Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-16, 11:46   #3841
mujer
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Witam się przy

A wskazaniem jest sama wada -astygmatyzm, czy wielkość wady? Nie straszcie bo ja też mam astygmatyzm, a w ciąży robiłam nowe okulary bo mi na kazdym oku moce poleciały x2

Mujer nie dokładaj sobie na razie tą cesarką, daj sobie jeszcze czas, jakieś 2 tygodnie. Zrób sobie jakiś wstępny plan działania, może to ci poprawi samopoczucie i trochę zmobilizuje. Codziennie coś i zobaczysz jak się ogarniesz.
Astygmatyzm też wada przecież, zależy jak duży. Lepiej zawsze na wszelki wypadek iść do okulisty i zrobić wszystkie badania.

No tak dziś pomyślałam, że może się rozpędziłam z tym porodem sn i kp... kupiłam nawet ten głupi laktator A potem się okaże, że wszystko klapa Bardzo mnie to rozczarowuje, zwłaszcza, że tak mi zależało :/ Może coś się jeszcze uda, ale trzeba się jednak liczyć zawsze z cc ;/
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:46   #3842
sylwoha
Zakorzenienie

Aniqa no sie zdziwilam
Ale i tak pogadanke mialam nt zdrowego odzywiania :p

Kurcze, wizyta tylko palpacyjne badanie, sluchanie serduszka i 130 zl :p a no zwolnienie i za 3 tyg znow
Zdzierca ;p
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:46   #3843
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Ech dziewczyny a ja mam kryzys... w sumie od dłuższego czasu czuję się z tym źle. Wiecie, że mamy zakaz seksu i ja się za to obwiniam. Niby mam świadomość, że nie mam na to wpływu, a z drugiej strony nie czuję się kobietą przez to.
No i mam wrażenie, że nasze relacje zmieniły się w takim sensie, że zachowujemy się jak stare dobre małżeństwo, a nie jak młodzi ludzie, którzy w sumie nie tak dawno zaczęli wspólne życie...
Niby mąż się nie skarży- mówi, że rozumie. Nawet często prawi mi komplementy. Ale ja czuję się do d.upy.
Rozumiem i współczuję. Ale to nie Twoja wina... Zresztą, może uda się jakoś to inaczej zrekompensować. Też nawet myślałam o tym, bo nigdy nie wiadomo, czy coś się nie stanie i zakazu nie będzie.
Na razie gin nic nie mówił, ale w sumie to też różnie bywa, bo prawdę mówiąc czasami to zdecydowanie nie mam ochoty i widać po mnie, a TŻ to odbiera jakoś personalnie :/ Niby rozumie, ale jednak czuć niesmak. Zresztą, nie wiem, jak u Was, ale ja te zmiany w ciele wyraźnie wszystkie czuję, dosłownie w środku się zmienia i jak się 2 tygonie nie widzieliśmy, to czułam, że coś mi się poprzestawiało i nie mogłam się odnaleźć w temacie.
Zresztą, też wiele myślałam o połogu i tym, jak będzie potem, bo mało optymistycznie piszą niestety. Oby to była przesada.
Stary 2015-09-16, 11:48   #3844
sylwoha
Zakorzenienie

Mujer trxeba sie liczyc ale nie ma co panikowac to moze momentalnie sie zmienic

Kurde.. Z tym astygmatyzmem- ja tez mam ale nie dokucza mi.
Chociaz lewe oko gorzej niz przed ciaza.
Warto chyba sie wybrac do okulisty...
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:55   #3845
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Co do kurtki zimowej to ja nie kupuję. Planuję chodzić w rozpiętej.

Ja bałam się przedłużać rzęsy, bo się naczytałam głupich opinii, że traci się dużo swoich.
Zainwestowałam w odżywkę i się sprawdza (po drodze używałam olejku rycynowego, który nie dawał rady, a dodatek miałam później podrażnione oczy i takie tłuste gałki oczne i źle mi się widziało. Regenerum też próbowałam i też jest beznadziejne). Ostatecznie używam 4 Long Lashes.

Ja mam jeden w domu bambusowy 100x100 z kapturkiem i drugi też idzie w paczce bambusowy 100x100. Możliwe, że kupię jeszcze jeden, ale zastanawiam się czy z kapturkiem czy bez i jaki rozmiar

Dzień dobry
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
Nie wiem, czy moje rzęsy da się wogle zregenerować... No ale powalczę może, bo paskudnie to wygląda. Jakoś nie miałam głowy ostatnio do dbania o siebie wcale, włosy też wołają i ratunek... A kiedyś to miałam lokasy, ech.

Właśnie myślę, czy nie zainwestować w porządną kurtę XXL, bo potem przyda się do noszenia malucha tj. w chustę go i pod kurtkę. Chustę właśnie kupiłam, więc...

Ogólnie nerw mnie wziął, wydałam kupę kasy, ale już niewiele brakuje. TŻ zmęczę, niech szuka wózka i fotelika, bo mnie przerasta

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Mujer trxeba sie liczyc ale nie ma co panikowac to moze momentalnie sie zmienic

Kurde.. Z tym astygmatyzmem- ja tez mam ale nie dokucza mi.
Chociaz lewe oko gorzej niz przed ciaza.
Warto chyba sie wybrac do okulisty...
Taaaa, jednak mi zależy na tym cholernie z wielu względów Olewam wiele spraw, ale tutaj mam napinkę

No nic, zacznę się rozbijać za probiotykami dla niemowląt na wszelki wypadek. Tyle, że w Polszy to słabo, a z innych landów się nie da ściągnąć, bo wszystkie lodówkowe ;/
Stary 2015-09-16, 12:11   #3846
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
No tak dziś pomyślałam, że może się rozpędziłam z tym porodem sn i kp... kupiłam nawet ten głupi laktator A potem się okaże, że wszystko klapa Bardzo mnie to rozczarowuje, zwłaszcza, że tak mi zależało :/ Może coś się jeszcze uda, ale trzeba się jednak liczyć zawsze z cc ;/
Chyba każda z nas musi brać pod uwagę CC bo jak jest dobrze to jest dobrze, ale czasem jeden czynnik ma wpływ na taką decyzję.
Może nie przejmuj się na zapas. Może jednak uda się sn?

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Aniqa no sie zdziwilam
Ale i tak pogadanke mialam nt zdrowego odzywiania :p

Kurcze, wizyta tylko palpacyjne badanie, sluchanie serduszka i 130 zl :p a no zwolnienie i za 3 tyg znow
Zdzierca ;p
Ja na szczęście co 3 tygodnie chodzę do przychodni do mojej gin i tam wypisuje mi L4, dostaję recepty i skierowania. Prywatnie chodzę tylko na USG, a ostatnio to nawet na USG dostałam skierowanie. Teraz chciała mi dać skierowanie na usg III trym., ale powiedziałam jej, że chciałabym prywatnie.
Więc ja chociaż zaoszczędziłam dużo na badaniach

Cytat:
Rozumiem i współczuję. Ale to nie Twoja wina... Zresztą, może uda się jakoś to inaczej zrekompensować. Też nawet myślałam o tym, bo nigdy nie wiadomo, czy coś się nie stanie i zakazu nie będzie.
Na razie gin nic nie mówił, ale w sumie to też różnie bywa, bo prawdę mówiąc czasami to zdecydowanie nie mam ochoty i widać po mnie, a TŻ to odbiera jakoś personalnie :/ Niby rozumie, ale jednak czuć niesmak. Zresztą, nie wiem, jak u Was, ale ja te zmiany w ciele wyraźnie wszystkie czuję, dosłownie w środku się zmienia i jak się 2 tygonie nie widzieliśmy, to czułam, że coś mi się poprzestawiało i nie mogłam się odnaleźć w temacie.
Zresztą, też wiele myślałam o połogu i tym, jak będzie potem, bo mało optymistycznie piszą niestety. Oby to była przesada.
Ja chyba muszę pogadać z Tż żeby oczyścić się trochę z poczucia winy...
O połogu też mu mówiłam, że nie wiem kiedy będę gotowa. Niby On o tym wie, ale może nie do końca zdaj sobie sprawę. Wolę go przygotować.
Widzę, że temat seksu dla każdej z nas (a przynajmniej większości) jest w jakiś sposób drażliwy

Cytat:
Nie wiem, czy moje rzęsy da się wogle zregenerować... No ale powalczę może, bo paskudnie to wygląda. Jakoś nie miałam głowy ostatnio do dbania o siebie wcale, włosy też wołają i ratunek... A kiedyś to miałam lokasy, ech.

Właśnie myślę, czy nie zainwestować w porządną kurtę XXL, bo potem przyda się do noszenia malucha tj. w chustę go i pod kurtkę. Chustę właśnie kupiłam, więc...
Ja też myślałam, że moich się nie da, ale obecna odżywka daje radę. Swoją drogą już mi się prawie całkiem skończyła i muszę zainwestować w nową
Co do włosów to też muszę o nie zadbać. Niby wyglądają ok, ale podczas suszenia widzę, że brakuje im nawilżenia

No i muszę kupić sobie jakąś porządną maseczkę do cery mieszanej...
Mam brzydko zaczerwienioną skórę i muszę coś w tym zrobić.

Ja nie planuję nosić w chuście bo mnie to dalej przeraża. Także temat z kurtki mam raczej z głowy.
No chyba, że jakimś cudem znajdę fason, który będzie nadawał się po ciąży, ale na to nie liczę- nawet specjalnie szukać nie mam zamiaru.
Stary 2015-09-16, 12:17   #3847
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też myślałam, że moich się nie da, ale obecna odżywka daje radę. Swoją drogą już mi się prawie całkiem skończyła i muszę zainwestować w nową
Co do włosów to też muszę o nie zadbać. Niby wyglądają ok, ale podczas suszenia widzę, że brakuje im nawilżenia
Ja zaniedbałam moje włosy. zrobiły mi się sianowate, szczególnie podczas suszenia to widzę, dlatego myślałam o suszarce z jonizacją ale przy tych wszystkich dzueciowych wydatkach, jakoś szkoda mi kasy
Stary 2015-09-16, 12:19   #3848
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Chyba każda z nas musi brać pod uwagę CC bo jak jest dobrze to jest dobrze, ale czasem jeden czynnik ma wpływ na taką decyzję.
Może nie przejmuj się na zapas. Może jednak uda się sn?

Ja na szczęście co 3 tygodnie chodzę do przychodni do mojej gin i tam wypisuje mi L4, dostaję recepty i skierowania. Prywatnie chodzę tylko na USG, a ostatnio to nawet na USG dostałam skierowanie. Teraz chciała mi dać skierowanie na usg III trym., ale powiedziałam jej, że chciałabym prywatnie.
Więc ja chociaż zaoszczędziłam dużo na badaniach

Ja chyba muszę pogadać z Tż żeby oczyścić się trochę z poczucia winy...
O połogu też mu mówiłam, że nie wiem kiedy będę gotowa. Niby On o tym wie, ale może nie do końca zdaj sobie sprawę. Wolę go przygotować.
Widzę, że temat seksu dla każdej z nas (a przynajmniej większości) jest w jakiś sposób drażliwy

No i muszę kupić sobie jakąś porządną maseczkę do cery mieszanej...
Mam brzydko zaczerwienioną skórę i muszę coś w tym zrobić.

Ja nie planuję nosić w chuście bo mnie to dalej przeraża. Także temat z kurtki mam raczej z głowy.
No chyba, że jakimś cudem znajdę fason, który będzie nadawał się po ciąży, ale na to nie liczę- nawet specjalnie szukać nie mam zamiaru.

Ja optymistycznie zakładałam, że absolutnie uniknę cc

Dobrze pogadać z TŻ. No cóż... generalnie jednak nie tylko sam sex powinien łączyć, choć bez wątpienia ważny element. Często się jednak martwię, bo to różnie w życiu z tym bywa...

Dobra, przeanalizuję te odżywki, bo już nie mogę paczać na te rzęsy aghrr

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Ja zaniedbałam moje włosy. zrobiły mi się sianowate, szczególnie podczas suszenia to widzę, dlatego myślałam o suszarce z jonizacją ale przy tych wszystkich dzueciowych wydatkach, jakoś szkoda mi kasy
Ja mam z jonizacją i nie widzę, żeby to było jakieś szałowe. Jednak odżywianie to klucz. Mi się nie chciało ostatnio, teraz widać efekty. Jeszcze do tej pory z powodzeniem myłam szamponem babydream, a teraz mnie zaczął nie wiem z jakiej pietruchy podrażniać. chyba nic w składzie nie zmienili, kurka.

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Wyrzucam się z forum. Trza się wziąć za jakąś robotę
Stary 2015-09-16, 12:24   #3849
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam z jonizacją i nie widzę, żeby to było jakieś szałowe. Jednak odżywianie to klucz. Mi się nie chciało ostatnio, teraz widać efekty. Jeszcze do tej pory z powodzeniem myłam szamponem babydream, a teraz mnie zaczął nie wiem z jakiej pietruchy podrażniać. chyba nic w składzie nie zmienili, kurka.
Mi pomagało nakładanie odżywki przed prysznicem ale ostatnio jakoś nie chciało mi się i widać skutki wracam chyba do Alterry granat /aloes, to chyba jednak najlepsza dla mnie odżywka ever a na pewno najlepsza jeśli chodzi o stosunek cena/jakość
Stary 2015-09-16, 12:29   #3850
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę, że jak o nie zadbam tak jak powinnam to będzie ok
Bo suszę codziennie i na pewno im to nie służy, ale inaczej nie da rady.
Tak więc muszę skupić się na nawilżeniu.

Cytat:

Dobrze pogadać z TŻ. No cóż... generalnie jednak nie tylko sam sex powinien łączyć, choć bez wątpienia ważny element. Często się jednak martwię, bo to różnie w życiu z tym bywa...

Dobra, przeanalizuję te odżywki, bo już nie mogę paczać na te rzęsy aghrr

Wyrzucam się z forum. Trza się wziąć za jakąś robotę
Ja póki co też zakładam, że CC mnie ominie, bo póki co nie ma powodów. Mam nadzieję, że po drodze nie zdarzy się nic co by miało zmienić sposób rozwiązania

Też wychodzę z założenia, że nie sam seks w związku jest ważny ale wiadomo jak to jest Mam nadzieję, że rozmowa oczyści atmosferę

Ja muszę poszukać jakiegoś fajnego szamponu dla siebie. Chociaż moja skóra często reaguje na zmianę szamponu łupieżem i muszę się trochę pomęczyć, żeby było ok.

Ja też planowałam zrobić dziś pożytecznego, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo brzuch znów od rana się napina i boli
Stary 2015-09-16, 12:31   #3851
ogolnie
Zakorzenienie

Ale się wkurzyłam na TŻ. On mi dopiero teraz mówi, ze mógłby mnie w pracy swojej pod pakiet medyczny wciągnąć i chodziłabym wszędzie za darmo Bo akurat mój gin pracuje w klinice prywatnej która ma podpisaną umowe z firma TŻ. Nosz mać jego
A tak to dopiero od października będę objęta programem...

Dziewczyny, myślicie że za netbooka 3 letniego 400 zł to spoko cena? Chciałabym jechać dziś sprzedać go do skupu albo oddać do lombardu (wiem, głupia opcja, bo trace na tym ale nikt nie chce kupic uzywki...)
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 12:35   #3852
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:

Ja muszę poszukać jakiegoś fajnego szamponu dla siebie. Chociaż moja skóra często reaguje na zmianę szamponu łupieżem i muszę się trochę pomęczyć, żeby było ok.
Ja mam ostatnio szampon Babuszki Agafii na cedrowym propolisie i jest w porządku. Mujer chyba też go kupiła, może napisze, jak wrażenia.
Stary 2015-09-16, 12:41   #3853
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Ale się wkurzyłam na TŻ. On mi dopiero teraz mówi, ze mógłby mnie w pracy swojej pod pakiet medyczny wciągnąć i chodziłabym wszędzie za darmo Bo akurat mój gin pracuje w klinice prywatnej która ma podpisaną umowe z firma TŻ. Nosz mać jego

Dziewczyny, myślicie że za netbooka 3 letniego 400 zł to spoko cena? Chciałabym jechać dziś sprzedać go do skupu albo oddać do lombardu (wiem, głupia opcja, bo trace na tym ale nikt nie chce kupic uzywki...)
No to się w porę odezwał!
Dobrze, że w ogóle powiedział to chociaż od października zaoszczędzisz trochę

A co do netbooka to nie pomogę bo ja się w ogóle w temacie nie orientuję

Cytat:
Ja mam ostatnio szampon Babuszki Agafii na cedrowym propolisie i jest w porządku. Mujer chyba też go kupiła, może napisze, jak wrażenia.
O, dzięki. Poczytam o nim
Jeszcze u Sroki znalazłam szampon który bardzo poleca i odżywkę z tej serii.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...skanskiej.html
Stary 2015-09-16, 12:43   #3854
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
O, dzięki. Poczytam o nim
Jeszcze u Sroki znalazłam szampon który bardzo poleca i odżywkę z tej serii.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...skanskiej.html
Ten jest u mnie następny w kolejce bo nie mogłam się zdecydować
Stary 2015-09-16, 12:44   #3855
ogolnie
Zakorzenienie

Aniqa no mam nadzieję, w końcu później wizyty będą częstsze. Przy okazji zmienię sobie endokrynologa na jakiegoś kompetentnego, bo ta moja obecna lekarka to Chodziłam prywatnie do innej to była bajka, a teraz na fundusz zdrowia to...Poza tym same z nią mam problemy ostatnio. Nawet musiałam się kilka dni temu kontaktować z pełnomocnikiem ds. praw pacjenta poradni.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 12:46   #3856
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie się zorientowałam, że mam od niej maseczkę do włosów, bo w ShinyBox była ale do tej pory jej nie zużyłam muszę nadrobić braki
Stary 2015-09-16, 12:56   #3857
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Nom, ten szampon mi pasuje, niestety, skończył mi się, a stacjonarnie nigdzie go nie ma, więc muszę wytrzymać aż dojdzie
Stary 2015-09-16, 12:56   #3858
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Ten jest u mnie następny w kolejce bo nie mogłam się zdecydować
O widzisz Ja akurat znalazłam na all u jednej osoby i szampon i odżywkę z tej serii i zastanawiam się nad zamówieniem
A ten którego teraz używasz jak się sprawdza? Pieni się w miarę? Jakie są po nim włosy? Nie obciąża?

Cytat:
Aniqa no mam nadzieję, w końcu później wizyty będą częstsze. Przy okazji zmienię sobie endokrynologa na jakiegoś kompetentnego, bo ta moja obecna lekarka to Chodziłam prywatnie do innej to była bajka, a teraz na fundusz zdrowia to...Poza tym same z nią mam problemy ostatnio. Nawet musiałam się kilka dni temu kontaktować z pełnomocnikiem ds. praw pacjenta poradni.
No, dokładnie. Dlatego się cieszę, że chodzę na NFZ też, bo później bym chyba nie wyrobiła z tymi wizytami.
Co do endokrynolog to faktycznie lepiej zmienić, tym bardziej, że takie problemy z nią są...
A co takiego zrobiła?
Stary 2015-09-16, 12:58   #3859
mujer
Zadomowienie

Myślę od dziś wciągać taką herbaciunie: http://www.mommypotamus.com/homemade...tonic-for-two/
Stary 2015-09-16, 12:59   #3860
SweetViolet
Zadomowienie

Leżałam i żarłam cukierki. Aż się w końcu zebrałam w sobie, poprasowałam i ogarnęłam chatę. Muszę jeszcze tylko odkurzyć bo mam dywan usyfiony. Swoją drogą jestem pod wrażeniem tego jak w dwa dni może się ubrudzić dywan przy dwóch osobach w domu
No i jeszcze czeka mnie smażenie naleśników i zwijanie ich z parówami. A po południu na zakupy.
Co do włosów to ja na swoje nakładam przy każdym myciu odżywkę, a i tak są beznadziejne ;P A na nogi odżywki nie nakładam i tam włosy są o wiele lepsze niż były Głupie

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 13:03   #3861
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Leżałam i żarłam cukierki. Aż się w końcu zebrałam w sobie, poprasowałam i ogarnęłam chatę. Muszę jeszcze tylko odkurzyć bo mam dywan usyfiony. Swoją drogą jestem pod wrażeniem tego jak w dwa dni może się ubrudzić dywan przy dwóch osobach w domu
No i jeszcze czeka mnie smażenie naleśników i zwijanie ich z parówami. A po południu na zakupy.
Co do włosów to ja na swoje nakładam przy każdym myciu odżywkę, a i tak są beznadziejne ;P A na nogi odżywki nie nakładam i tam włosy są o wiele lepsze niż były Głupie
Hah, ja przestałam pić drożdże, bo efekt widziałam właśnie na nogach, nie na głowie... rosły mi dziko i bujnie
Stary 2015-09-16, 13:09   #3862
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Astygmatyzm też wada przecież, zależy jak duży. Lepiej zawsze na wszelki wypadek iść do okulisty i zrobić wszystkie badania.

Zapomniałam dopisać, że czytałam, ze tylko wada wzroku związana z siatkówką albo złe ciśnienie w gałce ocznej są wskazaniem do cc. Więc myślałam że astygmatyzm nie

Cytat:
Bo to pewnie dla każdej z różnych względów to ważna sfera. Ja nastawiam się, że będzie dobrze, inaczej ale nadal fajnie

Cytat:
Tego się trzymaj

Cytat:

to ma refleks chłopak...
Przyszły mi biustonosze do karmienia. No trochę się pospieszyłam z tym zakupem. Urocza bielizna to to nie jest. Wzięłam 75 pod biustem po-ra-żka. Są tak luźne że masakra, no nic trzeba to jakoś naprawić. Poza tym są bardzo przyjemne dla skóry, mięciutkie i wygodnie się. I oby mi sie biust za bardzo nie zmienił już
Stary 2015-09-16, 13:10   #3863
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:

Zależy jaki to sprzęt, jakie ma parametry, zbadaj rynek po ile takie chodzą.
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 13:12   #3864
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to pewnie dla każdej z różnych względów to ważna sfera. Ja nastawiam się, że będzie dobrze, inaczej ale nadal fajnie

Przyszły mi biustonosze do karmienia. No trochę się pospieszyłam z tym zakupem. Urocza bielizna to to nie jest. Wzięłam 75 pod biustem po-ra-żka. Są tak luźne że masakra, no nic trzeba to jakoś naprawić. Poza tym są bardzo przyjemne dla skóry, mięciutkie i wygodnie się. I oby mi sie biust za bardzo nie zmienił już
Baz wątpienia.

A może zwróć, albo wymień na mniejsze?
Stary 2015-09-16, 13:13   #3865
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Baz wątpienia.

A może zwróć, albo wymień na mniejsze?
To był najmniejszy dostępny. Nie opłaca mi się zwracać, bo były dosyć tanie, a potrzebuję je tylko do szpitala. Zrobię zakładki i będzie ok
Stary 2015-09-16, 13:23   #3866
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Zrób sobie delikatne zakładki po bokach, to węższy będzie. Ale może zaczekaj trochę, piersi pewnie z mlekiem trochę zwiększą obwód jeszcze.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

hahahaha a może kwiatka na uroki? hahahaha

http://www.sklep.urwis.com.pl/ozdoba...w-p-10690.html
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 13:26   #3867
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
O widzisz Ja akurat znalazłam na all u jednej osoby i szampon i odżywkę z tej serii i zastanawiam się nad zamówieniem
A ten którego teraz używasz jak się sprawdza? Pieni się w miarę? Jakie są po nim włosy? Nie obciąża?

No, dokładnie. Dlatego się cieszę, że chodzę na NFZ też, bo później bym chyba nie wyrobiła z tymi wizytami.
Co do endokrynolog to faktycznie lepiej zmienić, tym bardziej, że takie problemy z nią są...
A co takiego zrobiła?
Dobrze się pieni, ładnie pachnie, nie obciąża, nie ma chemii w składzie, dla mnie ideał i jeszcze na dozownik, który bardzo mi pasuje
Stary 2015-09-16, 13:34   #3868
syylwuska
Zakorzenienie

CZUBASEK w takim razie czekam na recenzję

SWEET Twoje sny są mega

OENEDUE to żeby je zrobić to trzeba aż godz lezec? Długo utrzymuje się efekt? Jak z malowaniem, można je w ogóle malowac? Co ile trzeba powtarzac?

ANI_QA dowiedziałam się o tej odżywce do rzes podczas planowania ciąży, ale jej nie kupiłam, nie można jej używać w ciąży, słyszałaś o tym? D

U kogo zamówilas te reczniki?

Ejj nie możesz się tak obwiniać, rozumiem że jest Ci z tym zle, ale chyba nie tylko dla Ciebie, ale też dla Meza zdrowie Inki jest teraz najwazniejsze. Nie zostało już tego tak dużo, więc jakoś wytrzymacie
my niby zakazu nie mamy a i tak rzadko kiedy do tego dochodzi, w sumie sama nie wiem czemu, jakbyśmy nie mogli to pewnie po nocach by mi się snilo ;/

Witaj KACZUSZKA my się chyba nie znamy, pisz co u Was

WOJNIANN super są te Twoje tygodniowe dania a jak te buraczki wekujesz? Gotujesz je do miękkości i potem co?

ANI_QA ale nie calujecie się namietnie, żeby sobie nie robić smaka czy z innego powodu?

RUDASKA super pomysł Twojego Męża z tymi sms

KACZUSZKA wózek to ten na dodatkowych amortyzatorach?? Też chyba go oglądałam

ANI_QA Lila jeszcze na swojego czeka, miał być do 13, ale na razie ani widu ani slychu

SYLWOHA super, ze u Was wszystko ok

Ja wróciłam z zakupów i postaram się ogarnąć dom, muszę chyba kilka pralek nastawić, bo cała miska mokrych rzeczy po wczorajszych perypetiach została ;/

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2015-09-16 o 13:36
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 13:41   #3869
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
To był najmniejszy dostępny. Nie opłaca mi się zwracać, bo były dosyć tanie, a potrzebuję je tylko do szpitala. Zrobię zakładki i będzie ok
A, rozumiem. To jeśli będzie potrzeba to zrobisz zakładki i będzie ok na początek.

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość

hahahaha a może kwiatka na uroki? hahahaha

http://www.sklep.urwis.com.pl/ozdoba...w-p-10690.html
Moja mama już mi mówiła, żeby dziecko miało przy sobie coś czerwonego

Cytat:
Dobrze się pieni, ładnie pachnie, nie obciąża, nie ma chemii w składzie, dla mnie ideał i jeszcze na dozownik, który bardzo mi pasuje
O, dzięki za opinię
Wprawdzie mam już koszyk z tym drugim szamponem i odżywką, ale zobaczę czy mają ten szampon jeszcze i podejmę decyzję.
Kalusia, a Ty włosy masz farbowane?

Przyszły właśnie kremy dla Małej z Hippa, ale nie otwieram ich żeby daty ważności nie traciły
Stary 2015-09-16, 13:44   #3870
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
O, dzięki za opinię
Wprawdzie mam już koszyk z tym drugim szamponem i odżywką, ale zobaczę czy mają ten szampon jeszcze i podejmę decyzję.
Kalusia, a Ty włosy masz farbowane?

Castingiem sobie malowałam miesiąc temu na siostry wesele. Ja bym chętnie nie malowała włosów ale niestety mi siwieją chyba od 23 rż. Wstrętne geny

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości