|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6
Cytat:
No tak dziś pomyślałam, że może się rozpędziłam z tym porodem sn i kp... kupiłam nawet ten głupi laktator A potem się okaże, że wszystko klapa |
|
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Aniqa no sie zdziwilam
![]() Ale i tak pogadanke mialam nt zdrowego odzywiania :p Kurcze, wizyta tylko palpacyjne badanie, sluchanie serduszka i 130 zl :p a no zwolnienie i za 3 tyg znow Zdzierca ;p |
|
|
|
#3843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na razie gin nic nie mówił, ale w sumie to też różnie bywa, bo prawdę mówiąc czasami to zdecydowanie nie mam ochoty i widać po mnie, a TŻ to odbiera jakoś personalnie :/ Niby rozumie, ale jednak czuć niesmak. Zresztą, nie wiem, jak u Was, ale ja te zmiany w ciele wyraźnie wszystkie czuję, dosłownie w środku się zmienia i jak się 2 tygonie nie widzieliśmy, to czułam, że coś mi się poprzestawiało i nie mogłam się odnaleźć w temacie. Zresztą, też wiele myślałam o połogu i tym, jak będzie potem, bo mało optymistycznie piszą niestety. Oby to była przesada. |
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Mujer trxeba sie liczyc ale nie ma co panikowac
to moze momentalnie sie zmienic Kurde.. Z tym astygmatyzmem- ja tez mam ale nie dokucza mi. Chociaz lewe oko gorzej niz przed ciaza. Warto chyba sie wybrac do okulisty... |
|
|
|
#3845 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie myślę, czy nie zainwestować w porządną kurtę XXL, bo potem przyda się do noszenia malucha tj. w chustę go i pod kurtkę. Chustę właśnie kupiłam, więc... Ogólnie nerw mnie wziął, wydałam kupę kasy, ale już niewiele brakuje. TŻ zmęczę, niech szuka wózka i fotelika, bo mnie przerasta ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
Olewam wiele spraw, ale tutaj mam napinkę ![]() No nic, zacznę się rozbijać za probiotykami dla niemowląt na wszelki wypadek. Tyle, że w Polszy to słabo, a z innych landów się nie da ściągnąć, bo wszystkie lodówkowe ;/ |
||
|
|
|
#3846 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może nie przejmuj się na zapas. Może jednak uda się sn? Cytat:
Więc ja chociaż zaoszczędziłam dużo na badaniach Cytat:
O połogu też mu mówiłam, że nie wiem kiedy będę gotowa. Niby On o tym wie, ale może nie do końca zdaj sobie sprawę. Wolę go przygotować. Widzę, że temat seksu dla każdej z nas (a przynajmniej większości) jest w jakiś sposób drażliwy ![]() Cytat:
![]() Co do włosów to też muszę o nie zadbać. Niby wyglądają ok, ale podczas suszenia widzę, że brakuje im nawilżenia ![]() No i muszę kupić sobie jakąś porządną maseczkę do cery mieszanej... Mam brzydko zaczerwienioną skórę i muszę coś w tym zrobić. Ja nie planuję nosić w chuście bo mnie to dalej przeraża. Także temat z kurtki mam raczej z głowy. No chyba, że jakimś cudem znajdę fason, który będzie nadawał się po ciąży, ale na to nie liczę- nawet specjalnie szukać nie mam zamiaru.
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobiły mi się sianowate, szczególnie podczas suszenia to widzę, dlatego myślałam o suszarce z jonizacją ale przy tych wszystkich dzueciowych wydatkach, jakoś szkoda mi kasy
|
|
|
#3848 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja optymistycznie zakładałam, że absolutnie uniknę cc ![]() Dobrze pogadać z TŻ. No cóż... generalnie jednak nie tylko sam sex powinien łączyć, choć bez wątpienia ważny element. Często się jednak martwię, bo to różnie w życiu z tym bywa... Dobra, przeanalizuję te odżywki, bo już nie mogę paczać na te rzęsy aghrr ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Wyrzucam się z forum. Trza się wziąć za jakąś robotę
|
||
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracam chyba do Alterry granat /aloes, to chyba jednak najlepsza dla mnie odżywka ever a na pewno najlepsza jeśli chodzi o stosunek cena/jakość
|
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo suszę codziennie i na pewno im to nie służy, ale inaczej nie da rady. Tak więc muszę skupić się na nawilżeniu. Cytat:
![]() Też wychodzę z założenia, że nie sam seks w związku jest ważny ale wiadomo jak to jest Mam nadzieję, że rozmowa oczyści atmosferę ![]() Ja muszę poszukać jakiegoś fajnego szamponu dla siebie. Chociaż moja skóra często reaguje na zmianę szamponu łupieżem i muszę się trochę pomęczyć, żeby było ok. Ja też planowałam zrobić dziś pożytecznego, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo brzuch znów od rana się napina i boli
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wkurzyłam na TŻ. On mi dopiero teraz mówi, ze mógłby mnie w pracy swojej pod pakiet medyczny wciągnąć i chodziłabym wszędzie za darmo
A tak to dopiero od października będę objęta programem... Dziewczyny, myślicie że za netbooka 3 letniego 400 zł to spoko cena? Chciałabym jechać dziś sprzedać go do skupu albo oddać do lombardu (wiem, głupia opcja, bo trace na tym ale nikt nie chce kupic uzywki...) |
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ostatnio szampon Babuszki Agafii na cedrowym propolisie i jest w porządku. Mujer chyba też go kupiła, może napisze, jak wrażenia.
|
|
#3853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że w ogóle powiedział to chociaż od października zaoszczędzisz trochę A co do netbooka to nie pomogę bo ja się w ogóle w temacie nie orientuję Cytat:
![]() Jeszcze u Sroki znalazłam szampon który bardzo poleca i odżywkę z tej serii. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...skanskiej.html
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Aniqa no mam nadzieję, w końcu później wizyty będą częstsze. Przy okazji zmienię sobie endokrynologa na jakiegoś kompetentnego, bo ta moja obecna lekarka to
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do tej pory jej nie zużyłam muszę nadrobić braki
|
|
#3857 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz
Ja akurat znalazłam na all u jednej osoby i szampon i odżywkę z tej serii i zastanawiam się nad zamówieniem ![]() A ten którego teraz używasz jak się sprawdza? Pieni się w miarę? Jakie są po nim włosy? Nie obciąża? Cytat:
Co do endokrynolog to faktycznie lepiej zmienić, tym bardziej, że takie problemy z nią są... A co takiego zrobiła?
|
|
#3859 |
|
Zadomowienie
|
Myślę od dziś wciągać taką herbaciunie: http://www.mommypotamus.com/homemade...tonic-for-two/
|
|
|
|
#3860 |
|
Zadomowienie
|
Leżałam i żarłam cukierki. Aż się w końcu zebrałam w sobie, poprasowałam i ogarnęłam chatę. Muszę jeszcze tylko odkurzyć bo mam dywan usyfiony. Swoją drogą jestem pod wrażeniem tego jak w dwa dni może się ubrudzić dywan przy dwóch osobach w domu
No i jeszcze czeka mnie smażenie naleśników i zwijanie ich z parówami. A po południu na zakupy. Co do włosów to ja na swoje nakładam przy każdym myciu odżywkę, a i tak są beznadziejne ;P A na nogi odżywki nie nakładam i tam włosy są o wiele lepsze niż były Głupie
|
#3861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tego się trzymaj Cytat:
Przyszły mi biustonosze do karmienia. No trochę się pospieszyłam z tym zakupem. Urocza bielizna to to nie jest. Wzięłam 75 pod biustem po-ra-żka. Są tak luźne że masakra, no nic trzeba to jakoś naprawić. Poza tym są bardzo przyjemne dla skóry, mięciutkie i wygodnie się. I oby mi sie biust za bardzo nie zmienił już
|
|
#3863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może zwróć, albo wymień na mniejsze?
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
To był najmniejszy dostępny. Nie opłaca mi się zwracać, bo były dosyć tanie, a potrzebuję je tylko do szpitala. Zrobię zakładki i będzie ok
|
#3866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- hahahaha a może kwiatka na uroki? hahahaha http://www.sklep.urwis.com.pl/ozdoba...w-p-10690.html |
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze na dozownik, który bardzo mi pasuje
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
CZUBASEK w takim razie czekam na recenzję
![]() SWEET Twoje sny są mega OENEDUE to żeby je zrobić to trzeba aż godz lezec? Długo utrzymuje się efekt? Jak z malowaniem, można je w ogóle malowac? Co ile trzeba powtarzac? ANI_QA dowiedziałam się o tej odżywce do rzes podczas planowania ciąży, ale jej nie kupiłam, nie można jej używać w ciąży, słyszałaś o tym? D U kogo zamówilas te reczniki? ![]() Ejj nie możesz się tak obwiniać, rozumiem że jest Ci z tym zle, ale chyba nie tylko dla Ciebie, ale też dla Meza zdrowie Inki jest teraz najwazniejsze. Nie zostało już tego tak dużo, więc jakoś wytrzymacie my niby zakazu nie mamy a i tak rzadko kiedy do tego dochodzi, w sumie sama nie wiem czemu, jakbyśmy nie mogli to pewnie po nocach by mi się snilo ;/ Witaj KACZUSZKA my się chyba nie znamy, pisz co u Was ![]() WOJNIANN super są te Twoje tygodniowe dania a jak te buraczki wekujesz? Gotujesz je do miękkości i potem co?ANI_QA ale nie calujecie się namietnie, żeby sobie nie robić smaka czy z innego powodu? RUDASKA super pomysł Twojego Męża z tymi sms ![]() ![]() KACZUSZKA wózek to ten na dodatkowych amortyzatorach?? Też chyba go oglądałam ![]() ANI_QA Lila jeszcze na swojego czeka, miał być do 13, ale na razie ani widu ani slychu ![]() SYLWOHA super, ze u Was wszystko ok ![]() Ja wróciłam z zakupów i postaram się ogarnąć dom, muszę chyba kilka pralek nastawić, bo cała miska mokrych rzeczy po wczorajszych perypetiach została ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-09-16 o 13:36 |
|
|
|
#3869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wprawdzie mam już koszyk z tym drugim szamponem i odżywką, ale zobaczę czy mają ten szampon jeszcze i podejmę decyzję. Kalusia, a Ty włosy masz farbowane? Przyszły właśnie kremy dla Małej z Hippa, ale nie otwieram ich żeby daty ważności nie traciły
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

A potem się okaże, że wszystko klapa 

Olewam wiele spraw, ale tutaj mam napinkę 
zrobiły mi się sianowate, szczególnie podczas suszenia to widzę, dlatego myślałam o suszarce z jonizacją ale przy tych wszystkich dzueciowych wydatkach, jakoś szkoda mi kasy

wracam chyba do Alterry granat /aloes, to chyba jednak najlepsza dla mnie odżywka ever a na pewno najlepsza jeśli chodzi o stosunek cena/jakość

ale do tej pory jej nie zużyłam