa, koszykówa, basen. Piłek nienaiwdziłam, wiec pozostał mi basen i skorzystałam
|
#2967 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2968 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
wię , doczytałam jak napisałam ![]() 1.ojjjj 2. Cytat:
też tak miałam , póki mnie na studiach nie nauczyła trenerka na wf-ie pływać .Cytat:
2.mnie w szkole na wuefie skutecznie wyrobiono straszny lęk przed wodą przez wpychanie głowy pod wodę panem trenerem niezależnie od akuratnej fazy oddechu dopiero na studiach mi puściło , jak trafiłam na mądrą trenerkę .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2969 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Myśmy musieli do zaliczeń, ale widziałam, ze niektóre laski miały zwolenienia od lekarzy, wieć problemu nie było aby sobie odpuścić ![]() Ja jednak pomyślałam, ze to dobry momenta nauczyć sie wszystkimi stylami pływać i widze, ze to była decyzja bardzo trafna
|
|
#2970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kilka tygodni? Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-14 o 12:58 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

Tzn on je mój tylko do żarówiastego blondu - więc naszam póki mogę. Jednak ani cena ani fason dla mnie
Szkoda, bo szukam kiecki na mnie, czyli na gruszkę 60kg (mamm tylko bluzkę w tym kolorze) od 2 lat. Nie ma

ide ponadrabiac