![]() |
#2281 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jesienne odchudzanie :)
No ciężko jest zwłaszcza jak babcia zrobi ten obiad i jak tu jej odmówić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Zadomowienie
|
Hej! Można dołączyć?
![]()
![]() |
![]() |
#2283 |
Raczkowanie
|
Ah przekochane babcie
![]() ![]() ![]() Beatagr3 zapraszamy ![]() ![]()
Edytowane przez Kuroiyuuki Czas edycji: 2015-09-13 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Mam dość sporo do zrzucenia przy wzroście 169 mam 78,5 kg ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o dietę to ogólnie zero cukru (dlaczego słodycze są takie dobre? ![]() ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
![]() |
#2285 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2287 | |
Raczkowanie
|
Dziś kolejny udany dzień
![]() Na śniadanie owsianka (1/2 szklanki mleka + 4 łyżki płatków owsianych). Najlepsze śniadanie z możliwych =D przez 4h czuję się najedzona! Na II śniadanie 1/2 papryki i gruszka. Zaraz będzie obiadek: kurczak z marchewką a na wieczór (podwieczorek i kolacja) mam zaplanowane malinki z jogurtem naturalnym =D Naturalna słodycz! Dziś jestem już za codziennymi ćwiczeniami. W zeszycie do mojego odchudzania (chyba najlepsza ,,pomoc" w postanowieniu jak dla mnie =D) odhaczam kolejne dni, które spędziłam z jakąś aktywnością i już mam ponad 2 tygodnie z tylko jednym brzydkim krzyżykiem ![]() Jutro oficjalne ważenie =D nie mogę się doczekać! Cytat:
![]() Łatwiej samemu pójść do sklepu, kupić tylko to co ma się na liście do planowanych zdrowych posiłków i jeść =D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2288 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Można, a nawet trzeba, im nas więcej tym lepiej! ![]() Cytat:
![]() ![]() A od przyszłego miesiąca też chciałabym iść na siłownię, chociaż w tym temacie jestem jeszcze kompletnie zielona ![]()
![]() |
![]() |
#2289 |
Raczkowanie
|
Kuroiyuuki
No matko u mnie tak samo, tak strasznie wychudłaś i zaraz będziesz głodem przymierać ![]() Lirael1 Gratulacje za trzymanie diety ![]() ![]() ![]() lily munster Jeśli się wybierasz na siłownię to warto albo kupić parę godzin z trenerem personalnym albo przewertować internet głównie jakieś forum kulturystyczne i na youtubie jest też dużo filmików z poprawną techniką wykonywania ćwiczeń ![]() ![]() Beatagr3 heeej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie upichcilam wersje light sałatki gyros z myślą o jedzeniu w pracy, zawsze brak mi pomysłów na coś dobrego wiec zazwyczaj kończę z sałatką, bo nie lubię podgrzewania w mikrofali :/ A zaraz biorę się za porządki i zrobię jakiś szybki zestaw ćwiczeń żeby ta niedziela nie była aż tak rozpustna ![]() Sent from my C1905 using Tapatalk
![]() |
![]() |
#2291 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2292 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama też bym chciała pójść na siłownie, ale właśnie zastanawia mnie koszt takiego trenera personalnego D= Miliona jeszcze nie wygrałam w lotto... Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Raczkowanie
|
Kuroiyuuki no co Ty ze mną się nie napijesz?
![]() ![]() Lirael1 no właśnie owocki to najlepsza alternatywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiejszy dzień udany pod względem diety. Zrobiłam sobie w ramach słodyczy mus cytrynowy. Co prawda troche cukru tam było, ale jakoś specjalnie go nie czułam, no i przesadziłam z cytryną przez co było ciut za kwaśne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, czy można jeszcze do Was dołączyć ?
![]() Zmierzyłam się i zważyłam 9. września. Nie jest dobrze, oooj nie... Mam 21 lat i ważę 84kg, mam niedoczynność tarczycy, nic-tylko tyję. W ciągu kilku miesięcy przytyłam ok. 10kg. Zła dieta, stres, lenistwo - i proszę, mamy efekty. Czy jest tutaj ktoś, kto boryka się z niedoczynnością tarczycy i mógłby dać mi promyk nadziei, że można mieć przy tym podkręcony metabolizm i nie tyć w tak szybkim tempie ? ![]() Pozdrawiam Was cieplutko i wierzę, że razem wrócimy do formy ![]()
![]() |
#2296 |
Raczkowanie
|
Patastu witamy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2297 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak robisz mus cytrynowy? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2298 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2299 |
Raczkowanie
|
lily munster, Kuroiyuuki mam tak samo jeśli chodzi o znajomych, "już ja wiem jak Ty się odchudzasz", 'taaa jasne' kurde przykro się tego słucha, ale potem człowiek dochodzi do wniosku, że faktycznie to już któreś podejście i to nieudane. No ale jednak takie słuchanie przygnębia, a jak dla mnie kończy się to zanurkowaniem w słodyczach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Raczkowanie
|
Witam z rana
![]() Jako, że dzisiaj dzień ważenia to : 66,2kg Ale jestem na siebie wściekła przez 2 tygodnie obijania przytyłam prawie 2 kg... Dzisiaj dieta, już jestem po śniadaniu, a od jutra idę na siłownię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2301 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Ja robiłam według przepisu z tej strony: http://mytastykitchen.weebly.com/str...-mus-cytrynowy Dodałam mniej cukru i w sumie cukier puder to był. No i tam pisze 2 cytryny, ale chyba powinno być dwie małe cytryny ewentualnie jedna duża. Jakby dać trochę więcej żelatyny to wyszłaby fajna pianka ![]() Stanęłam na wagę i jest spadek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Musisz postanowić że nie zrezygnujesz aż nie osiągniesz celu ![]() ![]() <aj jaka ja przemądrzała xDD... Ale może dlatego że dziś na liczniku zobaczyłam 72,3 czyli kg mniej niż tydz. temu a myślałam że będzie zastój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
Raczkowanie
|
Beatagr3, Lirael1 gratuluję spadków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
Raczkowanie
|
Ja postanowiłam zważyć się pod koniec września/na początku października. Nie chcę popadać w huraoptymizm ani zawieść się na sobie. Postanowiłam jeść znowu 5 posiłków dziennie, każdy posiłek wzbogacony o witaminki, ćwiczę i dużo spaceruję. Dzisiaj idę na aqua aerobik
![]() A co do tematu o znajomych-negatywne komentarze, czy Wasz negatywny odbiór reakcji znajomych często wynika z kompleksów, pokażcie im, a przede wszystkim sobie, że dacie radę! Ja dzielę się tym z moim chłopakiem, który sam zresztą leci dzisiaj na basen ze mną ![]() Pijemy dużo wody, czerwona herbata w ruch, spinamy pośladki i do dzieła! ![]()
![]() |
#2305 |
Wtajemniczenie
|
Witam po krótkiej nieobecności
![]() Gratuluję wszystkim rezultatów. Mój weekend był tragiczny, jadłam co popadnie i polało się moorze wódki. Ale już od dziś jestem u siebie więc szykuję sobie obiad. Tak dawno nie jadłam jajek sadzonych.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2306 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja dziś połowę dnia przesiedziałam w bibliotece ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Raczkowanie
|
Patastu to tylko pogratulować ukochanego
![]() alarunka matko a ja właśnie ostatnio jem za dużo jajek muszę przystopować, bo to aż nadmiar... ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Dziewczyny co Wy na to, żeby dla dodatkowej motywacji wstawić fotki swoich wymarzonych sylwetek? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2308 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2309 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dziś bez grzechów dietowych, zaczęłam dzień od owsianki, zapisywałam grzecznie co zjadłam i dobrnęłam do końca dnia. Pierwszy dzień z Shaunem zaliczony, czas na herbatę i lenistwo ![]()
![]() |
![]() |
#2310 |
Raczkowanie
|
lily munster i jak cardio? ostro do końca ?
![]() ![]() Kuroiyuuki też się zgłaszam, zróbmy zamówienie zbiorowe wyjdzie taniej, może dadzą jakąś zniżkę ![]() A ja mam swój ideał: Steph Pacca no ciało jak dla mnie super ![]() ideal.jpg Edytowane przez maui_92 Czas edycji: 2015-09-14 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.